Torsdag


Det bara smäller till, så är dagen förbi. Får fan panik snart! Idag har vi haft projektuppstart, väldigt intressant om du frågar mig. Vi lottade till och med våra grupper!och spänningen var olidlig. Det blev en bra grupp på fyra pers, varav 2 jag inte samarbetat med förut. Sen fick vi resultat i CAD-kursen också! jag fick B! det är typ hur bra som helst! är verkligen skitnöjd. hihi! jag som verkligen HATADE CAD i början, men det släppte på slutet, även fast det fortfarande är svårt.

Imorgon ska vi till högskolan ( riktiga ) och ha materialteknik, testa olika träslag - och skriva ner i tabeller vilket tryck de klarade av. Så idag på eftermiddagen höll jag, Simon & Fredrik på att såga till bitar i olika träslag. Rätt drygt, men jävligt skönt när vi väl var klara.

Och på måndag ska jag besöka min gamla skola - det ingår nämligen i projektet. så det blev till att slå två flugor i en smäll! att träffa min gamla favoritlärare ska bli jättekul!

27/4-11


idag hade vi äntligen presentation i skolan. känns så himla skönt att ha det överstökat. imorgon blir det ett projektstart, med nya gruppindelningar. det kan bli riktigt spännande! vi vet inte än vad vi ska göra osv. så det ska bli kul. idag har jag och hun tvättat, och sen lagat god mat. eller ja, jag skalade bara potatisen. vi käkade iaf kokt potatis och fläskfilé m. bea. inte helt fel på en tisdag om man säger så! hihi

i helgen får vi se hur det blir, ev. en liten tripp för att åka lite planka. skulle vara mysigt om det så blev. nää, nu ska jag fortsätta kolla the vamp. gah! it's so exciting.

-


I feel wonderful because I see the love light in your eyes, and the wonder of it all
is that you just don't realize how much I love you.

26/4-11


det har vart en helt underbar påsk! har vart både här och där och käkat god mat. käkade påskmiddag hos farmor som fyllde 66 år på fredagen,  och på lördagen tror jag vi var ut i bönan och grillade. var skitgott! och i söndags var vi ut i norrsundet och käkade fisk. så jäkla gott! lax & sik, mmm då kände man sig som hemma minsann. så där satt vi och stekte i det fina vädret & sen tog vi en lite promenad.

kändes konstigt att börja i skolan igen - och fifan vad segt det var. fick iallafall träffa pappa på lunchen, vi käkade kinamat. jättegott var det! åh. saknar min pappa jag. synd att det har blivit som det blivit. älskar min papppis jag. hoppas vi hinner göra något roligt i sommar, förra hann vi inte med ett skit.  nåväl!

imorgon har vi presentation i skolan. ska bli så jävla skönt att få det överstökat. yey

hihi


vi e ju ganska söta endå. det kan ingen ta ifrån oss.

gulliga vi


idag for jag min söta och min lillebror till mamma för att fira hennes födelsedag. hihi, det var väldigt trevligt måste jag säga! och vi fick då en riktigt god smörgåstårta. jag klippte håret på min lillebror också, det blev bra! även fast det bara blev en liten toppning. har gått och blivit frisörklippare numero uno på senaste. klippte även min gulliga här för några dagar sen. haha! det e faktiskt himla roligt :)

idag har jag hunnit med skola + illustrera också. OCH diskat. jävlar vad man ligger i alltså! nä men ja. vad ska man säga. fick tillbaka matteprovet igår, det gick fan bra alltså! så det känns riktigt bra. tror jag ska ringa min bror imorgon och fixa lite mösik till das iphun - har liksom inte hunnit med att fixa det åsådär..

aja. snart ska jag hoppa i säng! tror min kärlek ligger å väntar på mah. hihi. puss på han.

måndag



Nu var det längesedan jag skrev.Jag har liksom inte haft tid och sådär. Det är mycket nu, men det gör ingenting, för att det är som det ska vara. Allt går för sig nu, eftersom att vädret är så underbart. Jag och min älskling ska äntligen ta tag i balkongen och göra den mysig såhär inför sommaren. Det kommer bli så himla mys! tänk vilka fina frukostar vi kommer avnjuta där! det behövs ju faktiskt inte så mycket för att det ska bli fint där. Det här kommer bli en jättefin sommar - det känner jag på mig.

