Gah

vaknade. död. duscha. död. skola+yoghurt+gorby+work. har iallafall kommit en bit till i projektet. idag skrevs det story, bra. idag är det jag som står för maten. har noll fantasi som vanligt - men jag måste prestera. jag.. kan.. klara.. det! HEH. fast det blir något simpelt. håller t.ex på att tina köttfärs nu. bättre än ingenting iallafall.
ÅH. jag har varit ut och hoppat med bun idag också! han blev glad, den lille. annars är väl allt skit typ.
vilsen. och hjälplös också. det var längesedan.
nåväl. adjö.

Den förbannade rovfågeln

" - It was like, eehm, he came out of nowhere.. and like.. "
Det blev en trevlig mysfika med Anna och lite shoppa. Man kan ju säga att " I got a thing " för nagellack. Blir väl till att måla naglarna innan jag går och lägger mig ikväll - hade omålat idag ( fult & ovant ) haha! jag som aldrig trodde att jag skulle bli som min farmor. HEHE Nåja.
Måste berätta! Igår sitter jag i lugnan ro i mammas bil på Willys parkering. Efter en stund börjar jag höra typ 10 kråkor skrika som galningar - och vad får jag inte se? jo, en mindre rovfågel ( typ samma size som kråkorna ) står på en kråka och trycker ner den i backen? de andra kråkorna cirkulerar ovanför och skriker och skriker. Efter mycket om och men så lyckas den iallafall flyga iväg - men då får rovfågeln tag i en annan kråka i luften - nyper tag med klorna och flyger liksom med kråkan ( över bilen där jag sitter och gapar ) och sen RAKT in i glasrutan på Willys. Alltså? Det var så himla konstigt! Fjädrarna bara rykte och allt hände under några sekunder. Jag satt som förstenad, vågade inte röra en muskel. DÅ kommer en älg springandes bortifrån parkeringens ände, på den sitter ingen mindre än .. min lillebror? asssså. nä. skoja, men det där med fåglarna var faktiskt sant!
Nu blir det duscha och sen sova. Typ. HIHI

Yay!

Bokat och klart. Vi blev 9 pers tillslut som ska ta vårat pick och pack och bege oss söderut mot vackra Barcelona! Ska bli så jävla roligt!

Nu sitter jag i bilen med min snela far - har precis hämtat upp min nya dator. Ska sätta mig ned å packa upp allt i lugn och ro så fort jag får tid. Men först blir det en mysfika med min Anna.


Finally

Ikväll bokas Barcelonaresan. Vi verkar bli ett bra gäng som åker! Ska bli så himla kul! Att fota, käka gott, dricka ännu godare och se på dussin av sevärdheter. Känns helt otroligt! Skolan kommer att få lida lite, men man lever bara en gång - och man är bara ung en gång också för den delen.

Nu sitter jag och äter en kvällsmacka och sippar vaniljte. Mitt halsont har inte gett med sig under dagen. Fuck! Dock är det " vad hände med" på tv. Kan ju vara lite nostalgiskt att se på kanske. Dock är året 1993, och SÅ förbannat mycket minns jag inte därifrån. Tror jag har ett par korta minnen från den åldern bara. Nåja! Ciao.


Somewhere


it's like I'm at the wrong place at the very wrong time.
don't know what or who to expect at my house.
it can be compared to a dream where I'm constantly running
from the evil creatures that wants me dead.

there will be a time when my legs will fail me
and my breath will not be catched anylonger.
words will not pass my lips, but spin around in my head like madness.
it will be darkness
and nothing will matter anymore.
it's the end of everything
and the start of something.

can't live the dream forever.




Jag har drabbats av en förkylning. Igen. Och allt är bara så himla jävla fantastiskt perfekt. Inte.
Det är skrämmande hur sårbar en människa kan göra en annan. Och jag vill typ bara spy, för jag orkar inte känna det här jävla trycket mot mitt bröst mer. Hurts like hell. Och det är precis vad det är också - hell.

Nu ska jag äta pannkakor med sylt. Hallon - för jordgubbar är överskattat. Men det sket man väl i. Orkar. Inte. Bry. Mig.

Ha en fin dag.

Saknad


saknar min moni så jävla mycket så det är inte klokt.

Nu har mitt hjärta äntligen kommit hem från Hudiksvall ( han har vart där och skejtat hela dagen lång - det hade gått himla bra för honom lät det som. jag blir så glad! hihi. och stolt. ) vi ska iaf. precis till och käka lite mozarellapizza. Sen blir det sussa för vår del. Godnatt!

