jag vet inte.

wikipedia är lite utav en riktig räddare i nöden för mig. kollar upp saker näst intill varje dag. idag var det "varulv" jag ville få mer fakta om. jag har tidigare vetat att om man är man och är född på julafton så ÄR man en varulv. dessa uppgifter stämde tydligen, men jag tror det har blivit ett litet missförstånd. min lillebror joel fyller nämligen år IDAG. den 23, men enligt mina studier så måste detta vara en undanmanöver från min mors och gävleborgs sida.

nu äre maskinen på. känns som att jag behöver lite tagg i detta jävla mörker. idag vare iaf lunch med farsan och sen en sväng till elgiganten. kollade igenom i stort sett hela jävla affären, och jag måste säga att jag hatar deras nya kassor. de är helt enkelt inte ok. sen blev det en sväng till axmar, och jag körde utav bara fan.

igår var jag med julia. jag åt alltför många pepparkakor. vaknade mitt i natten och ville spy. somnade dock om relativt fort. julia sov som en stock som vanligt. hennes desperata försök att hålla mig uppe misslyckades tillslut. att jag tidigare samma kväll även fick en blöt och trasig mandarin mitt i pannan i form av ett dragskott från julias bror jesper gjorde inte saken bättre. det rådde kaos, och jesper hade laddat upp rader av mandariner. allt för att avlossas mot den stackars blonda flickan med ungefär 40 lager kläder på sig. allt för att skydda sig mot den eventuella svedan dessa flygande orangea frukter skulle orsaka.

några vita väggar fick sig några skott. julia fick in en fullträff på jespers arm, sen kan man säga att helvetet brakade löst. det var ganska kul att se från en åskådarplats, lite avskiljes dock såklart. vill inte riskera ännu ett mandarinskott mitt i fejjan.

nu ska jag fan gå och sova. för imorgon blir det kalas. smörgåstårta är aldrig fel. puss

djöp

NU ÄR DET LOV! och det känns så jävla bra. idag blev det stan med "jag-får-inte-stressa-hampus". för om han gör det, då kan det gå illa. ja, har man legat på sjukan hela veckan på morfin så är det nog så. jag hittade iallafall ingen julklapp. eller jo, en! till pappa. joel och jag köpte den gemensamt. kändes bäst så. ikväll blir det mys med tacos och film. fast man vet ju aldrig, kan spåra!

(idag på stan såg vi 2 tanter med en varsin banan i högsta hugg. jag tänkte göra en illustration av det hela. fick en alldeles ypperlig idé. kommer bli råkul. hihi)









YEAH BITCHES

känns så jävla helt galet inte sant i hela jävla världshistorien- BRA just nu. har bara ETT enda sketet prov kvar nu. har dock inte orkat plugga något på det, men det struntar jag i nu! efter imorgon är det LOV! nåväl. 3 dagars helg och på tisdagen vet jag inte vad de har planerat för spektakel.

har precis målat naglarna och snart ska jag gå min väg. tralalalalala. måste keka bara. OMG. lov snart. wohohohohohohoho. nu blire lite G4L sen tjolahopp!

va

MEN VA!? har 3 advent redan varit? sitter och kollar runt nu och alla hette "3e advent" i söndags. fan vad jag inte hänger med. kanske borde dra ner på alkoholen? hahahahaha

eyes on fire

discovery på. musiken på . lampan på nästan högsta skenet. imorgon börjar mitt prov kl 14.30 och det känns helt okej. nu har jag engelska, grafisk kommunikation, sv B och UF kvar. fyfan, säger då det. jag borde läsa ut boken, samt plugga till de där andra proven. jag suger! men vafan. ibland orkar man inte. typ som nu?

jag hoppas på ett redigt jävla snökaos här.så jag slipper gå till skolan. fast pappa sa att det inte skulle bli det. " jag har vart inne på yr.no så det så " . jaha, och dom har såklart alltid rätt? jag hoppas att de har fel.


