rain


Alltså! tror jag aldrig sett det regna såhär mycket? det rinner floder nedför gatan och folk cyklar här utanför i 190 för att (försöka) hinna undan detta skyfall. Det fullkomligt öser ned. Jag har det väldigt mysigt här inne med  tända ljus osv. Tror inte min man har det lika mysigt dock, som jobbar ute. haha! stackarn. Regnet regnar inte lodrätt, som det brukar, utan rakt in i alla fönster. Så det låter en del.

Ikväll ska jag laga broccolisoppa. Det blir en mysig och skitgod måltid det mån tro! Hoppas på en bra film och lugn och ro också. Behöver det. Mitt huvud känns helt förstoppat, men jag kan åtminstone andas någorlunda genom näsan nu.



a door




Det gick verkligen upp för mig idag att nu är det igång igen. Var och inhandlade nytt skolmaterial på stan idag, och då blev det liksom verklighet. Dock så får skolan vänta lite tills jag har blivit kry. Har känt mig dålig och helt jävla sopslut hela dagen, hoppas jag blir bättre till fredagen då vi ska ha skissteknik iallafall. Det ska vara en riktigt bra föreläsare har jag hört, så håller tummarna!

Var en sväng till farmor idag också, och som vanligt ska hon ta hand om mig på bästa sätt. Hon försedde mig bl.a med nässpray för barn - vi får båda ont i näsan av vanlig. haha! känns som att de har ändrat recepten? fick aldrig ont när jag var mindre. skumt! Hon gav mig glass också. Sen diskuterade vi Linas matkasse, vi kanske ska prova. Mest för att få lite inspiration till ny och god mat, det är så lätt att man bara gör samma hela tiden.






Satt även och experimenterade lite idag. Det blev en dörr! Måste åka och skaffa mig några ramar i större storlek så jag kan rama in. Men nu har jag slut på papper och måste gå och inhandla nytt. Drygt bara att jag hade världens bästa papper, men minns inte vart jag köpt det. Surt!

Kolla. Nu har jag lagt till en kategori också! Fick alltså tummer ur (*) tillslut. Jag vet inte varför jag inte har fixat det tidigare? Jag har liksom inte tänkt på det - tack chäriow som kom med idén iallafall. Ska nog lägga till några fler också, så man får lite mer ordning här! Nu är allt bara i en enda gröt liksom, så ibland blir man ju lite sugen på att börja på nytt. Fast nä. Jag tror inte jag orkar det. Inte just nu åtminstone.

Nä. nu ska jag ta min kärlek i armen och gå och bädda ner oss. Tända lite ljus typ. Har precis druckit varm oboy, men kom på att det är ju sämst att dricka mjölkgrejjor när man har halsont. Det blir ju bara värre. nåväl.



2 levande lik i ett badkar.

Nä, ingen allergi här inte! Halsen har fuckat upp totalt, och det har blivit en urusel sömn inatt. Sen när man äntligen lyckats somna, ja då börjar de bila i betongen på högsta våningen igen. ♥

Tur att jag var ledig idag iallafall, känner mig verkligen HELT väck. Har drömt helt sjuka grejor också. Dels, om 2 lik som "dog" av att de hade syra i ansiktet, de satt förövrigt i ett badkar, och levde. ( det måste jag fått från let me in som jag och R såg häromdagen ) sen, drömde jag att jag sprang omkring och letade en blommig klänning till en finsk släkting ( en likadan som hon redan hade?) och hm, det var något mer också! men det har jag glömt. Jo just ja! Drömde att jag pratade med hanapee över en bardisk, och hon var jättearg på mig till en början, men sen blev hon snäll. hahahaha.

idag känner jag mig kreativi huvet, men inte i kröppis, så jag får helt enkelt skriva opp-spara pic's osv osv. istället.
och ja caroline, jag ska fixa den där satans kategorin. i sinom tid. typ


måndag




okej fellows. idag har jag gjort mycket - dels börjat skolan igen. alltså, det är helt sjukt vad rastlös jag blev ( vi hade en föreläsare som idag talade om hur man är själv som person i ex. ett grupparbete, och annars också för den delen - det fanns 16 olika. och det stämde verkligen in på mig, själva svaret som blev i slutet, när man hade tagit ställning i 4 frågor. ) bilden på nallen är resultatet av min tankspriddhet. kunde helt enkelt inte fokusera på rätt sak idag. kom på mig själv ett x antal gånger att jag satt och sms:a, rita eller tänkte på annat. Ja, jag vet inte.

sen så höll jag på att få damp i när jag satt där vid mitt bord också. helt plötsligt började jag nysa som en tok, och blev snorig och börja klia som fan i halsen. alltså? det sitter fortfarande i, och det känns verkligen INTE som en vanlig förkylning. har man gått och blivit allergisk tro? känns lite sent påtänkt av gud isåfall. - dåligt.

