haha


min söta katt apar sig.

time to play


sitter just i denna stund och skissar på olika leksaker, vilket är nästa projekt. det går faktiskt framåt, men har bara riktigt kladd än så länge. känns som att jag behöver en liten break nu, och fundera lite bara. har väl cirkus 25 olika idéer atm. gäller bara att välja några att skissa vidare på. nåväl. borde typ käka lite mat också snart! har bara tagit en kopp te här i mina myskläder. känns så jäkla bra att jag fått ett skrivbord att sitta & arbeta vid nu. eller ja, har haft det ett tag nu - men iallafall. känns mer seriöst på något sätt. sen att jag har en bra utsikt gör inte saken sämre. kan sitta och titta på folk i timmar och samtidigt få idéer. jag arbetar verkligen mycket bättre hemma.

sen har jag ju en till uppgift. gah! men den får jag ta tag i senare. och INTE på en helg. den här helgen ska jag banne mig få stanna hemma HELA helgen. och inte bara lördagen. morr.




skön vecka?


hm. jo, det kan faktiskt bli en skön vecka, fast en del jobb här hemma dock. har 2 större grejjor jag måste ta itu med. men det är faktiskt lite roligt också. nu har jag diskat - och rickard fixar hemlagade köttbullar & potatis. köttbullarna har dock hans mor gjort, hihi. ska bli sjukt gott iallafall! mums. sen så får det bli chill med lite serietittande. guud vad skönt med sovmorgon imorgon också. var så jäkla längesen nu. så det ska bli så skööönt. mohahaha. lite godis på det här så! pus


garagefest


vimmel. hehehehe & robert o. robert.

ja, vad säger man? gårdagen var hur trevlig som helst, barhäng i garaget & en sisådär 30 pers. att genomsnittsåldern låg på cirkus 45 var bara roligt. det blir helt andra konversationer än vad man är van vid, och det är ju alltid roligt att känna sig ung. hahaha! nä nu ska jag fixa mig lite. göra någon nytta. lyssna på westlife for example. HEHE, känner mig lite töntig. men de sjunger faktiskt julmusik. okej?


-




GADSIT


hehehe. snacka om isvindar ute. höll fan på blåsa bort när jag skulle gå hem från skolan. så när jag kom innanför dörren kändes det som att jag fått öroninflammation. uscha, är känslig för blåst i öronen. haha! sen var det bara att vända i dörren nästan, för jag har världens nästa pojk som tog hand om tvätt+mat. PLUS att han hade bakat kakor ( mina favoriter) syltkakor till när jag kom hem. snacka om bäst? ja, han tog alltså hand om allt medan jag gick och fikade med nathalie. åh, det har btw vart alldeles för länge sedan vi sågs. snyft.

nu sitter jag nyduschad i soffan & kollar lite tv med lisa, ska snart dra igång en film och bara chilla. jag gillar verkligen att bara ta det lugnt. hahaha! herregud. fast klart det känns bra när man får en massa saker gjort också, bekräftelse. men man är ju oftast väldigt trött när man kommer hem från skolan. så det blir som det blir.


everyday.

vardagen är inte så pjåkig ändå. är ju egentligen helt galet hur man går och väntar på helgen jämt och ständigt, man väntar alltså bort 5/7 dagar? eller nästan 6 dagar. söndagen är ju inte rolig. nä, har ska det bli ändring. ikväll blir det kolla film och kanske käka lite b&j. eller skulle man ta och baka en hallonpaj? hm. får se hur det ter sig, nu blire mys iaf. puss!

skül

inatt drömde jag att jag sov över. turligt nog så var det bara en dröm, haha. har nämligen en viktig presentation idag som jag lär ta itu med, och det vore ju inte kul om jag missade den. hehe. så nu har jag precis käkat lunch, snabbmakaroner & 4.5 köttbulle + ett miniglas med vatten. gah. perfekt laddning dvs.  ( HEHE)

senare idag ska jag och R åka hem till pappa i Bönan, Carina har nämligen vart i staterna och kirrat grejjor till mig. ska bli spännande att se! kanske att man käkar där också, får se. kanske bara blir en snabbvisit, för jag är så jävla trött idag. pust.

idag vaknade vi upp med snön fallandes utanför. Sen kollade vi lite barnprogram & drack te i våra nyinköpta Rörstrand koppar. hihi. så jävla mysigt! sen blev det en sväng på staden och en liten lunch på waynes. rickard har storhandlat idag, köpt skjortor till höger & vänster, så jag har fått agera smakråd. fick även en liten söt grej. " den är åt dig, men den är för mig" haha. den satt bra iaf. åh, kan verkligen inte beskriva hur bra jag mår just nu, med dig. vi. jag kommer aldrig någonsin att ta dig för givet. ♥

snart kommer joel&amanda, för snart bär det av till axmar - och julbordet. fifan vad fint det ska bli. blir ingen alkohol för mig idag, blev ett par glas vin & pizza igår hos farmor, så det får räcka. och apropå farmor, hon är verkligen bäst. hon får en alltid att skratta, och jag har då aldrig vart med om en mer givmild eller snäll människa. älskar att höra hennes historier från när hon var ung och det här med att bli riktigt jävla förbannad ibland ligger tydligen i släkten. hahahah!


