brämmen


idag igen! woho. imorgon också verkar det som. fast kanske skulle bli dåligt imorgon? who knows. tyckte jag läste det i tidningen idag. anyhow. snart vankas det tattoo. how about that? IIIIW.

brämmen

idag var det brämmen med mamma,madde,julia & fanny. badade och solade, så nu är jag HUR röd som helst på baksidan. men man ska ju inte klaga. hihi. sen har jag vart och målat en skänk idag, samt käkat kyckling & potatissallad. så himla gott! nu är jag helt död dock, så nu blir det kolla film och käka glass.


linda burk & jag på peace. ha.  fresch...

stek




funnyface.

afro

ben.

gr8 weekend. must say. stekt 2 dagar irad nu. legat i båten på eggegrund. inte fel alls.

WOHO!

LITE sugen är jag allt! Snart åker vi! Har precis packat klart min lilla resväska. Hoppas jag inte glömt något viktigt. Ska bli så jävla kul. Faktiskt. Nu har jag insett! Men det har ju en hel del med det vackra vädret att göra måste jag erkänna. WOHO! Innan jag åker ska jag åka och fika med Cecilia. Blir mysigt det. Och sen blir det till att hämta Nathalie och hennes (förmodligen) gigantiska packning. HIHI. 

Blir uppdatering med bilder på söndag förmodligen! Wish me luck bitches! PUSS :D

emma goes sv1.

hej!

 idag var det lunch med cajsa,glenn och carina på Waynes uteservering. käkade en cesarsallad med kyckling. så himla gott var det. till efterrätt blev det en god kaka. jag är ett väldigt kakmonster när det kommer till kritan. efter det åkte jag och hämtade nathalie för att vi skulle handla lite grejor. ( som jag har sagt ungefär 29843 gånger iofs. ) vi fann det vi sökte, och nu sitter jag här, hemma, i min säng, med lisa. får se vad det blir snart. det beror på en viss person. är så himla trött på sånt här. varför är det så svårt att förstå? GAH.



vill bara dyka i och simma iväg föralltid.  tempting.

sommar


hittade ett par oldie-glasses i båten! var ju helt bländad.






anton- joel - wilma - maria

igår blev det åka båt. vi fick tillökning, för att från början var det bara jag,pappa och joel som skulle. sen hittade vi dock våra kusiner och vår faster i viken. då fick dom också följa med. trevligt.  idag blir det packa. förmodligen. för att imorgon bär det ju av till peace and love! ska bli både jobbigt och roligt. men ska ju inte klaga, för det ska dit så himla många bra band! woho. så snart blir det rusta med söt-nat. vi ska skaffa nödvändigheter.

PUSS

skagenrörarN.

god eftermiddag!

idag har det vart balkongfrukost och sedan mys. nu kom jag precis hem från city gross, har handlat baugetter & tillbehör OCH skagenröra. ska bli så jävla gott. till efterrätt köpte jag gammeldags vaniljglass och jordgubbar. YUM! sedan blir det film marathon, och till det lyxar vi till det med iste, päronsoda ,chips & en godispåse. hur låter det? helt förträffligt om du frågar mig.

PUSS!!

flower.

idag var man uppe tidigt! dvs halv 10. skulle åka ut till bönan för att hämta blomlådor. resten av dagen har jag skruvat ihop blomhängare och hälsat på affe på quiksilver. han jobbar ju där, duktig som han är. såg ju riktigt snygg ut där bakom disken.

eftersom att vädret är fett dåligt idag så vet jag inte vad jag ska hitta på. hungrig är jag också. ( ovanligt?) kanske blir någon bra film och lite candy senare. nu är man solo hemma också. eller, om en stund! fast inte länge till misstänker jag. gah.

har fan inte mycket att säga idag. PUSS :)


konsten att uggla

ja. jag kan erkänna! jag har förbannat tråkigt . jag har inget att göra heller. vore ganska dumt att börja läsa min "skolbok" nu, eftersom att jag har något slag av demens. skit är det på tvn också. och ingen verkar vara en sådan nattuggla som jag. eller? om jag säger att jag tänkte gå och lägga mig vid 23 är det med största sannolikhet helt och hållet lögn. ( fast det tror jag ju inte vid just det ögonblicket.) men mitt påstående blir en lögn i samma sekund som jag glömmer bort vad jag sagt. förvirrande? oh, i know.

nu blir jag glad. ser två amerikanska knubbisar i en lerhög, sjunkandes. de verkar hysa en obetalbar kärlek till varandra. det var visst amerikanska choppers, som det så vackert heter på svenska. helt värdelöst.
OH! är det mordkommisionen tro? sure seems like it. så det får det bli nu. kan inte låta bli, danska är ju så vackert.


i am green today.

imorgon kommer det bli en jättefin dag. åtminstone om man får tro vad som lovas. och på fredag är det ju midsommar. då blir det bönan och sedan vidare. hoppas det blir bra väder . kan fan inte minnas att det är bra väder nån jävla gång när det är midsommar. men det ser ju inte ljust ut.

nej om man skulle göra sig en hallonsmoothie och lite mackor?




surprise me if you can.

puh.

idag har jag sovit-käkat donken - åkt bil - lekt med nathalie - letat diverse campingtillbehör - kört mer bil - vart på kalas - ätit smörgåstårta+ glass+jordgubbar. jag är fortfarande hungrig. min hunger kommer utan tvekan att ställa till problem under min festivalvecka. vadfan ska jag leva på? inget kylskåpsätande. i värsta fall får jag ta en tugga nathalie.


