home!

har vart en väldigt trevlig dag, har ju vart med nathalie! fikat ( det var dock ingen höjdare ) gått och gått och handlat och handlat och tillslut tog vi oss en varsin mcChicken på donken. har inte vart in där på typ ett halvår. herreminje!
det var gott iallafall.  jag köpte jeans, jacka, mineral-foundation, morgonrock, rengöringsartiklar och säkert nått jag glömt .
så nu mår jag bra.  bra som fan!  imorgon blir det köra bil som fan. 


nu ska jag fortsätta mitt kvällsmys och let's dance.  tjingeling!

you will always have a spell on me

tittar på operah. handlar om en man som skall avrättas för att han har dödat sin familj.
nu säger han att han ångrar sig. och hans far har förlåtit honom. hur kan man förlåta en sådan sak?
hur mycket personen än ångrar sig? dumt.

idag började dagen med företagsekonomi B, det var ganska chill faktiskt, har börjat arbeta med ett data-program som vi ska fortsätta med i framtiden. det är lite krångligt, gäller bara att få kläm på det!
efter det så var det lunch. dumma tortilini! att man nästan varje dag i skolan ska ens behöva tänka tanken " fy, nu blir det pizza" . alltså, det är sjukt egentligen.  tortilinin är dock inte det värsta man kan tänka sig i matväg. men endå!

efter det hade vi EOS och det är typ det slappaste ämnet ever. jag håller på göra ett får med hjälp av ett program som heter blender. det programmet är förövrigt gratis. ( men svårt )

nu sitter jag i soffan och käkar mellanmål ( godis ) och väntar på att nathalie ska sluta. jag vet inte hur hon känner, men i mina fingrar kliar det iallafall.

goin

nej man kanske skulle ta sig i kragen och gå och köpa lite garn. it's been too long helt enkelt. har jag mina virknålar liggandes någonstans.  det är faktiskt riktigt avkopplande.


imorgon ska jag iallafall vara med nathalie! har smygläst på hennes blogg att hon ska flytta också! blir nog bra det.
får se vad vi hittar på.  en fika och sen fest kanske?  återstår att se! tjingeling.

get the style. by HM






for granted.

idag är en "borde-vara-trött-dag", då jag inte haft den bästa natten. sov kanske 3 timmar, men jag är endå inte speciellt trött. jag har precis syndat dessutom. men vad i hela friden kan man förvänta sig när man bor granne med världens godaste kebab? förstår fortfarande inte varför kebab i bröd ska vara så onyttigt?  det är gott. punkt slut





just about how i feel.   -   http://www.youtube.com/watch?v=BVTyLqkez6A






school

hej, nu sitter jag i skolan och gör ingenting. har projekt, ett ämne som jag tycker borde avskaffas snarast möjligast.
man får endå inte ens betyg i det "ämnet". samarbeta kan man väl göra med folk iallafall!

våran grupp har valt att göra om ett rum på skolan till mysrum. vi ska tänka på ergonomin när vi utformar det såklart.
det finns inga begränsningar, så man kan ta vad man vill till rummet. välja och vraka bland alla möjliga hemsidor.
dock ska vi göra en modell också, men den avstår jag från att hjälpa till med.
jag jobbar med skissen istället. lika bra det!

inatt somnade man runt halv 5. åtminstone tror jag klockan var runt så mycket.
konstigt nog är jag inte så trött nu, men det kommer väl.
vet inte om jag ska/orkar träna idag. på onsdag blir det iallafall!
har verkligen kommit igång nu känns det som.

h&m


fick hem paket idag! ett linne, två shorts och en svart väska. beklagar den risiga kvalitén på bilden.

nu ska jag och mamma baka bullar! tjingeling!

flämt

nu har jag vart duktig och tränat och städat. att lösa dagens korsord gick dock inget vidare.
funderar på att laga något i matväg, men orkar man? det är ju viktigt att äta har jag hört.


jag läste i metro idag . det var en person som hade opererat in "fusk-biceps".  hur pinsamt är inte det på en skala?
plus att de hade ramlat ner. det är så biceps becomes "gädd-häng". 

