you.




You are more beautiful
than a sunny springday
with singing birds in a pink sky.

You are more beautiful
than all the flowers in a
sweeping but quiet meadow

Your soft lips against mine

are all that I'm ever going to need,
oh - I've never been so sure.


måndag.

idag har jag tränat med emilia. fan vad duktiga vi är! roligt är det också. hihi. kom nyss ur duschen, nu sitter jag och chillar och ser ut genom fönstret. solen skiner ju! blir så himla glad. kan behöva lite sol nu känner jag, för att igår var ingen rolig dag. lilla kissen vår. känns så sjukt tomt här. saknar henne så jävla mycket. tur att hon har det bra iallafall, får tänka så. även fast det är jobbigt.

snart ska jag träffa mamma för en liten fika. är ju så himla bra nu när hon slutar tidigt och vi kan hitta på lite saker ibland. hon bor ju ute i bushen också, så blir inte så mycket hälsa-på som jag egentligen vill. menmen, idag blir det en fika. ska bli fint. jag måste käka något nu snart också, efter träningen - innan jag dör.





We spent some time
Together walking
Spent some time just talking
About who we were
You held my hand so
Very tightly
And told me what we
Could be dreaming of

There's nothing like you and I.

och mina ögon fylldes med tårar.

http://marrebarre.blogg.se/category/love-is-all-we-need.html

helt sjukt bra skrivet. sitter här i min ensamhet och snyftar. min tröja har tillochmed blöta prickar på sig. klicka på länken förfasiken.



we belong together.

We belong together
Like the open seas and shores
Wedded by the planet force
We've all been spoken for

goes sleepyhead


hektisk dag. men har fått saker gjorda, efter mycket om och men. nu sitter jag och proppar i mig choklad och chillar. borde käka en sen lunch också, har liksom inte hunnit med det idag. ja, så fåre bli. lunch och sen blir det läsa bok. fan vad skönt det ska bli! puss.

20ochnånting


shit. annars tycker jag att tiden bara springer förbi, men inte idag. skumt - men bra.  nu håller min älskling på att baka - igen. "chokladbollar". kommer bli hur gott som helst, han är ju så duktig på't. jag å andra sidan, tänker unna mig lita marabou medans det rullas. nu är klockan 8, och jag känner ett uns stress inför morgondagen. gah, jag är nog bäst på att vänta med saker till sista dagen. nåväl, det ska nog gå vägen. optimist? javisst. ( HEHE )

Mauro och Pluras kök. asså vafan! måste plura springa omkring halvnaken? det ser ju fan ut som att han har en bulle i ugnen. eller kanske 3? en fast stenhård kula liksom. så sjukt äckligt. man blir ju inte direkt hungrig, kanske en metod att se detta program om man borde tänka på vikten? ja faktiskt. ytterst snuskig tv när den är som sämst.
nu byter jag kanal.

dum dummare får det fanimej bli. men då får jag allt hålla mina hästar i 50 minutros. surt sa räven.



nana


soffläge. jamie oliver. mat. hungrig. skönt-slut-i-kroppen-känsla.

det hade man ju inte trott? att jag skulle träna idag igen. haha! det hade inte jag heller trott. men nu känns det bra iallafall, kan ju försöka hålla i till sommaren iallafall. beach 2011 menar jag. kan ju inte skada att se fit ut som fan liksom. fan, jag önskar att jag hade mer ledig tid. och mindre att tänka på. mindre saker som gnager i bakhuvudet, ja sånt som bara måste göras. fast borde egentligen inte klaga, för SÅ förbannat mycket att tänka på har jag ju inte. men ibland räcker det med en grej för att allt annat också ska kännas asjobbigt. nä, nu tror jag att jag ska ta itu med den där grejjen. som ligger och gnager. jag ska.ska.aa.nanananana

tisdag

fifan vad duktig man är ibland. imorse struntade jag i sovmorgon och for till gymmet istället. så nu har man ju blivit av med lite fläsk. ( hehehehe ) . nä, men känner mig iaf duktig. blir troligtvis samma visa imorgon med, om jag hinner dvs. har två hemuppgifter jag måste ta itu med, får se om jag hinner beta av åtminstone en av dem ikväll. gah! sen måste det handlas idag också. faan vilket sjå. nomnomnom

-






If I love you
like lazy daydreams on summer afternoons
with slight breezes
and
paper butterflies sitting upon bare skin
If you love me
in forests of fairies
with
lantern-lit trees.
If we love each other
with the intimacy of dreamy kisses
atop mansard roofs
beneath endless starry night sky
forever.

give it to moi.



imorgon blire sthlm en sväng. see u bitches.

