halsduken.

Idag var det mysigt. efter jag vaknat ( 13.35 ) så blev det städa lite, sen vänta in christoffer. sen gled vi ner på stan och jag blev bjuden på pizza. yum! sedan hittade jag min dröm-halsduk. så då blev jag ASGLAD. känns som att INGET kan stoppa mig nu! och jag älskar kylan. snart iallafall.  sen så gick vi omkring tills vi inte pallade mer. och snart är det idol-dags.

kanske att det vankas jobb i helgen till-och-med.. KÄNNS FETT. money-money. puss!



''''

jaha.

imorse mådde man inte bra. sov sen till 2. sen blev jag väckt. efter det tog jag en dusch och käkade som fan. nesquik is the shit. sen läste jag lite ur en bok, för att sedan dra på hockey med christoffer,carina & glenn. fancy. nu lär jag nog sova igen. är helt död, fast jag inte vart vaken länge alls. puh. tja.

it's worth it .



Gårdagen har nog tärt lite på mig kan jag konstatera nu. att sitta ute på en kall träbänk vid ån i höstblåsten har satt sina tydliga spår. igårkväll kände jag mig lite febrig, och nu börjar en irriterande huvudvärk ta form i min skalle. det är det här som kallas höst.

;jag ångrar inte att jag satt där i flera timmar. själv. sittandes på bänken, med en död blick som bara stirrade på vattnet som for förbi, som aldrig tycktes ta slut. lövträden på andra sidan tycktes ändra form och färg allt var tiden sakta men säkert gick framåt. framstod säkert som en jävla idiot. ibland lär man vara en idiot. ibland behöver man ta sig till en plats där man bara kan sitta och iaktta. och det enda som saknades var ett par vantar och en mp3. möjligen lite te i en termos. men det var det bästa jag gjort på länge. fast jag ska erkänna att under tiden jag satt där, så ville jag nog att någon skulle hitta mig och krama om mig. men det säger vi inte till någon.





fuck djeah

David Guetta – Sexy Bitch (Featuring Akon) .  man blir ju en smula shake-it-sugen måste jag erkänna.  nu har jag precis kollat idol och snart blir det fan i mej sängen. SKA BLI SÅÅ SKÖNT! godnatt btiches.




min sötaste lilla kissemiss.

hm.

nu blir det färga hår och duscha. samt läsa bok och vila. just ja, måla naglarna också. köpte ju nytt nagellack nyss!

JA

Fyfan vilken bra upptäckt jag precis gjorde! insåg att engelskaboken jag bara haffat i bokhyllan i skolan visar sig vara den där filmen jag velat se i typ ett år. det måste betyda att den är bra, storsäljare i usa också. Atonement.

Snart lär jag läsa lite GKO också. Förbaskat tråkigt, menmen. Snart är det fredag igen och känns som att det kommer bli den bästa helgen EVER! Bara jag kan få på mig en jävla sko så jag slipper gå omkring i tofflor och skämmas. Idag beställde vi studentmössor också! Vilken jävla djungel säger jag bara.


MONDAY


Whitney Houston – How Will I Know & det är så himla sant.

Konstigt att allt känns så jävla mycket bättre med lite Houston. I can feel it in me. And it's so damn good. Tänk om man hade hennes röst? Då vore man ekonomiskt oberoende på ett litet kick. Man kan ju alltid drömma.

Mariah Carey – When You Believe

the vampire diaries.



jaha. då lär man ju vänta fram tills innan jul på säsong 3 av true blood. därför ska jag se vad det här är nu. båda serierna börjar dock exakt likadant. dah. nåväl. hejdå.

cold.

Strawberry swing. Lite engelska C läxa och ett segt jävla internet. Det är det jag har här och nu. Kanske var det ämnat att jag skulle plugga istället för att kolla bara litelitelite till True Blood. You know, everything happens for a reason. Ska upp vid 7-snåret imorgon för att gå och samtala om engelska-läxan. Efter det en lång jävla håltimme. Känns ju helt fantastiskt. Ska iallafall framkalla imorgon på foto, nice.


just let me get there and then stay forever just breathin in .

black hawk down





Såhär på kvällskvisten blev det kolla Black Hawk Down med bror och far. Blev även ett par koppar te och mackor. Aldrig fel. Har även gjort en läxa, så det känns bra. Fått lite gjort åtminstone.

fuck.

