1/3 hamburgare och 3 pommes.

ja, borde jag inte ta sallad istället? nej. jag tänker inte äta nå jävla ogräs. särskilt inte om du kommer med idén. Kul att få höra att man egentligen borde ta en sallad. Jag har aldrig gillat grönsaker. Fast det kanske du inte har märkt på arton år. Det måste undgått dig. Men jag vet att jag har börjat lära mig nu på sista tiden.Fast det kan ju inte du veta, eller hur? Eftersom att du aldrig har tid med mig mer. Men grönsaker är iallafall inget jag väljer framför en hamburgare. synd bara att du ska ge mig dåligt samvete jämt och att jag ska behöva samtala med dig på det här viset. Jag menar, man kan ju inte ha ett normalt samtal ,fyra ögon emellan numera.  så jag gick. tack och hej

moron

Can't figure out how you stole my heart.



På lördag ska jag och farmor åka till Valbo. Kanske bror också följer eftersom att även hans telefon är invalid. Allt blev på kinesiska sen blev allt svart. Verkar vara väldigt svårt att få en telefon som kan fungera nuförtiden. Man har faktiskt inte tid att springa in med dessa telefoner i tid och otid. Att man sen får lämna in den och sedan vara utan telefon hur länge som helst är inte heller något man ser fram emot. Kan dom fatta att telefonerna dom säljer är kassa? Tydligen inte. Less. Jag ska iallafall dit och go nuts. Får se vart det leder. Jag har iallafall kommit på varför jag gått och blivit less på allting. - Jag lyssnar inte på musik längre. Åtminstone inte i den mängd som gör mig glad. Därför ska jag återuppta det. Vet inte vad som hände heller. Det bara avtog. Öken . Snart kommer Christoffer hem också, det ska bli skönt. Får se vad vi hittar på i veckan. I helgen blir det troligen Öregrund iallafall, ska bli roligt att kolla pånär far kör båt-race med micke igen! Senast var ju VM i Smögen för många,många år sedan. Efter det så tror jag att det blir Åre på (kanske?) obestämd tid. Det skulle kännas skönast. puss.

What's wrong with me?

-


he is just so awesome.

puss.

+o(

Gud vad jag var uppe tidigt idag! Med lite hjälp då förstås. Var ute och gick precis, borde väl äta något. Känner att jag håller på spyr av hunger. Eller kan man det? Ikväll är det sommarkväll. Men jag känner nästan för en hemmakväll med en bra bok. Orkar inte ta mig ner i vimlet av människor. Inte idag. Snart börjar skolan. Jag är faktiskt lite pepp! Gah. Kom hem.

pop

käkat popcorn & digestive med philadelfiaost. fett gott. sitter å tittar på criminal minds. imorgon blir det promenad igen. kommer vara död i kroppen! sen på kvällen, troligen en öl på bishop.  nu är det godnatt. eller.. efter cold case. puss!

csi

ligger här i sängen med lisa och kollar csi. har precis kollat på criminal minds, synd bara att det var ett avsnitt jag redan sett. har käkat mackor och druckit te med honung i också. och det är skönt att sova hemma, för det har jag inte gjort på en vecka ungefär. fast det känns endå ovant och tomt. nåväl, imorgon ska jag vara med burk och sen på onsdag eller torsdag blir det grilla med mamma tette och hampe. kan nog bli riktigt trevligt. hihi. nej nu ska jag gå och borsta tänderna. pus.

grape

nu har jag ätit paj igen. ja, nu igen! med hampus. fast han var värre. han smällde ju i sig 2 olika sorters cheesecake. nu sitter jag hemma hos farmor och kollar Lotta på Liseberg. Hon har bakat en tårta också. Fint.


tjyv

Korsord och kanske börja på en ny bok. Känns som en plan. Att slutföra mitt ritande som jag påbörjade för säkert 3 veckor sedan känns inte som en bra idé. Skakis på handen och noll inspiration. Funkar inte. Vill inte till Bönan. Trivs inte där längre. Inte för fem ynka ören. Vill inte dit. Allt har förändrats. Och jag känner mig vilsen. Allt så annorlunda. Känns som att det inte finns ett jävla dyft att göra i den här staden heller. Nä, om man skulle ta och flytta efter studenten kanske. Får se om jag hittar nån passande utbildning. Är som sagt utless på den här skitstan. Och man får inte stöd eller hjälp från nått jävla håll. Du kan fortsätta med ditt förbaskade liv där ute med din nya förbannade familj. Du har endå aldrig tid. Tid är det enda man har tills allt är förlorat, lär dig det. Din dumskalle.



puh!

snygg löparstil. not.