Hemmavid



Hejje. Idag har jag varit seg, trött och allmänt instabil i humöret. SÅ jävla tråkigt! Dock så blev det lite bättre när jag fick lite höstsol i mitt bleka fejs. Ibland blir jag oerhört sugen på att gå och sola solarium, det är ju så skönt att bara ligga där i värmen och drömma sig bort lite. Huden känns också mjukare efteråt. Men jag har verkligen börjat tänka efter - det är ju bara onödigt att sola EN gång, och att sola många gånger för att hålla i brännan är ju farligt. Nä, jag står faktiskt över. Och vi bor ju faktiskt i kyliga norden, och då får man vara blek.

Nåja. Har bara varit hos pappa idag - tagit upp båten för sommaren, och besökt Böna Café. Där var man stammis när man var mindre. Köpte mängder av 1 kroners tuggummi och klubbor. Minns att jag gick och plockade smultron också, sen gick jag raka vägen till Cafét för att byta ut några strån med smultron mot en glass. Haha! Business. Det var tider det minsann! Och skylten ( överst ) har då funnits med ända sen jag kan minnas!

Snart ska jag åka hem och vila mig. Skulle tydligen åka och handla frukost först - sånt jag gillar - så jag ska få "frukostandet" till en vana. Och fan vad det inte är lätt. Jag tror typ att min kropp är odödlig och orkar med allt utan mat och energi. Så knäppt så jag skäms. Men jag jobbar på det. Ska även fixa ett gymkort nu, vet att jag blir hungrig av träning så det ska nog hjälpa mig att bli pigg igen. För nu har jag varit så sjukt låg alltför länge, och min kropp orkar liksom inte mer.

Trevlig kväll!

Saturday


Puh. Ligger atm i soffan i Bönan och chillar efter en ganska utmattande men trevlig dag. ( har åkt en hel del bil, och det är faktiskt jobbigt av någon anledning. ) Hihi. Min gulliga farmor ringde tidigare och bjöd mig, min man, min bror & amanda på mat ( kött fifaaan) och det ska bli SÅ gott. Det är något magiskt med farmors mat - jag kan äta hejdlösa mängder - och ändå inte må sådär illa som man kan göra ibland. Det är underligt - men bra.

Nåja. Nu ligger vi tre här på soffan. Jag, min bror och amanda. Pappa håller på flänger fram och tillbaka hela tiden - han håller på att installera den nya fetto-tv:n & nytt ljud. Tror det kommer att bli helt asm när det är klart! Fast då har nog vi redan begett oss in till staden.

Nåväl. Nu ska jag vila lite till, mår inge bra? som vanligt .. vill typ spy. 
Gah. Bye. 



Hello marshmallow


Jag tror bestämt att fredagar är den absolut bästa dagen på hela veckan. Man har hela helgen att se fram emot och man kan slappna av. Härligt att jag kan arbeta hemifrån idag också! Som lite grädde på moset liksom.

Nåja. Idag blir det skissa ( skolarbete ) och fortsätta måla på mina tavlor. Köpte ny färg igår, så är liksom lite extra taggad. Men först blir det en god frukost med varmchoklad m. marshmallow i. HUR gott som helst - dock lätt att man blir lite smått beroende. Varm choklad alone kommer aldrig upp till dessa höjder av tastyness. Ett litet tips bara. Hihi

Laters.

Typ helg

God Kväll!

Har precis klickat hem en bok som handlar om storytelling - vi hade nämligen en grym föreläsare hos oss idag, som hade tillsammans med någon annan skrivit en bok. Han hette Erik Nissen Johansen och var från Norge, skitfrän. Det hela blev också så himla mycket roligare när han pratade svenska med norsk "dialekt". Drygt bara att jag varit överhettad och haft uppsvälld läpp hela dagen. Fattar inte? Allergisk reaktion? slår vad om att det är tomater eller nå besprutningsskit dom har på! förbannat.



men nu är det godnatt. för imorgon ska jag måla och skissa.



kvällis

Hej!

Just nu sitter jag här med min Jansjö IKEA-lampa. Den är så himla söt! Liksom pixarlampan är söt. Haha! Tänkte slänga in en bild från IKEA, men upptäckte till min förskräckelse att de fotat min vita Jansjö med en vit bakgrund. Finns det något mer störande när man gör så? Nåja - idag har jag haft skola ( och lite sovmorgon - så skönt. ) och sen for jag hem och lagade mat med mitt hjärta. Jag kände mig taggad och gjorde en sallad - hör och häpna. Tomat,rivna morötter,ruccola, fetaost, rödlök och olivolja. Kände att morötterna skar sig en smula, men det blev faktiskt jättegott! Kände bara att jag var tvungen att dela med mig av min matkonst - det händer ju inte så ofta.