jag och min man har också hunnit åka och storhandlat. det känns bra när det första man ser i kylen är ett knippe färsk broccoli och en påse med morötter. HAHA! och vi köpte inte ens med oss nå godis hem - R håller på slutar snusar, tror jag iallafall, vilket leder till att han får ett huge sötsug, vilket leder till att jag också äter godis när han gör det. jaaa, och vi fick iallafall inte med oss nå godis hem, men då skulle jag minsann sätta igång med bullbak? ja. första gången jag gjorde det, och förmodligen den sista. det blev bra, men det är verkligen alldeles för jobbigt för min smak. nästan så att jag hellre gör mig en god smoothie som jag kan sitta och sippa på - nyttigare också för den delen! hehe. min man satt mittemot och rullade "chokladbollar". det blev alltså en bakdag.

nu ska jag leka med bun. hejdå.



Helgen

Hej! I helgen har det hunnits med en hel del, bl.a så var jag på världens bästa Emilias 30-års fest. Hade så himla trevligt, och allt var så perfekt! Maten var gudomlig också. Mums! Dock så blev det kanske ett-två-tre glas för mycket, så idag har man inte vart på topp direkt. Haha! Men det var det värt. Blev lite mys på olearys med fotboll och mat idag, och sen hem och kolla film å mysa. Ny ska vi äta spaghetti - så jävla gott ska det bli! Drygt bara att jag fortfarande är bakis som fan. Börjar bli för gammal tror jag. Hihi, skämt åsido. Hoppas jag hinner piggna på mig till imorgon, för då e det första skoldagen. Woho! Puss

.

phuck. håller på bli galen på allt borrande som sker i detta hus i denna stund. kan knappt höra vad jag själv tänker när hela huset skakar. okej, riktigt så illa är det inte - men det är jävligt störande. särskilt om man är trött, har ont i magen, inte har ätit lunch & vädret blev inte som det skulle. jag lär väl stå ut. det är ju värt det!

fick iallafall hem IKEAkatalogen idag. men näääääe, jag tycker inte att det fanns så mycket. av alla sidor så såg jag kanske 2-3 saker jag skulle kunna tänka mig att ha. men tur för dem att alla har olika smak. hihi! HEJDÅ.




torsdag


okej. nu har vi precis kollat på Sanctum - jag får typ klaustrofobi bara av att se på filmen. fattar inte hur man frivilligt kan hoppa ner i en sån där grotta. det är ju inte klokt. förstod inte heller varför filmen hette just "Sanctum"? det nämndes ju inte ens i filmen. jaja! enough.

idag har jag hunnit att bli bjuden på Oleary's också (av min älskade man) - himlans mysigt var det. fast tror jag åt lite för mycket popcorn till "förrätt". men det kunde inte hjälpas, var ju så jävla hungrig så det var inte klokt åt det. fick se de nya kranarna ( med huvor på dock) som satts upp där också. tyvärr kommer det inte att avslöjas vad det är som döljs där under förrän den 1 septemer - men lilla jag vet das secret. mohaha! sorry.but i can't tell you.

imorgon är det fredag - och jag hoppas på fint väder. åh! kollade yr nu - det blir 19ºc och moln. låter som ett bra promenadväder! så får det bli. och nej, bilden har inget med texten att göra. tyckte bara att det var väldigt gulligt att de gick på rad. haha! plogar en liten gång liksom. kan inte vara lätt att bo där oppe int. riktit högt opp i norr liksom. jaja.

nu ska jag kolla tv. och typ. inget. mysa. vem bryr sig. liksom. inte ni. nanana

puss


ÄNTLIGEN! Tror frisören höll på smeta i färg i 1.5 timme, jag har en jävla massa hår tydligen. Blev himla nöjd också, det blir jag väldigt sällan när jag går till frissan. Sen blir det ju alltid ännu lite bättre om nån vecka när det inte ser så himla nygjort ut. wiho! Det är så himla ovant - har varit mörkhårig konstant i nästan exakt 4 år. helt galet. jag behövde verkligen det här.

Efter frissan blev det lunch med pappa och lillebror och sen en runda på stan med mamma. Hon gav mig en jättefin blus. Snela mama (å papa som gav mig lunch) ♥ fniss. Och idag har ju jag och hun varit tillsammans i 1.5 år också. Tiden går fort. Känns som igår jag såg dig för första gången. Nanananana.

Åh. ikväll blir det mys! jag och R hade tänkt ta en promenad men vädret känns inte så lockande idag. Såg nu att det ska vara Charlie's Änglar på tv. Haha! Minns att jag verkligen älskade dom filmerna när jag var liten. Har båda på film. De är så slitna så det finns inte. Har nog sett dem 30 gånger var. Sen gick ju den gamla serien på tv förr också! Åh vad länge sedan!