You haven't told me anything that I didn't already know


Blodapelsinjuice och bageribrödvissa skulle kalla det onyttigt att käka vitt bröd, -de kan slänga sig i väggen.
tekakor och kakor är mitt levebröd.
( även nesquik,mjölk,frukt och pizza ) härlig komb.

imorgon tänker jag fanimej ta mig friheten till en ledig dag. ibland behöver man det som en individ i det här förbannade samhället. lite keane i hörlurarna och några hantlar ska nog göra susen. från och med nu tänker jag glida igenom det här året i skolan. allting kommer att lösa sig. bara jag klarar mig igenom.
det är så jävla onödigt att jaga upp sig för ingenting. när allt blir skit brukar jag tänka hur liten man egentligen är . och att vad jag gör spelar ingen som helst roll. jag kan inte tänka på rymden utan att börja tycka hur löjliga alla mina problem är. just mina.  de flesta problem är ju inte problem egentligen. allt handlar om rätt inställning. det är den man borde skaffa sig först och främst. man kan inte alltid skaffa sig den själv, man lär kanske tala med någon som ger en ett annorlunda perspektiv på saker och ting. önskar att man hade mer tid att läsa böcker, då många böcker får en att tänka annorlunda.
jag behöver tid och en bra jävla bok. för det ska nog lösa allting.  -ironi-

hemma!

sicket plask det är ute nu. fick nästan ta fram simfötterna till bion. mamma och jag såg australia. hela crowden satt och snora och snyftade.  jag kunde inte låta bli att skratta, ( jag satt och lyssnade efter alla snyftningar)
det kändes som den längsta och mest utdragna film jag någonsin sett. men den var still pretty good though.
varför ska det alltid vara en svartsjuk man med en pistol i alla filmer?

nu har jag precis tagit en dusch och snart är det väl sängdags. har vart en lång dag.
känner att jag inte orkar med morgondagen.  har lust att träna hela dagen. det brukar få tiden att gå väldigt fort.
< då man inte hade några problem.

feeling good.


min snälla bror visste vad de hette.   tack broder joel.

pieces

I tried to be perfect it just wasn't worth it
Nothing could ever be so wrong
It's hard to believe me
It never gets easy
I guess I knew that all along








absint

suverän dag. började med brunch på absint. åt som aldrig förr, tacos,bakelser,kakor,smoothie,fruktsallad med mera. det var jag, pappa, carina, cristin och cajsa som var med. min lillebror joel stannade hemma. det ryktades att han låg bakis hemma i sängen. våran brunch började klockan 13.00 och fortsatte några antal timmar framåt. christin var dock tvungen att lämna oss efter någon timme då hon var tvungen att hinna med tåget till uppsala där hon tydligen skulle festa gärnet, därav systembolaget-påsen med tillhörande klirr.
sedan kände vi oss väldigt mätta och gick en sväng till flanör. där köpte jag ( pappa betalar ) gymhandskar och träningsbrallor. det är faktiskt viktigt med handskar. det är ju så jävla äckligt med alla svettiga människor som tränar. därav mig själv. inte nog med att det är baciller, man får ju valkar av hantlarna också.
nåväl. sedan begav sig jag, pappa och carina till bishop och drog en varsin öl. skämt åsido. jag fick nöja mig med en pepsi.  efter det så begav jag mig till farmor och där har jag löst korsord och tittat wallander.
söt hon!

hon bjöd på världens minsta mandarin btw!




märks det att jag jobbar med att verkligen försöka vara positiv?

draw


nu har jag suttit och ritat lite( är inte klar än dock ), och nu är det film!

muse

mjukstartade dagen med lite muse. var väldigt länge sedan jag lyssnade på dem nu, men igårkväll hittade jag en skiva i mina drivor. såg förövrigt Wallander igår. Var en "okej" film, men det kanske bara jag som inte gillar svenska filmer så värst som tycker så. idag har jag vart jävligt duktig, direkt efter skolan drog jag till gymmet och efter det solarium.
råkade dock sola lite länge, nu är jag lite röd! nåväl. gotta get my freckles back.

nu har jag precis tagit den längsta duschen på länge och har slagit mig ner i soffan.  såå skööönt.
har bara engelskaläxan kvar att göra nu!


chilllllllz.

