sparris

det har inte hänt något spännande idag. förutom att vi haft väldigt roligt på föreläsningen.  bjuder på en sparris+pinklips-pic istället. eller jo fresten! jag ska träffa anna idag, jag ska bli bjuden på kaffe och tilltugg. fan vad fint. sen ska jag få träffa hennes lilla olivia också, ska bli väldigt mysigt. så köpte jag duk idag, blir till att måla här någon dag framöver - har dock väldigt lite tid, så den får nog stå ett tag. gah!


sparris-pink-lips: hittade inget roligare att slänga upp atm. personligen har jag aldrig ätit sparris. undrar hur det smakar? jag tycker bara att findus sparrisreklam e lite rolig. sen vet jag inte så mycket mer om sparris. fan vad det blir blödigt att köra med markers på vanligt papper. usch!

embracing the bracelet.



The other day i made a bracelet with the letter R.
R as in Love.


hihi

röv. satt i skolan från 7 imorse till 2. HELT slut som människa. nåväl, nästan? lblev klar tillslut iaf, trots att datorn hängde sig o. diverse. GAH. ängtar till min älskling kommer hem nu, för nu jävlar är det heeeelg! wohoooo.

torsdag

idag får det banne mig bli en ledig dag. eller ledig och ledig, ska jobba hemifrån. det kan man unna sig tycker jag, liksom jag unnade mig en sovmorgon i morse. fifan vad skönt det var! senare ska jag städa här hemma lite och så vidare. snart är det helg och då ska det bli MYS.

nu sitter jag här och kollar på ellen o. har ont i min tand som inte längre finns. var nämligen till tandläkaren igår, och ja. han slet ut den helt enkelt - helt utan förvarning. jag hade ingen aning om vad som skulle ske när jag gick dit. lika bra var väl det. jag har ju inte ens fått bedövning någon gång, för har aldrig haft hål. jag blev kritvit i ansiktet när jag fick klart för mig att de skulle dra ut en tand på mig. skakade som ett asplöv gjorde jag också. haha! fyfan alltså, men det gick bra. väldigt bra! sprutorna kände jag knappt av, och när de drog loss tanden - ja. nostalgi! det där ljudet man får i  huvudet. inte sådär jättemysigt direkt, men det gjorde inte ont för fem öre.

nåväl. ha en bra dag! för det tänker jag ha. pöss

tisdag

fan också. har verkligen noll inspiration atm. det är det som är jobbigt när man läser en sådan här utbildning, att man MÅSTE vara kreativ när man blir ombedd att vara det. man får helt enkelt tvinga fram det. har iallafall kommit en liten bit påväg, men har inte plockat fram mina markers än. jag orkar helt enkelt inte just nu. synd är också att mina mest kreativa timmar är kvällstid. så i skolan så är jag mestadels trött och obrydd. osis.

dåligt mår jag också. fast lite bättre än tidigare. fick nämligen ett mejl idag som gjorde mig glad! en mindre sak att oroa sig över. ikväll tänker jag bara njuta av livet. se en bra film, käka god mat, och dricka vatten. ja, faktiskt. jag har blivit lite bättre på att dricka vatten sen jag tog tag i träningen igen. innan har jag ALDRIG druckit en enda droppe vatten under dagarna. ( såklart har jag druckit när jag tränat förr ) men aldrig någonsin annars. förstår inte hur det har gått ihop? man måste ju dricka vatten för att kroppen ska fungera som den ska - min har tydligen fungerat iallafall - men nu känns det ju faktiskt bättre. ska försöka hålla i det här nu!

jo. ska fan unna mig lite ansiktsmask o. dyl ikväll också. måla naglarna också kanske. fast det är fan ett minus med målade naglar - jag råkar ALLTID dra med nageln på pappret när jag ritar, så det blir ett rött streck. är förbannat surt faktiskt. undrar om det finns något nagellack som inte fungerar som en krita mot vitt papper?

nu ska jag lägga mig och vila. mår nämligen lite dåligt. tjing

love.



We were given: Two hands to hold. Two legs to walk. Two eyes to see. Two ears to listen. But why only one heart? Because the other was given to someone else. For us to find.

And I found it. I found you.




v
arje dag är jag rädd att du ska försvinna. att allt det här vart en dröm. att dina gröna fina underbara ögon bara är något jag drunknat i på låtsas. jag vill drunkna. och jag har drunknat. i dig. i din kärlek. i vår kärlek. jag tycks kunna hålla andan förevigt i vad för materia det nu är jag drunknat i.

jag älskar när jag ser dina skor i stå i hallen när jag kommer hem. jag älskar att du alltid pussar mig på munnen och viskar att du älskar mig innan du går till jobbet. jag förstår inte hur du orkar med mig ibland, men alltid så finns du där och kramar om mig. jag behöver inte ens be om det. du ser allt jag behöver, du ser när jag inte orkar, när jag är ledsen, när jag är arg. ja allt. du ser mig.
& jag vet att du alltid finns där för mig.