Nåväl. Snart kommer gubben hem och då blir det laga lite mat. pyss

En tisdag



Idag hade jag bokat in en liten träff med mamma. Jag hjälpte henne med det sista innan hennes och Michaels stora dag. Är så jäkla glad att mamma har träffats världens bästa Micke. Åh, det ska bli så himla vackert i kyrkan. Kommer säkert börja böla eller något. Haha! Nåväl. Sen tog vi en liten mysfika på Java, och sen gick jag hem till mig och började måla, men nu måste det torka ett tag innan jag kan fortsätta. Är glad att jag inte målar med olja iallafall, för det hade jag då aldrig haft tålamod till.

Och på torsdag då jävlar blir det en liten change för min del. Så jäkla efterlängtat, och jag är faktiskt himla nervös och liksom - ja. förväntansfull. Visar sen. Kanske. Fniss

OCH nu har de äntligen börjat renovera våran blivande lägenhet. Alltså! Det var sannerligen på tiden. Det bästa är att ALLT kommer att bli nytt och fräscht. Är helt hispig och ivrig och vill bara gå dit och domdera och säga " såhär ska det vara " haha. Sen vill jag vinna 85 miljoner och kunna köpa inredning. Ja, man kanske skulle börja spela på hästar. HEHE. Det kommer, det kommer.

Nä, nu blir det lite Kool and the gang - celebration. Måste göra en liten glädjedans. YEAH! pyss

I see trees






Idag åkte jag med mor ut till skogen en snabbis. Älskar att åka i hennes & mikaels nya bil, den går nästintill ljudlöst, och det känns som att man flyger fram. Det känns så himla bra att mamma nu har typ världens säkraste bil att färdas i till och från jobbet, jag som är så rädd & orolig jämt och ständigt att något ska hända. Vet inte varför jag blivit sådan, det är de senaste åren det har smugit sig på. Drömmer ofta hemska mardrömmar om att någon i min närhet är med om något hemskt. Helt förjävligt jobbigt är det - särskilt när den hemska känslan om att ha mist någon fortfarande sitter kvar i kroppen en stund när man vaknat.

Nåväl. Idag blir det lugnt här hemma - laga lite god mat, kolla på tv, köra en ansiktsmask & annat man bara måste göra ibland. Nä, nu ska jag lyssna lite Norah Jones & kolla Smallville innan min man kommer hem.

Tjingeling.

Prat i nattmössan

Jag kan helt enkelt inte göra annat än beundra min man som kan somna på 20 sekunder blankt. No shit, önskar att jag också hade den fina egenskapen. Jag å andra sidan ligger och lyssnar på spotify - ja, jag har äntligen tagit tummen ur röven och fixat det.premium alltså. Känner mig fullkomligt tillfredsställd och nöjd. Hur kan jag ha väntat så förbannat länge? Så korkat! Nåväl. Imorgon har jag planer på att övertala min mor till att röva bort mig till skogs. Jag behöver nämligen lite skogsluft i mig nu känner jag. Måste plocka saker i skogen till mitt hemliga projekt. Blir helt till mig bara jag tänker på min plan. Fan, jag vill flytta nu. Jag vill ha det fresch lix. Känner på mig att när det väl blir av så kommer det att bli storslaget. Eller som man också kan kalla det en " succé " . Som för övrigt måste vara svenska språkets mest fåniga och fula ord. Jaja, nu ska jag lägga mig ned här bredvid min karlakarl. Godnatt!

lite kärlek






found at: weheartit.


Och från det ena till det andra. Insåg nyss att jag inte alls har många dagar kvar på min otroligt långa ledighet. Det har vart skönt att inte göra ett skit, men det har också fått mig att börja längta utav bara fan till skolan,kraven,alla måsten,arbeten och klasskompisarna. Ska bli så jävla kul att börja igen - och den här gången känna att jag kommit en bit på min väg. Nu har jag 2 år kvar, och jag bara vet att det bara kommer att gå fortare och fortare. Det är otroligt hur jag närmar mig en helt annan värld. ÄNTLIGEN. Det ska bli så spännande att komma ut i arbetslivet med något jag verkligen vill. Inte bara ta ett arbete för att man måste jobba och tjäna pengar. Jag vill ha roligt, vara kreativ och älska mitt jobb. Det kan ibland vara svårt att se framåt, och inse att det faktiskt kommer att hända en dag. Jag har gått i skolan i 14 år, detta blir mitt 15e år. Så när jag är klar med detta så kommer jag alltså att ha tillbringat jävligt mycket tid i skolbänken. Och det roligaste är att jag förmodligen ska studera vidare senare, men förmodligen ska jag jobba lite emellan. Nåväl. Spännande ska det iallafall bli att se vilket yrke jag väljer att arbeta med. Inredare? Designer? Möbelsnickare? Grafisk formgivare? Interiör på IKEA?
Hursomhelst så känns det väldigt lovande och roligt att jag har så mycket olika sorters arbetsplatser att välja på när jag är klar med utbildningen.