chöll

inget roligt hänt idag! på idrotten körde vi basket och sen gick jag för att gymma. har bild-läxa tills imorgon. får se om jag orkar ta itu med den snart. har även ritat lite idag. imorgon lär jag ner på stan för att införskaffa en sak, sedan blir det gym. ska höra med latmasken om han orkar/vill följa med. troligen inte.
just nu sitter han iallafall och spelar cs. han är dock lyckligt omedveten om min kännedom. jag har mina källor!


what am I doing?


rubrik

vaknade- käkade frulle - drog hem - fixade - stan - helt enkelt - gym.

that's my day. hittade träningskläder på stan samt vattenflaska. var ju ganska behövligt! väl på gymmet höll jag seriöst på spy. kanske inte den smartaste idén att käka sådär mycket innan träning. + efterrätt. nåväl, nu är jag äcklad på allt som har med mat att göra.  imorgon är det skola och idrott och efter det gym.


nu ska jag sova. godnatt

mos

ett litet litet, ytterst litet ljus i slutet av tunneln kan jag skåda. imorgon ska jag nämligen käka på helt enkelt med joel,cajsa,glenn,cristin och carina. ska bli trevligt!  efter det ska det bli träning. ja. nu är jag taggad! fast bäst av allt skulle jag vilja ha en säck att slå på. ska fan köpa nya träningskläder också. ja det ska jag!




nu kanske man skulle ta och lägga sig. orkar inte vänta nå mer fan. ldgkföldgkdfölkg


thoughts

jag vill härifrån. nästan mer än någonting annat. den här staden gör mig tokig. efter skolan ska jag härifrån. aupair kanske inte är min sak, då jag inte tål barn. men härifrån ska jag. man kanske skulle ta och ta upp kontakten med mina N.Y. - livings. det känns som den enda utvägen. jag borde ta mig i kragen. har trots allt 1½ år kvar här. och det är inget jag kan göra åt det. måste finna något att göra i vardagen. något som får mig att bli glad och pigg. jag kommer inte på någonting. måste få tiden att gå. or more like it, make memories. för just nu känns det som att jag inte skaffat mig några på närmare ett år. nej jag har riktigt grävt ner mig. frågan är om man har orken att ta sig tillbaka. antar att man måste. varför kan inte lyckan bara knacka på dörren? I need that so bad right now.
ibland undrar jag hur det skulle varit att leva för 200 år sedan. utan den här ständiga pressen. pressen, den kan dö.

har gått och blivit lättirriterad,grinig och helt jävla tillbakadragen. åtminstone när jag är hemma. jag har omedvetet trott på karma. har verkligen försökt att inte göra bort mig och sköta mig när det gäller ALLT. men nu när orken tagit slut, vad finns det då? allt jag gjort och presterat känns totalt onödigt. känner mig helt tom inombords. kan ingenting, vet ingenting, vill ingenting.  jag är fan slut.

nu ska jag fortsätta kolla på det där jävla family guy. åtminstone lite komik i det hela.



YOUTH

Just back from kickin ass. Blev väckt runt 8.30. " du har väl inte glömt att vi ska köra idag?" säger pappa.
" nääääääää" (  fan tänker jag ) .  men man måste ju!
så har kört omkring mest hela dagen idag. Förutom en snabbvisit hos farmor då vi tittade på gamla kort.
tänkte slänga upp några snygga som jag hittade.



Nu ska jag käka, så får vi se vad som händer sedan.
kanske tar mig en tupplur med lisa.


Chew

Äntligen fredag! Återstår att se vad som händer idag. Ska iallfall vara med Christoffer.
Imorgon blir det köra hela dagen lång! Är ju mindre än 2 månader kvar nu tills det är dags. Ska bli så jävla skönt!
Blocket-häng börjar bli en riktig vana nu om jag ska vara riktigt ärlig.

80's

Sitter just nu och slänger in en massa 80-tal på ipoden. En ipod som inte använts på år och dar känns det som. Lite Oasis blev såklart också inkastat, tillsammans med det självklara 60's.

