-

gårdagen blev väldigt lugn, sov länge och sen bakade vi hemmagjord pizza & tog ett bad & drack lite vin. det kan man ju unna sig ibland. HEHE.  var och köpte ritgrejor också,  så hann allt rita litegrann också. hihi. idag har jag vart med nathalie, det var ju så himla längesedan. och imorgon blir det släktträff. kan ju bli riktigt roligt! kanske... eller? mat & dryck blir det ju iallfall. mumma.

nu ska jag ta en glass. puss.


23.40

jag har världens bästa pojk.

time movin' in slomo.

fyfarao vilken helvetisk dag. känns som att den har vart HUR lång som helst. har vart upp till Bollnäs en sväng & sen så hem för att fira Cristin som fyllde år. Där fick man hamburgare & tårta, typ hur fint som helst måste jag säga. Och nu sitter jag här. Går fram och tillbaka. Tittar på klockan. En dryg timme är det kvar. Blir nästan tokig. Får underhålla mig själv med dumleklubborna som jag har här bredvid. Bland det godare som finns om du frågar mig.

Hm, eller så sätter jag mig och ritar. Men har fan ingen ro att göra det nu. NÄPP! Måste hitta på något annat. borde röja undan mitt berg med prylar som ligger på sängen, men det låter jag vara for now. hum. MEN NUDÅ TIDEN, c'mon!


glad.


mys. ( försökte lägga in nya bilder från vad jag ritat idag men det gick ju såklart inte. )

idag klev jag upp tidigt utav helvete sen tog jag en buss ut till bönan med anna. busschauffören hade ett x antal vita hårstrån på näsan. hur i hela friden gick det till undrade jag? känns egentligen som en värdslig sak att fundera på, gubben var ju väldigt snäll och vithårig. nog kändes det lite nostalgiskt alltid - att sätta sig på 95:an's buss ut till bushen. och extra nostalgiskt var det väl att anna också var med. ingen av oss är där ute mycket nu för tiden, ingen av oss hittar t.ex i skåpen i våra gamla hem längre. känns.. skumt?

nu är det iallafall mindre än ett dygn kvar. det känns jävligt bra. hihi. puss!

ye


imorgon ska jag vara med bästa anna. vi ska till bönan like the old days och steka. kommer bli hur fint som helst, det kan jag lova. har nämligen inte träffat henne på aslänge nu. ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. men det löser sig. shululääää

till skogs







man har ju en ganska snygg lillebror om man säger.


waiting.


det finns inte tid att uttrycka sig i ord. nåväl, tid finns det väl, men jag gör hellre annat. har haft en hel del för mig den gångna veckan, har bland annat fått besked om att jag kom in på högskolan. känns fan bra! fast har inte bestämt mig om jag ska tacka ja ännu. å andra sidan känns det jävligt dumt att tacka nej eftersom att jag inte känner för att jobba nu. nä, blir att ta sig en liten tankeställare nu i knappt 2 veckor. gah! det här är ju världens val. 3 år är ju lite tid trots allt.




hänt i veckan.HEHEHEHE

den här veckan har det blivit en hel del steka. " CUZ THAT's WHAT I DO". tydligen. iallafall enligt cissi. haha! inte är det jag som har stekolja på stranden iaf. nejnej, det är hon. den där jäntungen hihi. fair enough. har iallafall bränt ryggen något förbannat, det hände i förrgår, när solen var som mest förrädisk. det blåste nämligen kallt, och inte känner man att det steker på då liksom. menmen, bara att bita i det sura äpplet. & igår hjälpte jag pappa att köra hem vattenskotran. eller ja, jag fick köra pappas buss. men det gick hur fint som helst, thank god.

ikväll blir det axmar & grilla, kan ju bli riktigt mysigt. sen hoppas jag att jag får ta en välförtjänt öl. HEHEHE. har faktiskt vart duktig och sprungit en del den här veckan. satteeeeh.

nä nu ska jag gå och göra lite nytta. inte. hejdå1

fückdjeah


torsdagar efter jobbet är endå ganska bra. för då vet man att man bara har EN dag kvar. underbart tamme fan! igår glömde jag ställa klockan tills idag. men hör och häpna; jag vaknade av mig själv precis när jag brukar gå upp. hade nämligen legat på min arm så jag tappade känseln, jag fick då med min högra arm flytta den vänstra som inte var funktionabel. hihi. kollade sedan på klockan, och fick först en chock, men insåg sedan att det var lüüngt.

den här veckan har jag sovit alldeles för lite. blivit 5h i snitt per natt. det är fan inte okej, och jag som tänkte sova i tid idag, för en gångs jävla skull. men inte gick det eller. nu ska jag tydligen på Eclipse. det är iofs mysigt, så synd att klaga. nomnomnom.

och imorgon blir det öl som fan. det lär man ju unna sig efter en hård arbetsvecka. jo, jag är faktiskt ganska så stolt över mig själv, har dock fått lite moraliskt stöd här och var, och det har faktiskt hjälpt. och på lördag kommer det blir toppväder, finns ju bara ett alternativ då. steka&chilla&kanske-om-man-orkar- utföra någon slags aktivitet. 

jaja, snart blir det mys med min nath. vi ska på spa och bli fresh. woho! püs

RSS 2.0