Har precis förtärt ett minimål. Var längesen man käkade på max. Inte någon mat jag föredrar längre. Igår käkade jag pizza. Well, I say fuck it. Just nu kan det knappast bli bättre endå. Sitter just nu i bönan, men kan inte hjälpa till att måla där ute pga. foten. Tror inte det vore en sån lysande idé att stå och vingla på en stege.

Shit också. det här är så fett jävla hemskt. eller är det verkligen det? i dont know.  ibland känns det som att det är det mest normala och att inget är annorlunda. men sen. när jag börja tänka. jag borde inte tänka så mycket. men hur lätt är det att inte. ont i fotjäveln har jag också. åt helvete me det här


come away with me.

nu börjar saknaden komma krypandes. jag måste tänka bort det. har kollat true blood som en jävla idiot de här kvällarna som gått. imorgon är det lördag, då ska jag se till att göra mina läxor. och kanske tillochmed börja läsa i någon utav böckerna som jag promt var tvungen att låna. aldrig kul att hetsläsa i panik sista dagarna. nu tror jag att jag stänger ner för idag. är förbaskat trött! känns fett att man har jobb nu iaf. det här kommer bli så jävla jävla bra!


rundar av med lite norah jones. tänka lite. längta. det är nyttigt. i know. imorgon ska jag ta ett bad och duscha håret med nya SYOSS schampoo+balsam+hårinpackning . hoppas det gör susen! sen ska jag tigga åt mig en klippning också. i could really use one now. ska se till att ta ALLT dåligt. sen är det bara BRA hår kvar. javisst. LOOKIN FORWARD.


I wanna wake up with the rain 
Falling on a tin roof
While I’m safe there in your arms
So all I ask is for you
To come away with me in the night
Come away with me .

ONSDAG


Through the storm we reach the shore 
You give it all but I want more, and I'm waiting for you.

hm.

men vafan.

imorgon ska vi knäppa kort i skolan. jag har inte hittat nå kläder alls som passar vårat tema. blir väl springa och leta som en jävla idiot imorgon bitti. det är så det brukar bli. fan å.

imorgon åker du och jag vet inte vad jag ska ta mig till. jo, kolla true blood som fan. och städa mitt rum. och åka till sjukan,köpa skor,ta sig ner på stan. ( har inte vart där på 3 veckor. ) känner mig helt tom inombords. gävles utbud är ju så himla nice liksom.  inte.   nu är det kändisdjungeln på tvn. fattar inte vad det handlar om. verkar inte vara sådär jätte intressant.  nu ska jag iaf kolla the vampire diaries. första avsnittet för att se vad det kan erbjuda för slags tillfredsställelse. nåväl. puss



woho

Nu vill jag bli av med den här tjockis-foten! Vill kunna ha TVÅ skor på mig. Fryser som en tok gör jag nu med. Kom hem från Foto för ett tag sen. Där håller vi på att framkalla bilder nu, och det blir fortsättning på det nästa gång. Ikväll blir det mys, för snart åker du. Inge kul, men så är det. I helgen kanske man skulle ta sig en jävel. It's been too long. MÅSTE NER PÅ STAN INNAN JAG BLIR GALEN OCKSÅ. hejdå

dream on


"nu ska jag bli miljonär" säger farmor. ja, vad skulle man göra om man vann några miljoner? jag skulle börja med att köpa en bil,lägenhet och feta resan. och inte nån 7-dagars. utan sisådär en halvårs-resa. iallafall om man blev ekonomiskt oberoende. gud vad fantastiskt allt skulle vara.

nu sitter jag och lyssnar musik samtidigt som det är formel1 på tvn. väldigt intressant. not. ha! nåväl.

