puss




har jag världens bästa kille eller vad? " ring om du är hungrig så lagar jag mat " . så jävla gullig. jag älskar dig.

hahahaha


igårvaresmåstadsliv. så himla braaaa! hahaha. nu kan man ju iallafall hoppe rätt. om man säger. brüshän var också lycklig när han fick kramas med den här snyggingen. hahaha! idag ska jag plugga lite. men känns som att jag kör morgondagen på lite improvisation. jag gillar det så. sådetså. ha! fan. käkade nyss en toast på wayne's med mitt hjärta, och GUD. varför ska vitlökssåsen stinka så förjävligt? men det kan det ju vara värt. jag är ju egentligen en rhode islandare. lalalal. nej nu ska jag fixaaaa. pöss

fuck yeah it's friday!

men gårdagen var inte heller så pjåkig! var i skolan trots att jag var ledig, jobbade ett tag. hihi. och på kvällen så blev jag bjuden på mat av min fina. så gullig. hihi. mums! sen gick vi hem och käkade cheesecake.

och imorgon är det småstadsliv! WOHO. ska bli så jävla fint.

pust!


idag drog jag till skolan nästan en halvtimme innan vi började. ( trodde jag ) jag hade tydligen ingen lektion, utan det var andra gruppen som hade! men det var lika bra, för var endå tvungen att parkera bilen. så jag jobbade arslet av mig från halv 9 till halv 3. det blir ju sex timmar! konstant arbete i Illustrator. jag tog inte ens lunch? och fast jag jobbade som fan så har jag jättemycket kvar! + att jag måste göra en pp. den hann jag ju knappt börja med ens. haha, men roligt är det iallafall. har inrett ett kontor & letat inredning med verkligen ALLT som går att ha i ett kontor. och det blev inga billiga möbler heller. hihi

sen kom jag hem. badade. käkade mat, tvättat,donat, & bäst av allt; lisa har flyttat hit idag. får se hur det går. hon känner sig dock hemma redan, hon har ju vart här förr. så nu blir det göra lite kvällsmackor av grekiskt bröd med ost,gurka,tomat & paprika. så jäääävla gott!

nä nu blir det postkodmiljonären! bara jag som älskar det? HAHA

en sån där dag


imorse vaknade jag och kände bara att FAN. jag orkar inte. vet inte riktigt vad som fick mig att ta mig till skolan, men det gjorde jag iallafall. och tur var väl det? för idag har jag jobbat arslet av mig i verkstaden. så nu har jag bara en geometrisk figur kvar att göra. + lite finlir på några andra. känns hur bra som helst! ingen tidspress som det ser ut nu heller! helt otroligt. efter skolan så drog jag iväg till färgton och fixade en massa färgprover till arbetet jag har till slutet av veckan. idag har jag alltså fått en del gjort om man säger!

nä nu ska jag ringa farmor & sen gå dit och plugga lite. ska läsa ut nordiska träd och träslag nämligen. eller ja, får se hur långt jag hinner! lär anteckna också. hihi! hos farmor går det verkligen jättebra att plugga. kan det vara att hon passar upp en med godsaker hela tiden tro?



24 OKT

igår drog vi iväg till falun för att besikta rickards bil. så vi var uppe i tid om man säger så! tänk att dalakarlar är så mycket trevligare än gubbarna här i gävle. ja, " allt som behövs är lite kärlek och värme " . haha! och inte nog med att kaffet de bjöd på var rivet, bilen gick igenom också! woho. sen blev det en liten shoppingrunda och avslutningsvis tog vi in på ikea. käkade köttbullar, köpte nya blommor & sängkläder och grejjor. mys! gårdagen var verkligen gr8. avslutningsvis tog vi en bowlingmatch mot emma och johnny. och jag tror seriöst aldrig ja har spelat så bra! haha, synd att jag inte antog rickards förslag innan: " vi kan ju spela om pengar " . hahaha, fan vad vi skulle ha gjort det. då hade man ju vart lite rikare idag om man säger så.  efter det hyrde vi film, och jag tror ingen tyckte att den var speciellt bra. men godiset var gott iallafall! mums.

-



ibland kan det kännas som att man har så jävla mycket att ta sig igenom och förbi. att man inte riktigt kan se något slut på all skit och man blir gång på gång distraherad av någon eller något. jag tror inte att det finns något bestämt slut på sånt här. det beror bara på en själv och när man bestämmer sig för att gå vidare och fokusera på vad som egentligen är viktigt. ibland måste man acceptera vissa saker, även fast det är svårt, och man kanske inte vill. men livet är vad vi gör det till. vi själva bestämmer hur vi vill uppfatta saker & hur vi vill bli uppfattade som en egen individ. ska man lägga energi på något som inte går att göra något åt? ibland gör vi människor det, men förhoppningsvis inte alltförlänge. man inser ju att det inte spelar någon roll hur man än försöker. då gäller det att gilla läget, kanske gråta en skvätt och sen blicka framåt istället för att stå kvar och trampa på samma ställe. livet går ju ut på att vandra på olika stigar, ta höger,vänster,höger,rakt fram. man måste röra sig. lära känna. se nya grejjor. träffa nya människor. uppskatta livet. man väljer helt enkelt sitt eget liv. livet är inte alltid på topp, och det är bara dumt att försöka få det att se ut så. det finns nog ingen människa som alltid är glad och positiv. det är ju rent ut sagt omänskligt. man får lov att bli förbannad, ledsen & göra dumma saker ibland. lära känna sig själv, vad som känns okej och inte. move on.



