packa.

nu ska jag börja packa mina grejor . har en hel del jag inte får glömma. men jag kommer glömma. för sån är jag. tur nog så har pappa lagit beslag på mitt pass. vore ju ganska tråkigt om jag kom dit och upptäckte att jag inte hade tagit med det.

frulle,packa,duscha,stan. PUSS

preperations.

jag borde börja packa. men tycker att det är så fruktansvärt drygt att packa, sen upptäcker man att man behöver en massa saker som man precis, pedantiskt redan packat ner.

i högtalarna spelas madonna. fråga mig ej varför. ännu ett av min mors påfund. hon är just nu i full gång för att städa badrummet. jag i min tur har lovat och svurit senaste veckan att jag ska städa mitt rum . men det har dock inte blivit gjort.  tur att min mor inte tål att se mitt rum i detta skick. tar nog inte lång tid innan hon inte kan hålla sig längre.

snart åker jag.

zum







hej! idag har jag hängt lite med pappa, käkat lunch och så. sen blev jag förbannad och gick hem. ( skämt åsido) sedan åkte jag till city gross idag igen. det är ju så roligt! efter det blev det en sväng ner på stan för att leta lite kläder. hittade 2 tee's och ett par shorts! en pizza hann vi också med. man kan ju inte bli annat än glad en sån här fin dag, inte sant? när vi kom hem satt lisa så gulligt och väntade. vi söker för övrigt kattvakt till henne till i sommar, då vi ska åka till finland. snyft. jag vill inte lämna min gullkisse.

ha en fin kväll!  puss.

thank you god.



gud vilken fin dag. åkte till citygross och inhandlade detta. SEXPACK nötcreme. så jävla fint. varför kom de på den briljanta idén så sent? sen har vi ju den givna marabou schweizernöt. dock var det någon som lärde mig om att den blir mycket godare om man lägger den i frysen först. ett påstående som visade sig vara mycket sant.

var även in på hm idag och inhandlade nödvändigheter. hudcreme,peeling och ansiktscreme. det kan ju behövas!
bara ett par sommardojjor som fattas nu. får se om jag löser det imorgon. ( jag måste lösa det imorgon) fniss.

PUSS!

rough

har precis kommit hem från engelskaprovet. nu sitter jag och "laddar" inför mitt stora fall. förstår inte vad jag håller på med. boken ligger här bredvid. men jag kan inte göra annat än stirra på den.  usch.


gief.

+o(

illamående & ivrig. sicken kombination. laga mat orkar jag inte heller göra. jag vet heller inte vilken tid jag har prov imorgon. det känns ju inte heeeelt bra. less. dåligt väder. hungrig. illamående. blä. trött . kramsugen...
ge mig.

ÅH

har tagit mig an FEKen. fyfan vad mycket det var. jag dör. tror nästan att jag skiter i det där. DET FÅR FAN VARA! blä. sällan jag.

sol

idag blev det sola och läsa bok i bollan! höll på smälla av.  så himla varmt! sedan blev det traska hem för att sedan traska lite på stan och käka där. mysigt värre! sedan blev det biltema. nu ( pust) är jag hemma igen, men lär knyta på mig dojjorna igen för att ta mig till granny. pappa och jag ska nämligen våldgästa henne för att kolla på fotboll.  jävla fin måndag med andra ord. PUSS!

shiny



I don't get you-I can't forget what you've forgotten all along-
I've never been so alone.

DON'T CRY OUT.

djeah dude



jag hatar böcker som man är tvingad till att läsa. en sån dålig grej.  nu är det bara massa trams på tv också, det fattade man ju. illa mår jag också. åh .  kan gotta mig i att om PRECIS en vecka sitter jag på nån fet bar på rhodos och glassar.
+ att jag är ledig hela veckan! nåväl. förutom torsdagen då. OCH att det ska bli kanon väder, vilket kommer leda till balkong och parkhäng istället för att plugga. eller.. varför inte ta plugget till parken? och en fin fika på det. kanske inte blir too bad after all .SMART SICKAN !  PUSS!

gäsp

nathalie är en riktig spyfluga, men det var roligt endå. hihi. mindre roligt var det att vakna vid 10 med sjuka huvudvärken, allt snurrar och man vill bara spy. man får inte resa sig för fort eller göra några alltför avancerade rörelser. dock kändes det bättre efter en fin frukost som jag tillochmed fick serverad.  puss

mitt mål för den här dagen är att läsa ut boken. jag misstänker att det kommer bli ett ganska stort misslyckande dock.

nej nu lär jag vila lite.

