MONDAY

Idag var det Subway med diverse. Tog mig en dagens och en cola.  Nice, fast dock en aning överskattat. Jag sov över imorse, och det var nästan på flit. Att stänga av alarmet och tänka " en minut " håller helt enkelt inte. Vaknade istället vid 11. Men man lever bara en gång, så varför inte sova lite extra EN gång. What difference can it make.

Känner ett starkt behov av att åka till IKEA någon dag framöver. Behöver ett nytt sidobord med låda. Måste ha någonstans att göra av alla jävla grejor jag har. Sen vill jag ha kuddar. Och mys. Och ny gosmatta. Och ja. Mycket.
Den här veckan har jag inget inplanerat förutom sthlm på fredagen. Ska dock på en mässa så det kommer antagligen suga. Men ska erkänna att det känns jävligt skönt att bara kunna chilla en hel vecka. HIHI.

Blir väl förmodligen en och annan toast nere på stan. Det lär man unna sig. Typ.


Don't stop 'til you get enough.

Egentligen borde man gått och lagt sig för länge sedan. Men är man dum i huvet så är man. Har precis läst en läxa, dock med musik i öronen och med tv'n på, alltså inte med den bästa koncentrationen. Shit happens. Och jag vill bara ha helg nu. Igen. Är fan hopplöst med skola å crap. Inte nog med att man ska ha ind. val imorgon. YES! Och upp i ottan. Ska bli så jävla skönt med jullov och hemgjorda köttbullar. can't wait. pospos.

hyggligt.

idag gick man och la sig med tuppen. sen var man oppe igen vid 11. det var ganska dumt av mig, för att nu mår man inge vidare. trött och jävlig.  har iallafall vart en väldigt mysig dag här hemma i bönan, med glögg, hembakt och mycket folk. alltid roligt. imorgon är det skola och ja, fyfan. det får gå som det går. gårdagens öl, shots och jäger har satt sina tydliga spår. hmpf. nåväl.

nu ska jag bege mig. mysa. puss.

hallelujah

Idag slog man upp sina klara blå väldigt tidigt. Iallafall för att ha slagit igen dem vid 4-snåret. Tog en dusch och käkade lite aprikoskräm. Nu sitter jag och lyssnar på lite myslåtar. Och imorgon är det första advent, vilket är helt sjukt egentligen! Känns som att det var peace and love för 2 veckor sedan ungefär. Det är fan ett halvår sen. Herreminje vad tiden bara flyger iväg. Snart är man pensionär.

Idag blir det troligen hockey och sen utgång. Igen. Ganska tur att jag gick plus på alkoholsidan igår. Så blir det när man får turen att få ett kisskort som alla vill ha. Nåväl. Sen blev det krog och sen efterfest efter mycket om och men från min sida. Jaja, nu ska jag se till att fixa mig lite. PUSS


resten av mitt liv ska jag leva som chicken joe. RADICAL!


ÄNTLIGEN FREDAG

nice dag. ytterst lite skola, sen lunch med pappa. har även vart ute till skogs en sväng. det var mysigt.
nu sitter jag här. är inne på en bmi sida. var tydligen underviktig. jag är verkligen oviktig på alla sätt. blä
så har jag en jätteond blåsa i munnen. it's killing me. DAH! men inte klagar jag över det. den ska dö. snart.

nu sitter jag och försöker övertala min matförgiftade vän att hon minsann ska ut ikväll. jag ska ( kanske ) ha klackar tillochmed. fast. jag bangar nog tillslut. det är inte min grej riktigt. HIHI


PUSS

men gud

jag tror att det bor en sumotant ovanför oss. man hör JÄMT hennes fotsteg. och nu, klockan 23:00 har hon satt igång med storstädning. dammsugarn är på, och möbler släpas. jävla idiotkärring. Har hon ingen respekt för andra? skulle fan gå upp och plinga på. eller möjligtvis skriva en bitter lapp. blir vansinnig. antingen får hon minska lite på sötsakerna, skaffa lite sunt förnuft eller möjligen skaffa någon slaggs mjukis-tofflor. för det här håller fan inte.

jag som precis skulle gå till sängs. ICKE SA NICKE. fan vad less man blir. vad är det för fel på folk.

woho

Ja. då var man väldigt fattig igen då. Idag blev det hårserum, linnen, klänning( as-nice one ), ansiktsmask, fika, ja gud vet vad. Och fyfan vad partysugen jag är. Kanske blir en torsdag-fredag-lördag? så jävla drygt att man har EN lektion på fredagar. En helt onödig också för den delen. Nåväl. Time will tell.


varför inte?

