så skimrande var aldrig havet

Så skimrande var aldrig havet
och stranden aldrig så befriande,
fälten, ängarna och träden, aldrig så vackra
och blommorna aldrig så ljuvligt doftande
som när du gick vid min sida
mot solnedgången, aftonen den underbara,
då dina lockar dolde mig för världen,
medan du dränkte alla mina sorger,
älskling,
i din första kyss.





OUH!


jepp, idag blev det lite måla. men näe vad det går tungt. så jävla drygt. fick iallafall käka lite god nyttig och fettsnål mat idag, MAX. det blir inte mycket hemmalagat nu för tiden. ikväll kanske det blir en big lebowski, men jag vet inte, känner mig bakis sen i förrgår. om det nu är en möjlighet. är så trött och ljuskänslig. GAH, får kisa hela tiden. huvudvärk.

min mamma hade tydligen gått en mil idag. önskar att jag själv kunde ha lite motivation och ork till att röra på mig och kanske få i mig lite frisk luft. men nä. interå

29/7





ÄNTLIGEN har jag köpt ny akrylfärg. Att det ska vara så jävla svårt att få någonting gjort ibland. Haha! Det blev guld,silver,magenta & buff. Imorgon blir det Laxön och måla av sig lite - var ett bra tag sedan jag var där nu, har verkligen skitsvårt att bli inspirerad atm. Känner mig typ tom i skallen och har inget flyt. Hoppas att kreativiteten kommer till mig imorgon genom dessa nya färger. HAHA. ja, man kan ju hoppas...

och ÄNTLIGEN har jag målat naglarna, typ första gången på jag vet inte hur länge. Tycker det är så förbannat drygt att sitta och vänta på att det ska torka, och jämt så kommer man ju på en massa man bara mååste göra med nymålade naglar, så oftast blir det åt helsike med den fina ytan. menmen, rosa naglar ser ju yummie ut- lite godis liksom.

nä, nu ska jag och hun kolla på Gränsen - en svensk krigsfilm, som sägs ska vara bra enligt säkra källor (lillebror). HEHE. ska även dricka lite saft å kanske poppa ett popcorn eller två.

Fin(land)besök




Hej!

Idag har jag träffat en del av min finska släkt m. tillhörande hund. Gud så fin han var, Vallo. Vi har även käkat mat i omgångar - först mammas goda lasagne och sen cheesecake till efterrätt, sen mammas bästa fläskkotletter med ris. MUMS! man har allt blivit lite bortskämd idag med all mamma-mat må jag säga.

Nu är jag så trött. Sitter å slökollar Ice Road Truckers. HAHA! inser att det redan är ett avsnitt jag sett. Typ det enda jag sett också för den delen. Nä, nu blir det fan sängen! för imorgon lär jag nog gå och köpa färg.

MONDAY





Nu börjar jag bli riktigt jävla less på mina visdomständer. När det äntligen blivit bra på ena sidan, så blir det typ ännu värre på andra sidan. Gah! Vill bara slita ut dem en gång för alla så man är av med skiten sen.

Har  hunnit med att motionera lille bunnie här på förmiddagen också, oj vilka glädjeskutt han gör. Haha! Så jävla go. Ritade också lite, var ett tag sen man använde markers nu. Måste införskaffa fler färger, men det lär ju ta ett tag tills jag har råd med det, då en penna kostar typ 60 spänn. Copic pennorna går på typ en tia till. Känns ju gr8 liksom. NÄ!

Om en liten stund kommer svärföräldrarna och ska käka mat här. Ska bli både trevligt och mättande - asbra, för jag är skithungrig. Pojken min har gjort köttfärslimpa och potatis, kommer att bli såå gott

Och imogon så kommer äntligen en del av min släkt från Finland. Har inte träffat dem på säkert 10år, om inte mer? Lite tråkigt att man inte direkt har utvecklat sitt finska vokabulär något under dessa 20 år på jorden, menmen. Det får helt enkelt funka iallafall!