krök

snart kommer burken med spriten. hon är på väg. känns bra! blir lite chill musik och shots för att sedan dra vidare till den trogne emil på brynäs. en man man kan lita på det. väl där får det gå hur det vill, om vi ska vidare eller inte lär ju visa sig!

bilden ovan är ju sedan högstadietiden, men den får duga för att illustrera oss på fyllan.

har även försökt vara lite duktig ikväll, dvs läsa lite ur boken. blir tungt imorgon och resten av veckan vill jag lova. men jag får skylla mig själv. BLÄ.

lördag

har vart ner på stan hela dagen! jag har fått växtvärk i benen också. jag som trodde jag hade slutat växa. nu lär inte min bror bli glad, vi som har tävling. ute blixtrar och åskar det, är för övrigt ganska skumt väder.


imorse/förmiddagen satt vi på balkongen och käka frulle. lisa var också med, men då gäller det att ha ett redigt grepp om svansen på henne, annars vet man aldrig vad som kan hända.  söt är hon iallafall.

bulla.

nu ska jag avnjuta en nybakad bulle.

lunch

Skolans chili con carne är näst intill enbart tuggmotstånd. noll smak och inget spännande alls. DÄRFÖR har jag ringt min far för att göra ett andra försök. det är ju nästan hemskt att man ska behöva käka lunch två gånger. när man äter med pappa blir det onyttigt och det är ju katastrof! inte undra på att dagens ungdomar är otränade och tjocka.  det är skolans fel. morr..


Äntligen långhelg. detta har man behövt. dock väntar provvecka nästa vecka. men anna och jag har bestämt att vi ska vara duktiga och plugga 2 dagar. vi har ju trots allt 6 kapitel att ta igen. det här fixar sig! och nu är det bara 11 dagar kvar tills jag åker. kan inte beskriva i ord hur skönt det ska bli. att min far även eventuellt har fixat jobb åt mig i höst känns inte heller helt fel!  PUSS!



illustration.


har precis gjort klar den här bilden. är nog inte riktigt färdig än dock.

nu ska jag gå och mysa i soffan lite, för att sedan röja bordet på rit-grejor. TJING!

pust

skolan är jobbig. ve och fasa.nej  nu ska mamma och jag laga kotletter! så jävla gott! efter det hade jag tänkt gå till zoo för att kolla på små söta kaninungar. man blir ju lite glad i hjärtat då. kanske man skulle ta och skaffa en? - men sen minns jag att kaniner sparkas och rivs och inte alls är lika mysiga som kissar.

-redovisning imorgon på vårat design-arbete. jag ber till gud.

nej nu ska jag ner till stan för att inhandla en hemlis. PUSS!

gr8 dude.


Rhodos om en sisådär 12 dagar. Känns jävligt bra måste jag säga!

Nu sitter jag här med mitt blöta hår. Det är bland det värsta som finns. Ett blött långt hår som bara droppar. Lär snart kamma luggen och gå till skolan också.Ska inte bli kul att möta Patric, han är väldigt arg över vad jag INTE har presterat. Jag ska visa honom vem som bestämmer. / Den här morgonen har jag tillochmed vart duktig! Åt frukost. Dock var det inte jag som gjorde den, utan min broder. Det kunde man ju inte tro? Även fast den inte var så god och han vägrade låna ut sina brallor till mig så var det ju omtänksamt gjort. ( han kan minsann bara gå och ta tshirts och grejor i mina lådor, ja det är helt okej!  inte ) Men nu vågar man ju knappt starta ett bråk då hans "bygga-muskler-teknik" faktiskt börjar ge synliga resultat. Bevare mig väl.  Nåväl. /

På eftermiddagen borde jag verkligen plugga. Fast det spar vi med. Till sista sekund. Det är så det ska gå till.

PUSS.

JUICE

hur trött blir man inte av att kolla på film? ( även om det är mysigt ) har precis tagit oss igenom tokyo drift och never back down.  bättre sent än aldrig. tur att man har sött sällskap, godis och läsk. innan filmen klämde man i sig en oförtjänt pizza med tillhörande bea också.-  'man lever bara en gång'.

imorgon är det ännu en projektlektion, vilket betyder start klockan 13. det kan man ju inte klaga på, eller hur?



no more daffodils.


nu vankas det juice och sedan stan och sniffa parfym. att jag är pank ( tror jag) är en annan femma.  det är aldrig roligt att hitta massa saker när man inte har råd med dem. ett fenomen som alltid uppstår är ju att man inte hittar något ALLS när man väl har pengar. detta leder då till helt onödiga impulsköp för att man har den där "HA-känslan" .  den kan ju endast försvinna genom att köpa något nytt.  så vad gör man?


dagens låt får väl bli Koop Island Blues - Koop ft. Ane Brun.

