vilken hysteri!

idag på bilden hade vi i klassen ett väldigt långt samtal angående svininfluensan som härjar. jag var tvungen att ta reda på lite bättre fakta. kan säga att det som tidiningarna påstod för ett par dagar sedan, att ca 600 har dött. är fett med krydd.
i sverige har det nu utförts test på 24 personer, men de har alla fått negativt svar. ( puh )

Svininfluensan, eller Novel influenza som det också kallas, har förekommit förr också. I USA 1976 blev 200 sjuka, av dessa behövde 12 personer vård och en dog. Det smittar som en vanlig influensa, dvs närkontakt med någon smittad.
Symptomen är feber, hosta, muskelvärk, huvudvärk, halsont, matleda, sjukdomskänsla, illamående, diarré. Alltså lika som vid en vanlig influensa.


ne nu ska jag packa lite till och sedan bär det iväg. bye! :)

surprised?

verkligen inte. det är något jag inte blivit på mycket lång tid. det är väldigt tröttsamt.
kom precis hem från skolan. har dock inte slutat för dagen. som jag skrev i förra inlägget så har jag haft engelska nationellt prov. gick väl bra. klockan 13 är det projekt. då blir det till att jobba med räven på bilden. är väldigt många bilder som ska bli klara. och hinner vi inte klart får det förrödande konsekvenser. inte uppskattat.

nu har bladen slagit ut, och jag är på ett väldigt springhumör. dock lär jag bli av med min täppa och hosta.  kanske skulle man ta att ringa far. han är allafall oftast villig att käka lunch med en. GAH



så jävla less på det där nu.

bärpaj

nu sitter jag här och suktar igen. efter flanörs bärpaj med tillhörande vaniljsås. det finns nästan inget bättre.  imorgon klockan 8.30 har jag nationellt prov i engelska B. dock vet jag inte var jag ska befinna mig. men det lär väl visa sig.
jag är lite sur, för att egentligen börjar jag klockan 13 på tisdagar. jag beundrar den där sketna skolans förmåga att pricka in just mina bästa dagar, och sedan förstöra dem. fan vad kul liksom. så förmodligen blir det feta håltimmen imorgon också. följt av projekt. också roligt. inte. nåväl.

nu ska jag ta min gröna tandborste och borsta mina tänder. det är dags att sova.


det gäller att inte tappa suget nu. är trots allt bara några veckor tills jag lämnar det här bajslandet :) peace!

hej.

idag har jag käkat glass och lirat lite basket. kändes bra att komma ut litegrann.  nu sitter jag här funderandes. borde ta en dusch, eller kanske ett bad. efter det borde jag skissa lite på min lilla uppfinning, eftersom att jag var sjuk och därmed frånvarande från designlektionen i onsdags. det ska nog gå bra. måste bara komma på några lösningar.

idag ska jag:
-bada
-rita
-måla naglarna
-läsa tidningen
-käka glass
-kolla någon random film.


Bror med mina två kusiner. jag ville inte vara med.

glass i all ära

även idag blev jag väckt runt en sisådär 6 gånger. det är verkligen INGET man behöver när man redan är sjuk. man får ju damp när folk ringer, å BROR ringer på dörren 40 gånger. katten bidrar med att ha ned grejor från väggarna.
inte undra på att man blir tokig? nåväl. idag har det vart riktigt fint väder. det betyder att jag har hängt på min balkong med ett glas vatten och en toarulle. i stort sett hela dagen har jag suttit där och värmt upp mig.  men riktigt kry känner jag mig inte än. får se om jag pallrar mig till skolan imorgon, känns som att jag måste! då tänker jag " hellre en dag för mycket ". för att man vill ju inte riskera att bli dålig igen.

haka på

kanske skulle man haka på trenden och köpa en B&J?
affären stänger klockan 21. så jag måste bestämma mig snart . dock sitter jag här med blött hår och en hög snorpapper så det kanske inte vore någon hit att ta sig ut i blåsten. Den här veckan ska det dock bli FETT bra väder. då kan jag lova att jag tänker BO på min balkong omringad av en massa godsaker samt sololja.

nej nu känner jag mig på rithumör. TJING!