Nåja. nu lär jag lägga mig - för imorgon väntar en spännande föreläsning från någon som kommer från Stylt Trampoli - I quote "Stylt work based on the idea that the story of the company/brand is a valuable identity asset and the most valuable brand resource. With storytelling as it’s base, a powerful resource in the form of a tactile brand is created. Based on this, cross-border solutions can be created by architects, interior designers, artists and communicators."

Detta kommer att bli intressant och lärorikt tror jag.
Godnatt.

En liten önskelista

Nu är jag rastlös, och faktiskt ganska mätt. Min mamma bjöd mig på en toast med kyckling och sweetchili - och jag kan ju erkänna att det inte satt helt fel. Snart ska jag till IKEA med min pappa också. Iofs var jag där i lördags, men det skadar ju inte att åka dit en gång till. Jaja, jag har HA-begär atm - på allt möjligt egentligen - så nu tänker jag radda upp en lista.

1. En jättebra spotify-musiklista. Jag har själv inte tid att knåpa ihop en atm. GIEF
2. En gosig filt att ha i skolan. ( åh - jag+IKEA=sant )
3. Ny lägenhet.
4. Ny inredning. Iallafall det mesta. hehehehe.
5. Mer målarfärg.
6. Bli bjuden på finmiddag med tillhörande vitt vin. INTE rött. Förstår inte hur man kan dricka det typ?
7. Spotify-premium. måste!
8. En ritplatta.
9. Fina tekoppar som jag sett på Cervera.
10. En utomlandsresa. Eller några stycken. ( måste åka på safari innan jag trillar av pinn, sen så måste jag se Island också. Plus redwood.
11. Ett 40-års presentkort på något ställe där de ger massage. Och allt sånt där
12. En SPAupplevelse.
13. En personlig kock.
14. En personlig assistent.  HAHA
15. En hushållerska.
16. Någon som tvingar mig till att träna typ 3 ggr i veckan.
17. En drös med garanterat bra böcker. HATAR att slösa dyrbar tid på dåliga böcker.
18. Ett jobb efter mina studier. ( åh snälla gud )
19. En bastu.
20. En hästens säng.
21. En major trissvinst. Jag tror seriöst att jag någon gång i mitt arma liv kommer att vinna. Förstår inte!


Jaja. Det var det. Nu borde pappa vara här? Hejdå.

NAH


Hemmakommen efter ett litet möte med min projektgrupp. Nu gäller det att fylla mitt lilla hufvud med inspiration och glädje för att komma med så bra idéer som möjligt. Känns otroligt skönt att vi äntligen strukturerat upp viktiga stolpar som ska ligga som grund för vårt koncept och design. Det är NU det roliga börjar.

Men först - kanske äta något? Det går inte att leva på 2 hårdbrödmackor med ost på och typ 5 cl apelsinjuice ( allt som fanns kvar ) nu mår jag så illa att jag vill typ spy. Har känt så till och från i snart någon vecka. Inge kuligt.

Nåja - gårdagen var amazing -först var det skola och skissteknik i 6h, det var himla roligt - sen tog jag och anna en fika på mocca och for sen hem till mig & kollade lite idol. Efter ett tag höll vi båda på att krevera pga hunger - så vi for till anna och lagade mat och fortsatte kolla på idol. Sen blev det svenska hemmafruar. Alltså, jag klarar inte av att se på den där Gunilla. Hon är ju gräslig! Både sättet och hennes yttre. Tycker så jäkla synd om hennes dotter som blir tvingad till allt hon egentligen inte vill. GAH - upprörd.

Snart hoppas jag på att få träffa min mor - it's been a while.