exchanged.

jo, det är väl klart att man blir irriterad. det är ju inte som förr. jag kommer inte i första hand. jag är inte liten längre. -men jag vill vara liten, och jag vill att allt ska vara som då. även fast det inte alltid var bra. så vill jag. det som är nu kan jag inte ens förklara. jag gillar det inte. alls. jag vill kunna komma och gå som jag vill. jag vill att allt ska ligga på sin plats igen. jag vill kunna komma 'hem'. jag vill kunna gå upp, slå på tv:n, kolla deadliest catch med dig och käka ostkrokar. vill att enander ska komma på spontan-besök och liva upp stämningen. jag vill ha den vanliga julaftonen, och den vanliga midsommarn med alla vanliga människor som alltid kom. som förr. du är inte dig lik. inte huset heller. frågan är om det någonsin kommer att bli som förr när det bara var vi. jag tror inte det. och det gör mig ledsen. jag har blivit utbytt helt enkelt. och jag känner dig tydligen inte bäst längre. jag vet inte vad du tycker om saker, vad som hänt i veckan, vad du planerar att göra eller ett j-vla skit. jag är inte den som du berättar saker för längre. du är inte den du var. jag är inte den jag var. men jag har kvar mina värderingar och det har inte du. du är inte ens glad. och det är inte jag heller. men du ska göra som du vill. för jag kanske trots allt, har fel? /e:


jaz.

Halva dagen igår och natten till idag har vart väldigt bra. Det är såhär det ska vara. Snart ska jag ta mig upp och fräscha till det lite sen blir det sticka å fika såfort mor kommer hem. Vid 6 blir det Bönan & tacos. Kan ju bli nice! Ska nog slå far min en pling nu. Jag måste inhandla kläder. Det börjar bli kalla tider och då måste jag ha något som gör att jag inte fryser om knän och fötter. Det är där jag brukar frysa som mest, ganska weird.

fan.

GAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

gör

Jaha. Då var man hemma igen, och det är så jävla skönt. Mina armar värker och ja, allt värker. Ikväll blir det film,idol,mys & morötter. Blev inge morötter och dip igår, så det får bli idag istället har jag bestämt. Ska även hämta ut ett litet paket som jag beställt.  yep

bah.

idag blir det en myskväll med idol. just nu sitter jag och virkar och ska snart slänga mig i duschen. man blir ju helt slut av att hoppa omkring på pinnarna. mina fingrar är som isbitar också, och känner mig onödigt seg och trött i huvudet. får se om man kan skicka iväg någon till affären och köpa morötter och dip till mig. så himla gott, och även ett nyttigare alternativ. har även en läxa till imorgon som jag lär sätta mig ner och göra. orkar inte.


raka av mig håret och byta kön.




Hej! Kom precis hem från Borgis. Där hade jag foto, och det var askul! Hittills iaf. Vilken tur att jag har en sån snäll pappa som både skjutsade och hämtade mig. Men som sagt, det var väldigt roligt. Sen kom jag hem och då fick jag äntligen min tavla uppsatt. Nu ska jag städa, annars får jag ingen mat säger mamma. Vilket skämt. " det är den där datorns fel säger hon. Men hon tänker aldrig på vilken nytta man har av den. Språkmässigt tänker jag först och främst. Pålunchen lagade jag fiskpinnar och mos. Knepet är att krydda fiskpinnarna med curry, tro det eller ej. Och snart vankas det ännu mer curry. Nämligen kyckling och ris med currysås. Men ja, jag måste städa. Fast det tänker jag göra efter. " men emma, du är ju tjej!!!!! ibland undrar man ju hur du kan ha såhär stökigt". hatar dom där jävla "oskrivna" reglerna. Att bara man är tjej och har tuttar å pussy så ska man minsann hålla det rent och snyggt. Visst, när jag var liten var jag nog lite pedantisk. Men det har växt bort och det finns inget jag
(eller mamma) kan göra åt det. Visst, jag ser väl ut som en tjej. Men den där städa-grejen orkar jag aldrig ta mig an såvida det inte är RIKTIGT hemskt. Jag kan ju om jag vill, jag är ju inte HELT inkompetent. Ibland får jag bara lust att raka av mig håret och byta kön föralltid. Jag sköter faktiskt måleriet och IKEA-monteringen här hemma. Ja, allt som har med lite tänkande tillochmed. Bara för att jag nästan aldrig har lagat mat betyder det inte att jag inte kan. Det är bara något jag finner fruktansvärt tråkigt. Så, där har du mamma. Jag kan om jag vill. PUSS