FOXIE

På fredag verkar det som att det blir någon form av klassfest. kan ju bli kul bara vädret håller i sig!  snart har vi idrott också. i hemlingby.. igen. dock har jag kommit på att jag kanske har en liten gnutta pollen. så det kanske bara blir en liten promenad idag. sedan ska jag ner på staden för att lukta lite parfymer. jag åker ju snart! och då måste jag har bestämt vilken som skall bli min. woho. ska bli så himla skönt!


här ovan har vi räven som jag ritat till vårat mindre seriösa dataspels-projekt. tror det skulle heta fox-hunt eller något liknande. verkar lovande må jag säga.  nåväl .  ikväll blir det mys & film. förhoppningsvis. det gillar vi ! PUSS

happiness

även fast jag vet att jag har ett FEK-prov som väntar.



the good things are:
- I'm havin the best friend ever. aka burkis
- I'm wearing my best shirt. ( IT'S THE ONE WITH THE SQUARES ON THE PIC )
- I have a delicious brämhults apelsinjuice in the refrigerator that I'm about to drink right now.
- It's a three-day-week.
- I cleaned my room today.
AND. there's some good damn music in my speakers. could it be better?



PUSS.

sängen på fingret

idag fick jag sängen på fingret. kan dock inte avgöra om jag har fått blånagel då jag har nagellack. ont gör det iallafall.
jo, det gick till på så sätt att jag skulle möblera om. och såklart flytta på koloss-sängen. sedan upptäcker jag att ett ben sitter väldigt löst. och ja.  det blev väldigt bra iallafall! det är ju huvudsaken.

idag har jag bara tagit det lugnt, sovit och sedan åkt ut till bönan en sväng, och sedan hem till mor för ett bad och sedan farmor. min farmor är väldigt bra. igår döpte jag även om henne till babushka i min telefon. det är ryska och betyder mormor eller farmor. kommer inte ihåg. roligt lät det iallafall!

nu är det LA ink, fast jag borde läsa bok egentligen. GAH! 400 pages engelskabok. ingen hit doh.

puss.

less

nu ska jag hjälpa till med maten och sedan åka för att träffa sötnath. vi ska fika och ha mys. får se om det blir utgång ikväll, möjligheten finns ju.  kanske skulle det behövas ett riktigt jävla röj nu?

imorgon måste jag nog plugga iallafall. engelska och säkert ännu mer som jag har glömt.
plugga företagsekonomi. jag vill inte ens tänka på att jag måste plugga in sisådär 80 sidor med helt ny fakta. det här kommer sluta rätt dåligt. jag ska kötta iallafall, och ge allt. det är viktigast att ge allt.

never back down.

lördag.

det har inte vart någon bra natt. toarulle och alvedon. nu vankas det dusch. yes...

mållös

jag vet inte vad jag ska säga om detta. det är troligen inget jag någonsin kommer prata med någon om. jag skäms över mina envisa dumheter. jag vet inte om det var värt det, men ibland saknar jag en person.  någon jag kan tala med. för det finns ingen sån i mitt liv för stunden. lumpen känns frestande.  ta ut agg, komma i form och framför allt komma härifrån. den här jävla staden.. dess vägar & väggar gör mig tokig. för många minnen.. för många dåliga minnen.

när kommer jag uppskatta livet igen? det var väldigt länge sedan nu iallafall.

tre tusen brädor senare

inte för att jag har räknat dem. men att riva hus är fan roligt. man får något gjort på samma gång som man får ta ut sina aggressioner. kan det bli bättre? skitig som fan blir man också. - och vem gillar inte att ha lite skit under naglarna? i 3 dagar har jag nu hjälpt min far, och igår jämnade vi bebyggelsen med marken. en himla massa skräpmat såsom pizza och hamburgare har det blivit också. lika bra det . nu ska jag slänga mig in i duschen och sedan köra ut bilen till bönan ( wiii ) . sedan får vi se var det bär av.



im traped in my own thoughts. i dont think i can do this anymore, cause im not getting peace in my body. im better off on my own. and that's a fact that i cant deny anymore.

RIVA TAK .

Sitter i min säng och lyssnar Lisa Nilsson. Skäms på mig! Men det är faktiskt så att man får minnen. 90-talets radiomusik  är lika med minnen.  "Varje gång jag ser dig är det som allting stannar till, åå jag vet inte varför - nanana".
Tror att det är lite sånt här som man saknar sådär i smyg. På den tiden hade man ju inga som helst problem. Jag blir glad iallafall.