I'm getting there

Börjar faktiskt att må liiite bättre nu. Och klockan är liksom  5? sakta men säkert så att säga. hehe! men jag skall icket klaga - jag kan ju sitta här i mina mjukiskläder och leta inspiration och inredning. har redan världens bästa idé som jag ska genomföra när vi flyttat. åh. jag längtar! jag känner på mig att jag kommer att bli så himla "pysslig" då. jag vill ha vitt - djuriskt -plåtigt -glas- naturmaterial och ändå en varm känsla. tror det kommer gå bra med tanke på att lägenheten i fråga är utrustad med öppenspis (!?) OCH kakelugn i sovrum. så.himla.mys. sen så ska jag även verkligen fixa en behaglig belysning - det får icket glömmas bort.



nåja. lite senare blir det en mysfika med anna. måste   få   i   mig   något   sött   .

doed

känner mig i skrivande stund helt okapabel till att röra min kropp över huvud taget. mina tinningar smärtar och jag är allmänt död. men gårdagen var riktigt rolig! igår på dagen när jag var och for runt så hittade jag även en lampa jag suktat efter aaaplänge. blev så jävla glad! rätt färg var det också. HIHIHIHI. blev så jäkla glad.
hittade även en oldfashion väckarklocka - men GODEGUD vilket damp jag fick på det där jävla tickandet. blir så sjukt stressad av tickande klockor. och särskilt den där som liksom hade 2 tick på en sekund..


nu håller min fina pojk på laga mat till mig. bara för att jag är så jävla död och hungrig. älskade människa! vad hade jag gjort utan dig? ♥

nä nu ska jag gå å spy eller nått ...

Friday night


äntligen fredagkväll - och lite lugn och ro. idag for jag och gull till min söta farmor och käkade god mat och drack lite finvin. så himla mys! kollade lite idol och sen var det skavlan - helt galet vilket bra program det är! så intressant att höra 'kända' människor berätta om deras liv. man inser faktiskt att de har samma problem som oss 'vanliga' människor.

spelade även lite yatsy, och ja - det gick ju rätt bra om man säger! haha!

imorgon blir det förmodligen middag och förluva hos emilia med många människor. hoppas att jag är pigg nog, känner mig typ sliten sen förra helgen ( om det nu är möjligt, hahaha) - det tär att dricka 2 dagar in a row. sen är det så tråkigt att jag blir så jäkla död hela söndagen. menmen, vi får la se!

nu ska jag gosa ner mig i mitt hjärtats famn. samt piska honom i wordfeud. ♥

sleep tight.

Satans game


HEJ!

sitter och spelar wordfeud med min man. vi blir båda helt hysteriska när vi kommer på något finurligt ord som giver en över 30 poäng. ska förbanna min bror som lurat på oss detta djävulska spel. man blir ju helt besatt! " nurå, är du klar nu eller? hallå? vad seg du är" samtidigt som man *petar* med foten på honom.
för er som undrar leder jag just nu med 3p. jag äger. HEHE. blinkblink

men nää, jag har faktiskt haft annat för mig än bara spelat spel. gått i skolan, vilket var mindre intressant, men sen har jag vart och beställt min nya kärlek. eller - 2:a plats då - jo serru, beställde en iMac today. men den kommer inte anlända förrän om ett tag - men det är bara bra, för det är liksom ingen brådska.

SEN så har jag faktiskt vart ute och gått idag också! (woho) nathalie ringde och ville ut och spatsera. mysigt - men kallt. borde köpa ett par vantar typ. jag som cyklar till skolan varje morgon också. inte för att det är så långt, men det är tammefan ALLTID motvind + regn. plus att jag har apdåligt med luft i däcken.

Nåja. nu ska jag äga lite mer i det här jävla spelet....

FUFFY


Min man håller på med något fuffens i köket, och jag får inte gå dit. Jag hoppas att det är en cupcake.

The Deer Tracks





God Kväll Kära Anhängare.

Sitter och lyssnar The Deer Tracks & Twiggy Frostbite atm. Fräsigt värre att sångerskan är från inget mindre ställe än Bönan. Duktiga är de iallafall. Hihi! Tror tillochmed att Heroes var med i Grey's en gång? Nåja.

Jag är färdigmålad för ikväll nu, får fortsätta någon annan gång när jag känner mig manad. Det gick dock väldigt bra idag! Feels guud.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka koncentrera mig på funktionsanalysen. Känner mig inte direkt peppad, men är ju så illa tvungen när man går i skolis. Kanske går bättre om jag kollar på en film samtidigt? Multitasking på ganska hög nivå. Fast, så har jag typ alltid arbetat. Att plugga i reklampauser är hemligheten till allt. Fast blir ju svårt när det inte är någon reklam iofs. :o



OMG typ


Hej på er!