I'm in the quiksand

fattar inte vad det är frågan om. är så sjukt trött. huvudvärk har jag också. fan vad less jag blir. nåväl. dagen har vart trevlig, har hjälpt min gulliga farmor att handla, sen har jag vart med nathalie. blev fika och lite stan. mysmys. nu sitter jag och lyssnar musik och kollar handboll(?).


nä. död åt äckliga spotify och godnatt.

mm.


vore inte fel med lite sommar nu.

MEN ÄNTLIGEN


kändes rent ut sagt förjävligt att dra till skolan till klockan 7 på morgonen idag. fast ska inte klaga, har iaf vart pigg EN morgon på typ en månad. blev iallafall klar med lådan till slut. så nu är det över. känns så jävla skönt att kunna chilla en hel helg nu igen för en gångs skull. hahaha! idag har vi haft form hela dagen. i 6h har jag och emilia karvat i dessa förbannade gipskuber. det blev bra tillslut åtminstone.

ikväll vet jag inte vad det blir. blir mys och god mat iallafall. och mycket pussar. mums. finns inget bättre en en god puss av min fina. nomnom


imorgon ska jag vara med min mysis burkis.

röv.

okej. efter det här ska jag försöka att inte klaga nå mer på ett tag. det är nämligen så, att de senaste två veckorna har allt som kan gå fel, gått fel för mig. mer eller mindre iallafall. blir så fruktansvärt frustrerad,arg och "jag-vill-bara-gå-och-lägga-mig-humör". när jag blir såhär - som jag själv inte tycker är speciellt ofta; så blir jag helt SJUKT negativ. har verkligen skitsvårt att se en enda positiv sak. menmen.

det har gått dåligt med min låda. åtminstone ganska dåligt.
katten har INTE skött sig de senaste veckorna. men nu börjar det blir bättre ( peppar )
läraren skulle tydligen inte vara i skolan idag. ( fuck, detta försenar mitt arbete )
lampan i badrummet small nyss när jag skulle tända.
ingen verkar förså mig.
jag är i stort sett pank.
vädret är åt helvete.
känner mig fantasilös.
har blivit förkyld och förfärad.
mtv har blivit borttagen ur "sortimentet". ( alltså - HURFAN ska jag klara mig utan the x-effect & made?! ironi. )
det är alltid SKIT på tv.
är extra lat, och orkar inte göra något ätbart. en tekaka med ost är det längsta jag kan sträcka mig.
mitt balsam är snart slut också.
3 av mina orkidéer har i stort sett dött.




jag tror jag blir galen!

ÅH. vilket skit! den här natten har vart hemsk. vridit och vänt på mig och har vaknat om vart annat. sen har det känts som att det har blåst i rummet också (!?) och jag börjar få ont i öronen. snacka om att det drar? så nyser jag och snorar och känner mig allmänt utmattad. helt slut idag, det svider i ögon o. halsen ska vi inte tala om. gick upp runt 4 och gjorde i ordning honungsvatten. kändes sådär. nu får det väl vara nog med sånt här ett tag?

får gå och köpa halstabletter senare. och alvedon o. nässpray o. fan vet vad. nåväl! nu ska jag vila lite med kissen. puss.

måndag.

gah. nyser som en jag vet inte vad. så himla drygt! igår låg jag däckad på soffan exakt HELA dagen. kul söndag liksom. ja. what else? kom precis hem från form, och nu ska jag vila lite för imorgon blir det hårdköra i verkstaden. vill verkligen bli klar med den där förbannade lådan någon gång. nåväl, var sak har sin tid. nu ska jag försöka hitta något ätbart. har bara druckit en juice idag. så börjar bli slö as hell nu.

tja.

gr8.



sitter och kollar grejor man kan göra i helsinki nu. för i sommar bär det nästan helt säkert av! kommer bli asfint. hälsa på släkten o. diverse. de har ju världens mysigaste stuga mitt bland en massa ängar och grejjor. åh vad jag längtar till sommar och hängmattan. woho! kommer bli grymt.

phück

alltså fy-fan vad jag behöver komma bort nu. är så sjukt less på detta mörker. kryper ur skinnet snart.  behöver - sol - . så därför ska jag sola idag. jag skiter i hur farligt det är. har faktiskt vart blek hela jävla året nu. och då menar jag förra året också! förstår inte hur jag har lyckats. men det har jag iaf. och det känns inte bättre för fem öre! gah. blek. vill inte. så less på allt med mig själv just nu. vill bara göra om allt som har mig mitt yttre att göra. blir fan vansinnig. tror jag aldrig vart såhär desperado. fyfan. usch . blä . ska bättra mig. pallar inte att se ut som en jävla lurv längre. har god lust att raka av mig allt hår på huvudet.


kakor är gott.

shit happens

Rickard står och hänger upp tvätt och ser samtidigt på tv ( svärdet och spiran ;det är krig just nu med svärd o. diverse andra vapen) plötsligt utbrister han :"tänk att de höll på sådär förr, det var ju livsfarligt!"så himla söt. " ja Rickard, helt livsfarligt!" hahaha. han är då söt han . min fina. idag har vi lagat mat och kollat film. och glömt bort tvätten i tvättstugan. HAHA! tur att det inte blev några sura miner. " shit happens " som grannen så vackert sa.