Idag började dagen med att gå på stan med hampus. Rätt chill! Efter det var det skola. Bild och matematik.
Fick dock en läxa i bild. Ska läsa 2 kapitel i ett häfte. Blä

Snart kommer C och vi ska återigen dra till Ica Maxi. Hade tänkt tjuvstarta på semlorna! Ska bli gott.
Fast jag borde ju inte? Återstår att se om jag klarar av sötsuget .



60's.   Aretha Franklin.


I feel it my fingers

Dagens aktivitet, dvs stan bjöd på diverse trevligheter. Bland annat så hittade (jag) Christoffer en fett snygg jacka. Jag som ville ha, men fanns inte i storlek, så då fick jag nöja mig med att se den sitta gudomligt snyggt på honom istället.
Själv fick man nöja sig med en t-shirt en bh och en fotfil. Blev förbannad och slog till.  Har tjatat på mamma hur länge som helst att hon ska köpa en. Men nu får hon banne mig inte låna den heller!

Imorgon börjar jag faktiskt 12.50. Då blir det till att springa ner på stan innan för att köpa ett par brallor jag hittade igår. Hoppas att dessa finns kvar. Jag tvivlar lite!

Nu tänkte jag ta ett fett varmt och gosigt bad. För att sedan, åter igen. Käka riskakor. Ni under säkert om detta paket inte tagit slut än? Jodå. Finns inte många kvar nu ska jag tala om.



Just idag, och troligen imorgon också är jag köpsugen as hell. Det är dock inget man kan göra något åt. ( förutom att handla om man har råd) Och det är precis vad jag ska göra.

Imorgon efter skolan blir det fanimej gym. It's been way too long. Då ska jag bli svettig. Väldigt svettig. woho!

hyper

Hängt med min bästa hela dagen. Chillat och busat . Jag har helt glömt bort att gå igenom min läxa. Det får duga som det är. Imorgon har jag bild, äntligen. Har inte haft det på år och dar känns det som. Att rita hemma är absolut inte samma sak. Nu tänkte jag göra mig några riskakor och ta ett stort glas oboy och sedan dra mig tillbaka. Imorgon är det förutom bild, fysik och projekt som gäller. Börjar se skeptiskt på detta med projekt, börjar anse att det är totalt onödigt.
Hoppas vi ska göra något roligt. Time will tell!


Imorgon blir det stan med C, eftersom att han inte orkade idag. Då ska jag titta på väldigt roliga och kreativa grejor.
Nåväl.  Riskakor var det. Tjingeling!

bio

kom hem för någon timme sedan efter ha vart på bio med nathalie. vi såg twilight. jag tycker det var en bra jävla film. och han var snygg också. gez.  tur att man han se den på bio, för snart går den ju inte mer!
nu har jag precis tagit en dusch och slängt i mig två riskakor med ost och ett stort glas mjölk. finns inget bättre!  


helg

Igår så började dagen med att övningsköra. Det gick fan ganska bra! När jag kört klart åkte jag, pappa och Christoffer till McDonalds för att käka hamburgare. Sedan var det raka vägen till hockeyn.  Efter det åkte vi hem och satte oss ned och visste inte vad vi skulle hitta på. Så vi åkte till Ica Maxi som har blivit någon slags "thang". Där handlade vi munkar,muffins,nå kakor, glass och godis. + päroncider och blodapelsinläsk. Så jävla feta.
Jag skäms nu såhär i efterhand. Men vadå,  ibland måste man ju! ( Christoffer åkte även och köpte ett maxmål lite senare) Sedan när klockan var runt 23 fick vi för oss att åka skridskor. Så vi brände ut till valbo för att hämta upp Emil och sedan åkte vi skridskor! Fick så himla ont i fötterna, men det var iallafall roligt!
Gud så trött man blev när man kom hem! Så det blev bara att titta på Scream och sedan kom man i säng runt 2.30. 

Nu sitter jag och väntar på Nathalie! För att vi ska på bio lite senare.  Jag borde fixa mig, men är så jävla trött!
Nu ska jag fortsätta titta på fatties på televisionen. Fantastiskt intressant .  Tjingeling!

-


             
            första        

du är allt

woho


Gud vad skönt. Ska troligen utomlands sista veckan i skolan innan sommarlovet. Jag ber till gud att jag inte har provvecka då.  God I need this.
Nu sitter jag och dricker Brämhults juice. Blodgrape & apelsin. Jävligt besk, men god.