Idag fick jag ett mail ( eller, någon hade skickat för typ 5 dagar sedan)  - någon har sett my work, och någon vill arbeta med mig? liksom. Det känns helt sjukt, men vi får se om det blir något. ( Blir arg på mig själv att jag aldrig kollar den där skitmejlen) MEN ÄNDÅ! Det känns verkligen overkligt, och jag är nervös, fast vi inte ens bestämt något. Jag har som sagt bara fått en förfrågan om jag gör en viss grej. Personen är internationell också. Var bara tvungen att tillägga det. Men jag ska inte ropa hej, men glad är jag. Iallafall. HIHI. SÅ SPÄNNANDE!

Nu håller jag på målar. Och det doftar färg i hela lägenheten. Mysigt värre!
Fast just nu måste det torka lite innan jag kan fortskrida mitt arbete. Dryyyygt som fan - men ett måste. Sen ska jag vara duktig och arbeta lite med funktionsanalysen till imorgon. Inte alls lika upphetsande som att måla, men det måste ju göras.

Karln min har jag låst in i köket och kedjat fast vid spisen - han ska laga mat. näärå, han är så gullig så han gör det självmant. Det blir potatis,korv & stekt ägg. SÅ underskattat. Och godast blir det ju alltid om någon annan gjort maten? fattar inte varför det är så? det spelar typ ingen roll hur man själv försöker - det blir typ aldrig speciellt gott. Eller så är jag bara sämst på att laga mat? who knows.

Jaja. Ha det gr8!

Laundry


Åh. Då var tvätten klar - feels gooood. Har till och med hunnit springa på stan en sväng med hun. Var på jakt efter en ny parfym, men hittar ingen som jag inte spyr av. Blir så irriterad att jag blivit så känslig på sistone. Nåja, jag får väl leta vidare. Imorgon lär jag opp i ottan för att ta mig till skolan. GAH. Skulle typ behöva gå och lägga mig nu på momangen för att jag är så jäkla död.

Gönat


Tisdag


Att intervjua folk gick på en timme - sen bestämde vi att vi skulle ta en lunchpaus på ett par timmar för att, ja - käka. Nu sitter jag hemma och vilar lite efter maten, och ska snart iväg till mitt andra hem.

Får se vad det blir ikväll. Blir nog lite spa-avdelning+hög mysfaktor+ en film. Tror ett fotbad skulle sitta fint också. Hihi, yay! Så får det bli. Sen är det ju tvättstuga också. Damn! Nä, nu lär jag lägga på ett kol. Ciao





Kvällsmys


(en del av förrätten vi käkade i lördags hos papa - det var gott. )

Har precis käkat ost och kex. Åh gode gud. Varför kan man inte nöja sig med 4-5 st? Nä. Här äter vi tills vi håller på spy. Nästan. Haha! Nåja, nu sitter jag och varvar ned med att sitta och leta lite fin inredning. Behöver inspiration! Vill ha det så mysigt det bara går sen. Vet iallafall några saker jag ska inhandla. Hihi!

Nä, nu ska jag sova. För imorgon ska jag upp och arbeta med vårat projekts faktainsamling - måste vara någorlunda pigg då känner jag. Alltså, jag får damp! Känner mig konstant trött typ, och huvudvärk. Spelar ingen roll om jag sover mycket eller lite. Kanske får jag inte i mig alla ämnen jag behöver genom maten, vad vet jag? Jobbigt som fan är det iallafall.

I veckan så ska jag försöka hinna med att kolla på en iMac. Tror jag iallafall, å ena sidan känns det onödigt att ha bara ha den stå här hemma tills vi flyttar, orkar inte hålla på krångla med bredbandet sen. Höm, vi får la se hur jag gör. Jaja, nu är det godnatt. Godnatt! :)



ge det lite tid


Imorse när jag för en gångs skull käkade frukost så fick jag syn på detta! Den här blomman har varit "stendöd" i iallafall 3-4 månader, men nu hade det dykt upp lite grönt! Jag som inte ens vattnat något? Haha!

Idag var det skola ofc. och projekt. Jag och Emilia for hem till henne för att käka tacos - det smakade wonderful. Hihi! När jag kom hem så städade jag och dammade typ överallt. Undrar hur mycket fat jag brann då liksom? Det är ju faktiskt döjobbigt. Men det känns bra när man är klar. När vi flyttar så ska vi köpa bättre förvaring. Pallar inte ha massa saker överallt. Typ. Så nu ska jag kolla om IKEA har något som ser okej ut. HIHI




Söndag





Det har varit en lång dag som började med en resorb och sen en kebabrulle - nyttigt och bra. Och jag är fooortfarande bakis, blir så less! förr blev jag aldrig det, snyft - men man börjar väl bli till åren så att säga.Nåväl. Fast trots min "dödhet" så har vi ändå hunnit med en del idag. Hälsade på svärisarna och gosade med de gulliga små gnagarna. Så söta! Haha. Och sen for vi till min mor och mös - tog också en promenix i skogen. Nostalgiskt med doften av blöt skog.