( nu står R och pratar för sig själv i badrummet. på franska? jättenöjd är han också. tror jag dör! )

ne nu ska vi mysa lite till. puss!

It's fuckin monday - and I love it

happ! då var första föreläsningen avklarad för det här året. började dagen med form, verkar vara en rätt rolig kurs. så det ska bli intressant. sen hade vi verkstad. där håller vi just nu på att bygga lådor. har en rolig grej på g, så kanske visar resultatet senare. om det blir som jag tänkt mig dvs. hihi! på lunchen drog jag och tiff till stan en sväng. dels för att käka, dels för att tiff hade ett par ärenden. så när vi kommer och vandrar där på drottninggatan så får jag syn på semlorna. ja, semlorna i skyltfönstret på bageriet. självklart unnade vi oss en varsin. kunde liksom inte motstå. så vår lunch blev en tio-kronors hamburgare på donken + en semla. bra där!

sen kom jag hem. plockade lite. sen drog jag och hun en bio. det blev the tourist. vi gillade den skarpt, men det blir nog så när man inte har några förväntningar. nåväl, värd att se var det iallafall!

nu håller mästerkocken min på att göra hemmagjorda sweetchili-toasts. ska bli HUR gott som helst. han kan han, min fina gulliga underbara bästa snällaste pojk. gud vad jag är kär. och det är härligt. har fixat till stereon i köket också. och mammas gamla band från ett annat årtionde spelas. man blir så himla glad! snacka om bra mixtape. band är ruggigt underskattat. det känns så mycket mysigare och ja, bättre på något underligt sätt.

söndag



jag älskar dig.

jesus vad mätt jag är just nu. har ätit hur mycket mat som helst här hos farmor. det smakade himmelskt kan jag säga. lövbiffgryta med ugnsbakad potatis. mumsmumsmums. hihi! idag har jag inte gjort alltför mycket. eller jo, borstade igenom mitt hår i morse. alltså, det har aldrig vart värre. knutar överallt. och när man borstar ur dem så blir håret afro. och fan vad förbannad man blir. att man aldrig lär sig att ta itu med knutarna direkt när de uppkommer. nädå. till råga på allt så hade ( har ) jag även vit målarfärg i håret också. helt fantastiskt mysigt!

och imorgon är det skola. det känns ju rätt bra, fast det kommer bli sjukt jobbigt att gå upp. nu har man ju blivit bortskämd i drygt två veckor. men ska bli skönt att komma igång.

kanske lyxar till det och drar en bio imorgon, vem vet. kan inte minnas sist vi var på bio? har typ haft en del att stå i den senaste tiden. eller så har vi bara vart för trötta. nåväl. puss.

sometime around midnight

inge trött. nää. kan inte sova. pigg. lyssnar musik. efterlängtat. hinner typ aldrig med. fast egentligen gör jag det. hm. vet inte. måste få tiden att gå. orkar inte läsa. jobbigt . och fuck, snart börjar skolan igen. pallar inte. ångest? njä. bara lite kanske. fast nä. vi går ju mot ljusare tider nu. snart är det sommar. och jag måste skaffa jobb. fan vad jobbigt. men det är ju ett måste. jag måste. hoppas jag hittar något som verkligen ger någonting. så jävla kasst att springa omkring och känna att man inte får något utav det. det bästa vore väl om man hade ett jobb som var givande och stimulerande? ja. det vore nog det bästa. nästbästa.


vilket jävla pladder.

love



ingen är bättre än du.


wii


äntligen hemma! ska bli så jävla skönt att sova i sin egen säng. har sovit på en hård och trång soffa i några dar nu, menmen. synd att klaga när man får ligga bredvid världens finaste. hihi, imorgon är jag ledig, så får se vad jag ska hitta på då. borde iaf tvätta och röja undan här hemma, ser ut som ett bombnedslag. nä, nu ska jag gå och sova med min fina. ååh. det finns inget bättre! är.så.sjukt.glad.

RSS 2.0