bönan

hej! även idag klev jag upp tidigt. tog mig friheten att ta bilen ut till bönan.







så jag har gått omkring och fotat medan pappa har vart duktig och byggt. han är bra duktig han! sedan åkte vi och tvättade bilen och köpte max. en fin dag dvs. :) hinner inte lägga upp några fler bilder nu. lär dra! tjingeling.

abstinens.

japp. inatt sov jag 15 timmar. det är ju fan helt sjukt. jaja, frukosten blev som vanligt nesquik. mitt sanna levebröd. nu känner jag mig äcklig och ska snart hoppa in i duschen. men sen då? jo. läsa bok. sen blir det kanske en liten sväng på stan. det beror på min andra hälft. jag fick mig en liten ledsen nyhet alldeles nyss. true blood säsong 3 kommer inte att sändas förrän i juni 2010. det är skitlångt dit ju. jag som knarkade igenom 2 säsonger på några dagar. the vampire diaries är så jäkla segt. avsnitt 7 kommer jag aldrig. jag blir galen!

jaja. dusch var det. ciao

att bygga en koja


sitter och käkar kall marabou. det är väldigt underskattat må jag säga. ikväll blir det nog en hygglig film och bara slappa. har en sån jäkla abstinens efter brämhults apelsinjuice just nu, så kanske blir en svängom till affären också. ja herregud.

bilden visar en plats där jag ofta lekte som barn. det ligger på berget bakom mitt hus. jag förstår egentligen inte hur vi fick leka där, det var ju fanimej livsfarligt.  men det var nog det som gjorde det så roligt. att bygga koja var det bästa jag visste. jag och julia har nog byggt åtskilliga genom åren. våra fäder har sen fått gått efter och städat upp efter oss. en gång skulle vi bygga en i ett träd, det slutade med att jag råkade spika fast mitt jacksnöre med en plopp på mellan två brädor. sen kom jag inte loss och jullan fick springa och hämta sin mormor till undsättning. en annan koja (våran bästa) strök tyvärr med en midsommarafton. alla våran midsommrar brukar gå JÄVLIGT vilt till. och sen var det någon som blev pissnödig av all bärs och gick bakom vedboden. där stod våran koja så grann och fin, och förrövaren styrde sin kosa åt kojans håll. detta blev slutet. det var min morbror som var boven i dramat, och jag har ännu inte förlåtit honom.

lekis.

HEJ!

idag var jag duktig och klev upp klockan 5. jajamen. följde med mor till jobbet och sedan var jag med farmor. ( de är på samma skola). där fick jag rita ungefär 1739 olika teckningar med snarlikt motiv på. det var förstås tjejer i klänningar och kjolar de ville att jag skulle rita. det blev några hundar också vill jag lova. alltid roligt att komma tillbaka till sin gamla skola och minnas. fast jag hann inte minnas allt för mycket, för att jag skulle agera "häst" i ungarnas små lekar. vi lekte också "fryst & sol" . en helt ny lek för mig, men det gick ut på att man skulle nudda en, så blev den fryst. sen fick dom andra nudda de frysta och samtidigt säga "sol" så började de leva igen. ( jag fick vara jagare dvs. frysare HELA tiden.) + att de flyttade sig när jag hade fryst dem och "solade" en annan fryst. får man verkligen fuska dåsär? jag blev iallafall helt slut .. haha!

nu är jag iallafall hemma igen, och jag måste vila. håller på dö!


igår käkade vi morötter m. dip och drack julmust. så jävla gott.

ikväll ska jag bara ta det lugnt och sansat. ciao.

.


soffmys.

like a bird in it's cage.

åh fan. jag måste röja på mitt rum. jag blir galen av alla saker som ligger och skräpar. jag måste helt enkelt, även fast det tar emot. i ett hörn står det 12 skokartonger. jag har grejor i 3 av dem. sen har jag en vägghylla ståendes mot väggen. den ramlade ner för ett par månader sedan. på den var det en hel del böcker, vilken tur att jag hade flyttat på sängen, annars hade jag fått den i huvet. sen har jag fico-kassar hängandes på en krok. varför!? nu skall skiten ut.

