-

don't say a word
just come over and lie here with me
cause I'm just about to set fire to everything I see

im getting there







eftermiddagen: jag och julia drog & stekte lite i bönaviken. sen blev det åka båt. joel & emma var också med. sen for vi till huseliharen och käkade mat & efterrätt! var inte liten efterrätt direkt. höll fan på kräkas. men gott var det! hihi. nu blir det en dusch & sen lite tvmys. bara 3 dagar kvar nu! TJOHO.



saknardig.

28/6


Idag har jag gjort följande: jobbat-stekt-läst-cyklat&köpt glass- käkat- kollat på film.

Honungsbiets hemliga liv hette filmen. Var en del kändisar med i den, bl.a. dakota fanning, alicia keys & queen latifah.  Den var faktiskt riktigt bra måste jag säga. Sorglig också. Och nu börjar det visst en till film - canal+ is the shit. fair enough. i veckan blir det eclipse, besöka utställning & träffa askis. it's been too long. kanske att man skulle dra en haircut också när man endå var i farten? kan inte minnas senast jag var till frisören. haha! inte okej.

jajajaja. nu blir det sängen & en ny bok. läste nämligen ut sommardöden tidigare idag. ciao.

hihi



There now, steady love, so few come and don't go.
Will you, won't you, be the one I'll always know?
When I'm losing my control, the city spins around.
You're the only one who knows, you slow it down.

saftkalas


VAR NYSS på 3-årskalas. har verkligen världens sötaste 2 kusinbarn. det är tammefan inte riktigt klokt. hihi. käkade typ hur mycket smörgåstårta som helst, och sen blev det tårta på det. så snart blir det bönan & ta sig en springtur. kommer dock inte bli lika roligt som när R är med. snyft. men det skall väl gå vägen iallafall. sanslöst att suget fortfarande finns där. men nog om det. - fan - orkar inte jobba imorgon. så jävla less. men vad gör man inte. känns som att jag är den enda i hela världen som verkligen hatar att jobba. haha! eller hata... tycker att det är slöseri med liv. bara tanken på att jag har typ 45 år kvar att arbeta ... ah det känns fan inte kul. men synd att klaga är det ju, för det blir inte bättre. bara att bita ihop dää.

pyss.

nomnomnom.





midsommar var mys. började med att fara ut till axmar till mamma. hade inte träffat henne på ett bra tag, så det var himla mys. hihi. sen blev det midsommar i bönan. som vanligt med andra ord, fast den här gången var det väldigt mycket mysigare. hihi. nu är det bara en vecka kvar att jobba, sen så är  det ledighet som gäller. ska bli så jävla skönt. en sista minuten ska det också bli. it's gonna be gr8. sitter för övrigt just nu och jobbar på brännan. har ju ine kunnat göra det på hela veckan! snacka om att stått och stirrat ut genom fönstret och hyttat med näven åt alla som haft förmånen att vara utomhus. morr!

snart blir det hoppa i duschen & sen blir det kalas för mina kusinbarn som fyller 3 år idag! helt galet vad tiden går fort. känns som ett halvår sedan de föddes. gälet.

nåväl. puss!

gah

läsa-mysa-sova-

hihi.



har vart en dryg dag där det mesta som har kunnat gå åt helvete har gjort det. dock så gick dagen fort, och det var väl tur det iallafall! för att imorgon är det torsdag, och den här veckan innebär det HELG! ska bli så jävla skönt att få vila opp sig, sen är det bara en vecka med jobb kvar. har beställt hem böcker nu också, så det blir till att läsa. har snart läst klart sommardöden av mons kallentoft. har också läst midvindterblod som han också har skrivit. jag kan inte bestämma mig om jag gillar dem eller inte. språket är så jävla drygt medan storyn är helt okej. nåväl. snart blir det käka lite mellanmål & sen blir det springa. ska bli jätteskönt! pusss.

monday's a bitch.



hej!