Who's loving you?

Ganska värdelös dag. Anna har busat med mig. Och lurats. Hihi. Dagen har mest bestått av kameran och riskakor. Och nu börjar det skymma också. Till råge på allt. Imorgon ska jag på bio, åh vad mysigt det kommer bli. Hihi. Mys i biomörkret kan man säga. På lördag blir det utgång. Probably iaf. And that's my weekend.

Den här veckan har gått sjukligt fort, och i helgen blir det ju första advent! Hur sjukt är inte det? Kommer bli fetaste julen någonsin. FETT..t! Snart ska jag ner på stan och äta paj. Eller om jag tar en toast med kyckling och sweetchilissås. That's all i need right now. Så jävla gott. Synd att man blir helt utfattig påre bara. Men det är det värt.

Snart måste man komma på en önskelista också. Har inte funderat något speciellt. Men en extern hårddisk låter väl nice. Behövligt är det också. djeah. Sen vankas det some more ink också.



hm.

vad trött jag blir. och hungrig. det borde inte få vara såhär. jag tänker flytta. så fort jag bara kan. långt bort. bokstavligt talat till andra sidan jorden. tanken fashinerar mig något grymt. den här staden suger. och praktiskt taget allt vad den erbjuder också. nästan.

ONS:

Dagen började med att fira. Anton fyllde 18 så vi knäppte en öl och käkade jordnötter. Ganska risiga, men vafan. Efter det blev det lunch och sen ner på stan för att shoppa med grabbarna. Skrapade lite triss, kände att jag hade turen i mig. Vann ett par ggr, inga stora summor dock. Found some clothin as well. Feels good. Fick ju löning idag.

Blir nog ned en sväng imorgon med. Och imorgon blir det troligen öl och trevligt sällskap. Känns bra. pusss

decode




PSYCO? jorå. lite! nu ska ja ba lyssna lite mösik till sen duscha, få en smäll å sen isäng.


TUESDAY

joel går med bar över varje dag här hemma. " ser ni inte musklerna?" NEJ, det gör vi inte. mamma säger " skaffa långa muskler istället". så jävla roligt. det enda hon tjatar om är spinning, och joel gym och pulver.  gah. idag var det skola. det var tröttsamt. men nu är jag hemma iaf. men ska iväg snart på en fika. mys. pust. åh. jag vill ha helg. eller ännu bättre, lov! inga bilder har jag tagit på sistone heller. har liksom inte hunnit.  fast egentligen har jag all tid i världen.

här i veckan kommer det ske något drastiskt. det är typ vad som blir bestämt när julia och jag låter våra konversationer nå en viss gräns. kanske att jag rakar av mig håret också. start a new. nej. där tror jag gränsen går.
det som skall ske kommer nästan inga att märka iallafall. möjligen på lördagar natten till söndag. ingen vet

nu ska jag skriva önskelista. fast jag vill bara ha en sak. blä. och det går inte att få. fatt. fatt. fatt. jaa.


PUST.

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=live&Id=SR-Extra03&BroadcastDate=&IsBlock=

Ibland finns det helt enkelt inte så mycket mer att göra. Ska snart hoppa ned i badet. Dock gjorde jag nyss en hemsk upptäckt. Jag har glömt svenskaboken i skolan. Blir till att gå dit en halvtimme innan imorgon för att läsa Jonathan Swift. Om den nu är där, det vet jag inte helt säkert. Way to go! Sitter och kollar Simon & Thomas också, det blir ju helt förskräckligt fult. Jag som letar inspiration nu, eftersom att jag ska få omtapetserat. Det lutar dock åt vitt och grönt som jag hade i vår förra lägenhet. Grönt är skönt, och nu ska jag logga in på IKEA's homepage för att leta grejor som jag behöver. puss.