Så i veckan blir det nog till att handla skolmaterial. En kalender är ett måste. Likaså skrivhäften, portfolios och litteratur. Jaja, nu ska jag gå och göra något annat. Pöss


redwood





en dag ska jag se dessa träd. det är en väldigt viktig punkt i min to-do-list. jag tror jag skulle dö lite om/när jag såg dessa. och samtidigt skulle jag känna mig väldigt liten, och ung. men se dem någon gång, det ska jag. det högsta når en höjd på drygt 115m. men det är bara forskare som vet var just detta träd är - träden kan nämligen dö om marken blir alltför hård och nedtrampad omkring. de behöver helt enkelt sin egen space för att kunna leva och må bra, precis som en människa.

ja. jag blir faktiskt facinerad av träd. det är helt fantastiskt hur de bara kan stå där, och se vackra ut och hur de hjälper till att rena luften som vi andas.

nu ska jag fortsätta leta inspiration till några möbler jag ska köpa och göra om - allt medans jag väntar på att spartacus ska börja. nu är det iallafall bara en dryg halvtimme kvar.










you've said it all before.

pizza+cola+godis+chips+dip+spartacus-blood-and-sand = trevligt+mysigt


-måste sätta ihop en grym spotilista snart också. snart. när jag skaffat premium det vill säga. gud vad jag längtar till att hamna i min egna lilla värld. gå någonstans. se löven falla. känna en isvind. frysa om fötterna. känna doften av blöta löv och fuktig mark. höra en kråka kraxa och bli värmd av höstsolen. sitta på en bänk och hålla din hand. luta mitt huvud mot din axel. andas ut. ♥



it's raining bunnies


found at: weheartit.

Ja, vilket himla mysigt väder det är just nu! Kunde inte varit bättre. Blir som galet kreativ när det regnar av någon anledning, kanske för att man inte får "press" att man måste hitta på något, vad vet jag? Idag har jag iallafall jobbat på min senaste tavla. Inte den jag visade i förgående inlägg, den känner jag mig nöjd med som den är, utan nu håller jag på med något mer animaliskt.

Igår blev det ingen hyrfilm och godis för våran del, istället blev det ut och käka med svärföräldrarna. Var som vanligt sugen på kött, och tog därför en gammal hederlig black&white. mumma! Nåväl, så vi tänkte att det fick helt enkelt bli godismys idag. Och jag behöver cola innan jag typ avlider, det här måste få ett slut! elllerr?

OCH jag blev även bjuden på jättegod frulle imorse! Karln min hade tydligen strosat iväg till affären och handlat när jag låg och sussade gott. Gulligt.

  • Är någon intresserad av att köpa mina tavlor/illustrationer, eller bara vill veta mer
    - kontakta mig[email protected] för mer info.


    Nä, nu ska jag mysa ner mig i soffan och försöka att inte tänka på cocacola.
    Måste.stå.emot. gahhh

    pöss!





barcelona




pics- weheartit.

Hej kära läsare. hehe!

Gårdagen (kvällen) var hur bra som helst! Käkade gott, drack cava, skrattade, pratade, planerade. Idén kom upp om att vi skulle åka till Barcelona om ett par månader, och kolla på konst och leva livet. HOPPAS innerligt att det blir av, skulle vara så jävla kul! Finns tydligen hur många museér där som helst - och hur kul vore det inte att få lite inspiration liksom? åh. jag ber till gudarna. hihi. det bästa är att det här verkligen är möjligt också! nåväl.

Idag har det inte blivit många knop för min del. Har vart ut och hoppat med bunnie på gården, haha! så jäkla kul när han gör sina små glädjeskutt. Sen har jag plockat kläder till förbannelse. ( inte mina egna ). morr. har även slängt opp mina egna tavlor på väggarna, så nu blev rummet genast mer färgglatt. Bifogar en bild lite längre ned.