när du håller om mig vet jag vart jag alltid vill vara. ♥

karamell


här hemma käkar vi karameller & chokladbollar. nu börjar jag må illa. gah!

helvete

Den här dagen har vart ett helvete. typ iallfall. jävla kärring på posten. blir så jävla irriterad. posten är dum. varför kan man bara inte få det man beställt utan trubbel? har fanimej gått över TVÅ veckor nu. det ska egentligen ta 3 dagar. gah! menmen. har även suttit på arslet konstant HELA dagen idag. har haft föreläsning om typsnitt o. logotyper. blev liiiite (!!!!!!!!) långdraget - men nu är det över iaf. en glad nyhet var ju att jag fick A på en grej jag gjort. och B. det är typ HUR bra som helst. så med det är jag iallfall apnöjd.

nu sitter jag i soffan och myser med min fina. vi spelar guitar hero och käkar marabou. det är ju inte helt fel direkt. såg att det inte var något bra på tv idag heller. osis! kanske plockar fram en film eller så istället då.

imorgon blir det träning igen, och sen föreläsning med någon snubbe som heter Günter. hoppas att den här Günter'n inte har en ful musch och gula solbrillor.  håller tummarna!

vår i vårt hus.


hade en ledig dag idag. så jävla fint, så då passade jag på att träna. hade redan världens träningsvärk pga kinect-spelandet i lördags. herregud, trodde aldrig att jag skulle få träningsvärk av ett tvspel. efter träningen drog jag och mamma till ikea. köpte 2 vaser eftersom att man kan tänkas få blommor när man fyller, både jag och rickard fyller ju om inte alltför länge. vore ju synd om man fick blommor och ej hade någonstans att sätta dem. fick även tulpaner av min fina mor. så himla fint är det ju!

söndag

nu har vi precis käkat mat. lagade spaghetti och köttfärssås. mummaaa! på förmiddagen satt vi och käkade världens godaste smörgås med brieost/getost på balkongen i solskenet. åh, snart börjar det verkligen bli vår! så jävla fint. och sen kommer ju såklart sommaren. ska bli världens bästa sommar.

& älskar min fina pojk. vad hade jag gjort utan dig?

work in progress.


har hunnit betydligt längre nu. men orkar inte lägga in update atm. :) det börjar ta sig, eller hur?

dans på de saligas ängder

okej. nu sitter jag äntligen här i soffan och lyssnar lite klassisk musik för att varva ner. blev en lunch med pappa idag igen, lam's terrass. så jävla gott, men blev dock ingen pekingsoppa till förrätt idag. hann nämligen inte eftersom att jag har tvättstuga. nu är iallafall tvätten igång - andas.


igår satt jag och ritade flera timmar i sträck. tiden liksom bara rinner iväg. lyssnade även då till klassiskt, det är något som gör att det går mycket bättre då. minns när jag på högstadiet satt med bach, mozart & beethoven i hörlurarna, man blir verkligen sjukt fokuserad på det man gör. åh, tjajkovskij, svansjön. den har jag älskat från den första gången jag såg tecknade svanprinsessan. herregud.


tors



2 timmar till min fina kommer hem. undrar vad jag ska hitta på? kom precis hem från en lunch med pappa. riktigt trevligt faktiskt. sen så drog vi till hans kontor och kollade roliga youtubeklipp. haha! ja, pappa gillar risifruttireklamerna med foppa. han är faktiskt ganska rolig, synd bara att risifrutti är vidrigt.

jag känner för att rita. jo, så får det nog bli. puss.






lite jävlar anamma

woho! nu jäklar! idag har jag hunnit göra morgondagens arbete. känns ju inte fy skam, det betyder att jag nu är ledig imorgon. fan vad fint. var och kollade om det fanns nå tvättider imorgon runt 10, så jag kunde tvätta tidigt så R skulle slippa. men icket, var bara sena tider. fast det är inte så mycket, så det där fixar jag nog själv iallafall. hemmafru som man är! hahaha. host. ikväll blir det mys. och inte bara mys, utan extra mys. woho- love life.

snart kommer han hem, och då blir det käka lite och sen dra iväg på lite äventyr med kärleken min. jag är så sjukt glad att jag har honom. han är verkligen världens bästa! hihi. puss.

illu-pikto-grafisk-bild



hej! idag har vi vart i skolan och gått igenom illustration & piktogram på grafisk form. föreläsningen gick snabbt och smärtfritt, så vi fick sluta tidigare. eller ja, sluta och sluta. vi har nu fått extratid till att jobba på våra 2 uppgifter som vi har fått tilldelade. så, jag ska bara vila lite till här i soffan innan jag sätter igång med lite skissa. ska faktiskt bli jävligt roligt. en kopp te såhär på maten, lite fin musik och ja, lite solsken gör att det här blir ännu roligare. just nu gillar jag skolan väldigt mycket.

just ja, kanske skulle njuta av vår B&J's som ligger och väntar i frysen också! fast då blir nog inte rickard så glad på mig. hihihihihihihi. nä, jag väntar på honom. puss

RSS 2.0