Kom hem, drog ut på powerwalk. var inte allt för jobbigt, förutom att man kände av musklerna. muskler som inte använts på väldigt länge.tur att man kunde käka hallon och blåbär där i spåret.  men nu känns det bra iallafall. en liten bit mat och en dusch på det här så. får se om man orkar ta sig ett varv till imorgon.

kiss

ingen fakta. läser "söndag". förstasidan: anna book som ser glad ut och säger " nu känner jag igen mig själv". jaha. kul för henne då. idag blir nog en slapp dag. kanske ringa pappa om ett förslag. en deal.

opi

Nu har jag vart ner på stan med mamma och fått ett nytt bodybutter. woho, luktar så himla yum. sen kom jag hem, tog en dusch, fixade lite och målade naglarna.  opi är great. fick det av c för några dagar sedan. gulligt. snart ska jag till valbo och käka grillat, igår kollade jag på spirit- hästen från vildmarken. jag vet att jag är tönt, men jag tycker det är mysigt att kolla på tecknade filmer ibland. jag har även vart med pappa till sthlm och jobbat lite.

här om dagen tog jag lisa på bar gärning också. nu har jag funnit anledningen till hennes fasta kropp.

på tvn var det pilates.

go

hej! idag var jag cöff & jakob och körde gokart. fett kul! woho. nu sitter vi på ballen och ritar lite. blev ett troll för min del. men är inte så roligt när man inte har några färgpennor. åh gud vad jag vill ha dom där copic pennorna. kostar dock ca 43kr/st gah. nåväl. var på bio igår och såg johan falk. den var faktiskt bra,  men lång!  idag ska cristin ha 25-års party i bönan, hoppas det blir lyckat. kan nog inte gå fel. nu ska ja jag kila. puss.

MOS

hej!

den här dagen har gått fort, åkt lite bil, åkt till valbo, käkat pizza, åkt hem o. chillat . busat, kollat på tv. duschat, färgat håret. snart ska jag åka & kolla film. tror det blir gladiators. jag har ju inte sett den, efter som man är. nåväl


stan

Idag var det ombytta roller. det ska ju vara kvinnan som ska rusa in i olika klädbutiker och slita med sig minst 7 olika plagg, för att sedan låsa in sig i en provhytt och testa alla. TVÅ gånger. men sån är inte jag. jag får stå utanför och bedömma. vilka plagg som är godkända och icke. det slutade väl iallafall. inge krig .



jag har även gjort en annan upptäckt. något som oftast drabbar oss tjejer. byrålådan går inte igen för att den är så fullproppad. oj, sa jag byrålådan? menade såklart i plural. pressa. nåväl. fast jag ska kanske inte säga så mycket själv. fast jag har ju en ursäkt. det har inte män .

  •  Idag var vi på café flanör. jag hade länge suktat efter den berömda bärpajen. När jag står längst fram i kön så säger jag såklart " En bärpaj tack ", för att det är ju en bärpaj jag vill ha. Det verkar dock ha blivit någon form av kommunikationsproblem, då jag får en äppelpaj istället. Vad är det som är så svårt att förstå? morr..

blir fan tokig.

anna använder numera kodnamn för att supa. " grillkväll" sa hon. inte en ynka köttbit hamnade på grillen. lyckligtvis förstod jag innan vad det handlade om. anna har även en massa möss i burar, så inne på rummet ser det numera ut som ett zoo. fiskar har hon också. eller hade? adam fick en ål av några vänner. det visade sig senare att ålen inte var vänligt sinnad. nu finns ca 5 fiskar kvar. efter valbo blev det max. och sen stan och hem. ja man ska väl inte klaga.

idag så ska jag på bio med maja. vi ska se harry. - jag vet. men har man läst dem & sett de andra så blir man ju nästan tvungen. faktiskt. nåväl.  nu börjar jag bli tokig.