i veckan blir det mycket kalas eftersom att mamma, pappa & farmor fyller år. på onsdag blir det besöka mor ute på landsbygden och på fredag ska jag och min andra hälft till farmor och käka påskmiddag. aldrig fel att bli bjuden på mat, och farmors köttbullar är något väldigt speciellt. mohaha! nåväl

nu ska jag och min underbara pojkis gå och sova snart. du gör mig så glad.♥


nu får det vara nog.

gah. sommaren närmar sig med bestämda steg. och jag har inte hunnit skaffa något riktigt jobb än. haha! men det gör ingenting. för att i sommar ska jag verkligen unna mig. jag ska måla,måla,rita,måla,rita. mest hela tiden har jag bestämt. ställa ut. inspireras. inte må dåligt för att jag inte gör som alla andra. jag vill inte göra som alla andra. det kan faktiskt vara jobbigt ibland, att gå sin egen väg. folk tjatar om att det är det man ska göra, men sen när man väl gör det - så är det fel. bara för att den väg man valt inte är en väg som alla andra går. snacka om dubbelmoral. visst, man behöver pengar, men till vilket pris? ska man inte kunna få göra det man verkligen vill utan att undra vad alla andra ska tycka om det. fan. nä, jag tänker skita i vad alla andra tycker om det. det är mitt liv, och alla mår bäst om de gör som de själva vill, inte väljer något bara för att någon annan anser sig att tycka det är bäst. det är jobbigt att ständigt behöva bevisa att "mitt" sätt också funkar. det vet jag att det gör, är bara trist att man inte har vågat stått på sig förrän nu, och trist att man inte riktigt haft någon som pushat en att fortsätta med saker å ting när man ser att personen i fråga verkligen mår bra av att göra just den saken. rita.måla.

nä. slutsats nu. jag ska göra som JAG vill. det är MITT liv. MIN kreativitet som JAG måste få ut på MITT sätt.  
I sommar kommer jag faktiskt HA TID också. för det är jag fanimej värd.

dumma värld.


LÖRDAG


nu sitter jag och myser hos min fina vavve. har käkat smörgås och kollar nu på trav. haha! gud vad hästarna har gay namn. vad är det för fel på lukas liksom. gaghhh. igår var det mys hos mamma, solade lite på altanen, jag bakade en kladdkaka som vi hade grädde och jordgubbar till. det smakade sommar jag kan tala om! åh vad jag längtar till sommaren nu. tror jag blir tokig. vet att det ligger en hel del här framöver på schemat också, men fan vad jag ska försöka hitta en resa. jag blir fan galen av att vara i det här landet för länge.

jag och rilly vaknade tidigt idag, och vid lunch gick vi till bollan och käkade världens godaste smörgås med brieost i solskenet. hann tillochmed få lite fräknar. nä.. nu ska jag ta en glass och chilla lite. sen blir det nog bio eller något annat skojsigt ikväll. puss


+o(

nahh. nu har det hänt! jag har fått feber. det är visserligen inte sån hög feber, men det känns kan jag säga. hela kroppen ömmar, jag får något slags tinitusljud i öronen och ja. hade det hela natten, och i morse när jag vaknade. men jag gick till skolan iallfall, vill helst inte missa något viktigt såhär i början av en ny kurs. fick iallafall gå hem lite tidigare och vila. får göra min del av grupparbetet hemma istället. gah!

nu ligger jag på soffan och gör inte så mycket. börjar bli hungrig igen.. senare har vi tvättstuga och vi skulle nog behöva åka och handla också. åååh. nä nu ska jag sova ett tag. det behövs!

måndag



idag var det skola. och det var roligt! hade uppstart av designmetodik. eller ja, design och produktutveckling 2. så vi har suttit och lyssnat på en intresant presentation nästan hela dagen. sen fick vi i uppdrag att göra en moodboard mot en speciell målgrupp. nåväl, nu kom jag nyss hem, är ganska hungrig. men vet inte vad jag ska laga förnågot. har verkligen kass fantasi och noll ork när det kommer till matlagning. synd att man inte var en sån där som är grym på matlagning. jaja. ciao

RSS 2.0