MONDAY

FIN DAG. Idag blev det skola. Och sen fika hur länge som helst. Vi borde inte vara med varandra i det där tillståndet. Nu har vi smidit onda och drastiska planer. Så jävla bra. Nu gäller det bara att upprätthålla dessa, du kommer göra det. Men jag tänker inte vara sämre. Det vill jag lova. Let's do this.

Om en månad är det jul. Först blir det födelsedagskalas den 23, julafton 24, och 25 drar vi till farmor som vanligt. Ska bli nice. Sen är det nyår. Måste fixa lite grejor tills dess. Visst, nu låter jag hemlighetsfull. Men wtf. Så är det.
MOHAHA. Det känns så bra att vara ond ibland.


det är alltså här man hänger. datorn är givet. HA!



haha. jul för 4 år sedan ungefär. snyggt!

japp.

hej. börjar blir sugen på alkohol. tror jag börjar bli alkolist. imorgon kommer jag vara död. allt för att jag aldrig får sova ut nån jävla gång. inte ens när det är helg. imorgon kommer jag vakna upp, bakis. och jävligt förbannad. jag ser eld. och ja. tål inte fittiga jävla människor. folk som ljuger och utnyttjar. finns det inget bättre att göra? patetiskt.
karma kallas det. är man en fitta så kommer det gå åt helvete för en förr eller senare. så är det bara. hoppas jag. man lever bara en gång, och att göra saker och ting sämre för annat folk är enbart ett tecken på att man inte har något eget liv. så se till att skaffa ett förfan.


hm.

Idag har jag sovit & pluggat. Gah, helt död och jag måste shoppa någon dag. Har begär så det är helt sjukt åt det. Har ju inga kläder. Typ. Ha! Nu sitter jag och kollar top model finalen, lame I know. Men efter det blir det Bones. Och det mina vänner, är grejor det. Synd att jag är för lazy för att gå till affären. Är sugen på något. Men det behövs mjölk till gröt ( i glas ) och även till aprikoskrämen. Nesquik går ju inte heller utan mjölk. Åh.



blä.



SATURDAY

Hej! Igår var en fin förkväll hos Linn med flickorna. Efter det blev det krog och sen hem. Somnade med hela köret på.  Men hey, nu är jag vaken och idag blir det hockey. Förmodligen åtminstone. Nu sitter jag här i min säng och lyssnar mysmusik. Borde verkligen gå och käka frulle. Synd att jag var för död för att följa med mamma till IKEA. Hade jag kunna tagit mig en frukost där. Alltid mysigt att variera frukosten! Det blir ju ganska sällan man gör det. Nesquik fo life, om det ens blir någon.

Kanske ploppar upp några bilder senare om jag får tag på några. PUSS




försvunnen

min ipodsladd är försvunnen som vanligt. den är ingenstans. blir galen. måste ha musik! den kanske kommer så småningom. nåväl. inatt var jag på new moon, den var bra. ganska annorlunda jämfört med twilight om du frågar mig. slutar på ett irriterande sätt också. tur att det "bara" är dryga halvåret tills eclipse kommer ut.

känner mig så jävla duktig, klev upp 8.05 . gick hemifrån 8.20. var i skolan halv. och jag hade inte sovit många timmar. 4 ungefär! nu har jag gått i skolan varje dag i 2 veckor. är fan stolt. så snart blir det luncha med pappa på lams terrass, nice. känner mig inte så jävla fräsch dock. men vadfan gör det? på med mössan ba.

PUSS

ÄNTLIGEN

äntligen hemma. har vart en sån sjukt energisk dag. hela klassen verkade ha lämnat vettet hemma . och ljudnivån ska vi inte tala om. lärarens sista ord var " nu skiter vi i det här" och flinade. jag vet inte hur många "hjälp" jag hörde den lektionen. och musik från 3 olika datorer samt plipp-plipp. SÅ. here I am, precis tagit mig ett bad och är nu påväg till köket för att käka fiskpinnar. en väldigt underskattad rätt.

nåväl. btw, ingen som har sett mina långkallingar nånstans? de är nämligen på rymmen.



jag och jessica på cypern. fina minnen!