min älskade bästa kisse. jag är så nära att bara börja grina såfort jag tänker på dig. ibland lyckas jag iaf drömma om dig. och även då gråter jag.  jag vet att du har det bra nu, och har en liten kompis som du kan leka med, men jag saknar dig iallafall så himla mycket. du har varit den bästa kissen någonsin, som alltid har myst och tröstat mig när jag varit ledsen. alltid kommit å kramat en och pussat en när man kommit hem från skolan. alla mina vänner saknar dig också. lilla moni.

autumn



åh. ge mig höst. nu har jag blivit mätt på sommaren. tror jag. älskar när det börjar bli lite friskt i luften, och man måste gå och inhandla skolmaterial. ja, just det. jag har under ett par veckors tid haft skol-sug. jag vill ha vardag igen. rutiner och få mycket saker gjorda. sen längtar jag till när vi flyttar också, fan vad mysigt vi ska ha det då. ska bli så kul att få inreda och välja tapeter osv. nu blir det käka lite grillat också, ska bli yummie.

måste gratulera min gulliga nathalie också, som fått en lillebror. hihi!

nanana.


Idag vaknade jag väldigt tidigt. Så då blev det kolla lite barnprogram - tecknade ScoobyDoo. Haha! Nostalgiskt mån tro. Sen åt vi lite svensk frukost i form av yoghurt m. müsli & kokt ägg m. kalles. Så himla gott! Sen for vi till valbo en sväng och kollade lite. Sen blev det 66-års kalas med jordgubbstårta och köffeee. ( äääntligen lite gott kaffe. grekiskt kaffe är INGET att hänga i julgranen) huaa. Imorgon vet jag inte vad det blir. Hoppas på att åka och kolla lite Mac's. En sådan vore ju suverän att ha. Jag behöver en.

home.



Caretta Caretta

R fick syn på något kult.

lite snorkla med lite tortugas. man va ju ganska snygg HEHE

äta bör man.

R var nästintill okontaktbar en del av resan. 100-åringen som klev ut genom fönstret och försvann snodde min pojk! haha! men bra var väl det att han äntligen började läsa i sin julklapp. ;)





Åh, gud vilken hemresa. Var pissnödig från Grekland och hem. Haha! Satt liksom vid fönstret på flyget, och orkade liksom inte klättra över folk. Sen ville jag bara sätta mig i bilen och åka hem å sova. Tur att jag och R blev hämtade av världens bästa mamma & micke i deras sprillans nya bil. Mys! Sen blev jag och R bjudna på mat också, himla gott. Har typ bara käkat kycklingrätter hela veckan, så är rätt less på det nu. Haha! Sen for vi ut till landsbygden för att hämta vår lilla Bun. Gud vad vi har saknat honom! Ikväll blir det bara lugnt och mys, för man blir ju faktiskt himla trött av att resa! Pöss-

Snart


Okej. Nu är det mindre än ett dygn innan vi ligger på en fin strand i världens värme! Hörde att det skulle bli pissväder här hemma i drygt en vecka, så vi valde att åka i rättan tid så att säga. Hihi! När vi är borta så ska vi inte bara ligga på stranden, utan vi ska åka på utflykter och se allt fint som ön har att erbjuda. Jag har vart där en gång förr, men det var väääldigt längesedan nu. Tror minsann att det var mitt första resemål!

Ha det fint här hemma. Pöss

Åh!

Idag har jag och R sprungit runt på en massa ärenden. Fan, snart far vi iväg mot varmare breddgrader. Det ska bli så sjukt mysigt och så jävla roligt! Efterlängtat mån tro. Idag inhandlade vi nödvändigheter, typ solskyddsfaktor och annat man måste ha med sig. Jag kämpar fortfarande mot min dumma visdomstand, men det känns faktiskt mycket bättre än för ett par dagar sen. Har sköljt käften med bakteriedödande några gånger, och fan vad ont det gör! haha! men men. det är det ju värt! CIAO.



Fredag

Nu sitter jag och letar scanner o. ny dator. Smakar det så kostar det må jag säga - om man ska lägga till de program jag måste ha så hamnar man på en del pengar. Men jag vill kunna arbeta hemifrån, finns inget bättre än att kunna jobba lite - kunna göra något annat, för att sen se på det man sysslar med, med nya ögon. När man sitter i ex. skolan så blir det lätt att man bara sitter å kör, glömmer bort att äta, glömmer bort att ta rast. Man bara är helt inne i det man gör. Och jag som är som mest kreativ kvällstid så vore det ju helt perfekt att kunna arbeta hemmavid. Nåväl, vi får se hur det blir.