woho


nu ska jag till skolan. hihi

Park Bench Theories



IDAG snöade det. för andra gången för i höst tror jag. jag får fan ångest.  det var ju liksom igår man låg på playan och stekte känns det som. det var ju igår man sprang barfota & gick i shorts. fast det var inte igår. tydligt det. tiden går fort när man har roligt. och det är sant. och inte nog med att jag har roligt & tiden går fort, min fina R gör att allting känns så mücket bättre. är det inte konstigt hur allt kan förändras på ett ögonblick? hihi

imorgon är det torsdag, då börjar jag sent. äntligen en sovmorgon! hela den här förbannade veckan har vart intense. den här veckan har jag iaf käkat lunch. förutom idag, helt sjukt hur slut man blir när man inte äter. fråga mig inte varför det har blivit så - det har nämligen bara blivit så av nån dum anledning.

men nu ska jag mysa lite. kanske gå en sväng på stan tillochmed.  tjing





jag älskar dig min fina.

skog

idag har jag kollat på träd. det var kallt. och liite intressant också. fast mest kallt. nu är jag hemma en sväng innan nästa föreläsning börjar. kanske att man skulle äta något? har nämligen inte orkat äta lunch på ett par dar nu. kasst. men jaja. nä nu ska jag göra nått annat. gah.

det kommer bli en gr8 tisdag.


sovfrillaN.

ännu en chill dag. med endast EN föreläsning. sen blir det hem och tvätta & laga mat. idag tänkte jag lyxa till det lite på matfronten, det ska bli kycklingfiléer med fetaost i & till det ugnspotatis & bea. man lär ju ha lite extra mys på veckodagar också. det är iallafall min åsikt. :)  woho. sen ska jag hinna med att rita lite också. troligen. kanske. måste typ? haha! nä nu måste jag fixa lite innan jag måste gå. TJING:



& jag är världens gladaste!


mums


idag blev det allt sova lite längre. sköönt var det. HEHEHEHE. sen så gick vi till wayne's och köpte lite varm choklad med marsmallows i. Rickard tog dock en dubbel espresso som var slut efter typ en mun. synd för honom. mohahhaa. så gick vi till boulognern, & där traskade vi runt ett tag, sen åkte vi till ica maxi för att jag behövde hårfärg. har inte orkat färga håret på så himla länge nu. nåväl! imorgon är det skola, ska bli skönt faktiskt! börjar sent som fan & har bara en föreläsning. sen på tisdag är jag tydligen ledig. synd att klaga med andra ord. :) 


LÖRDAG



sitter och pimplar vin med vavve nu. mums! har blivit bjuden på god mat också. känns som att jag har käkat kyckling hela veckan i olika former,blivit asiatisk mat ute iaf tre gånger den här veckan,  men vad gör det? är ju såå gott. hihi. idag vaknade jag kl 8 och var hur pigg som helst. ölet, hasselnötslikören & päroncognacen jag bäljde i mig igår gjorde mig inte ett dugg tröttare idag. så det blev kolla lite barnprogram, käka pyttipanna, duscha, dammsuga & ja. lite sånt! målade lite också faktiskt! hade ingen bra dag dock. får köra vidare imorgon eller någon annan dag. har ju en läxa som ska göras också. woho!


äntligen helg! då får jag mysa lite extra med min älskling. hihi! du är det bästa som finns nu har jag bara en föreläsning kvar, sen så är det slut för den här veckan. gick tillochmed upp innan klockan! hur ofta händer det liksom. hahaha! efter skül blir det hem & städa & kirra lite mysfaktor innan min arbetande man kommer hem från wörkie. efter det blir det mat och umgås med familjen ute i bönan. it's gonna be awesome. saknar ju mina syrror. mohahaha. pöss!

krita


woops. var visst en vecka sen jag skrev senast. haha! men jag har haft så mycket annat för mig. idag hade vi t.ex teckning. en kurs som är HUR kul som helst. känns verkligen asbra. idag ritade vi porträtt med vit, svart & röd krita på grovt papper. man blir ju så sugen på att göra ännu mer hela tiden! som tur är så har jag teckning imorgon också. så då blir det till att bli lite kreativ igen.

idag fick vi sluta tidigt eftersom att en lärare fortfarande var sjuk. känns ju inte helt åt helvete. hihi, snart blir det en snabbfika med carina iaf. och sen så vet jag inte. det är ju regn och rusk ute så det kanske blir kolla film och mysa bara. nomnom.

RSS 2.0