NO MORE HESITATION

Alltså. Imorse var jag helt jävla stendöd. Guess that's what happens when you don't get enough sleep. Hihi. Blivit sovdags runt 2 hela veckan! Som det ska vara. Kom precis hem från fikat med Jessica. Hihi, ska bli så jäkla kul att dra ut på fredag. Kommer bli awesome. Och imorgon blir det new moon och mys med joel och jesper. Kan ju bli. ehm. trevligt. Hihi. Blir förmodligen utgång på lördag också. HIHI. nu ni. Känns som att man är back on track efter en lång tids öken. PUSS

anybody just wont do. let's get this started. no more hesitation.

I THINK YOU WANNA COME OVER.

jaha. har suttit och rålyssnat celebration med madonna hela kvällen. jag vill ha helg. och nu sitter jag här i min ensamhet och kollar på ncis. ansiktsmask har jag också. att jag orkade.och hungrig är jag också. jag har bara ätit en macka och lite morötter i dag. gah! nåväl. jag orkar inte gå och göra i ordning något. men jag är glad endå, för att carina kommer snart hem från usa med mina vans. förhoppningsvis. .kanske. det finns en chans.. YEAH! sen finns det såklart andra anledningar som inte är skor.

därför ska jag nu lyssna lite mer madonna. PUSS

TISDAG

Ja fan, det tar sig. Idag vare skola och jag var fett glad. Synd att det alltid är äcklig mat så man knappt får någon energi i sig. Lyckligtvis så fick jag en överraskning idag av anna och hampus. En smörgås. Hihi. Så gulliga.

Idag har jag hängt med burken, vi kollade film. Eller, filmen var på men vi tittade inte. Hihi, bus. Och imorgon är det onsdag. Då ska jag vara med jessica. hihi. Herregud, och snart är det helg! Det gillar vi. Och på torsdag blir det new moon. Känns ganska nice måste jag säga. Jag är en tönt. Och ja. Jag ser fram emot filmen! Sen på fredag blir det utgång med jessica och på lördag förmodligen upp till hampus stuga och kolla skräckfilmer. Söndag vet jag dock inte. Det återstår att se. hihihi. FIN VECKA DET VILL SÄGA.





söndag.

Igår blev man uppriven ur sin sömn innan tuppen. Sen blev det åka till Sundsvall. Av någon anledning. Trevligt var det iallafall. Käkade och shoppade. Kan inte klaga. Tog en räkmacka också. På eget initiativ. Det var inte länge sedan jag åt min första räka, och nu är jag förbannad över vad jag gått miste om. Eller, rättare sagt all onödig energi jag lagt ned på att peta bort räkor från smörgåstårtor tex. Apropå det så kom jag på nu att jag ska på kalas. Tror jag iallafall. Jag kommer DÖ. Var ju uppe i ett dygn igår/idag.

Igårkväll drog jag till burken och drack lite öl och jäger samt lyssnade lite blink 182. Man kände sig som 14 igen och det kändes bra. Drog även igång lite Uggla, Oasis och The  verve. Det var fint helt enkelt. Fin mat fick man också! Sen blev det Goya och ja. Sen blev det hem till random och lite mer jäger och sen sov. höhö. gotta go .  ciao

djeah


fick mig en skön en av alfred såhär på kvällskvisten. men nu ska jag sussa. godnatt

yeah





idag vare skola och sen pulla. jag gillar mina långkallingar. jag har ritat också. väldigt kul! sen drog vi hem till julia och där blev jag mobbad. yes!