thoughts: känns som att jag hamnat på fel plats. jag klarar inte av det där. det går inte. för jag känner vemod när jag går dit. ingen lust. noll lust. jag måste fixa något eget. något som hjälper och intresserar mig. men hur? time will tell. och ja, ibland får man vara svinig. men i slutändan kommer det bli bättre för båda parter. men jag är glad för chansen, för att jag ser annorlunda på saker och ting nu. jo. jag känner mig som en skit. någon som inte bryr sig om andra. men det är inte hela sanningen. jag tycker bara att man inte ska göra något man inte vill. något man känner är fel. visst, ibland MÅSTE man göra saker man inte vill. men det här är annorlunda. jag har tänkt, och det ger mig ingenting. det är inget jag vill arbeta som längre fram i mitt liv. varför inte göra alla en tjänst?

jag vet att du fixade det här åt mig. och jag är tacksam. men jag får ont i magen av att gå dit. och det är inget jag kan göra åt det. det är inget fel på människorna där, men jag är bara inte en sån person.  även om det är en eller två dagar i veckan, så går jag och gruvar mig inför det redan veckan innan. visst, det är pengar. jag vet. men jag ska visa att jag kan ordna mitt eget. men just nu känns det bara som att det inte finns tid för det. and that's how it is. jag är en dumskalle.

jag orkar inte med pressen. från allt och alla. att vissa tycker att det är konstigt av mig att jag hellre är hemma och kollar på film än att jag är ute och festar. jag har inget behov av att festa. det kan vara kul nån gång ibland, men det är inget som gör mig till en bättre person eller en sämre för den delen. man är den man väljer att vara. jag kanske missar en del av min ungdom, men då är det så. alla är olika. och det tycker jag att man ska få vara, utan att få höra en massa kommentarer om varför man gör si och så.  slut.







du.




tänk hur allt kan bli mycket bättre på en enda liten sekund. & hur all skit som tynger ens axlar bara försvinner med ett 'poff'.  det hände mig idag.




today:  dagen började med att jag gick upp en timme för tidigt. jag hade såklart glömt att ställa tillbaka klockan igår. så det blev som det blev. tanken på att jag bara skulle bli sittandes hemma hela dagen kändes inte så lockande, så trots mina svett-attacker och ont-i-magen så var jag tvungen att göra något. började med att åka till valbo med carina,cajsa och cristin. där testade carina och cristin kläder medans jag och cajsa satt och tittade på. efter det tog vi en välbehövlig paus. dvs - fika. jag smällde i mig en smörgåstårtbit. när jag nästan käkat upp hela biten så kommer ett hemskt minne fram. jag fick en gång ett hårstrå i min smörgåstårta. typ det värsta som kan hända or what? med en gnutta avsky klämde jag dock i mig det sista också. den var ju så sjukt fresh. sen blev det IKEA och sen fotbollsmatch. satt och frös matchen igenom, och matchen var tråkig. eller var det vädret som var det? nåväl. väl hemma satte jag mig ner . och sen har jag suttit. förutom en sväng till affären för att inhandla morötter. godnatt

rose




for eternity.för alltid. forever. and always.

YOU ARE THE MUSIC IN ME


plug in. och då var vi här igen. 
trött som ett as, men john blund har visst hoppat över mig igen.




sjuk.

här har vi en en sjuk emma med feber och ont i magen.  känns förjävla surt.  pinsamt var att jag var tvungen att ringa chefen och berätta hur det stod till tre timmar innan jag skulle börja jobba. sällan! men jag kanske skulle hinna bli bra ju. åh.  nåväl. blir nog sova för min del inom kort. men först ska jag kolla klart nån dramatisk film som pågår just nu på 4an. hej!


FREDAG



Då var det fredag och helg igen. Och inte nog med det, lov också! Känns väldigt skönt. Imorgon blir det dock jobb, men efter det så är jag ledig fo real. Gick till affären nyss och köpte godis,dip och en tidning. Ibland måste man ju lyxa till det lite. Hihi

Idag har jag vart ut till bönan en sväng och sen käkade jag med Christoffer på flanör. Vi tog det vanliga - dvs toasten. Så himla goda! Särskilt den med kyckling och sweetchilisås. YUM!  Och nu sitter jag här. All by myself. Lite skönt är det faktiskt, men endå. Imorgon åker min cyklist till nån stad för att cykla hela helgen. Kul för honom! Nä, nu ska jag mysa lite med Lisa. puss.