nej nu ska jag dra mig. pussilur

try honesty.

ligger i min säng och lyssnar muse. tänk om dom kunde komma till peace! då skulle mitt liv nästan vara fulländat. men bara nästan. har precis slängt i mig minirutmackor med ost på. 4 stycken närmare bestämt. samt det största glaset jag kunde hitta fyllt med oboy. DET är riktig kvällsnjutning det. det enda som saknas är lite parfym av det manliga slaget. men man kan ju inte få allt här i livet. idag letade jag tillexempel peaches - i en rosa helikopter. men inte ens spotify hade den. ( jag orkade inte leta youtube. ) där fick jag inte som jag ville.


trust is bullshit.

fuck this shit .



dagens humör: förbannad.

hur kan man må bra själv och veta att man behandlar någon annan dåligt? hur kan man stå ut med sig själv när man vet att  man dagligen öser ur sig en massa lögner? obegripligt. vart är den här världen påväg? var tog vänligheten och skratten vägen? -du har tagit allt ur mig.



can i have some peace and quiet please?

nu känns allt bara dumt. och en aning förvirrande. min trötthet vill inte släppa, och det känns som att jag skulle kunna sova flera dygn irad. kanske är det en omedveten förberedelse inför peace and love som äger rum och precis en vecka?  jag vet att jag i detta nu ( och varje dag framöver ända tills det är dagen D ) borde tagga musik och låtar så jag kan dem som ett rinnande vatten. men jag har ingen lust. ingen har lust. med winnerbäck. får det bli. iallafall.

igår ritade jag en tatuering till min vän jonathan.


dock blev det en halvkass bild, allt tack vare min telefon. men vad mer kan man begära?


speekin whale?

En väldigt lugn dag, precis som planerar men med inslag av glass och jordgubbar hos farmor. Men det kunde ju varit bättre. Men det kan det alltid. Hoppas att jag lyckas somna ikväll, känns som att  det inte kommer bli några problem.
Snart är det Peace and Love också. Är otagg. Ber till gud att det blir bra väder dock.

You never know.

blä.

vaknade närmare 15.30 idag. och gud vad man känner sig sliten. idag blir det bara mys och ta det lugnt. pallar inget annat. just nu ligger jag i sängen med lisa, har precis kollat rasmus på luffen. riktig film det!

nepp. om man skulle ta sig lite blåbär

spektakulärt.

nu sitter man och väntar in nathalie. sen blir det öl och krogen. puss

cold.

en kall luft lägger sig över mitt ostädade rum. mina fötter är ännu kallare än vanligt och  jag känner en allmän jag-orkar-inte-lyfta-ett-finger-känsla. att man vet i bakhuvudet att alla som är ett år äldre är ute och har roligt gör inte saken bättre. blir nästan otaggad själv på att ens ta en öl imorgon. livet är inte kul. fast det är vad man gör det till . och jag har tappat gnistan. för länge sedan. borta. föralltid?



it's not the end, just the beginning of something new.





ok.

inte ens 30 grader varmt och solsken kan få mig på bättre humör idag. inget tycks gå min väg. och jag ser inte vad jag gör för jävla fel med allting. orkar inte. död åt tengil. allt suger . sommaren kommer bli sämst.

yey



Idag blev det fika igen. Fast de hade ingen bärpaj idag. Så det blev äppelpaj, Nathalie satt såklart och petade ut äppelbitarna. Sedan gick vi omkring och jag hittade två linnen och ett par braller. Riktigt nice. Nu sitter jag hemma i soffan och chillar till Ondskan. Lär ta reda på om jag har någon skola imorgon också, FNISS. jag håller tummarna.

pus.

sum.



Snart kommer Nathalie. Vad vi ska hitta på vet jag inte. Men en sak som är säker är att jag vill ha glass. RIKTIG. peccannöt & daim i våffla. Det finns inget som slår det. Idag var jag till skolan för att fixa lite inlämningsgrejor. Ibland måste man.

Jag funderar på att klippa håret. Ganska kort alltså. Men jag törs inte. Lika bra det kanske.

Efter jag vart med Nathalie ska jag gå till farmor. Har ju inte träffat henne på många dagar nu. Ska även kirra en dust it. Och hårfärg. Åh, jag orkar inte. Men måste färga. Det här håller inte. Nåväl.

Imorgon blir det skola. Hoppas vi får tårta! PUSS.

mums.



idag har jag vart med nathalie. vi gick och fikade på vårat stammis-ställe. jag åt paj och hon åt inget. "ont i magen" . ja, för  att det har alltid min lilla jänta. vi hängde på stan i många timmar, jag hittade inte en pinal. nathalie köpte dock med sig ett sött plagg. jag vet inte vad det kallas. koftliknande. sedan gick jag hem. och nu håller mamma på att göra jättegod mat. fläskfilé med tillhörande sås och ris. det kan ju helt enkelt inte bli fel.

ikväll blir det mys. film och socker . det är grejor det .

min mamma är bäst.

jaz.






äntligen hemma. äntligen min egna säng. äntligen mat som är ätbar.

idag blir det mys och sen mys med nathalie. PUSS

rhodos.

sorry for the bad update mates. men jag ar pa rhodos, och har en hel del annat for mig. sa som att sola och besoka olika platser. idag var vi i rhodos stads gamla stad. vandrade pa borgen dar. valdigt frant skulle jag vilja saga.  imorgon blir det steka igen, hihi. puss!

RSS 2.0