Och jävla hm som laggar sönder. Varför kan inget funka någon gång? Gief flow

fisk

förresten! jag käkade firre idag. det var också helt fantastiskt att starta skolan med! jag menar, det är sådan jävla omväxling när det kommer till skolmaten. dumma fisk. sedan när anna och jag skulle slänga fisken, som förövrigt inte smakade fisk, så stod det en tant där och informerade oss om att det minnsann var en skam att kasta mat, och att vi skulle tävla mot de andra skolorna i gävle om vilka som slängde minst mat.
vi bara nickade och mm:ade medan hon slängde ur sig en massa och kom närmare och närmare.
tillslut gick vi.  så kunde hon stå där å bjäbba mot andra som inte heller brydde sig.

lite mer lär de nog försöka med än att locka med att vinsten skulle bli lite smarriga saker.
skulle möjligen funka om de erbjöd diet-fjant-shit. eftersom att nutrilett är den nya grädden på moset.


jag blir så trött.

fake-måndag

Fiskarna: Vecka 2 (5 januari - 11 januari)
KÄRLEK Det är nog inte din bästa vecka i kärlek. Du tycks vara litet grinig och långt ifrån romantisk. Spegelbilden är nog din bästa vän. Förändra i kärlek är att förlora.
ARBETE/HÄLSA Även om det verkar vara glädje i ditt arbete så tror jag inte att det ändras på så mycket för dig under den här veckan. Hälsan verkar vara frisk och din livskraft vara stark.
EKONOMI Spara borde vara det enda rätta för dig i den här veckan. Du verkar inte få några större inkomster, så var snål med spel. Någon stor vinst i spel får du inte nu. 

Lät ju som en jävla rolig vecka det. I ochförsig så är den nästintill slut. Var en lugn första dag, och som tur var så var jag ingenting i morse. Med det vill jag mena, varken trött eller pigg. Det bara gick vägen.
Första lektionen var matte och sedan engelska. Fick tyvärr bara VG på engelskan. Jag vet, det låter töntigt.
Men jag skyller på att jag hade influensa under provveckan. Och engelskaprov-dagen var den värsta!
Ergonomiprovet blev det MVG på, men det var ju lätt. Matteprovet vill jag inte ens ha tillbaka.  Jag vet vad som väntas dock.

Nåväl. Har ergonomiläxa nu, som jag borde göra. Fast det går ganska fort att göra skulle jag tro.
Ett A4 som handlar om någons arbete, och dess för och nackdelar.
Vilka skador som ofta uppstår i detta arbete och vilka muskler som används. Samt hur de arbetar.
Intressant huh?

Jag behöver uppmuntran. Jag nog trots allt lite grinig den här veckan.
Det där med att min livskraft skulle vara stark den här veckan är bull. Den är as low as it can be.


Jag vill se den här filmen NUUUUUUU!  Blir glad av bara att se bilden.

the f-word

gotta find someone who gets me.
cause now, seems like none does.


slut på det roliga

Klockan 08.30 imorgon så är det dags. Matematik. Alltid lika roligt. Det blir dock en kort dag, eftersom att vi har turen att slippa Företagsekonomin imorgon och på fredag. Åtminstone tror jag det!
Idag har jag och Christoffer sovit ganska länge och sedan åkte vi till hans kusin och spelade Wii och käkade.
Nu är det tv och chill för min del. Tjingeling


polka


atm sitter jag & käkar upp christoffers polkagris-klubba. Förvisso har jag en egen också.
Kom precis hem från Yesman, det var en bra film. Iallafall enligt mig.
En annan hygglig film som jag såg för ett par månader sedan är Switch. Är en norsk film, men peter stormare är med.
Han spelar en riktig sköning. Nåväl.

I'm gonna keep on doin my good work here. With the lollipop you know.
tjingeling

090106

Kände sig helt misslyckad när man vaknade klockan halv 4 idag. Man får helt enkelt skylla sig själv när man ger sig fan på att titta. Det gick ju som det gick.
Vi kanske ska på bio idag. Yes man kl 21.00, får hoppas att den kan skänka en glädje,  Jim brukar man ju kunna lita på.

