TOMORROW IS FRIDAY.

och det är så jävla skönt! så, imorgon blire engelska och MUM sen är det schlött. har ingen aning om vad jag ska hitta på i helgen. blir väl saints antar jag. aldrig fel. men mest av allt så skulle jag ju faktiskt behöva sova & sen leta efter en jävla balklänning. ska ju bli kul..( nej ) . men dricka öl känns ju helt okej dock. haha!


snart 2 år sedan. men känns som igår. skulle cykla till valbo, och det var fan det värsta jag gjort.

DONT GIVE AWAY THE END

Tisdagar är djävulens dag. iallafall enligt vårat jävla pisschema. OKEJ, så dåligt är det inte. men måndagar och tisdagar är INTE roliga. fast borde inte klaga. såg en video på carolina gynnings blogg igår.  (http://planetgynning.com/gynning/2010/01/14/my-friends-2/ ) kan säga att man ser på saker lite annorlunda efter man sett det där. nästan så att man borde skämmas.

idag var det iaf skola som jag nämnde här ovan, och sen blev det lite häng i den finare delen av gävle. host. aldrig fel! men nu är det dags för lite sova. är ju en dag imorgon också så som man brukar säga.




random.

MONDAY?

Idag var det sovmorgon för min del. I en timme och 10 minuter. HELT awesome. Man får helt enkelt vara glad över det lilla man får. Men skall icke klaga, eftersom att jag är ledig på fredagar. Nåväl. Väl i skolan var det äckelmat som vanligt, så jag tog lite morötter och sallad. Ingen höjdare om du frågar mig. Sen var det dags för fotografisk bild, jag och affe kom försent som vanligt. Tog en liten kopp te på Kahls och det drog väl ut en smula på tiden så att säga. Helt värdelös lektion var det förövrigt. Men vad gör man inte?

Nu blir det nog göra i ordning lite läx och käka. Hade ju tänkt att dra ut på en löptur, men ja. Får se om jag ställer klockann på halv6 och drar ut då istället. Detta beror på vilken tid jag behagar att somna ikväll. Men blir väl inge som vanligt förmodar jag. Sämst


läx vare ja! ciao.


update;

Det här funkar bara inte, imorse sov jag över. har förövrigt knappt något minne om att klockan ringde och när jag sedan kastar en snabb blick över uret och faktiskt inser att jag börjat för en halvtimme sedan så blir det panik. det är vid sådana här förteelser det är awesome att bo 2 minuter från skolan. SCORE!

snart är det helg. och då blir det häng at the rock bar, för det är nämligen rea på alkoholen där. satt, ja. party ON. kan ju behövas nu i skoletider. även fast jag tycker att det vart ovanligt roligt den här veckan. men det är enbart för att det snart är dags för studentkryssning och andra grejor. fyfan vad den här våren,sommarn,hösten och framförallt vintern kommer att äga. känns så jävla bra att äntligen veta vad man ska göra. och att man fått bra reaktioner ( tillslut ) gör att det känns ännu bättre. det är NU livet tar sin början. eller nåväl, efter studenten! jag ska inte göra ett jävla skit jag inte vill. och fuck den här jävla cp-äckel-lodar-stan. im out of here.


FUCKIN TUESDAY

Sitter just nu och lyssnar på lite City Of Satan av Turbonegro, just like the old days. Är ju aldrig fel med lite kickass music. Enda som fattas mig är en fet godispåse. Och ja, jag sket i att dra ut och löpa idag igen. Det känns liksom inte som att det är läge atm. Egentligen är det aldrig läge. För löpning är fan inte kul. Man får nöja sig med att man får bra music while doin it.




Turbonegro – Party Animals typ awesome run-bitch-run-music.


fredag?

Det är en massa nostalgilåtar som gäller ATM. Dessa är aldrig fel, särskilt inte i tider som denna. Idag har jag bara sovit och städat. Käkade nyss tacos och nu sitter jag och väntar på att klockan skall gå. För sen blir det Old Saint's med singelklubben. It's been too long. Dags att snacka lite skit och ta sig en jävel. Det här med alkoholen skall ändras. Till hösten har jag bestämt. Skulle bara vara elakt mot mig själv att skära ned på det just nu, det är ju nu man måste göra levern redo inför studenten. Men detta hindrar ju inte att man kan träna samtidigt. Jag och Jessica skall minsann vara fit inför beach 010. Yummie.

Något som känns crappy är att det snart är skoldags, men det ska fan bli skönt på samma gång. Det jävliga är att jag har prov på direkten, samt en redovisning. Känns lite sådär, men det ska gå vägen.



Mike & The Mechanics – Over My Shoulder typ awesome!

vadfan är det för dag egentligen?

just nu har jag, som många andra, noll koll på vilken dag det är. på ett sätt är det skönt, men samtidigt så känner man den där lilla pressen om att snart börjar allvaret igen. sen kommer man på, att det här är sista vårterminen NÅGONSIN, och då känns allt jävligt mycket bättre.

idag har jag inte gjort ett skit. vart ute sammanlagt 3 minuter, till och från bilen. egentligen vill jag gå ut, men det känns läskigt att gå här ute på byn. vem vet vad det springer för skummisar här? skämt åsido. men hade vart fint om man hade haft med sig ipoden, som för övrigt ligger urladdad på mitt nattduksbord(!?) hemma i stan. där gör den sig jävligt bra. gah. kvällen har bestått av ytterst lite ROCK BANDs lirande nere på lillebrors rum, samt käka en massa grejor. har fått tillbaka min hunger, vilket är jobbigt på ett sätt. för nu måste man ner för trappen och leta i skåpen tills man hittar något. och oftast gör man inte det i det här huset längre. förjävligt.

nåväl. imorgon ska jag tammefan ta mig utanför dörren. för att snö gör mig glad. bara jag slipper bli snömulad. godnatt.

RSS 2.0