frukost

jag satt vid köksbordet och käkade valios vanilj-yoghurt med frysta blåbär och hallon när telefonen plötsligt ringde. det var du. hela min dag slog om från noll till tio. ett leénde på mina läppar uppenbarade sig.  jag vet inte vilken dag du kommer hem. men jag vet att det blir en dag närmare för var dag som går. och det känns bra.


blä.

jag hatar att vänta. och det är det allt handlar om. den förbannade väntan. blir så less. är det egentligen värt att vänta på? och spilla tid? nej. brukade vara pedant. riktig. driftig och fiffig. ( ha ) nu är jag bara lat. och ärlig. nu blir det lite mer läsa. kanske käka en till glass. ( farmor och jag käkade en varsin våffla idag. yum. ) jag måste börja träna. orkar inte. måste fixa musik. inte så svårt? jag måste. om jag ska kunna göra det jag vill. vill tillbaka. hälsa. spänst. woho . lite go.
imorgon ska jag till cristin. tror det var imorgon. hon fyller år. så då blir det tårta och ståhej. kan ju inte vara helt fel.

kom hem nurå.


fredag

tjingeling, övernattade hos farmor inatt. har tagit med mig kissen också. mysigt. på förmiddagen ringde carina och informerade att hon hade bokat tid åt mig på frissan. helt utan förvarning. men jag är nöjd! fick köpa med mig en intensivtoning därifrån också. men det ska jag ta mig an en annan dag. ikväll klockan 19.30 så är det bokat bord på helt enkelt. ska bli gott!





puss.

00:14

Idag var det chill @enander med lite grillning. påväg in i deras vik hittade man joel och jeppe vid fyren. sedan blev det åka hem och sen stan, och sen bönan igen och in till stan igen. fast med båten. väl inne i stan träffade man på mamma och madde. jag hatar den där förbannade martin stenmark. han kan ta sina sju-mila-kliv och gå sin väg. vojnevonje.










nu varvar man ner med lite wienerbröd. fast jag gillar det inte så värst . alls. men endå. hihi.

hot.

vilken varm dag! har suttit instängd i fören på våran båt och läst Midvinterblod. jag kunde inte hålla mig. hihi
nu har jag precis duschat och fixat mig. lär kila till bönabrygga nu för att bli upphämtad med båten. det bär iväg in till stan nu. blir tungt med min tunga väska. men så är det! Puss.

sinnerman

Det här måste få ett stopp. Ett stopp innan det går för långt. Kanske har det redan gått för långt. Det är inget man kan ta reda på. I have to stop crying my heart out. - Get on, Come on. Are you scared? I'm not scared. Jag har blivit någon jag sa jag aldrig skulle bli. Det är bara att kavla upp ärmarna. För jag ska tillbaka. Nån gång. Fast inte nu.

Min ljuva kvällsmusik.

Nu måste jag serva min mor med mackor innan man blir agad. Hon ser måttligt irriterad ut där borta i soffan. Måste stå ut med mina desperata försök till att få ut en, bara en enda liten ton rätt. Man är ju van vid att höra " Låt Joel sjunga nu." Han sjunger faktiskt falskt. Sådetså. Och han är inte starkare. Eller längre. Möjligen blondare.

zum

den här dagen har vart föga händelserik! har som sagt käkat lite paj på flanör med nathalie. den var väldigt god. förutom att dom snålade som fan på såsen.( den var även för tunn.) det ska alltid vara något fel. nåväl. efter det så blev jag upphämtad av cecilia och thomas, sen drog vi till benita och sune och käkade mat. efter det blev det boulognern för att lira lite minigolf. jag vann. ( för första gången ) cecilia hade ju sneda ben och hade även glömt brillorna hemma, och thomas i sin tur klagade på att bollen var oval. jag var glad över att min klubba var sned, för då sköt jag ju rakt. eftersom att jag egentligen är ganska sned.

 

pie+dinner

Dags att skrapa ihop mina småslantar. för på eftermiddagen blir det en fika med nathalie.bärpaj!

 jag har fått en förfrågan av cecilia att följa med på en ålandskryssning imorgon. men jag är ju helt bankrutt, så jag ser inte hur det ska kunna gå ihop. om jag om några veckor ska åka upp till henne och hälsa på lär jag ju se till att ha lite cash. dilemma indeed. ikväll blir det iallafall middag med dem . mys! woho.