djeah





idag blev det nya skor. känns jävligt nice. tänker köra tygskor hela den här vintern också. sådetså, tänker inte gå i några fula boots. sen har vi en söt bild på lisa i snön, hon var ganska förvånad vid tillfället. nu ska jag försöka laga lite mat. kan gå hursomhelst det. puss

japp.

it's like ten thousand spoons, when all you need is a knife.


idag var det till en början en väldigt stressig dag. min telefon ringde inte, ( tror jag ) och jag trodde att jag hade sovit över. turligt nog så hade jag inte det. så hade vi svenska och sen drog anna och jag ner på stan och fikade och pluggade i åtskilliga timmar. så jävla drygt vare. vi tog även en sväng till ett lite mer genant ställe.  anna köpte en hudfärgad tandborste. den var fin. hihi

nu har jag precis smällt i mig spaghetti och köttfärssås och jag vill bara dö. den här kommande veckan kommer inte vara speciellt rolig, och det får gå som den går har jag bestämt. provvecka är inge roligt. blä. jag vill bara ha lov och köttbullar nu.

snart äre helg.


jag tycker om min katt.

söndag.


hes som ett as är jag. och trött utav bara fan. på tisdag börjar provveckan och det känns fan inte okej. har inte pluggat ett skit, den här helgen ägnade jag mig åt en hel del andra saker. och man mår som man förtjänar.

sitter här och kollar bones och lyssnar mysmusik, antar att en söndag inte kan bli mycket bättre än så. tur att man har världens mysigaste kisse. ciao

fail

idag föll jag för det jag inte skulle falla för. nämligen solariet. men jag kunde inte hjälpa det, jag ville ha tillbaka mina fräknisar, och nu är dom det. & det tog utav bara helvete. det känns faktiskt riktigt bra, och nu sitter jag här med hårfärg i håret också. känns nice. och idag i skolan fick vi julmust och kakor av våran snela lärare. då blev jag glad. så borde det vara typ varje dag. då skulle allt kännas aningen bättre. och om någon kände för att komma och droppa en liten lussekatt här i brevlådan skulle jag inte misstycka heller. snyft.

snart så

nu har jag precis avnjutit ett mål av min egna lagade mat. fiskpinnar och pulvermos. älskar fiskpinnar. nåväl. nog om det. nu är det bonde söker fru på tv och det är så jävla pinsamt. fula jävla bönder. den där roger är ju inte speciellt mycket att hänga i julgranen med sin orangea mustage och allmänt barnliknande övriga utseende. blir nästan upprörd här.

idag var jag på stan med min söta vän. vi käkade toast och shoppade. trevligt. serru. japp.


kuljul! jag vill ha köttbullar

GOT MY MIDDLEFINGER UP; I DONT REALLY GIVE A FUCK



LET'S GET IT ON




Den här dagen har verkligen gått skitsegt. När klockan började närma sig 15 så började man bli riktigt bitter.
Så kommer man hem, så har man fått ett paket på posten! Hur glad blir man inte dårå? Fick en tidig julklapp som bestod av mössan på bilden och en minijäger. Så himla sött. Tack åre-tomtarna. HIHI.

Idag blir det bara mys för min del. Har dock vart duktig idag, läst halva svenskaboken. ( tog typ 15 min ) den är dock skriven i diktform, så man lär tänka efter en del. usch. nåväl, nu ska jag käka äpplen och kolla 2½men OCH lyssna bra musik. ciao.


puss.