Kom hem för en stund sen, så skönt att bara sätta sig ned i soffan med tända ljus och ha mozzarellapizzan i ugnen. Är så jävla hungrig så det är inte klokt åt det.

Jaja, nu blir det mys & sen sova i tid. Så gott det går iaf. HIHI!

död typ


jag och gullbror på das wedding.


amagad. sicken helg! på fredagen började med middag ute hos pappa, sen blev det en ytterst liten förluva hos mig och rickard , med joel och jonte i spetsen. kvällen slutade på interpool - igår var det plazahäng med anna & svärisarna för hela slanten, kollade när R körde - det var mysigt. ( och apbra väder ) efter att vi suttit i brassestolar i nästan 5h så blev det hem en sväng - sen förluva hos anna. kvällen slutade på slick. long time no see liksom. haha! hade iallafall kul.

idag är jag död? känner mig sjuk och spyfärdig - lite febrig också kanske? men det är nog bakissjukan som spökar. haha! nu har jag och gubben min varit och hälsat på svärisarna och nu e vi hos min mor. blev bjudna på mat! inte fel. hihi. sitter å kollar igenom massa bilder från sommaren gör jag också. himla kul!

nä nu ska jag gå och mysa lite. hejdå.

för innerfickan



för ett tag sedan investerade jag i nya pocket-skissblock. skitbra att ha i jackfickan - när en bra idé dyker upp när man är on the run, eller bara att ha som en timekiller. jättesmidiga och fina! älskar kvalitén på pappret. silky smoooth.

nåväl. nu börjar det blir dags att åka till papa. tjingeling!

WKND

Äntligen helg! Är helt slut ungefär. Det har vart en jobbig men rolig vecka i skolan - känns himla bra att vara tillbaka. Var också piggare än vanligt i morse? Kan det ha berott på cavan och det trevliga sällskapet på Kalles igår? Hihi.

Har haft skissteknik hela dagen idag, så himla kul när man har kommit igång! Idag skissade vi upp 3 koncept - och nästa gång blir det till att arbeta med slutskissen hela lektionen ( hela långa dagen - från 9.15 - 16 ) can't wait. Det bästa är att man får använda den teknik man gillar bäst. WONDERFUL!

Ikväll blir det middag hos pappa - aplängesen. Och i helgen blir det träffa anna och mysa lite, ev. ta oss ut. får hoppas att emilia blir frisk också, för då blir det middag + förkrök hos henne. hihi. håller tummarna! ♥

Nu sitter jag och beställer lite kurslitteratur - Understanding wood. Mys.

nanana.

Är nyss hemkommen från en mysfika med Anna. Var så himla längesedan, och jesus vad vi hade att prata om! Blir nog en liten utgång i helgen. Hihi! Efterlängtat. Nu sitter jag hemma och har precis fixat dropbox - förstår inte varför jag inte fixat det tidigare? är ju helt klockrent när man arbetar i skola och hemma liksom.

Sitter i soffan nu med världens bästa kille här bredvid (med telefonen i högsta hugg, blocket♥). Tror det blir en ny bil inom en framtid - eller, jag hoppas iallafall det. haha! Nä, nu ska jag ta en dusch och sen blir det en myskväll framför Idol med mitt hjärta ( som förövrigt gav mig frukost på sängen i morse ) världens bästa gulligaste raraste snällaste kille. HEHEHEEH: nu blev det lite mycket - men han är faktiskt bäst.

P.S - R.I.P Stefan Liv. Så sjukt hur ett liv bara kan försvinna sådär.

nomnom


okej - jag tror hon kommer döda mig nu! men jag kan inte hjälpat- världens sötaste tvättbjörnsnathalie, eller vad det nu är för djur på mössan. haha! så söt. vi tog en svängom på stan idag och så fikade vi. eller ja, vi käkade toast - och båda åt upp! vad duktiga vi är va? nathalie är typ mindre i maten än mig. " jag har ont i magen" säger hon alltid när hon ätit för mycket, dvs typ 3 tuggor.

idag har jag även varit i skolan och jobbat med projektet. duktigt som fan. fick en sovmorgon också. det förhandlade jag fram idag med, alltså att jag måste ha det på torsdag. jag kan inte tänka på morgonen nämligen. typ inte iallafall! sen kom jag hem, och då hade min bästa man tvättat klart - världens bästa! han tog en tidigare tid så att jag skulle slippa. gullis.

nu ska vi kolla film. men måste fixa en update först. typiskt! gahhh. men det är väl klart snart hoppas jag.

