28

idag har vi städat as hell. gud vad fint det har blivit nu. hihi, det är faktiskt riktigt roligt när man ser resultat sen. sen att jag hittade tidningsstället som jag länge suktat efter, för halva priset gjorde ju inte dagen sämre. woho! i vitt också, even better. och igår fyndade jag sängkläder också. mys! hittade precis de jag letat efter, sen insåg jag att det var rea på dem, kap. alltid roligt att spendera pengar på inredning. är så himla roligt!

nåväl. nu ska vi kolla igenom fotoalbum från när jag var liten. även en dagbok som mamma förde när jag var liten. jag var visst inte så oskyldig och lydig som jag fått för mig. hahahah! sjukt envis var jag iaf. vråla och skrek som en illbatting. rymde såfort jag fick chansen och ja.. jag vet inte allt! roligt som fan att läsa såhär i efterhand åtminstone.







mys


snart kommer min älskling hem. så himla bra att han bara hade halvdag idag. hihi. jag å andra sidan har inte gjort så mycket idag, diskade som en tok igår för att slippa se skiten. så har bara slappat och tagit det lugnt idag. fniss. igår så var vi till axmar och firade bror som egentligen fyller idag. trevligt var det åtminstone. hihi. idag får vi se om det blir fira honom en gång till i bönan idag. om inte annat så syns vi imorgon på julafton. hihi.


life is wonderful.

äntligen

nu är det över. och tack gud!

den här julen kommer att bli så himla bra! jag förstår inte. åh. nu är jag ledig. som jag väntat på i typ flera månader.. hahaha! och nu är jag det! idag blir det handla sista julklapparna. och ta itu med mitt hår som är i en enda stor boll med diverse knutar. så förbannat drygt. menmen, vad gör det liksom.

WOHOOOOO!

hohoho

kom precis hem från skolan. var bara där ett par timmar och sammanställde powerpointen. det här ska nog gå vägen.. hihi. ska bara fixa modellen senare ikväll. sen är jag fanimej klar! gah. yr i huvet är jag också, dumma sprutfärg. nåväl. imorgon är dagen D, sen är det chill en dag i skolan sen är det LEDIGHET! fifan vad skönt. har ju kört non stop sen jag började skolan. så det här är sjukt efterlängtat! har mycket att fixa innan julafton. måste typ fixa smågrejjer och julklappar. nanananannananaannananan

men nurå

gah. fyfan vad slut jag är just nu. igår var jag och emilia i skolan klockan 5. på morgonen! ...... det gick faktiskt bra att gå upp halv 5. men imorse när vi hade bestämt tid kl 8 så var det värre. ligger som en packad sill i sängen mellan gull o. kissen. sängen är ju redan stor. men jaha, kanske att man måste skaffa en ännu större. pulla också. jag är en sån som har en konstig sovställning egentligen. nåväl. trött som ett as har jag iaf varit idag.

idag har jag suttit här och fixat pp sen 8. konstant. är iofs bara 4.5 timme. men känns bra att jag har kommit framåt en hel del. har ju spotify iallafall. så det är ju en fördel. hackar datorn, för det ska ju egentligen inte gå. mohahah. när jag kommer hem idag ska jag bara dö i soffan tror jag. inte har jag ätit någon lunch heller kom jag på nu. fan! och om en halvtimme börjar skitperspektivlära. skönt att det är sista föreläsningen iallafall. tack gud.

nu vill jag vara ledig. the stress is killing me. typ. inte. men nästan. bajs. sen har jag inte ens köpt alla julklappar än. och hur ska det här gå. och ja. fan. jag vet inte ens vad jag ska köpa ju . för jag är sämst
osammanhängande text. i know. whatevver. hey im an astronaut
hejdå

hum.

