WOHO



finns inget bättre än det här vädret. blir så jävla glad så det finns inte. + att jag kommer att få en invite av min låtsasfarfar voddler snart. hört att det ska vara rätt crappy kvalitét, menmen. spelar roland dååååee.
...& snart har det gått en till vecka. helt sjukt vad tiden går fort! i måndags skrev jag en lista på alla grejor ( skolarbete )  jag var tvungen att ta itu med inom 3 veckor. blev en lista på ca: 13 grejor. men nu har jag betat av litegrann, så nu känns det helt okej. ja ibland måste man ju ligga i.

nu sitter jag och håller min sjuka farmor sällskap. en förkylning & feber har drabbat henne, stackarn. förstår inte hur hon orkade jobba idag. starkt gjort iallafall! anyways...

imorgon är det sista april, har inte bestämt vad det blir än - men öl blir det ju iallafall. ne nu ska jag bege mig. för snart är det sveriges historia på tv. ciao!

THE BEGINNING IS NOW



I took off my clothes and I ran to the ocean
Looking for somewhere to start anew
And when I was drowning in that holy water
All I could think of was you


soendag

asbra dag. började med lite mys. sen tacopaj,cheesecake & kaffe. nu bio med nat. woho!


"inte utan min tidning"





ouuh. you don't say so? det gäller att förkovra sig när man har chansen.  TIME makes it happen. inte för att alla artiklar faller mig i smaken, men iallafall.

snart ska jag stoppa i mig tacos. tacos i mängder skall det bli. det börjar bli lite utav en tradition att familj/släkt samlas för att käka tacos med jämna mellanrum. allting är färdigt, förutom guacamolen. för den måste mina faster tillverka. ingen kan om de ens försöker göra en lika god. tror inte att någon ens vill försöka heller. nåväl. nu skall jag sitta här och dräggla lite till. kanske stoppa i mig några till godisar & mysa lite framför den pågående hockeymatchen.



ale möller


oppe med tuppen idag. laddar till provet. känns ganska okej- för att igår såg jag ale möller band lira på konserthuset. typ det bästa jag gjort. såg dem förr med, men det hade jag förträngt totalt. nu finns en glädje i mig som inte fanns innan jag tog klivet innanför konservburkens portar. fyfan vad bra.





A Drop In The Ocean


it's like wishing for rain as I stand in the desert.


-

Du kanske tycker jag verkat borta i tankar
det kanske stämmer
som om jag hade nåt bättre för mig
som om jag inte lyssnade längre
och det gör jag inte heller när jag tänkte på en ängel
Hur kan det va snöflingor i april,
hål i skorna och jag går i ösregnet
och bilarna kör nästan över mig men jag märker inget
och nu går han runt här inne i huvudet
och jag går mot han vart jag än går.

morning bird


yes, nu har man haft 3 sovmornar irad. kanske att man börjar bli en smula bortskämd?

HÄR OM dagen kände jag mig som en död fisk på land,
det mest kändes som åt skogen, och en irritation baserat på ingenting bubblade i mig. -men nu har vinden vänt. idag blir det löpning igen med anna, får hoppas att vädret tillåter. har bedrövligt ont i låren sen i måndags men jag antar att man inte kan räkna med något annat när man latat sig, ja jag tänker inte säga hur länge. förstår inte riktigt vart detta sug har kommit ifrån, men springsugen det är jag så det står härliga till. får hoppas att det håller i sig, det har ju en jävla förmåga att släpa efter en 2-3 veckor.

woho! läste precis min skolmail. snart blir det till att ta tag i det sista engelska c arbetet. woop. och inte nog med det, mitt förslag gick igenom - en novell med diverse illustrationer till. det här kan ju tillochmed bli roligt :o


resterande skolarbete, har väl glömt hälften, men what the heck! - (jag är för dålig för att ha almanacka)
  • NP- skriftligt
  • NP- muntligt
  • Religionsuppgift
  • EngC essay
  • SVbok
  • UF PM
  • UF årsredovisning







saturdaY


phat day. kalas. tårta & köffe. sen glass mat och polkagrisar. men på måndag blir det löpa sig lite. det har nämligen anna och jag skakat hand på. ser ut att bli en fortsatt lugn helg, för att igår blev det för mycket.


WEDNESDAY'

FIN dag. sov dock över ett tag, men det var det värt. blev inte någon direkt stress iallafall. hade svenska, inte kul på en fläck, känns som att man bara sitter av tiden nu såhär på slutet, även fast det är typ drivor med massa uppgifter som ska göras inom en snar framtid. snart är det iallafall 50-dagarsfest. helt sjukt att det redan gått 50 dagar sen 100-dagarsfesten! går nå grönjävligt fort det här. har inte ens vart på krogen sen dess heller. weird.

även idag har vädret vart fint, vilket gjorde att man smet lite tidigare från lektionerna. busigt, men nåväl. vad gör man inte för en glass? hihihihi.

imorgon bär det av till sthlm och cosmonova, var nyss och handlade lite seriös matsäck. har aldrig vart någon seriös matsäck-havare. är den som alltid ångrar sig när man väl sitter där med sin trötta cola och alla andra käkar både det ena än det andra. men nuså. lite drickyoghurt på det här så!

pöss.

mys

idag vaknade jag tidigt .med gull. tittade tv. åt godis. ont i magen. ångrade mig. la mig igen. fick wayne's kycklingsallad av gull. världsbäst. mös. gick hem. duschade. träffade nathalie. gick till boulognern med nathalie. mös. frös. gick & gick. bror kom. gick till farmor. käkade stek. käkade glass. käkade godis. dator. mys. andas.



-


tavattoman rakastunut.

Yann Tiersen – Comptine D'un Autre Été, L'après-Midi

spring





Uno Svenningsson – Vågorna

jo man är ju lite sommarsugen måste jag säga. 


 




oj.



nu har det gått ganska lång tid sen jag skrev senast. inte haft tid helt enkelt. nu är det iallafall lov, känns HUR bra som helst. hade nästan glömt bort att vi ens skulle ha lov den här veckan.  nåväl. sitter här hos farmor och tar det jävligt lugnt atm. har nämligen förtärt alkohol 3 days in a row nu. känns kanske inte helt okej, men det bara blev.
är det bara jag som drabbas av något slags växtvärkliknande känsla i smalbenen dagen efter? väldigt skumt. jaja. påsken har vart väldigt mysig. med middag både här och där. hos pappa och sen ut i axmar. sen har det ju blivit en del fika och kaffe också.  har även börjat fundera på mina motionsvanor. de kommer som på beställning när det börjar bli vår. fast det blir ju endå aldrig av. om jag fick en iphone skulle jag dock springa jämtjämtjämt. host.


RSS 2.0