OCH nu börjar jag bli så sugen på att flytta. letar inredning överallt typ. " tänk, den här skulle ju passa där " " visst skulle vi behöva en sån?" " jag vill ha tvättmaskin... och diskmaskin, och en större säng" " ja. det är tapeter, möbler, färg, gardiner, mattor, förvaring! främst förvaring. jag HATAR när det ligger saker framme. så. no more of that. period.


Helt jävla sopslut


Man känner verkligen i huvudet att man har varit kreativ idag. Tinningarna gör stört ont, och det är typ jobbigt att bara hålla ögonen öppna. Är inte van att vare sig tänka eller gå upp tidigt. Haha! Men det gick bra, även fast designprocessen kan vara oerhört utmattande ibland. Har precis börjat med ett nytt projekt - i samarbete med SIA Glass. Ska bli spännande att se hur det ska bli. Denna gången fick vi för första gången välja grupper själva - jag är med Ola & Andreas. Dock är har vi alla introverta - men det kommer nog funka bra iallafall.

Sen vet jag inte var det är med mig? Sitter iofs längst bak i klassrummet nu, och jag ser så konstigt. Det måste ha med ljuset att göra, för jag ser bättre än normalt annars. Det blir lite att jag inte ser där jag fokuserar, så skumt! Kanske borde gå och kolla ögonen iallafall - ser man dåligt kan man ju få huvudvärk, vilket jag har? men nä. det går inte ihop. Jag vet inte. Löser sig väl.

Nu håller jag på laga lite husmanskost i form av torsk och potatis, ska bli så jävla gott. Är döhungrig. Efter maten blir det bara dö i soffan för min del - kolla tv. dricka te & käka ben and jerrys. fast det blir nog lite senare. Måste ta hand om min lilla sjukling också. ♥ Jaja! Pöss.

Helgen

Gårdagen var så himla fin. Allt i kyrkan, alla människor, hela arrangemanget, ja allt var bara så jäkla fint!. Mamma strålade som aldrig förr, och jag kände en oerhörd glädje för hennes och Michaels skull. Hihi. Efter kyrkan for vi hem för att käka, ha presentöppning och ha det trevligt. Jag hade målat en tavla till brudparet, den var väldigt uppskattad, som tur var! Hade även skrivit en förklaring av tavlan, och mammas ögon tårades när hon läste. Då kände jag att jag träffat rätt! Bästa mamma. Är så glad! Hihi. Jaja, idag har jag och hun bara chillat, jag har vart lite bakis+förkyld, och mitt hjärta börjar bli sjuk. Stackarn! Nu blir det sängen, så jag orkar upp till skolan imorgon. Har nämligen projektstart! Spännande. Godnatt på er!

festfixarN


Idag har jag mest hjälpt mor med att fixa inför morgondagen. Har slavat runt mest hela tiden. Har vart lite kreativ och gjort en stor blomkrans som ska hänga över borden där vi ska käka, ser lite ut som en krona. Blev väldigt fint! Sen har jag fixat med bordsplacering - skrivit namn, så fint det bara gick. typ. Sen for jag och mamsen och köpte middag ( pizza) och en extra tårta i Bergby på konditoriet. Det visade sig att kvinnan som ägde konditoriet och även tog emot oss var en nära släkting till mig. Det gick upp för mig efter en stunds konversation att så var fallet. Hon kände igen mig och mor först. För mig var det typ första gången jag såg kvinnan. nä, jag vet att jag träffat henne - men då var jag typ liten och senil.

nu sitter jag med ögonbrynsfärg i. jävligt kul. nej. men det måste göras. känner mig liksom halv med ofixade ögonbryn. näää, men nästan! såklart var jag tvungen att fixa mammas också. som alltid. jag är även hennes personliga makeup-artist, nagelfixare,hårstylist,frisör, fotfilare, inredare, festfixare, rådgivare and the list goes ooon and oooon.