jaha. då var det måndag igen, och som vanligt så sov jag över. missade inget viktigt sa hampus iallafall, men man vet ju aldrig! var så förbannat trött, och det var så mysigt med lilla lisa sovandes med mig. hihi. nu börjar pluggandet. fast jag ska nog vänta några dagar, känns inte helt okej att börja med det just nu. möjligen att jag ska läsa ut min bok, som är hur kort som helst iofs. nåväl. undra vad man ska köpa för julklappar då. varför kan man inte rita en teckning bara? det var så jävla mycket bättre förr! det är nog något de flesta kan hålla med om, av någon anledning. ikväll ska jag bara mysa och ta det lugnt och hoppa i säng tidigt, precis som jag lovat! känner att kroppen inte orkar med mitt hårda levnadssätt längre. höhö .  därför hade jag tänkt att ta en fika i veckan med nath, precis som jag lovat. det kommer bli väldigt mysigt, och jag måste köpa hårfärg. och toast med kycklig o. sweetchili. det är det bästa som finns just nu, nästan. mys är snäppet bättre. och jag tror att jag tänker vägra solarium. har jag hållit mig såhär länge så ska jag nog klara hela våren också. även fast jag saknar mina fräknar en aning. men det är inte värt det i längden! brännan försvinner iallafall, och det är bara för stunden man känner sig fräsch. jag vill inte få hudcancer. det känns inte ok! fast jag kommer nog falla dit tillslut iallafall. blä.

ne nu ska jag ta mig an bokjäveln. ciao


söndag.

idag har jag vart jävligt duktig. har skrivit uppsats från klockan 2-10. trodde aldrig jag skulle bli klar, men tillslut så. hihi. nu har jag precis käkat lite lax och potatis. yumyum.& imorgon måste jag köpa halstabletter. kan ju förfan inte säga en hel mening utan att rösten skär sig. dah. och imorgon måste jag upp sketatidigt för att ha engelska. känns inte okej, men vad gör man inte. nu ska jag jossa tänderna och sen sussa iaf. blev inte mycket till sömn den här helgen heller. haha! godnatt.

fredag!

äntligen fredag. även fast dagen har haft sina små missöden så har den ändå vart jävligt bra. drog som sagt till sthlm på mässa för att spana in lite olika högskolor. det var mysigt! fick även ett erbjudande att åka ned till sthlm inom snar framtid för att göra en liten grej. ska bli askul! hemresan var mysig, med kalle anka och jultema på skärmen. jag gav dock upp filmen innan anna. jag hade tydligen suttit och sovit med huvudet lutandes framåt. haha!

nu sitter jag och knaprar i mig piller för att må bättre. mår illa som ett as och har magont, men det skiter jag i. ut ska jag! har ju tillochmed beställt en 1-liters jäger av en snel-vän. fniss.  känns nice. snart blire lite foodie, sen buss in till sötjessica. myskvällar är för pussys. får se om det blir shakea ass dock. känner mer för en liten myskväll på old. återstår att se vart det bär. blir aldrig som man tänkt sig iallafall.

nu blire mat och sen iväg. ska tillochmed åka buss. blev en jävla bussdag idag.  PUSS


rhodos. snedsteg. värme. gief


slitet

Slår mig när såhär på kvällskvisten. kom hem från söderhamn nyss. eller ja, hann kolla på greys litegrann också.  håller helt seriöst på att trill' av pinn' nu ja. tidigare idag var jag tvungen att ta ett bad på säkert 50 grader. ja fyfan vad jag frös. väl i badet somnade jag, och bestlutade tillslut att det inte skulle vara så trevligt att vakna av en redig kallsup. klev upp, frös som en tok. satte på mig x antal lager av kläder och däckade sedan på soffan. vaknade - åt - åkte bil - däckade. så jag borde nog sova nu.

hoppas jag mår bättre till morgonen, har proppat i mig alvedon nu åtminstone. nu blire sova med dubbla täcken och lisa ofc. godnatt.

1a december och sleepless.

this is stupid. im not stupid. dont talk to me like im stupid.

sitter här i min ensamhet och väntar på john blund. men istället får jag en proteinlektion av min broder joel. det är ju iochförsig inte helt fel, men ja. kommer vara helt död imorgon. har uf typ hela dagen. känns inte helt okej. får sitta här tills jag somnar om inte annat. nu är det iallafall bara 22 dagar innan jul börjar fo real i vår familj. lillebror fyller dagen innan julafton, och då blir det festligheter. jaja. godnatt folks

RSS 2.0