YEP, I HEARD IT THROUGH THE GRAPEWINE.



FYFAN vad skönt det känns atm. idag fick man lov, och i helgen kanske man drar till lofsdalen. känns HELT okej måste jag säga. dra dit och mysa, åka lite skoter och chilla i jacuzzin. känns helt rätt i tiden! kameran åker med den också. har blivit dåligt med fota på senaste tiden. varken ork lust eller tid har funnits till hands. men nuså!

idag hade man sovmorgon till 13.10 också. höll dock på att sova över, skulle nämligen käka lunch med af vid 12. nära ögat. fick rusa dit, och tur var väl det, för att det var pizza! borde inte proppa i sig sådant egentligen, men vem bryr sig. vad är väl en pizza jämfört med all öl man hävt i sig den senaste tiden? nåväl.

jag vill ha vår. och mars. mars kommer bli en helt awesome månad känns det som. folk fyller, och det är party ON, och det är sthlm och fan och hans moster. jaja, nu ska jag njuta av min ledighet. CIAO.

svinaktigt kallt.

vilken jävla skitdag. bara jämmer och elände. nåväl, nästan. okej lite bara ! svinkallt ute. höll på att förfrysa.på första lektionen satt jag och ritade fiskar (!?) det var dock uppgiften, typ. känns som att jag verkligen måste ge järnet på den här uppgiften. har vart alldeles för lat alldeles för länge nu. inte okej. så. sen hade vi religion. typ värdelöst. sen var det mum. och då var vi tvingade att gå ut och knäppa bilder på hus. alla sidor. mina fötter dog. ja, tror hela jag dog lite inombords. så jävla kallt var det. USCH! nu får det banne mig vara nog med den här istiden.

snart är det dags för studentkryssning iallafall. och innan det födelsedag. känns ju bra det då om man säger. att unna sig lite. nej nu ska jag dona lite här. sen gå & hyra mig en film. fint.




HELGIS

LÖRDAG. Och jag känner noll sug efter alkohol. Hör och häpna. Visserligen är klockan bara 15.19. "Man skall icke ropa hej..". Däremot så skulle jag verkligen behöva en (i stort sett iallafall) alkoholfri helg. Helt sjukt hur man håller på. Helgerna ska ju vara vilodagar, så varför gör man tvärtom jämt? Det är fan frågan. Men det lär ju inte bli någon ändring i dessa tider, det är ju lika bra att inse. Bara å köra det.

I förmiddags tog jag ett långt bad, vet inte hur jävla länge jag låg där, men jag trivdes som fisken i vattnet iallafall. Det är en sak som är säker. Så skönt att bara vara hos farmor, käka glass och läsa skvallerblaskor. Inget fel i det inte. Förmodligen kommer pappa hit snart också, och då jävlar blir det förmodligen pizza. YES.


LADYKILLER

har hamnat i något slags dvala. känns inte helt muntert då jag halvsover mest hela tiden. men vore väl synd att klaga antar jag. idag har jag gått i skolan och sen drog jag till bönan och där sitter jag nu och lyssnar lite Alice in Videoland. nu ska jag äta lite snabbmakaroner & korv, typ det bästa som finns. sen blir det fara in till mamma för att kläder jag beställt har kommit. awesome. nåväl . gotta go. pussy.

121

idag blev det kaffe och muffins på waynes's med jessica . & det är bara 121 dagar kvar till studenten fick jag klart för mig. det känns ju helt okej måste jag säga. hihi. ska bli såå skönt! inge mer bajsskola. sen blir det jobba röva av sig. men det kommer det att vara så himla värt. och våren är påväg, jag har gett mig fan på't nu. haft min vårjacka hela veckan nu, och jag har inte frusit. nåväl, inte så jättemycket iallafall! hihi. och om en månad fyller jag år också. sen är det kryssning. sen kommer allt att gå jätte fort. sen är det sommar och öl. fi fanken vad gr8 det ska bli. WOHO!