Jag borde städa mitt rum. - Igen.  Nu hittade jag en annan gammal goding . I knew I loved you - Savage Garden. vad  säger man?  Return Of The Mack - Mark Morrison. Lovefool - The Cardigans . Wind Of Change - Scorpions. The Right Way - Eric Gadd. Love Is All Around - Wet Wet Wet . Connected - Stereo MC's . Jumper- The Hitters.


Nu ska jag iväg och hjälpa far min att riva tak. PUSS!


YES!

för någon minut sedan fick jag reda på att KEANE ska till peace and love! hur galet är inte det? då får man alltså se dem för andra gången i sitt liv. känns jävligt bra. jag som har vart lite O-tagg på P&L... men nu börjar det ju vända, helt klart!
snart ska jag på kalas. och sedan... vem vet? bönan kanske. troligen inte dock.
imorgon är det redan torsdag. och snart blir det rhodos. jag hämtade ut mitt nya pass idag också, något jag skjutit på i ett par månader nu. hihi! busigt . menmen. nu är det gjort. = inget mer tjat från min mors sida.

nåväl. PUSS!

biff



idag mina vänner, har jag som alla andra tisdagar börjat min dag klockan 13.00 för att inta min plats i ett klassrum på högsta våningen på p2 för att ha projekt. ett projekt som bygger på att göra ett dataspel. det börjar lida mot sitt slut. idag har jag tillverkat 'hemmagjorda' köttfärsbiffar. inget går väl upp mot en riktigt husmanskost?  jag skulle väl inte tro det. snart blir det filmtittning ( så snart min lilla filur har slumrat klart. Eagle Eye och Transformers ( för femhundraelfte gången, - mig gör det då inget. )

min färdiga produkt( dock fått lite stek-hjälp från mor ) . fint va? jag är dock inget stort fan av sallad och sådant, därav bristen på färg. det blev iallafall rysligt gott. kör med grillkrydda på biffarna för extra taste. inte helt fel.
PUSS



hihi.


dubbel.



idag har jag vart på gasklockorna igen. var några grabbar där som lirade järnet.  imorgon måste jag gå och hyra film. men först springa skiten ur mig på idrotten. that's life i guess. varför blir inget som man vill?

dreams. what do they mean?

i natt drömde jag om att springa i någon annans hus, springa i ett land som liknar italien,  hoppa spiken utför en klippa ( det var dock inte jag som var suicidal) , dataspel,vampyrer, köra lastbil utan bälte, att springa på drottninggatan och sen en väligenkänd mössa, för att sedan springa ikapp och inse att det inte är personen du trodde. är det alkoholen som spökar?

igår var väl en okej kväll som slutade på ett ställe ingen kunde förutspå. inte jag iallafall. att jag även köpte en klänning för alla mina pengar var väl inte det smartaste. mina nya och höga skor var det mest obekväma jag någonsin haft. och jag tror inte det blir något mer sånt där.  det blir inge.

nu borde jag gå och äta en fet frulle innan jag sedan ska hinna med en hemlig buss.

cola.

okej, jag har inte hunnit ta den där duschen än, men det blir av nu. ingen härlig känsla att vara "unfresch".  kanske skulle man ta sig en skål yoghurt och hallon? det brukar alltid sitta fint. smakar så jävla gott . det är åtminstone min mening. man kan säkert krydda med lite goda crunchy nötter också om man så vill.

imorgon MÅSTE jag bara springa. så vi får hoppas på fint väder .

PUSS.

pizza & cola.

nu har mor och jag slängt i oss en pizza. om en halvtimme vankas det hockey så nu får man väl sitta här och chilla en stund innan det drar igång . det har blivit en hel del skitmat på sistone, men vafan. det är värt det! sitter även och funderar på om jag ska raka skallen. har seriösa tankar på det.  kanske rakapparaten åker fram efter ett par bärs.

imorgon blir det dock andra grejor. TJOHOOOOOOOO

dåligt

nu tänker jag tala i gåtor. för att ingen kommer begripa vad jag vill ha sagt iallafall. är inte ens säker på om jag vet själv vad jag babblar om. en sak som är säker är iallafall att jag ska vara med snygg imorgon. snygg är lika med nathalie, men det visste vi från förr. nathalie är en väldigt fin person, som jag på senare tid ( dvs ett år ) har tillbringat allt för lite tid med. men i sommar är det dock vi som ska på peace. fyfan vad vi ska ha roligt!  imorgon ska vi äta paj också. den är väldigt god.