I'm waiting.

gah.

nu sitter jag och mamma hos farmor. och nu börjar farmor springa omkring och leta glas och grejor. det vankas vin. " aj, fan vad blött det blev" säger farmor utifrån köket. vet inte vad hon sysslar med riktgt. söt är hon iallafall. får se om vi drar på en film snart. för jag vet att det ligger en hel hög här någonstans och dammar.

pusshej.

dreams.

har kommit in i nån slags drömperiod. allt är så tydligt. och jag kommer ihåg. jag tror att mitt drömmande gör att jag sover längre än vad jag vanligtvis gör. varje gång jag vaknar så blir jag väckt. och som vanligt är det alltid när det är som bäst.

har precis käkat frukost, läst en hel bilaga om michael jackson. letat på korsord och satt mig tillrätta igen. sen dusch och iväg.

00:55

Jag har precis klickat hem ett antal böcker. Såhär i sommartider så vill jag tycka att det passar helt förträffligt att avnjuta en bok( eller flera :o). Blev närmare bestämt 4 böcker. Känner mig förväntansfull. Nu har jag att göra mån tro! får hoppas att jag får hem dem ganska snart. Måste ju läsa ut en skol-bok också. med risk för att glömma för mycket, kanske man skulle ta itu med den innan de andra böckerna kommer iallafall. Det jobbiga med att läsa inför skolan är att man måste anteckna. Det förstör mycket av tjusningen. Nåväl.

Ska snart packa ihop. tvätta ansiktet, ta en sväng till köket, borsta tänderna och krypa ner i sängen. Det här kommer gå bra.

I'm longing for..


 the end of the rainbow.

c.

saknar dig redan.


Kom precis hem. Snart kommer Cristin och hämtar mig, för vi ska till Bönan. Blir nog mys. Blir väl käk och häng som vanligt skulle jag tro. Nåväl. Puss!

cloudy.

nu har jag petat ut alla goda godisar ur godispåsen. ( den var inte ens min.) och snart vankas det film. mycket passande för en kväll som denna. dock så skulle jag hellre ha en skål med broccolisoppa att sörpla på än en godispåse att gräva ur. Till soppan skulle man käka mängder med delicatessbröd med tunna ostskivor på, och till det ett stort glas med kall mjölk. Detta var något vi fick när jag gick på dagis. Hemgjort också dessutom. Man fattade inte hur bra man egentligen hade det då. Det gör man aldrig, förän efteråt. Pia Janssons berömda soppa,pannkakor & turtles-makaroner. Ja, ni läste korrekt. Allt hon gjorde var helt galet gott, och man åt som galningar varje måltid. ja fyfan. där skulle man vara igen.


fool me, fool me.




bild; jag och joel påväg till åland.


Funderar på att klippa mig. Borde ta en sisådär 5 cm åtminstone. Men jag har inte hjärta att göra det. Precis när jag hade kommit såhär långt, för över 2 år sedan så klippte en dum brud av mig det dubbla. Om inte mer. Fy vad förbannad jag blev. Det resulterade att jag blonderade mig igen. Vilket var väldigt dumt. Nu går jag bara och väntar på att allt "dåligt" hår ska växa bort. Det ska bli så jävla skönt. Funderar även på att färga det lite mörkare. Men jag vet inte riktigt. Får se hur jag gör. Idag har jag klippt håret på mamma,och hon blev nöjd. Har gått och blivit hennes privata frisör/sminkös och finlirare på sista tiden. Är väl lite roligt. (ibland). Undrar om man skulle ta å hyra en bra film? känns som att det skulle behövas nu. Såhär i väntans tider. Rita är jag inge sugen på. Jag vill ha dom där pennorna. Men ack så dyra de är. Spons, någon?

PUSS

blä.

ord. utled. urholkad. tankspridd . förbaskad. bedrövelse. kval .


idag var man uppe innan tuppen. klockan 6 närmare bestämt. sen blev det frukost på IKEA. en sväng inne på köpcentret för gammal vanas skull. en sväng hem. och nu ligger jag här. avlämpad. slentrian. borde fixa till mig. blir lunch med far och ev. carina sen. mor är out of town. någonstans.

raindrops

if the silence takes you, then i hope it takes me too.