djeah


Idag blev det kortdag. HOPPADE till skolan och fyfan vad slut jag blev. Som tur var så bar hampus mig upp för trapporna till engelska C lektionen, vilket förövrigt var den enda lektionen jag hade. Sen hoppade jag tillbaka. Ja, det här var typ det värsta jag vart med om. Hoppar så man blir svettig och svimfärdig och allt snurrar. Ingen hit.

Imorgon ska jag och Julia ha en heldag med fika å bläddra i tat-tidningar. Även ett besök på biblioteket kommer att göras. Lookin' forward. PUSS

snyft.



här kollade jag på forrest gump i min ensamhet . typ sorglig. haha! idag kommer min pappa hem. wii.

-

WANNA MOVE TO THE JUNGLE AND EAT SOME FUCKING MANGO. THEN BUILD MY OWN HUT AND STAY THERE FOR THE REST OF MY FUCKING LIFE.





I guess that's what I get for wishful thinking.

And I'll never give myself to another the way I gave it to you.
Don't even recognize the ways you hurt me, do you?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you are the one to blame
And now I feel like - ooh!

alltså.



Jag blir fan galen. Det här är galet. Vad håller jag på med? JUST LET IT GO.

go go go



Bit ihop. Get through.  Jag ska göra en till tatuering om en vecka sisådär. Vad det blir säger jag inte. It's something that I need. Kan inte förklara. Idag har jag umgåtts med min mamma. Har vart jättetrevligt. Imorgon så ska jag vara med en vän. It's something that I need. Känner mig så himla vilsen och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hur gör man? Och vad ska man inte göra? Vad gör jag för fel? Varför får jag aldrig vara glad? Varför verkar det som att det jämt går bättre för alla andra? Kanske är det inte så. Men när man är död och begraven så är det ingen som kommer komma ihåg en efter 50 år. Ingen. För nån Einstein lär man ju inte bli. Eller nån Michael Jackson. Eller någon Marilyn Monroe. Ens ihågkommen. Fett glömd. Det skrämmer mig. Att jag kommer sitta och ångra en massa när jag är 80 år. Ångra saker jag aldrig gjorde, saker jag gjorde. Men hur vet man egentligen? Kanske har man svaret innombords. Fast man konstant vägrar lyssna på sig själv. Vill inte höra, vill inte inse. Sanningen. Men vad är egentligen sanningen? I sådana här fall avgör man den själv. Ska jag behöva ta det här?



ooh.


Tryckte precis i mig en välförtjänad fruktsallad med apelsin,kiwi & äpple med tillhörande vaniljyoghurt. Väldigt gott. Ikväll ska jag kolla film med C och bara ta det lugnt. Kanske peela ansiktet och måla naglarna. Känns så tråkigt utan nagellack på. NÅVÄL! Nu ska jag fortsätta med min lilla godispåse och 2½men.

gah

Förbaskat. Telefonen ringde. Min far har en tendens att ringa och väcka mig. Egentligen gjorde det inget, vill ju veta hur han har det där nere. Nu hade de vart på de flesta grekiska öarna, och det lät som att de hade det riktigt bra. " Vill du ha någonting härifrån?" Klart jag vill. Fast lät som att det inte fanns så mycket där de var just nu. Nåväl, kul med en överaskning också. Efter samtalet bar det iväg till toaletten. På tillbaka-vägen upptäcker jag att Lisa spytt på mattan. vilken fantastisk början på dagen. Efter det lite alvedon & voltaren.