visst är hon söt?

sleepless in seattle & en edit.

nåväl. inte seattle.utan här. har sovit sämre inatt än natten innan, och har vart uppe sedan 5 när mamma gick till jobbet. slängde i mig lite nesquik, men ja. jag är helt klarvaken, fast ändå illamående för att jag är så trött. hur det nu kan gå ihop vet jag inte. får se om lite musik eller lite tv eller möjligtvis lite bokläsning kan ge mig åtminstone lite mer... sömn i mig? jag har även en sån förbannad tur att dom varje morgon ska börja åka med massa grävmaskiner utanför mitt fönster vid 7. jag blir helt enkelt tokig.




en mycket begåvad gosse.  klicka


http://vimeo.com/7192823

WEDNESDAY

Gäsp. tröttheten tycks ha slagit rot i mig. kanske sover jag FÖR mycket. sitter just nu och läser lite ur " Hanteringen av odöda", en bok skriven av John Ajvide Lindqvist.  Det är en måste-läsa-bok, och tillför inte speciellt mycket. Tur att den är skriven på ett sätt så att det går fort att läsa. Nog om det.

Nu ska jag byta om till mysbrallor, sätta på en kopp te, lösa lite korsord och kanske ta mig en liten chokladruta. En fryst. Jag gillar frysta grejor. Såsom kanelbullar, potatisbakelser & chokladrutor med kokos. Det tar ju längre tid att käka, så varför inte?

Sen blir det sussa.




.


ONCE UPON A TIME...

ALL I NEED IS PIE.

dagen har inte haft allför mycket att erbjuda. drog till skolan till 1 för att skriva lite prov. drog hem, käkade aprikoskräm och drog sedan igång ett The Vampire Diaries avsnitt. ett minus är att det bara går att se ett avsnitt i veckan. nåväl, har man inget annat för sig så.

snart blir det en fika med mamma. är så jävla paj-sugen så ja. nu jäklar ska det ätas paj. synd bara att på de flesta caféer så är det sån obekväm inredning. fashionabel i all ära, men icke ergonomiskt utformade. haha! jaja, bara pajen är god så.

PUSS.





en liten låt:   Never Shout Never – Hummingbird


re-establish.

And do you ever feel like you're alone? 
And do you ever wish you'd be unknown?
I could say that I have
I could say that I have
And do you ever feel things here aren't right?
And do you ever feel the time slip by?
I can say that I have
And I can say that I have..

So hear this please
And watch as your heart speeds up endlessly
And look for the stars as the sun goes down
Each breath that you take has a thunderous sound
Everything, everything's magic
Just sit back and hold on, but hold on tight
Prepare for the best and the fastest ride
And reach out your hand, and I'll make you mine
Everything, everything's magic


Angels & Airwaves BRINGS OUT ALOT OF MEMORIES IN ME . AND IT FEELS AWESOME.


måndag

Kom precis hem. Det gick typ åt skogen med att framkalla, men det förstod man ju.
Tog en glass till mellanmål nyss i  väntan på att mamma ska komma hem så att vi kan börja med maten. Spaghetti och köttfärssås skulle sitta fint. Gud så hungrig man kan vara. Märks det att jag tycker om min kisse?









åh.

nu blir det traska iväg till borgis för att ha foto. fyfan vad segt det ska bli. sen blir det troligen hem och dricka te och plugga inför poop-prov imorgon. gud vad jag vill ha lov nu. och ja. HELT lov. utan jobb. fast jaja. pengar pengar! nej. nu måste jag gå. kanske hinner dit innan det börjar regna! woho. pusspuss.



söndag.

idag träffade jag och christoffer hans mor, anette för att hon åkte förbi gävle. vi tog en fika på flanör och sen gled hon vidare. det var väldigt mysigt. hihi. & nu sitter vi och kollar johan falk och äter godis.













puss






ja.

jävla väder. idag har jag vart duktig. men blir så less när allt strular. särskilt min jävla telefonjävel. ingen idé att lämna in den IGEN tror jag. det blir endå bara samma skit när man får tillbaka den. spotify-reklamen kan också dö. jag försöker faktiskt hitta "the mood " här. men det går ju inte när man blir avbruten vareviga minut. vädret är det inget fel på enligt mig. höst is the shit. äntligen lite mörker så man slipper gå omkring som en ljuskänslig zombie. känner mig mer bekväm i dessa dystra och lite mer mysiga förhållanden. nåväl. nu ska jag gå och käka godis (om det nu finns något kvar, man kan ju inte ta något för givet i det här huset) i min ensamhet. kan ju bli skoj! puss.