i brist på annat så sitter jag och läser gamla inlägg jag har gjort här på bloggN. haha! det är ju ganska underhållande, känns inte som att det var jag som har skrivit vissa saker, skrev ju nästan ganska roligt förr i tiden. nu har jag nog gått och blivit lite mer tillbakadragen. skriver ju typ enbart om skola och mys. men man hinner ju knappt med något annat, förstår inte vart tiden tar vägen. börjar faktiskt bli lite smått mörkrädd. jag kommer ihåg när man var liten, och hade sommarlov. sommarlovet tog fanimej ALDRIG slut. så de sista 2-3 veckorna gick jag bara och surade och ville att skolan skulle börja igen. tänk om tiden kommer fortsätta att gå fortare och fortare? det innebär ju att åren kommer att passera fortare och fortare ju äldre man blir. hur ska det se ut när man äntligen är pensionär och kan chilla och ha roligt hela dagarna? iofs så vaknar ju pensionärer väldigt tidigt om mornarna. jag tror jag börjar bli lite gammal nu. för att jag kan inte sova längre än till typ 10 nu för tiden. för ett år sedan kunde jag sova till 3. kontrastrikt. jag har förövrigt läst mia skäringers bok nu, dyngkåt och hur helig som helst. den var inte vad jag hade väntat mig, men det känns skönt att någon är ärlig iallafall. att allting inte är så jävla bra som alla försöker få det att se ut. varför gör människor så? försöker dölja saker som kan uppfattas som mindre bra? det gör ju bara att alla mår sämre i slutändan då alla tillslut faktiskt tror att alla andra lever ett perfekt liv 24,7. men vemfan gör det? det går inte. även om man nu gjorde det så skulle man aldrig kunna förstå att man faktiskt gjorde det. för att då har man inget dåligt att jämföra med. allting är lika hela tiden istället. nä, jag gillar uppför och nedförsbackar. det måste ju liksom gå uppför ibland, för att det ska gå nedför. smart va? nä men fo real. man borde fan vara glad med det man har. jag är det, även fast jag ibland kan gå och drömma mig bort och bli förbannad för att andra minsann är rikare och lalala. egentligen är det ju bara upp till mig själv. jag ska tjäna bra sen. senare. det vet jag, för det är det enda jag alltid har tänkt om min framtid. jag ska kunna unna mig saker, utan att behöva räkna småpengar. det är nog det enda jag har bestämt om framtiden. en vision helt enkelt. visioner behöver man ha, i alla sammanhang. mål känns inte lika bra. för då blir man förbannad om man inte uppnår dem, medan en vision är något att sträva efter, att jaga, så man tar sig vidare och samtidigt lär sig saker under tiden. få fokuserar man mer på själva resan än på slutmålet. det är åtminstone min tanke. oj, nu blev det mycket här.

haha! nä nu ska jag sätta på tvn och fortsätta läsa eat love pray. körde nämligen dyngkåt och hur helig som helst emellan där. kunde liksom inte bärga mig. kanske att jag skulle ta och käka lite pepparkaksdeg också, man lever ju bara en gång, då lär man fan unna sig när man kan.

mumma


åh. drack nyss varm oboy med marshmallow's i. fyfan vad gott det är! och till det käkade vi smörgåsar. i like.

imorgon börjar jag kl 13. känns skitskönt faktiskt, får se hur det blir resten av veckan, den lär bli väldigt busy. nåväl. nu ska jag kolla om det blir nå bra på tv. tjingeling

promenad



idag tog jag och min fina en promenad på förmiddagen. det var kallt,fint & mysigt. det är verkligen något man borde göra oftare, när man kan menar jag. ta vara på solen! man hinner ju inte se så mycket av den om man går i skolan/jobbar hela dagarna. inte undra på att man är trött jämt och ständigt. sen gick vi och handlade julklappar åt våra familjer. hittade till alla! så nu har jag bara en liten klapp kvar. tror jag vet vad det blir också. hihi!

nu har vi precis käkat tacopaj, så nu är vi mätta och belåtna. får se om jag ska städa lite nu eller om jag bara ska chilla. klockan är ju bara halv 4. senare blir det nog lite pepparkaksbakning iallafall. har en hel del deg så. skulle vara trevligt med lite julbak såhär på kvällskvisten liksom. kanske stryka till gardinerna vi köpte igår, eller vi o. vi, jag valde och rickard köpte. hihihi. så söööt.


mysis

Gud! ikväll blir det enbart mysa och ta det lugnt, kolla film! har fått en del gjort under dagen, så det kan man ju unna sig. hihi! sedan jag kom hem har jag fortsatt läsa ur " eat pray love ". man lär ju ta tillfällena i akt - jag menar, det är inte varje dag man hinner sätta sig ned för att läsa. men nu ska jag se till att ha tid, har tre nya böcker till här hemma som ligger och väntar. mums!

och imorgon blir det jobba hemmifrån. SKÖNT! ska se till att få illustrationerna färdiga så att jag kan fokusera på verkstaden nästa vecka. det här kommer bli gr8.

nä nu ska jag titta lite tv innan min fina kommer hem. puss


-" ah, I feel like an astronaut"   hahahaha

lalala

idag hade jag sovmorgon. började dagen med att städa lite. sen bestämde jag mig för att bada katten också, det var på tiden om man säger så! haha, nu har jag städat ännu mer, och nu blir det tvättstuga. samtidigt som tvätten är i maskinerna blir det till att åka och handla. vilket sjå! kommer kännas skönt sen när allt är klart. får fan bli nudlar eller något liknande idag. pallar inge annat...

nana

mys i soffan med lisa nu. blir snart upphämtad av emiliau för en tripp till skolan. där blir det skanna in das homework och sen skissa. hard workwork. får dock lite ångest av att lämna kissen här hemma all by herself - hon har hittat mina orkidéer, och de verkar smaka bra. 3 har redan dött - dock av andra orsaker. sen har 2 fikusar dött också. jag som trodde de var typ odödliga, men tydligen inte. jag ser fram emot den här veckan - kommer bli mycket eget arbete. det blir stressigt as hell men man tar sina egna raster liksom. woho! annars är man ju van vid en kvart på 3h. det blir jobbigt, särskilt för mig som lätt tappar fokus om läraren är kass.