halstabletter & några 88:an

natten till idag blev jag förkyld. jag som sa för 2 dagar sedan att "jag blir minsann aldrig sjuk". sådär ska man nog aldrig säga. för innan man vet ordet av det så har man fallit offer för den fruktade förkylningen. Det värsta är halsontet, och att inte kunna sova som folk pga smärtan. annars är det inget man klagar över i första taget. snart tänkte jag ta mig an Fallet G av Håkan Nesser. en bok som legat och dammat på min hylla alldeles för länge. men det är inte alltid man har fridheten att slå sig ner i lugn och ro för att läsa en bok. att börja med en bok, och sedan bli avbruten är inget jag gillar. plöjer helst igenom kuriosan på en sisådär 2,3 dagar. jag vill tycka att boken gör sig bäst då.

så. tillsammans med mina 2 paket halstabletter ska jag nu ta mig an Fallet G .



förövrigt vill jag varmt rekommendera "skuggorna och regnet" , även den skriven av håkan nesser.

RHODOS

nu är det ca 5 veckor tills jag drar till rhodos. känns inte helt fel.  lär kirra tvättbrädan tills dess då. men det kommer ju lätt funka, för att ska ta tag i löpningen nu hade jag tänkt.  man blir 'nästan' sugen när det är fint väder. lär 'visa' min kondition på idrotten också. blir ju himla kul att löpa i hemlingby. det absolut värsta jag vet är att springa på tid. men lär se på det positivt. är SISTA gången någonsin jag behöver springa på tid. 


hej gott folk

idag tog min dag början sisådär runt 10. följande halvtimme bestod av x antal snooze.
räknade sedan hur många timmar jag sovit, blev en 10. så blev bara att gnugga sig i ögonen och kravla sig upp.
någon frukost hann jag dock inte med, trots att jag började 12.10. detta beteende är inte okej har jag kommit underfund med. att jag målade naglarna istället för kirra frulle håller bara inte. " jag orkar inte göra frukost. men måla naglarna orkar jag" . nåväl. idag fyller min mor år, så snart vankas det GODASTE maten och till efterrätt gräddtårta med krossad dajm på. ( den står jag för )



helg


sött kusinbarn ( ett av dem.  men de ser exakt likadana ut )

på studsmatta

bebisluggen tyder på omogenhet


today i've been up to alot of good things.
började med att vakna. (höhö) sedan blev det till att steka på min balkong. det finns inget skönare! åtminstone inget som kan erbjudas just nu. håller tummarna på att det blir liknande väder imorgon. efter mitt stekande blev det till att dra ner på stan för en fika med min mor. paj på flanör ofc! sedan kirra present till min far. efter det blev jag hämtad för att fara till bönan. väl i bönan inleddes pizzabakningen. blev väldigt goda pizzor måste jag medge. sen in till stan igen på kvällskvisten för att mysa med nathalie.  we watched some good porn. :) PUSS


pretty god damn cute, isn't she? :)

fan va fashion

Kom hem för ett tag sedan. har sedan dess hunnit slänga i mig lite havregrynsgröt, en macka och ett glas mjölk.
jag äter så att det nästan kommer upp igen. det blir lätt så när det finns så mycket gott i kylskåpet.

imorgon fyller min pappa år, så imorgon blir det rusa ner på stan för att inhandla en present, även om han varje år insisterar på det motsatta. jag tycker inte att hans argument håller, så jag tänker förse honom med en present tills de har blivit bättre.
måndag fyller min mor år. hon i sin tur kräver nästan en present. ( hon vägrar dock medge det ) jag vet att det är så, och tro mig. jag har hoppat över hennes födelsedagspresent förr, och det var inte populärt.  på onsdag fyller min bästa farmor år. som ni märker så blir det en DYSTER tid för min plånka en tid framöver. men det kan det ju vara värt! :)

en tanke: kan inte låta bli att räkna nio månader tillbaka från april. då är det  månaden juli, alltså är juli månaden då vi människor blir som mest brunstiga. eller beror det kanske på det varma vädret? fast. det här med vårbrunst är ju också aktuellt har jag hört.

tralalalalalalallalal.

idag har det vart en fin dag. kulglass & fint sällskap. all day long!
sedan blev det laga mat. kött och potatisklyftor och sallad m. fetaost.  glöm inte den iskalla colan med isbitar också.
OCH feta bean! så himla gott , fast blev ju lite för mycket kan jag säga. fniss :)

nu sitter jag och kollar trötta playboy mansion. helt dåligt program.

just a little bit


mysig va? :)

nu sitter jag och myser med den här sötisen. kom hem för dryga timmen sedan efter att ha haft design i 3 timmar och sedan haft en engelskalektion. en "chokladboll" och en drickyoghurt har jag också hunnit med att förtära.
skolmaten var dock inte att leka med. hur frestande låter inte " leverbiff" ? ursäkta, men det låter som något man skulle hitta på zoo.

snart ska jag till valbo. vad jag ska göra där har jag inte riktigt kommit på ännu.
men det kan ju vara trevligt? antar jag . sedan blir det agera skjuts till mor. alltid fint att kunna hjälpa till lite iallafall..
för det är något jag suger på. att hjälpa till alltså. nej nu ska det bli ändring!
fast disken tar jag nog itu med imorgon. fniss!