idag fick jag och anna reda på att vi ska ha prov i FEK om sisådär 3 veckor. hur hände allt det här tänkte vi? vi insåg att vi låg 60 sidor efter i boken också. ( med tillhörande pp's och instuderingspapper) inget vidare va? en hel del att ta igen alltså. men det sätter vi nog igång med om ett par veckor.

måste även läsa ut en engelsk bok som ligger på ungefär 400 sidor. återigen, råläsning. men man måste väl.  imorgon är det nationellt prov i engelska. jag orkar inte. men det måste ju göras. det är trots allt fredag.

idag har jag fått ett par nya skor. de var väldigt fina, och även bekväma - vilket som förvånade mig mest. snygga OCH bekväma. det är ju inte så ofta. iallafall inte för mig med mina cp-fötter.  nåväl. har dock ingen bild på dem än, men kan avslöja att jag blir närmare 176 med dem på.

nu ligger jag här i min säng. ensam. täckena och kuddarna ligger i ett enda virrvarr. på tvn är det hockey som gäller.  dock missade jag 1½ period för att jag var på nå musikevent innan. var en afrikan där som var en riktig jävel på att dansa! man kan inte göra annat än att le. det finns iallafall några roliga tillfällen. fick även se en turkisk magnus uggla, och det är ju inte varje dag man skådar något liknande.

nej nu lär det bli något gjort här. PUSS:


grey's.



jag hatar ljudet av dammsugare. dock verkar min kissemiss lisa inte hålla med. hon gillar att bli dammsugen. föga märklig liten katt. mamma har rotat i garderoben och hittat sin älskade gamla kamera. nu kanske det blir till att börja på ett nytt album? det är roligare att knäppa med de gamla film-kamerorna. då man får ett konkret kort istället för att bara ha på datorn. det är åtminstone min mening.  nej nu ska jag återgå till grey's.
imorgon blir det till att färga håret vilket är mindre kul. nåväl! puss.

omg LIXÅM

hej jag har hittat en klänning. nu jävlar!!!!! å det är 26 dagar kvar. sen åker jag.

måste inhandla klänning, sandaler linnen, bikinis å annat. WOHOOOOOOOOOOOOOOOOO

snart är vi där .

Dagens gotta do's:

- ner på staden för att käka en paj med mor. ( det är ju ett måste. )
- kolla i affärer om ekonomin tillåter. dock spenderade jag lite igår. även fast jag vet att jag inte borde.
- ut och springa ( troligen )
- måla naglarna.
- rita om jag finner någon kreativitet.
ja fyfan vad roligt.

Det var väl ungefär det jag hade att bjuda på. Känns som skolan håller på att avta rejält. Men på fredag så är det dock Engelska nationellt prov speeking and listening. Tror jag det var iallafall. Man kan ju inte hålla reda på allt.


in love with the cat.


se så söt hon är .  och snart blir det sova med henne. men först sex and the city and some nesquik.

böh.

nu börjar det bli dags för en frukost. frågan är om man ska ställa till med världens frulle eller köra på de gamla hederliga nesquik?  får fundera en lite stund till medan jag sitter och kollar på jay leno.

sen blir det skola!

strawberry


hej. idag var det löpning i hemlingby. det gick bra mot alla odds. dock tror jag att mitt donkenbesök innan låg mycket bakom resultatet. efter det blev det bönan och lite mys. käka jordgubbar för glatta livet.  första gången i år! hela skålen klämde man nästan i sig. nu är man hemma i stan igen, och direkt vankas det sagan om de två tornen.  tjing!

(mys med lisa blir det också)

puh!

idag kom jag hem från åre. där har jag tillbringat min tid sedan onsdagen. första kvällen blev det en hel del jäger.  hur mycket håller jag dock för mig själv. kan säga att jag blev lite imponerad av mig själv, ingen baksmälla heller.
dagen därpå blev det åka längd upp på fjället för att slå oss ner i en solgrop. sedan blev det till att göra oss en liten eld. dock gick det inte så bra, och det var många tappra försök ut i djupsnön för att samla bränsle till elden.  vi hann iallafall göra oss en varsin kolbulla. men sedan dog elden ut.  det blev en hel del sola och en hel del trevligheter. dagen efter rymde bushunden iza. men tillslut kom hon på sin dumhet och återvände. hon var dock inte ensam, utan hade två följeslagare med sig.  så allt som allt var det tre bushundar ute och på vift.

sedan har vi vart på åretorg och kollat some waterskiis å wakeboardåkare som åkte i en pool med rails å grejjer. fint faktiskt.

nej nu ska jag chilla innan det är sängdags. PUSS!



what a view huh?

on the top.

"nu ska jag göra något som jag aldrig gjort förut."

RSS 2.0