Måste också berätta att jag har lagat mat idag. Lagade min egna lunch, det är faktiskt sjukt sällsynt - något som inte alls händer speciellt ofta. Det blev idealmakaroner( ja, jag svek mina älskade snabbmakaroner idag) med pesto + köttfärssås med diverse kryddor i. Bla. salt,peppar,chili,basilika,vitlökskrydda, och säkert nån mer. hade också krossade tomater i. aa, sen blandade jag liksom både makaronerna och köttfärssåssen, för det är nämligen man ska göra - för det har jag sett på tv. Synd bara att jag inte hade några grönsaker att ha till, hade inte suttit fel med en fet fetaostsallad till liksom. jaja. sjukt gott blev det iallafall, och blev även typ 4-5 matlådor också. ändå hade jag bara typ 6dl makaroner & 400-500g köttfärs. awesome! och lite extra cred till peston som förgyllde det hela lite extra. ♥

Ikväll blir det nog hyrfilm och godis. Fast jag vet inte om jag vill ha godis, fast så känner jag nog bara nu för att jag är apmätt. tralala!



mysis. tavlan heter bdw life and death. & jag är faktiskt nöjd!

hey people


Igår drog jag och R iväg med en av hans jobbarkollegor och hans flickvän för att åka båt och wakeboard, himla fint var det! sen avslutade vi kvällen med god mat. inte hel fel på en sketen onsdag liksom?
Idag har jag fikat och mysit med min gulliga nathalie. Bästa! Nu e jag hemma igen, och det har börjat regna där ute. det gillar vi! hihi.  nu ska jag fixa lite här hemma. bla. måla naglarna i mitt mörkgröna(nästan svarta) nagellack. yay! fast HM nagellacket hade inte skavt bort ett skit fast jag haft det i säkert en  vecka - men man lär ju variera sig liksom. sen blir det träffa mina klasspinglor för att käka gott. kommer typ vräka i mig? woho! kommer bli trevligt. ♥


sneakypeaky


Imorse blev jag lyckligt nog väckt i tid. Annars hade jag nog fortfarande sovit, haha! Tog mig en liten powerwalk också, det var lite kyligt ute, men skönt var det. Nu har jag diskat och vikt tvätt också, får se om jag ska sätta mig och måla lite mer snart också. Är på sluttampen på en tavla, och det är det roligaste! iver. sneakpeak ovan. yay!


tisdag


dagen har bestått av rita och måla. har börjat med lite nytt, och det känns rätt bra faktiskt. nu började precis csi, så det blir till att kolla på det och mysa lite med bunnie. hihi. pöss

åh.

Just nu känner jag för att skriva en lista på sånt jag stör mig på.

  • Att inte kunna sitta i en säng lutad mot väggen för att man har en svanskota som smärtat i 9 månader.
  • Att rå kyckling gör mig äcklad, nästan så det blir svårt att äta den när den väl är stekt.
  • Att nästan jämt frysa om fötterna.
  • Inte kunna hålla i någon träningsform över-huvud-taget.
  • Att jag har ett blåmärke på min högra fot.
  • Att dammsuga mattor.
  • Blomflugor. Vart kommer de ifrån?
  • Sega datorer - människor - internet - filmer.
  • När saker bränner fast i kastrullen.
  • Naiva människor.
  • Folk som kör dåligt.
  • Inser att man inte kan laga en komplett måltid.  ( alltid något som saknas )
  • När bläcket i pennan är slut.
  • Telefonförsäljare.
  • Folk över huvudtaget som försöker sälja på en saker.
  • Att vakna av sendrag.
  • Att drömma såpass mycket att man fortfarande är trött när man vaknar.
  • När spolarvätskan inte fungerar och man har en världens fetaste måsskit mitt i synfältet.
  • När man inser att det är hål i soppåsen.
  • När det blir stopp i avloppet och badrumsgolvet svämmar över.
  • När man blir förbannad för att man inte borstat håret på ett tag, och hela håret är fullt i knutar.
  • TV-reklam.
  • När folk man inte känner vill bli vän på facebook - och inte ger upp.
  • När man inte får det man beställt.
  • När folk ljuger.


jaaa.. det var väl en del iallafall. HA. nu ska jag sova. hörs häj!

Nümph



Hej!

Idag fick jag till en liten illustration! Blev faktiskt ganska nöjd över den, fast jag har en ännu bättre på G, som jag har hållt på med aplänge. Eller ja, jag behöver verkligen en bra dag för att orka ta itu med den. Det är samma ansikte med i den som hela bilden är på här ovan. Tyckte om det, så ville göra en egen tavla med bara den biten. Hehe! Sen har tydligen mamma skickat in ett foto jag har knäppt till GD.

" Hej Emma, vet du vad jag har gjort?!!!" ( låter finurlig och glad i telefonen)
" Nä, vadå?"

ja. det kunde väl vara roligt om man vann, skulle med närmare eftertanke behöva en digitalkamera som ligger i vinstpotten. lite bökigt å ta med sig systemkameran överallt.

nåväl. snart ska det lagas lite mat här! det blir kycklingfilé, ris ( jag fick inte mitt älskade jasmínris den här gången, snyft) och currysås. YAY! hur gott är inte det då liksom? börjar fan bli riktigt hungrig nu.. har bara petat i mig pizza+godis(alot)+vatten idag.