PUSS

bleh

Idag har jag inte haft alltför mycket för mig. hängt med farsan å käkat spaghetti och falukorv. inte alls fel. sedan blev jag haffad utanför triangeln i det dödsförgätna strömsbro. två spillevinkar varvav en med kameran i högsta hugg ville ha en kommentar..ja, vad gör man inte för sin lokala tidning? fnys. ful som stryk blev man väl också, men det hör väl till antar jag. PUSS


:)

nu blir det lite chokladrutor med kokos som mor har bakat samt en bra film!
kan ju sitta fint såhär en måndag .  PUSS


höme

tjing, kom hem för ett tag sedan. jag ville verkligen inte åka hem! men det var vi tvungna till iallafall.
har vart uppe i åre och stekt å grävt solgropar! så himla nice. blev dock ingen längdåkning den här gången, vilket är bra på ett sätt, -jag kom hem helskinnad. hihi. verkar dock bli av igen om ett par veckor, får se hur saker och ting ter sig.
känns som en annan värld där uppe. och det är skönt och mys och ingen stress. så himla fint har det vart :)

nu sitter jag här med mor och dricker påskmust och kollar bingolotto. snart blir det sängen, är så himla trött! PUSSS


ovan: anette med den lilla svarta, även kallad iza . och under våran fina solgrop med tillhörande utsikt.

+o(

mår illa. har dock slängt i mig yoghurt och hallon. galet gott .
snart blir det till att åka till bönan för att sedan käka någon slags middag. jag vet inte riktigt vad det blir. något gott får jag hoppas på. sedan blir det hem och packa.  puss :)

en paj senare

i morse lyssnade jag på p3. folk fick ringa in och berätta om saker de trodde att de var ensamma om. det ringde in en man. hörde aldrig hur gammal han var, och han hade aldrig kysst en tjej. han beskrev sig själv som väldigt blyg, och så fort han såg en snygg tjej blev han svettig och började skaka.  han hade en gång försökt krama en tjej, men det hade inte gått så bra, då han hade blivit alldeles flamsig och inte vetat vad han skulle göra av sina armar.  jag tyckte det var komiskt. och väldigt udda.

"i morse" var runt klockan 13 btw. jag låg i sängen och slog en pling  till nathalie, som lyckligtvis också låg i sängen och sov. några gäspningar och ord senare lade vi på.  vi skulle äta den fantastiska bärpajen på flanör. ( den man alltid ångrar att man åt ) skumt.


tur att man har en sån snygging till vän .L


spring

idag har man glidit en del, samt käkat med mor på church street.  igår lallade man runt en sisådär 20 mil. jag vet inte vad som hände? nathalie å jag hade iaf nice å digga oasis. nu är jag stört trött iallafall! vilket är föga underligt då jag gick upp runt 3 idag. nåväl . imorgon har jag inget planerat direkt, inget säkert åtminstone. time will tell i suppose.

PUSS!

chill

fybubblan vad trött jag är nu. har precis tagit mig en dusch, och snart tror jag att jag ska kirra lite yoghurt med bär. det är riktigt fint ska jag tala om. imorgon blir det INGET. nirre

:D

hej! har precis skaffat mig ett körkort nu :o
och hör och häpna. jag fick det inte ur flingpaketet, utan gjorde det på det hederliga viset. FNISS
jag är klad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eeh.

www.fmylife.com

en jävla rolig sida.

jazz

hej, idag blev det inge skola för min del, men det var dock helt oskyldigt. jag hade viktiga saker att ta tag i. sedan blev det stan & fika med nathalie, sedan köra bil efter det hann jag knappt hem innan jag var tvungen att kuta ner på stan igen för att gå på jazz tvåornas grejs. har vart en hektisk dag, därför ska jag gå och köpa pizza nu. hejdå :)

djeah dude



hej idag blire lugnt som fan. kanske skulle ta å rita en bild.  PUSS!

RSS 2.0