1901




mumma.

EN LEKTION till och sen är helvetet över. åtminstone för några dagar. but hey, man lever ju för dagen. man skall icket oroa sig i onödan, det är iallafall min teori. vissa saker är oundvikliga, då är det bara att ta tag i skiten & görat så man får det ur vägen. att gå och deppa och oroa sig inför det är väl jävligt onödigt egentligen. men i know, det är inte alla gånger det är lätt att tänka så. men nu jävlar skiner solen iallafall, och det betyder ju att våren är påväg. det går bara inte att klaga på. tänk, bar asfalt igen, käka glass, grilla, springa på gräs, sola,bada,bara vara ute. och som alla vet så är väntan halva nöjet.

den här månaden kommer att äga. blir stockholm & födelsedag i helgen, + öl och partHEJ. sen om en vecka är det som alla redan vet studentkryssning, kan ju inte bli annat än grymt. sen helgen efter det så blir det stockholm igen på diverse uppdrag. håll i hatten bitches & wish me luck. haha!





seek the light, my knees are cold


nu känns det bra som fan. har beställt ljusbord & promarkers så nu blir det till att become creative. det tror jag inte skall bli något problem, har så jävla mycket i huvet atm. bara jag tar mig tid så ska det allt gå an. nu ska jag gå & dö lite. ciao


man skall glida så mycket man bara kan

har det gått för långt när man sitter själv uppe och kollar på Ax men? ( ett program som handlar om att hugga träd.) det är fan frågan jag ställer mig själv just nu. tröck precis i mig ett par tekakor med smält ost & ett glas oboy också. det är farligt med dessa nattmåltider. men det är ju då det är som godast. nåväl

borde verkligen sova. men jag vill inte ha måndag. för att jag vet vad som väntar. förbannade skoljävel. kommer vara helt slut imorgon, men det skiter man väl i . idag kollade jag på Kattis & co. att stefan sundström var med som en av gästerna gjorde inte saken sämre. har nog aldrig vart med om en skönare människa. kommer ihåg sist jag såg honom live, hela publiken jublade & skrek och ville önska låt efter låt. att han även drack en hel del öl & berättade en massa historier gjorde inte heller saken sämre. nä fyfan vilken egen man. man blir så glad i hjärtat.





yum.


idag har det hänt en del. började dagen med att käka en chokladboll till frulle, sen blev det pizza till lunch. till efterrätt fick jag lite nathalie, vilket inte var helt fel. vi tog bussen till hampus & kollade matrix. blev dock fel matrix, vilket reslulterar att jag måste ta mig igenom den rätta imorgon( idag) istället. känns förjävligt. när man för en gångs jävla skull gör något bra ( vi fick i läxa att se den filmen för vi missade i skolan.) så går det åt helvete. ja, gud måste hata en. eller? nej. det var att ta i, för att idag fick jag tillbaka mina nycklar som jag slarvade bort i lördags. tack för den! nåväl. hos hampus blev det som sagt matrix, men även blåbärspaj & grädde samt nachos, och lite kaffe på det. kändes ju helt okej eftersom att jag hade haft kaffesug hela förbannade dagen innan. men eftersom att jag inte vet hur man kokar kaffe så har jag inte kunnat göra något åt saken. känns som att jag borde ta och lära mig det. nu blev det mycket. puss&godnatt.

vilket skit

såg shutter island här om dagen. vilken jävla nitlott. se den INTE. totalt slöseri med liv om man säger. hade man gått och trott att den skulle vara något för världen, men icket. till en början fanns det något intressant med den, men när en film börjar kännas lång så är det inte bra. ett jävla skitslut var det också. men jag skall icke gråta över det. man kan ju inte veta om en film är bra eller icket innan man sett den.

idag har jag badat och sen fikat. tog mig en kycklingsallad med rhode island sås. där har vi något som är helt värt pengarna. kaffe också. nu sitter jag här. precis käkat apelsin.


håret brinner nu för tiden. & livet är för kort för att vara förbannad och odräglig. ibland är det bara att inse att man inte kan bestämma vissa saker. inget mer med det.


RSS 2.0