Finns inget bättre än att ligga och mysa i en mjuk,stor säng som står vid ett fönster. ett fönster som hela tiden blir slaget av regndropparna. finns inget mer fridfullt ljud. passade på att städa mitt rum när jag väl klivit upp. byta sängkläder. helt nya. vill bara krypa ner igen. men jag låter det vänta. någon som inte ville vänta var lisa. tror jag hade slängt ner henne från sängen 3-4 gånger innan hon kom på den briljanta idén att krypa in under täcket.( det var då meningen att jag inte skulle få syn på henne) jag lät henne ligga.






daimglass.

jo, jag gillar att sätta guldkant på vardagendet kanske märks. men det är inte mer än rätt, eftersom att det är vardag 5/7 dagar i veckan. ( även om det är lov nu.) nu har man precis vart och inhandlat en päroncider och ett paket daimglass på city gross. Känns bra att ha det ligga där och vänta .hihi. idag har jag även färgat håret på cecilia och käkat kött och umgåtts! kött fifan. bättre än såhär kan det inte bli. om 10 minuter är det film också. jo, jag gillar mys väldigt mycket.  har även kört golf idag, men det var som ett riktigt jävla träningspass. Ingen styrservo där inte. Herregud.


julia i grönskan.

woho



idag var det kött i bönan. väldigt nice . min favorit! fick även kött hos farmor. en väldigt fin idé jag kom på för länge sedan, först käkar man hos farmor, sen hemma.  Mat är ju nödvändigt vill jag mena. Jag lär ta mig i kragen snart, måste ju se transformers. Men det har bara inte blivit tid till det. Men det ska bli! Åland imorgon också. Lär packa. Blir nog en neccesär 2 par skor  min nya lilla svarta och lite annat krafs bara. Inget märkvärdigt. Nej nu blir det godis & film. pussilur

home alone.

Inte EN enda bra film på tv. Ingen mor i huset . Inge mumma överhuvudtaget. Vad ska man ta sig till? Hungrig som en varg är jag också. Har dock käkat 2 gånger idag. Först spaghetti och köttfärssås och sen stek och potatis. Sen kan vi ju räkna med frullen också, och godiset. Fniss.



nu blir det mys med moni. tjingeling.

harold!

tjena, har precis kollat på Harold, en ganska rolig film. Tidigare idag så var mamma och jag till Boulognern och käkade en varsin glass. En våffla närmare bestämt, med en daimkula och en pecannötkula. Det enda som duger. ( Tog mig förövrigt friheten även igår att avnjuta en likadan.)



Nu får jag inte sitta här mer. För nu ska jag minsann rita. Puss .

juice

Hej! Idag har jag vart i bönan hos enander. käkade grillat och hade det trevligt. sedan åkte jag hem, och käkade grillat igen. till efterrätt blev det jordgubbar. så gott . sedan har julia och jag haft problem att komma på vad vi ska hitta på, men det gick an iallafall. träffade trevligt folk på stan. hihi.

imorgon ska jag sova. länge. i min säng . själv. usch . men nåväl, har kissekatten iallafall. nu sitter jag i soffan och chillar med min mor, med ett glas juice.


hygglig utsikt. käkade våfflor på ett berg igår :)

toalettfjompbild.


PUSS

åh.



fy vilken natt. värsta som finns måste vara att känna sig helt maktlös och hjälplös. så är det nu. får se vad dagen har att erbjuda. jag är dock pessimistisk. vadfan ska man behöva göra egentligen? när man gjort allt. då finns det ju inget mer att göra. ganska realistiskt.


ne, fyfan. ska fan bli nunna,


Sometimes I feel like I don't have a partner
Sometimes I feel like my only friend
 Is the city I live in, the city of angel
Lonely as I am, together we cry

fet dag



idag var det häng med pullan. hängde på brämmen, kolla film , fikade på george ( pajen var äcklig ), gick på stan, gick hem, drog till helt enkelt och sen boulognern. nice huh? det tycker jag! nu är jag så himla trött. har fan gått upp vid 9 3-4 dagar irad. det tär på krafterna må jag säga.




funnyface!


puss.

djeah

blev ju dåligt väder idag! fast var i brämmen till en början.  sedan åkte jag & folk till donken å käka burgare och sedan hem. kollar en bra film, så lär väl lägga ner datorn en stund nu. sen blir det eventuellt bio & fika! MYS!

jag har vart busig också.



puss.

RSS 2.0