THURSDAY

jaha, då var man hemma en snabbis. ska snart ned på stan med anna för att kolla tyger till vårat UF-projekt. känns som att det är dags. haha! ligger skapligt mycket efter. säger anna iallafall. då är det nog så. för jag har noll koll känns det som. idag har vi suttit inne på polishögskolans hemsida och kollat. vi är sugna. men man måste fylle 20 det år man söker, vilket betyder att vi måste vänta ett år. känns ganska snopet, men kanske skulle vara skönt att vara ledig ett år. vad vet jag. man blir nog trött på det också!

ikväll blir det trevligheter. men ack vad jag inte mår bra. varken psykiskt eller fysiskt. det är bara att låta tiden rinna iväg så kanske det blir bättre. vem vet? inte jag. glömmer tillochmed bort koder som jag kunnat i oändliga tider. " det kan bli så om man är deprimerad, för det har jag läst på psykologin" sa hampus. ja inte fan vet jag. nått fel är det ju iallafall. no happiness for me.  hjälp.

kväll.

jaha. nu sitter lisa och käkar på blommorna och jag ska hoppa in i duschen. vill bara kräkas. och jag MÅSTE upp imorgon och kravla mig iväg till skolan. det är inte hälsosamt.  men vad gör man inte? fyfan.

det här är värre än innan enligt min mening. och jag vill int va utan.

Wednesday

This whole damn world can fall apart
You'll be okay
Follow your heart
You're in harms way
I'm right behind
Now say you're mine




getting back to it

känns så förbannat skönt att man måste opp till skolan imorgon i det här tillståndet! fybubblan säger jag. men vill man komma någonvart här i livet så gäller det att gå dit. jaja

nu ligger jag här med lisa och myser . hon vill alltid vara med och kolla när jag sitter vid datorn. ligger under armen och kollar intresserat på. så himla glad att jag har en sån söt kissemiss. ikväll blev det pizza och cola till middag, är ju aldrig fel. så nu är man mätt och belåten. 

blir snart sussilull, vill bli frisk till imorgon för då ska jag ev träna med min chokladboll :) it's been too long. hihi

TUESDAY

Fyfan vilken dag. inledde dagen med att kräkas sen har man rusat omkring i skolan med feber å grejor. nåväl, fick mycket gjort iallafall. skrev klart PM:et och gjorde uppgifter i CAD.  Hade även utvecklingssamtal. Haha, ja det gick ju.. bra. Så farligt var det väl inte. Inte så illa som jag trott. Men nu ska jag rycka upp mig. Göra mitt bästa iallafall, INGET ska få förstöra min framtid. Särskilt inte något misstag som jag gjorde när jag var såhär ung.

Nu sitter jag här. Har ont i bröstet och huvudet. + frossa. Men vafan, I'm alive. Fick även hem lite material som jag ska kolla igenom, något som är lite småkul sådär. Kan dock inte säga vad det är. Kan berätta i juni. Om allt går enligt planerna dvs. Vilket det iofs oftast inte gör.

Nu ska jag lyssna lite michael och sen hitta ett ämne på min engelska C uppgift. 3-5 A4 känns som en ganska big deal. så lär peppra. CIAO



LILLY, THE SLAUGHTER-CAT

Det var en gång en slaktarkatt vid namnet Lilly. Lilly var en märklig liten kisse med öknamnet "slaktarkatten". Varför katten hette Lilly kommer förevigt att förbli ett mysterium. Det var Johan, den lilla pojken som bodde på Dödens gata som en dag kände sig riktigt jävla bitter och gav han-katten ett tjejnamn. Lilly var den mest skräckinjagande varelsen på den tiden, som härskade på Dödens område. Där hängde han med sin äcklige vän " Cosmos", en annan katt som haft otur med sitt namn.

Lilly och Cosmos ägnade sig åt att bokstavligt åt att slå sönder andra katter i området. Dessa andra katter kunde aldrig sova om nätterna, när de visste att dessa små djävlar smög omkring. Tillsammans så drog de hem alla möjliga byten. Det började med råttor och ekorrar. Men efter ett tag gick de på tyngre grejor, såsom harar rävar och rådjur. Ja, det är helt sant. De var fruktade överallt. Inte ens älgarna och elefanterna på gatan gick säkra. Det var helt sjukt. Det sägs att de även slaktade en dinosaurie. En myt? Ingen vet.

Åren har gått, och ännu tror sig grannskapet se det som finns kvar av dessa mördarmaskiner svepa omkring i form av onda väsen.

"Uhm, säger Johan. Jag skulle vilja ändra en grej i berättelsen, det var inga älgar.. Men resten var sant!"



fuck you.