Det är Roomservice på tvn. Fan vad jag älskar roomservice! Det är bara roligt att höra på deras samtal när de håller på arbeta. Haha, blir så full i skratt.

Ikväll blir det nog hänga med brür. Inte fel!

-


Hej! Nu var det ett tag sedan. Har inte haft så mycket för mig, men har inte haft någon lust att skriva. R har vart nere i Gbg på Metallica, och jag har hållt mig på hemmafronten. Eller ja, nästan. I förrgår gick hun å jag till farmor för att kolla hur fint hon fått det, verkligen en fin lägenhet. På vägen dit köpte vi pizza på Bakfickan  - hur god pizza som helst! Mums. Sen har jag hunnit kolla igenom mina favvofilmer också - Kill Bill 1&2. Och Harry Potter del ett, men den var ingen höjdare. Blev så pissed av slutet, tur att den kommer på bio snart. haha! GEEKY!

I November ( tror jag det var) så ska jag och homies på Rihanna. Åh, det kommer bli så kul! Även fast jag inte lyssnar på henne atm så kommer det bli kul. Nomnom!



EN FIN DAG HELT ENKELT


Hej på er!

Imorse tog jag min pick och pack och begav mig till mor. Med mig har jag Bunnie och en massa bra tankar i mitt huvud. Det är skönt att läsa en bok som får en att verkligen tänka efter, även fast jag vet att det kommer att ta lite tid att verkligen ta in allt och ta åt sig de bra sakerna. Det är något man måste jobba på det där med självkänslan, precis som man går på gymmet säger Mia. Haha!

Det har vart en skitfin dag, verkligen! Har gått på marknad och kollat runt, och har även fått i mig god mat - langos! det bästa med Ockelbo idag var dock inte marknaden, jag är nog inget stort fan av marknader när det kommer ikring. Det är mest samma saker och väldigt trångt. Kul att titta på folk är det ju såklart alltid, men ja. Nä, det bästa med idag var att jag gick på loppis. Fan vad det är roligt, att hitta sånt som ingen annan har. IKEA i all ära, men fan vad tråkigt det är när man kommer hem till folk och inser att man har minst halva sitt möblemang likadant - möjligen att det man äger går i ett annat sorts plastigt träfanér. Usch! Det blir liksom ingen personlighet. Så därför blev jag skitglad när jag hittade lite småsaker idag som jag kan fixa till och göra mer personliga - och samtidigt veta att det här här har minsann ingen annan. Eller, nån har det säkert - men inte lika många som har hyllan Lack från IKEA.

Jag fick med mig renhorn, ( varenda människa jag mötte när jag gick och bar på detta stirrade och gapade) underbara gamla glasflaskor hittade jag också, även en uråldrig sax & en toksnygg vas/urna i ljusgrönt glas. Kanske kan visa senare när jag är klar med att pimpa dessa ting - som jag såklart delvis har blivit inspirerad av från annat håll. Men inspiration är ju härligt ändå, men alltså - fan ta IKEA.

Vargen på bilden är riktig. Fast tyvärr ej levande. Jag tycker alla som skjuter dessa fina djur är dumma. För visst är de väl vackra? Blir nästan lite ledsen när jag tänker på det. Jaja, nu ska jag fortsätta äta min glass+grädde+jordgubbar. Sen beställa lite förstoringar från i midsomras. Puss


Fredag

Idag blev det lunch på Oleary's & även lite strosa runt på stan. Inhandlade världens bästa bok, och fortsatte läsa i den jag redan läste i. Häromdagen läste jag också ut Mia Törnbloms självbiografi. Helt galet vad grejor hon har varit med om, och tagit sig igenom för den delen. Hon är en sån där man önskade att man hade att göra med, hon har sådan fin energi! Jag såg henne en gång ( hon hade föreläsning ) och fan vad bra hon var!

Nä, nu måste jag läsa lite till.

RSS 2.0