-

Snart är det dags. Jobb idag igen, men sen blir jag ledig! Imorgon ska jag bara mysa och ta det lugnt hela dagen. YUM! Sova ut. Och bara vara. GUD vad jag ser fram emot det. Hihi. Så ska vi ut till bönan och käka också. Kan bli trevligt. Jaja. Mer än så var det väl inte. Förutom att jag hade engelska prov idag, och det gick åt helvete. Hejdå.

pust.

Ja, då var man hemma igen.  Mitt prov började 12.30,  55 minuter senare traskade jag därifrån.
Klockan 18 är det jobb igen. Blir förmodligen kvar till 00.30 ikväll. Tur att provet imorgon är sent. Annars hade det gått åt pipsvängen. Lär se till att få något i magen också, är så himla hungrig, trots att jag käkade tomtegröt i morse. Jovisst, det är dags att plocka fram kanelen,sockret och gröten nu. Drack även julmust i förrgår! YUM

Nej, nu ska jag läsa tidningen och lösa lite korsord. Kanske koka lite te.


PANIK

gud vad jag inte kommer ha tid med plugg nu. min provvecka börjar ju imorgon. och jag kommer komma hem vid 1 varje natt typ. jag kommer dö. menmen, sånt är livet antar jag. har precis hetsätit potatis och biffar. och sen en liten, eller två. chokladrutor på det. känns som att jag skulle behöva kaffe också. osis för mig att jag typ inte vet hur man kokar kaffe. fail! nu sitter jag här och försöker samla mig inför dagens arbete. less than two hours left.
jag måste hinna äta mer innan jag måste gå. åh herregud!

måste plugga. läsa ut bok. plugga inför UF. städa. betala kryssningsbiljetten. fixa pengar att betala kryssningsbiljetten med. andas. måste läsa svenska -INATT. + skriva anteckningar. yadayada.



great.

allt är så tyst. ett kallt badkar.  vattnen som stiger högre och högre. inget skum. eller "lödder" som farmor alltid säger. jag vill vara "emma-paket" igen. och bli buren i papperskassar. känna pirr inför jul och födelsedagar. nu får jag regrets när jag får något. och på julen ser jag mest fram emot köttbullarna . presenter och ting känns inte viktiga. bara att kunna vara glad. hur gör man?

det är ju helt jävla puckat att gå i skolan. när man egentligen kan se hela världen. varför sitta i en jävla sal dag ut och dag in? man är feg som fan som ser till att man får en utbildning. varför inte bara glida omkring och leva livet. träffa trevliga människor och jobba för något man  verkligen brinner för. hur många jobbar egentligen med det dom vill? sanningen är att man inte lär sig mycket alls i skolan egentligen. man glömmer allt. det mesta åtminstone.

det är helt sjukt att man bor i samma stad. under såhär lång tid. samma människor. samma aktiviteter. samma tv-program. samma. allt. bara för att man blev född här, så är det givet att det är här man ska vara. jävla skit.
jag tänker rymma såfort jag bara kan. och bara tänka på mig själv.

What did I do wrong, God?

Just runnin. tryin to se your face. to the left, to the right. But always behind. fuck.



torka.

faktum är att jag har fått idétorka. det händer inget speciellt just nu. dagens event blir väl att skaffa de nå så fruktansvärt fula foppa-tofflorna. jag grämer mig. men jag måste. lirar lite whitney houston och tänker att det var fan bättre förr. ibland så undrar jag hur det hade vart att levt i början av 1900-talet. ibland är jag så jävla less på den här måste-studera-och-vara-bäst-skiten. varför går man ens i skolan? jag hade kunnat legat på en strand på maldiverna nu. fyfan, tanken gör mig bitter.

det är så svårt att förstå nu att man kommer " ha nytta " av det här senare. nu ska jag bada. tjingeling!


grönt är skönt, och lisa är mysig.

RSS 2.0