THE SUN IS SHINING, THE WEATHER IS SWEET





IDAG SKEN solen utav bara fan ( okej. runt 11 ) och då blev man ju typ hur glad som helst! timmen senare i skolan ser man hur det bara öser ner en massa crappy snö. då blev man aningen less. direkt när man hade börjat känna lite " NU KANSKE DET ÄNTLIGEN BÖRJAR BLI VÅR!" ne då ska det minsann ner några decimeter till. jaja.
det hör väl till antar jag. nu poppar jag lite bob marley i högtalarna, så det känns ju helt okej trots snön.

IMORGON ÄR det onsdag. sen torsdag & helg. känns så jävla sjukt skönt så det finns bara inte. i helgen ska det bara bli en massa trevligheter har jag bestämt. lite öl och lite filmmys. mumma..

"Don't worry, about a thing. Cause every little thing is gonna be alright . "




MONDAY NIGHT


DAGEN HAR inte haft alltför mycket att erbjuda skall jag erkänna. En fika på Wayne's och sen lite kakor från Subway- inte helt fel. Men har endå känt mig helt weird i kroppen idag. Typ, överhettad utan att löka. Om det nu går. Det är positivt dock. Got home, sen var jag duktig och lagade mat . Ja jävlar, det händer ju inte alltför ofta! Men nuså! Inte har jag käkat nå nesquik de senaste kvällarna heller, mitt kvällssockersug tycks ha försvunnit. Helt otroligt. Nåväl. Imorgon är det skola för hela slanten. Och det känns som att vi har en hel del uppgifter utspridda över några veckor här som jag inte har den endaste koll på. Det är som vanligt alltså! HIHI. Men jag e int bitter.

puss.



-





I would cross an endless sea.

3/2


DEN här veckan har gått så sjukt fort, och efter imorgon är det helg för min del. inte illa pinkat.
idag kollade vi tjenare kungen, en film som jag totalt missat. den var helt okej faktiskt även då jag inte gillar svenska filmer så jävla mycket. inte blev det sämre heller då en ung joel kinnaman också var med. haha! det var ungefär det vi gjorde idag i skolan. ( borträknat att vi förtärde godis & läsk ) sen gick vi och fikade. vilken överaskning liksom. jag är så himla trött också, kan man bli det av att sova för mycket? jag tror det. är helt slut.här får man för att man för en gångs skull går och läger sig i tid! men jag får ju tydligen inte gå och lägga mig än. så. ska väl kämpa lite till.. morr.

WHEN I FIRST SAW YOU, I KNEW THAT YOU HAD A FLAME IN YOUR HEART

har en förmåga att snooza mig tröttare än vad jag egentligen är. imorse ställde jag klockan en timme innan jag skulle gå opp, och vad händer inte? jorå. råkar stänga av alarmet efter typ 9e snoozen. hatar den där panikkänslan som utlöses i kroppen at that time. nåväl, jag hann i tid till filmen iaf. vi har kollat på dracula på svenskan 2 lektioner i rad nu.& det var en brud som stönade sig igenom hela filmen. ( i filmen alltså) . inte visste jag att dracula skulle vara så porrig? ack så fel jag hade. nakenheter och stön var det mest hela tiden. menmen. sen var det religion. kollade ÄNNU en film där. sen var det UF. inte så jävla kul om du frågar mig, men tillslut gav vi opp och gick och fikade.

har blivit way too much fika på senaste tiden. igår var jag på 3 olika caféer tex. det känns inte helt okej. nåväl. snart är det torsdag! gief. för sen är det helg. då blir det köpa sig ett sexpack på affären för att sedan förtära. kan inte bli annat än bra. imorgon har vi friluftsdag också. men så mycket luft blir det inte, för vi ska ( hör och häpna) kolla på film med klassen! woho.



RSS 2.0