REHAB.

Snart kastar mina KOSS in handduken. Skulle behöva nya. Kanske blir ett par i helgen när jag ska shoppa hejdlöst. Hörde även att Alexander Skarsgård hängt på stan, ska fan hålla mig ute i helgen känns det som. Nåväl, han är 33, men vad fan gör väl det?


FORGIVE ME FATHER FOR I HAVE SINNED.


på bilden: fettoarmen som ser oändligt lång ut.
idag tog jag och martin spruta. den var jävligt fjollig. inget jämfört med bedövningssprutorna jag fick i foten när jag skulle operera den. herregud. kändes ju inte ens. får se om det blir feber till kvällningen, men just nu känns det helt okej. lite öm i armen bara. idag blev det 2 x fika, det är så det ska vara.synd att jag gjorde bort mig och tog en äcklig jävla bakelse. vilken waist. nåväl.  nu sitter jag och planerar lite på tatuering nr 2. så blir till att rita lite ikväll. behöver inspiration !

njaa nu ska jag gå min väg. köra lite bomben perhaps. ciao

WKND


RUN THIS TOWN.



-




Damn, ain't it crazy when you're loveswept
You'd do anything for the one you love
Cause anytime that you needed me, I'd be there
Its like you were my favorite drug
The only problem was that you was using me
In a different way than I was using you
But now that I know that it's not meant to be
You gotta go, I gotta wean myself off of you

lyssna.

Tomas Ledin – Helt galen i dig klicka.



kollade precis på grabben i graven bredvid. sorglig film. sen såg jag en annan asdålig film idag med bred pitt. oj, brad. -  hej jag kommer inte klara det här. damn. ne nu lär jag gå å kräkas av hunger. hejdå.

word.

det finns inga ord just nu. det finns ingenting. vill bara -ö.



.

ibland tror man att man kan lita på någon. men den enda man egentligen kan lita på är sig själv. det är synd att det ska behöva vara så. nu kan du aldrig mer såra mig mer.

.

I LOVE YOU MY LOVE. - always and forever.

grey day.

ibland går det icke som planerat. men det är ju det som kallas att leva. att inte veta. idag vet jag inte vad jag ska hitta på. äter som en liten mus. jag är en mus. sådetså hampus. det där mottot funkar inte på mig. imorse åt jag frukost. "how bad can it be?" tänkte jag. ont i magen fick jag. jag tycker inte ens om fil. de där tuggorna har gjort uppror. och de vill ut. fast det får de inte.

igår gick jag till skolan. osminkad. nåja, mascara var ett måste. "emma, vad sliten du ser ut!" jaa..  jag är sliten. och jag orkar inte. inte nu iallafall. illamående pga. frullen och huvudvärk känns ju nice. skulle säkert kunna sova i ett år nu. det är ju väldigt dumt att vi männikskor inte går i ide. det hade vart optimalt. särskilt när man mår dåligt. jag blir galen på dessa plikter. och jag antar att det inte kommer bli bättre ju äldre man blir. "sånt är livet".  ja jävla skit.
tur att jag har lisa iallafall. nu ligger hon här och tittar i mitt knä. det känns iallafall lite bättre med henne här.


haha!

otursdag

och vem är du?

igår glömde jag ställa klockan vilket resulterade att jag sov över i morse. fail eftersom att det visade sig att vi hade prov. kom iallafall i tid till svenskan. den var icke rolig. sen blev det en olaglig fika. en morotskaka. vilket var det enda jag har ätit på hela dagen. tills nyss. nåväl. slut på det bittra. hm. nu fick jag inget mer att säga. lustigt ..

what if?

det är glapp i hörlurarna. vilken hemsk upptäckt. Don't panic. måste sitta stilla. känslan att vilja göra något drastiskt, något fel. något dumt. jag vill göra något riktigt jävla dumt. får inte. ont. need a parachute.



-What if I got it wrong. and no poem or song could put right what I got wrong, or make you feel I belong.
Oooooooh that's right
Let's take a breath, jump over the side
Oooooooh that's right
How can you know it if you don't even try
Oooooooh that's right

RSS 2.0