ciao.

nomnom


bild från klassisfest.

nu kom jag nyss hem från skolan. fick inte sådär skitmycket gjort idag, menmen. så är det ibland. känns iaf som att jag har bättre koll på allt som ska göras här framöver, så det är ju bra! haha. snart ska jag träffa mamma iaf, kanske kolla lite julklappar. har ingen aning om vad jag ska ge till nån. känns ju sådär! att min fantasi är kass när det gäller att ge bort grejor är ju inte heller skitkul. fair enough. gotta go! tjingeling

crapday


alltså. söndagar. död åt tengil säger jag bara. tror inte att det finns någon värre dag faktiskt. får världens ångest och vill bara rymma ibland. fybubblan! inte nog med det så är jag typ tvingad att titta på längdskidor på tvn. eller ja, tvingad å tvingad. ett val har man ju alltid. tråkigt är det åtminstone. idag har jag käkat tårta till frukost, och en bulle till lunch. det går bra nu! HEHE

jag vill ha solsemester i något år nu. man kanske skulle börja spela på hästar eller något. herregud vad jag skulle skita i den här staden då. herregud. vill ju inte ens bo i den här stan. nåväl. 2.5 år till, sen så får det fanimej vara nog.


snart är det sommar igen :)



åh. vad tiden går fort när man har roligt. älskar dig så himla mycket rickard. blir helt till mig bara jag tänker på allt roligt vi har och kommer att ha i framtiden. finns inget bättre än att gå vid din sida. är så glad att du är min.


gah


Nu har jag precis slängt i mig en middag här ute hos pappa. Fast han var tydligen inte hemma, han höll nämligen till på Bishop och hade det bra. Men det har jag också, spaghetti och köttfärssås är verkligen något som jag finner underskattat. Och det var verkligen välkommet. Idag har jag petat  i mig 2 små pizzabitar och en kopp med honungsvatten. Haha! så man var ju ganska hungrig såhär frammåt kvällen. Ikväll har jag hängt med bror, vi har kollat film och käkat chilinötter. just nu blir jag illamående bara jag tänker på det, så mätt som jag är.-  och snart blir det efterrätt också. herreminje, kommer ju fan spricka.

Får se om jag hinner till Emilia också, där råder det tydligen julstämning mån tro! I alla högsta grad. glögg & pepparkakor o. filmmys. ja jävlar.


thank god it's friday

ikväll blir det fanimej mys. då kan jag åtminstone slappna av LITE innan morgondagens arbete. gah!  nu har jag precis kommit ur duschen och ska bara föna håret innan jag ska dra iväg till vavve för att skanna in mina skisser. sen ÄNTLIGEN blir det fika med anna.

tack gud.

2/12

sov som en stock till runt halv 11. sedan dess har jag suttit vid datorn/skissat - konstant. fan! måste bli klar till imorgon. men det ska väl gå vägen. får gå upp i tid imorgon, för vid lunch ska jag träffa anna! woho. min lilla mysanna. mums! brun som en pepparkaka också.

snart hämtar mamma upp mig. vi ska åka och handla en sväng, eller ja. hon ska! sen så blir det hem igen för lite fix för att sen blir det käka ute & sen lite aktivitet. kommer bli askul! den här veckan har fan vart ganska intensiv. bli skola på lördag också! emiliau och jag e duttiga. hihi!

nä. kanske dags att byta om snart. gått omkring i myskläder hela dagen. gah! men ibland lär man ju få vara lite lodig också. har faktiskt städat och ja.. fast kanske inte så mycket. men iallafall!

oh lord



gud vad jag längar till julafton. ska bli så mysigt. tror det kommer bli den bästa julen någonsin, iallafall inräknat de jag minns. och mycket bilder ska det bli, det är ju för dåligt som det är nu. man vill ju ha minnen liksom. och idag kom min mysiga annis hem, eller om det var igår tro? hon har vart i thailand i typ 24 dagar - tjo, ja vissa har det bra! hade ju inte suttit fel nu om man säger så. men en annan lär ju slita som ett djur. hahahaha! skämt åsido. jag tar igen det där senare känner jag.

hm. undra vad man ska hitta på ikväll då. är solo ett tag nu på kvällskvisten nämligen. kanske plugga lite till? eller bara kolla serier. höm.. dilemma!

AH-modeller

idag har vi besökt AH-modeller. ett företag med en tjej som heter cajsa som gör modeller till olika företag i kartong. fan vilket pickel alltså! sånt där tycker jag inte är roligt. mycket för att jag har noll tålamod. så där var vi i 3 timmar, sen drog jag,emilia,kaj,max &andreas till max. mums! snart ska jag gå till farmor för att skriva ut lite grejor, ska även skissa ännu mer. workin my ass off typ.

ciao.

RSS 2.0