On a rainy monday


we♥it

Ja, det här kommer bli en mindre rolig dag - fast såklart skönt när den är över. Måste nämligen städa. Känns inte så jävla lockande, så därför la jag mig i sängen en stund till med datorn. Hihi! Kommer iallafall att få en god frukost idag, vi gjorde nämligen hembakad mozzarellapizza igår, så det blev kvar lite. woho!

Himla synd att det bara är kasst väder nu också, men man får väl ta tillfället i akt och vara lite kreativ istället. Kanske. Om jag känner mig manad och inspirerad dvs. Annars ska jag bara lägga mig och läsa en bra bok, efter jag har städat som en galning då såklart. Hihi! nåväl, peace.


WKND


  • This weekend i've been up to some serious shit.. nä, men jag har vart på utflykt, käkat gott och haft det allmänt awesome. Fick också syn på dessa båthus (igen) och fan vad fina de är! hur fränt vore det inte att BO i ett sådant? nåja, drömma kan man ju göra.
  • Sen drog jag och kollade på finalen när min gosse skejtade. så himla duktig ♥ efter det blev det efterfest och Prop Dylan i S-hamn, men vi satt mest och mös i en soffa jag och min kärlek. hihi! har ju inte setts så mycket de senaste dagarna liksom. lär ta igen lite gos.
  • Imorse ringde Hampus och berättade om sitt nya jobb, så jäkla kul för honom! Känner på mig att det där jobbet kommer att passa honom som handen i handsken. Sen bad han mig om en liten tjänst också, jag ska nämligen hjälpa honom med en liten tatuering som han vill ha. It's my honor, liksom.

    Måste också ta tummer ur (*) för att planera och bestämma ett datum när jag och Anna kan dra ner till hufvudstaden för att hälsa på och parta loss med ungkarlen i fråga. Det blev liksom inte av i våras. Haha! Shame on us.

  • Ikväll blir det inte många knop för vår del, gossebarnet ligger och sover här vid mina fötter likt en trofast hund just nu. Vi planerar att hyra en bra film och käka lite godis senare. Hm, tror jag inte har någon bra film i huvudet som jag vet att jag vill se. Annars brukar det vara så. Oftast iallafall. Ibland.



    jag och min lilla turturduva. ♥

dot



  • Vaknade. Kände mig allmänt trött och less på människor som enbart är en pain in the ass. Men samtidigt kan jag inte låta bli att förundras över folks envishet och dumhet, genom att inte liksom förstå det svenska språket och acceptera andras liv. Men hey! Alla kan ju inte äga en genomsnittlig (läs: normal) intelligens.

  • Dagen blev bättre - träffade mamma och vi tog en sväng på stan. OCH jag fick nya pjucks! woho. Så himla fina och braiga. Fick även en ny facialcarestuffmoistintheface-creme. Bodyshop ägerrrrr.

  • Tog en kopp strawberry-tea ute i bushen och laddade inför en powerwalk. Gick sen en powerwalk - det är ju liksom inte varje dag något sådant händer - så lika bra att notera detta här, så jag kan gå tillbaka, och läsa hur duktig jag minsann har varit. EN gång. HAHA!
  • Jag har också funderat lite. Det är nog bara för mig att acceptera att det alltid kommer finnas weirdos som kommer att vilja förstöra. Det får mig bara att inse ännnnu mer hur bra jag har det med min uuuunderbara R.
  • Käkade lite tacos. Smakade fantastiskt, ungerfär lika sweet som en seger. Fast ändå inte riktigt lika sweet. But still, sweet.
  • Senare ikväll ska jag springa en segerrunda runt huset. Fan vad bra jag har det!


    And this one's for you honey.



asssåå



det börjar faktiskt bli "lite" awkward nu. haha!

nostalgi

Blink 182 – Easy Target
Blink-182 – Asthenia
Blink 182 – First Date
Blink 182 – Dysentery Gary
Taking Back Sunday – Cute Without The E
Chemical Vocation – Pencils and papers
Chemical Vocation – Unspection
Anberlin – Paperthin Hymn
Anberlin – The Unwinding Cable Car
Saosin – Voices
Saosin – You're Not Alone (Piano Version)

Blink 182 – Dammit (Live) tänker på dig burkis ;:

glida runt


idag har jag och karln min glidit runt i affärer. dels på jakt efter tvspel, men även höst/vinterskor till mig. har hittat ett par jag är sugen på, men det får nog vänta en liten stund till. känns så himla ovant att dra på sig en rejäl sko när man enbart gått runt i vans och converse i typ 5-6 år, sommar som vinter. nä, i år ska jag vara lite snäll mot fötterna i vinter!

gud vad jag längtar efter flytten nu. inreda och dona så det blir riktigt mysigt - och så som vi vill ha det. vill köpa ett riktigt långhårigt fårskinn också. de är ju så mysiga! sen vill jag ha in mer rost,betong,trä & fluff i inredningen. looooove it.