Har även kört automat för första gången idag. Så jävligt obehagligt faktiskt. Nåväl. Nu ska jag fixa lite. Typ stryka skjortor till min man. Fan vad kvinnligt och duktigt. Egentligen skulle jag vägrat, men snäll som jag är idag så tog jag på mig det OCKSÅ. Jag hade liksom inte nog att göra.. HIHI . skoja. nä men typ. nanan. hjeåd


PS. " OOOOH WHEN YOU CALL MY NAME" har fastnat i min hjärna. BARA den jävla meningen. dumma tove styrke, jag vill inte!!!

att stå på sig


har sett att den här videon legat uppe ett tag - men har inte vågat kolla. visste att jag skulle bli oerhört känslosam. såklart så blev jag det - och ögonen tårades. jag kan inte ens föreställa mig hur det är att få en sådan hemsk diagnos - och särskilt inte vid ung ålder. tror jag skulle tappa livslusten ungefär.

det är hemskt med folk som ägnar sig åt sånt som ökar risken för cancer. visst, jag feströker - vilket iochförsig är så jävla dumt, men jag kan helt ärligt säga att jag inte rökt mer än 4 paket i hela mitt liv. så det rör sig inte om några stora mängder - men jag ska fan i mig ge fan i det. skäms efter jag såg denna film. skäms så in i helvete. hur kan man göra något ont mot sin egen kropp? nä - jag ska börja stå på mig, våga säga ifrån, vara glad varje dag för att jag är frisk och kry - inte ta något för givet. för det får man inte göra, det har en tendens att gå åt helvete varje gång man tar något för givet.

och blir man sjuk. ja, vad gör man då? jag tror jag skulle bli så jävla förbannad och avundsjuk på alla friska människor. tänka " varför just jag?!" dumma jävla gud. något sånt. tror också att jag skulle stänga folk ute. inte vilja besvära andra människor med mina problem. ja, jag skulle hata gud eller vem det nu var som gav mig en trasig kropp. en tidsinställd jävla bomb till kropp. jag skulle vara rädd - för allt främmande som jag vet att jag skulle behöva ta mig igenom. jag skulle bli skakig i hela kroppen inför minsta ingrepp, och jag skulle bli helt jäkla rödflammig som jag alltid blir när jag vet att något kommer göra ont. likblek skulle jag också bli.

men nu ska vi inte vara sådana. nu ska jag vara glad för att jag hittills visats haft en frisk kropp, och jag ska sluta förstöra den. jag ska dricka vid speciella tillfällen, och kanske några fler. jag är ju trots allt ung, och det är man bara en gång. jag ska ge fan i att feströka - så gott det går iallafall. kan åtminstone vara stolt över att jag aldrig köper egna cigg. sen ska jag ta tag i träningen och bra-boken också för den delen. jag ska prestera i skolan så gott jag kan, men ändå inte bli överambitiös och bli helt sopslut ( jag har tendens till att köra slut på mig själv ) jag ska även sänka kraven på mig själv - bli mer rimlig. jag ska lägga extra energi på sådant som är roligt - för det har mina lärare talat om för mig. " ge fan i att putsa undersidan av stolen, det är bara så jävla löjligt - hatar folk som gör så" citerat en av mina lärare. haha! " man ska fuska så mycket man kan ". ja. nu jävlar.

nu blev det spårat. men iallafall. man ska ta hand om sig själv. både fysiskt och psykiskt. det är man skyldig sig själv som människa.

nu ska jag "komma och vara lite trevlig" säger mamma. så. peace.

the world is kinda spinnin


Igår gjorde jag inte mycket. Tog mig ut i typ en timme ( äta bör man ) min gulliga bjöd mig på min favorittoast. Så himla go. Jag är så glad att du är minminmin. Finns liksom inget bättre än att somna bredvid dig varje kväll. Hihi. ♥

Nu sitter jag och slökollar lite tv och läser lite bloggar. Taggar inför morgondagen. MÅSTE bli frisk. Åh, nu ringde pappa och undrade om jag ville äta lunch. Behövligt! Har för det första inte träffat honom på nån vecka då han har vart i Prag och äta bör man. likzzzom. Så nu lär jag resa mig upp. Snyta mig. Klä på mig något anständigt. Typ. Andas. Det snurrar bara jag sitter ner. Menmen.





nanana


Jag känner mig typ som blomman på min balkong just nu. Död? Nä, men nästan. Har här i lugn och ro försökt att skriva ett tal till min mors bröllop som äger rum i helgen. Det är lättare sagt än gjort kan jag säga. Man vill ju att det ska bli perfekt liksom.

Aja. Nu ska jag vila min arma kropp.




RSS 2.0