Nu ska jag försöka väcka Christoffer här. Det går inte sådär jättebra. Nåväl, för försöka en stund till. Någon gång lär han ju ge med sig?

BONES

Fick en ny tavla från IKEA  en svan. Blev kär i den på direkten, ( såg den dock sist jag var där.) men den här gången fick den följa med hem också.( den syns lite på bilden.) Så nu sitter jag här och smaskar godis och kollar Bones. På IKEA käkade jag även penne och köttfärssås. Och eftersom att det var barnmeny så fick jag även en glass. Fast det blev lite jobbigt att åka rullstol, blev fan åksjuk. PYTTSAN!



Min mamma håller på skruvar ihop en byrå hon köpt. eller rättare sagt, hon ska. Nyss skruvade hon ihop ett nattduksbord som hade ungefär 3 skruvar. Och gud vad hon svor. Ska bli kul att höra hur det kommer låta inom kort! hihihihi.

JAG SER LJUSET!

Jo, det är sant. Jag ska till IKEA idag. Såklart kommer jag inte orka hoppa omkring där så då kommer jag få åka rullstol. Kan ju egentligen vara ganska behändigt.  Kul att det enda man får på sig i byx-väg är mjukisar och chinos. Jag som hade köpt smala brallor nyss. JAJA. Får se det från den ljusa sidan. ( om det nu finns någon. ) Ikväll kanske man skulle ta fram pennorna och rita lite. It's been a while.



Nu börjar det bli höst och jag ska börja min jakt på mössor.

morr.

Typiskt att man ska behöva vakna vid 9 nu när man får sova hur länge man vill. Känns inte aktuellt med skola imorgon dock, får jävligt ont bara jag kliver ur sängen och hoppar till köket. Undrar hur lång tid det här kommer ta?
Även att det bara är skit på tv på mornarna gör ju inte saken bättre. Just nu är det Xena på. Haha, så himla dåligt. Blir väl att ligga i sängen hela dagen igen. Spyfärdig. Jaja.

Är så himla sugen på spaghetti och köttfärssås. Åh, ge mig.

VIRKA

Idag har jag gjort allt för att försöka komma utanför dörren. Jag hann en bit påväg. ( dock fick jag sätta mig på backen och hulka en sisådär 4-5 gånger, tur (!?) att jag inte hade ätit något då) Jag skulle köpa garn till mitt projekt jag håller på med här hemma i sängen. Och nej, det är inget perverst. Jag håller på virkar en halsduk. Har snart virkat upp 3 rullar med tjockt "eskimo" garn. Blir till att köpa lika många igen imorgon. Jag hittade dock inte den färg jag egentligen ville ha, men hur lätt är det när man inte kan gå dit själv? ( jag skickade mamma senare, för jag vände efter min hulk-upplevelse, hann alltså inte dit. )  Det är hemskt att käka massa piller hela tiden. Så idag tog jag inte så många, det har endå gått bra. Jaja, nog om det.



Den är lite turkos/grön/grå, men det syns inte så bra. Det är förresten inte så himla billigt att virka en egen halsduk. Den här kommer nog gå på ca 250kr innan allt är klart. Men jag har redan massa nya idéer. Det är roligt.




woop.

Operationen igår gick bra. Värst var nog lokal-bedövning-sprutorna. Var vaken under hela operationen, fast fick lite sömn-grejs i mig också så jag blev lugn. Fick även se när de hade skärt upp och sågat. COOLT. Det är inte så farligt som man kan tro. Och nu käkar jag hur mycket piller som helst. Morfinpiller mm. Ska även hämta ut ett annat receptbelagt piller idag. Oh herregud, kommer ju bli en junkie! Fast hellre det än smärta.

Kryckorna är trots allt värst. Blåmärken i händerna. Måste komma på en lösning. Jag är fången i min egen säng. Not good. Nåväl. har ju spotify & tv.


RSS 2.0