deeply in red with u


köpte ett rött nagellack idag. h&m's lack is the shit.

pöss


tisdag


Kom precis hem från en långfika med johan. väldigt kul att se honom igen! var ju så himla länge sedan. gah! nu blir det lite tvmys och kanske lite rita innan det blir sova. träffade på min gulliga emilia ute i valbo också, det blir förmodligen vin och matmys på torsdag. ska bli sjukt kul! åh! sen fick jag ett par nya brallor idag också! snela mamma&micke. ni är bäst! ♥ ni kan då hjälpa en kvinna i nöd. haha! fick även ett nytt nagellack, så tänkte måla om mina naglar nu. intressant vaaa?




en dag

idag har jag inte gjort mycket. eller ja,  har faktiskt hunnit med att rita lite! hämtade hem alla mina grejor igår, så nu står det en drös med ofärdiga tavlor som vilar mot väggen. mamma har vart förbi och druckit en kopp med kaffe också, sen for hon hem och hämtar väl upp mig igen om en liten stund. vi ska till valbo en sväng och kika. sen blir det fika med johan! loooong time no see. men nuså!

nä nu ska jag hämta lite inspiration och sen fixa mig. dingdingding!

dirty acres






nu sitter jag och lyssnar mysmusik samtidigt som jag då och då slänger ett getöga på selma. hon ligger en bit bort och dregglar så det bara stänker om det. stackarn har blivit åksjuk och sen blev hon ännu sämre av narkosen också. man får ju inte ta i henne heller, den envisa lilla rackarn. jag vet inte riktigt hur länge det är tänkt att jag ska vakta henne. time will tell antar jag.

skulle vilja hinna åka till laxön idag också för att hämta hem mina grejor. det går liksom bättre att måla på hemmaplan. gillar inte att ha folk upp i mig när jag sitter å målar/ritar. sen måste jag kunna lyssna på min egen musik, hur högt jag vill. annars går det inte för fem öre! ganska lustigt att så lite kan göra så mycket.

jajjja. käka en banan i väntan på att tiden ska gå kanske?


uppe med katten


imorse klev jag upp kvart över 7. det gick ganska lätt, men som vanligt blev jag illamående som alltid när jag går upp tidigt. haha! jag och pappa for sen till veterinären med en mindre glad kissemiss. jag tror hon mådde mer illa än mig, för herregud hur hon såg ut efter bilfärden. har aldrig sett en katt dreggla förr, och ögonen var uppspärrade utav bara fan. stackars selma. hon undrade väl vart vi tagit henne.så i eftermiddag ska jag åka ut till bönan för att vara där när hon vaknar upp. hon har nämligen blivit steriliserad, eller ska inom kort. så hon kommer inte må så bra idag.

och nu har jag ordnat med studiemedel också. woho! känns bra. även fast jag ogillar att vara skyldig pengar. men det är ju ett måste, kommer ju få igen det sen! och en utbildning är ju inte fel. hihi

får ser om det blir lunch med pappa innan jag åker till bönan. håller typ på dö av hunger här! puss.





weheartit.com
we♥it



thoughts




bilder: weheartit.com

gode gud. jag måste bli bättre på trivas med mig själv. jag vill bli den bästa versionen av mig själv. men det är ju så jävla svårt. och jag tänker och funderar alldeles för tok för mycket. ibland kan jag undra om andra människor funderar ens en bråkdel av det jag gör. människors förhållanden känns egentligen ganska ytliga. vad vet man egentligen? kanske går fler omkring och mår sisådär än vad man kanske kan tro. nästan irriterande hur positiv man alltid ska låta på bloggar och fejjan. jag gör ju likadant. men allt är fanimej inte alltid bra. varför kan man inte berätta om något är kasst också?

till skolan börjar måste jag fixa spotify premium. det tycker jag att jag är värd. det kommer att göra mig gladare. älskar att hitta låtar som verkligen känns betydande. att lyssna på texter är något av det som jag gillar lite mer. förutom att rita då såklart. sen ska jag försöka börja promenera lite till hösten också. jag skriver försöka, för jag vet att det mest troligt inte kommer att bli av. haha! har ju väldigt bra förutsättningar dock, bor nästan i en jättefin stadspark och kommer (förhoppningsvis) ha spotify i min pony. jag gillar ju egentligen att gå, så gillar jag musik, och frisk höstluft. finns det egentligen något bättre? nä jag tror inte det. sen att komma in i värmen, tända massa doftljus, lyssna mysmusik och knapra på en morot. ( måste nog skära ned på godiset lite också ).