090105


Vi har vart och handlat godsaker idag, allt inför hockeyn. Fast har dock ätit upp en del också!
Sen har vi vart och sladdat på läkerol arena, askul!  hihi
Har även sett 2 filmer. Nåväl!

YE.

Inledde förmiddagen tillsammans med Dr Doolittle. Sedan en dusch. Nu sitter jag och lyssnar på P3 och chillar järnet.
Det blir troligen en slapp dag. Detta pga min idétorka när det gäller att hitta på saker.
Men vet inte om jag vill ha skola för det. Såg mitt nya schema igår, och det enda positiva är väl att jag inte läser kemi längre. Ganska sena dagar med alltför långa raster mellan lektionerna.
Jag tänker iallafall protestera sedan. Det är ju trots allt bara preliminärt.

Tänkte bläddra igenom HM-katalogen snart, I need stuff!
 
Sitter och lyssnar på Soul meets body med Death Cab For Cutie,



trött?

Gud så trött jag är! Förstår inte ens vad jag gör uppe såhär sent. Men jag tror inte att jag kan sova.
Imorgon är det  iallafall hockey, Ganska sent dock, klockan 01.30 i SVT 1 .  Sverige - Kanada



 

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1361972




godnatt!

BEH


Chicken Joe.

Dagen började med att jag försov mig. Jag som skulle ner på stan för att fika.
Nåväl, det gick bra iallafall. Snabb som jag är .   host.
Köpte ingenting förutom en muffin och en svart-vinbär-festis. Den smaken påminner mig om något från mina tidiga år.

Sedan har vi vart hemma. Jag och Christoffer-tönt alltså. Käkat tacos. Vilat . Jag har ritat.
Inget seriöst dock. Men det kanske blir? Nu har ju Madelene lånat mina färgpennor. Får se när och om jag får tillbaks dem. Haha!

Gud vad jag vill göra något idag. Synd att man är inkompetent på att komma på saker att göra.
Alltid vart, kommer alltid att vara.
Nu sitter iallafall mamma och skrattar åt något där ute i vardagsrummet.
Jag går dit. Så får Christoffer ligga kvar här och sova. dum.....

mumma

Imorgon får jag träffa Christoffer! Ska bli roligt. Han ska tydligen bjuda mig på fika. " På det där nya stället " sa han.
Så gullig. Får se om han vill rita med mig imorgon, han brukar iallafall vilja det.
Är på sådant humör nu, dessutom så lär jag lägga på ett kol med det nu när det finns tid över.

  
Nathalie kommer troligen döda mig för det här,  hihi.

chill - Oasis - Champagne Supernova


want to cross the borders.

Nathalie!

Iidag har jag övningskört nästan hela dagen.  Vart till valbo och köpt en rakhyvel å pennställ. Det behövdes kan jag säga.
Sen åkte vi till bönan, där käkade vi och jag å min bror tog roliga kort. haha!

Har även hunnit rita lite idag. Ska nog fortsätta imorgon när jag har ork.

nej nu ska jag fortsätta sitta & titta JVM med nathalie! puss.

moviewatchers.

vaknade runt 12 och var fast bestlutsam om att dagen var ruin'd.
tog en dusch och gick till madde med mamma.
har även vart på stan och inhandlat en ny väska, ögonskugga och rouge. feels kinda nice.
blir så förbannad att den där parfymen inte finns någonstans!
får se om kicks ringer mig imorgon som dom lovat. de kanske hade någon på lagret i en låda som dom inte packat upp ännu. jag ber till gud!  nåväl.

har även tagit mig tid till att rita idag. har ju inte gjort det på ett tag om man säger så.
det är min fantasi som inte håller måttet, och det är det som hindrar mig många gånger.
nu talar jag dock inte om en "sådan" fantasi, för den är det då inget fel på.


rubriken beror på att vi har hyrt 2 filmer på 2 dagar. det har dock blivit fail båda gångerna.
som sagt, kommer aldrig hyra en bra film.

jag saknar min pojke, fast han bara vart borta i någon dag.
ingen som värmer mig om nätterna. och det är faktiskt kallt och jobbigt.
synd om mig.

RSS 2.0