nu var det en vecka sedan jag skrev. jag har helt enkelt inte haft någon tid i världen för att hinna med det. har nämligen jobbat hela tiden, och när jag inte har jobbat har jag unnat mig lite Oleary's & Tant Grön. ja, inte bara det.  har myst en hel del också! hihi. idag blir det till att springa, men det blir lite senare det. lär varva ner nu känner jag.

tror mor kommer hem med lite muffins snart. man lär ju ladda opp innan springturen! HEHEHEHEHE.

hordag


den här veckan blir det lisa och jag. lisa och jag för hela slanten. hon är väldigt mysig, som kommer och myser med en både nattetid och på morgonen. den här dagen har förövrigt börjat bra, sen vart kass. något fuffens försiggår i mig. DOWN. så nu sitter jag och myser med lite musik och vindruvor ute i bönan. ska nog ta mig en promenad upp på berget snart också. kanske att man tar med sig en kopp köffe till den vacka utsikten.

crap.

slutlekt




Så var det gjort. Studenten. Aldrig mer. Jag har inte riktigt förstått att det är sant. Antar att det kommer komma till mig om några dagar, eller kanske någon månad. Det kommer att kännas sorgligt. För att jag gillar ju faktiskt skolan, även fast upplägget på teknikprogrammet inte har fallit mig helt i smaken. Och vad blir det nu? Jo, det är ju egentligen nu som livet börjar. Åtminstone den mer "seriösa" delen. Högskola lär man ju gå på, men det blir nog till att ta sig ett litet år här och klura ut vad jag ska ta mig till. Och i vilken ordning jag ska göra allting. Det är en big deal om man säger. Illustratöryrket lockar mig mer och mer. Ska försöka ta och sätta mig ner och rita mer nu när jag faktiskt kommer att ha lite tid över. I juli månad ska jag slå mig ner och fundera - rita - läsa - skaffa mig en sjujävla massa inspiration. - Något som tycks ha lämnat min kropp det senaste året. But hey, don't worry - I'll take it back. back back back

Den här dagen har vart sjukt seg. Vaknade upp med gull & sen gick vi hem till mig och käkade frukost. Vinkade av mamma som åker till Kroatien idag. Man skulle ju inte klaga om man fick byta plats med henne direkt. Det här pissvädret gör mig tokig och nu är det fotboll som gäller. Fan vad jag inte tål oljudet. Iallafall inte idag. GAH




the middle

ja då var det onsdag då. och det innebär 4 dagars ledighet ( thank god ) för min del. fick även sovmorgon till halv 7 idag, om man nu kan kalla det sovmorgon. sov som en stock inatt efter världens bästa insats av R i köket. herregud vilken brakmiddag han hade ställt till med. det var lax & pressad potatis & fan och hans moster. Till det så var det vin och till efterrätt fick man B&J. Äter det för andra gången i mitt liv & det har visat sig att jag verkligen missat något. jag som är galen i glass o. allt. hihi. nåväl. bland det mysigare jag vart med om iallafall vill jag påstå. mums!

nu ska jag bara klä på mig och sen blir det åka och kolla på en ny telefon med pappa. det är fan dags nu! PUSS.

snart så

igår var det brännboll & det var awsome. full som en kastrull var man ju, och dränkt i poolen var ju givet att man blev. att jag såhär dagen efter hittar en massa text skriven lite här och var på kroppen hör till. skrubba-skrubba. idag är det många som ska på barrundan. typ alla utom jag. men en annan lär ju jobba och stå i. HEHE

har även fått reda på ännu ett par betyg nu. kunde inte bli bättre. känns gr8 med andra ord. nä nu ska jag rita: PUSS:)

Utkast: Juni 4, 2010

 


äntligen fredag. tror inte att jag någonsin i världshistorien blivit så glad och lättad över att det är helg. hihi, men cash is king som man säger.  satt det är värt det! ikväll blir det förmodligen ta det lüngt. förmodligen lite öl också. för det är man fan värd nu.

onsdak


hihihihihi.

RSS 2.0