jag vill också bli bättre på att inse att man faktiskt lär sig nya saker av andra, och även utvecklas och inspireras av andra. livet är ingen tävling. ingen kommer först. måste fatta att jag inte kan vara bäst i allt. eller ja, försöka iallafall. måste kunna prioritera uppgifter som jag får, och inte lägga ner 100% på allt jag tar mig an. det funkar inte. jag måste också bli bättre på att påminna mig själv om att det är jag som bestämmer hur min framtid ska se ut. det glömmer jag lätt bort, och då känns allt så jävla hopplöst. ibland är det som att man sitter och väntar på att någon ska komma och ge en världens gladaste nyhet som kommer att förändra ens liv till det mer positiva. men så är det ju såklart inte. jag vet ju att jag har precis allt jag behöver, det är bara min inställning och syn på saker och ting jag måste förbättra. enklare sagt än gjort. haha!

jaja. en smula spårat inlägg. nu ska jag göra något annat. PÖSS

Lördag

Idag har jag haft en mysig eftermiddag. Blev upphämtad av mamma & Micke här hemma. Sen blev det kaffe och hembakta bullar, inte fy skam liksom. Tycker verkligen om att vara där ute, fridfullt och tyst. Jag vill nog också ha det så. gah, jag önskar att jag kände mig själv bättre. just nu känns det ganska illa på den fronten. det är inte så lätt att vid 20 års ålder stå inför en massa livsavgörande val stup i ett. hur kan det ens vara nyttigt? kanske synd att klaga. ska iaf bli bättre på att dokumentera och strukturera upp mitt liv inför det här skolåret. har sånt jävla kasst minne så jag borde nästan skämmas. gångna dagar flyter ofta ihop, och jag har ingen aning om vad jag gjorde vilken dag. Haha! Lite obehagligt. Nä, nu ska jag sova.

-

"I was standing all alone against the world outside. You were searching for a place to hide. Lost and lonely, now you've given me the will to survive. When we're hungry, Love will keep us alive."

Åka bil.

Just nu sitter jag i bilen med pappa. Vi har käkat lunch och ska väl börja röra oss hem nu. Har diskuterat roslagsloppet som äger rum imorgon. Men vi får se hur det blir med den saken. Det hade ju vart roligt! Var där för ett par år sedan senast och kollade. Nåväl! Kul att det funkade att blogga från iphone iaf! Dingdingding bah

Ö




-vi har under ett par dagar befunnit oss på en ö i den svenska skärgården. där har vi badat,käkat god mat, fiskat, myst,druckit "lite" vin och ja, chillat liksom. vädret var skitbra och vattnet var helt klart badbart. det finns mycket finare bilder från den här lilla trippen, men de finns dessvärre inte på den här datorn, ej heller finns de här i stan. ska försöka få tag i dem så fort som möjligt dock. blir ju nyfiken när man inte kollat in bilderna såå noga.

imorgon kanske det blir lite golf. jag är lite tveksam fortfarande, jag blir bara förbannad när det kommer till den typen av sport. dock så har mitt minigolfsinne blivit bättre på äldre dar, får inte riiiiiktigt lika mycket damp nu. (kan bero på ett visst flyt jag av någon anledning haft de senaste gångerna HEHE)

jag börjar skolan om en knapp månad. har en del jag måste ta itu med tills dess, typ fixa csnskit och fixa dator,litteratur,skolmaterial lalala. det ska bli jävligt spännande, kan inte tro att det var ett år sedan jag satt där utanför och väntade på att få gå in i klassrummet. att inte känna en kotte liksom? haha! tänk om jag hade vetat då att jag hamnat i typ världens bästa klass. näpp, men jag ser fram emot det här året.



sen måste jag göra en visionboard också. har försökt börja med en, fast tror jag lär införskaffa några nyare tidningar att klippa sönder. fan, är egentligen emot. tycker fan inte ens om dagens blaskor längre. står ju jämt samma skit och så är hälften av sidorna bara reklam. morr!


imse vimse spindel









idag for vi på utflykt. R och johnny hoppade från ett stup. 17 meter rakt ned i världens djupaste vatten. själv ägnade jag mig åt en smula lugnare aktivitet ( även fast jag satt på helspänn och filmade när de tog sats och hoppade från kanten ). på bilden ovan är det "bara" 8 meter högt. galet var det iallafall, och bra gick det ju! thank god. sen grillade vi och käkade blåbärspaj med vaniljsås till efterrätt. upptäckte även att det simmade omkring ett stim med abborrar där? de kändes jäkligt displaced. det är ju liksom ett kalkbrott! usch, hatar fiskar! finns det små så finns det stora brukar man ju säga(eller?). så därför blev det inge hoppa från 17m för min del. ( HEHE )

nä nu ska jag mysa med bun & sen hoppa i nybäddad sängis. ska bli såååå skönt! jag simmade faktiskt lite igår, och idag har jag träningsvärk(!?) måååste.vilaaa.benen. gahhhh

puss

RSS 2.0