SKIN

Just put your skin baby on my skin.


-Nu har jag helg. fan vad fort det går! & morgondagen
kommer att bli så himla mysig,
för det första är jag ju ledig så ska faktiskt
ta tag i frillan nu.kanske käka en lunch med pappa
också, han kommer ju hem från funäs så det kan
ju bli trevligt. idag har jag och älskling varit ut till
bönan en sväng & tvättat, duktiga som vi är. hihi,
så nu känns det asbra. sen att vi har
världens mysstämning här hemma nu gör ju
inte heller saken värre. ljus i varje
vrå, mysiga filtar & plädar lite här och var &
en myspojk i morgonrock.

han sitter förövrigt och spelar skate atm,
han har gjort en gubbe som (enligt honom)
ser ut som mig. " emma, emma, titta då!"
så himla söt. jag älskar dig.

klockan är ju bara 16. vart har solen tagit vägen? det är sådana himla kontraster på vintern. om dagarna vitt & ljust. man blir nästan bländad, men på kvällen ( eller ja, eftermiddagen. ) blir det kolsvart. jag gillar det. så skönt att det har fått titta fram lite blå himmel de senaste dagarna, istället för +grader & slask och bara grått.

nu har jag tänt en massa ljus,  tänkte sätta mig och rita igen nu. börjar dock få lite inspirationstorka. ska försöka hitta på något helt annorlunda. man har ju ganska lätt att fastna i ett spår när man sitter och ritar lääänge.



a cold


jaha. fan vad kul! då har man gått och blivit lite halvsjuk sådär. det händer väl ca en gång om året, högst. men just nu har jag iaf ingen lust att bli dålig. det går an som det är nu, orkar ta mig till skolan osv, men ja. det är ju tungt som fan. nåväl :)

undra vad det blir idag då, kanske går till frisören om jag pallar - borde iaf gå dit för att boka en tid. blir mer än klippning den här gången. nu skall jag unna mig lite extra. det lär man ju göra ibland, som arbetande kvinna. HEHEHE. gud, jag vill bara ha jul & nyår nu. då har man en vårtermin att se fram emot, och lite stek till fjälls kanske. åh. och i helgen blir det invigning på julbordsfronten! har aldrig vart på ett "officiellt" julbord förr. eller jo, en gång när jag var liten kanske. sen har jag fan aldrig fått följa med. " men du äter ju ingenting " ja men vadå, jag blir väl 100% mätt precis som alla andra. sen att jag bara käkar köttbullar, potatis & ägghalvor är väl en annan femma. snyft! stackars barn.

2 down, 2 to go.


ser ut att bli en kort & intensiv vecka, höll fan på avlida idag. ritat precis HELA dagen. det tar på krafterna så sjukt mycket, fast man kanske inte kan tro det. åtminstone när man måste rita saker man inte är van vid, då det krävs extra mycket koncentration. det gick hursomhelst bra, även fast jag bara ville hem och dö i soffan i slutet.

men väl hemma så tar det inte lång tid förrän jag och hun blev upphämtade av mamma, vi skulle nämligen åka och fira min kusin på hennes födelsedag. gott med smörgåstårta & prinsesstårta var det iaf, och den där koppen med kaffe - den behövde jag.

nu är vi iallafall hemma, tack & lov. så tänkte ta en lång jävla dusch & sen göra iordning lite matlåda till morgondagen. sen så var det det där med det enorma diskberget också.. GAH

weekend

fifan vad jag har vart slut idag. man mår ju som man förtjänar om man säger så. så pga min slitenhet så har det blivit väldigt lugnt idag, jag och min fina tog en sen lunch på waynes sen köpte han en ny parfym också, så ska ligga och sniffa i mig honom hela natten nu. han är ju bäst, min underbara pojkvän som just nu står och lagar mat till mig. vad skulle jag göra utan dig? och hur har jag klarat mig innan dig? det kan jag inte förstå nu. finns inget bättre än att varje dag få vakna upp med dig ♥


HELG!

ibland är det bra att inte ha koll på läget. det visade sig tydligt idag när jag fick bekräftat att vi var lediga imorgon! DET kan man kalla en glad nyhet. så idag kan jag vara uppe hur länge jag vill och ja, göra vad jag vill. känns ju helt okej! den här veckan har gått så jävla fort, förstår inte vart den har tagit vägen nästan.

nu sitter jag och kollar grey's och myser. aldrig att jag tänker ta itu med disken. den får ligga där tills jag känner mig manad helt enkelt. sen var det ju det här med mat, har bara fått i mig en halv skål med yoghurt med müsli idag, visst, man blir helt slut i kropp & sinne, men konstigt nog känner jag mig inte speciellt hungrig. hatar att äta när jag inte känner hunger. känns inte bra för fem öre att göra så.

i helgen blir det axmar och sen en lite utflykt, ska bli mysigt att komma iväg lite faktiskt. har fan inte gjort ett skit på hur länge som helst känns det som! hihi. fast det är ju inte fel med att mysa heller om man säger så. HEHE


candy



onsdag


im in love. idag hade vi skissteknik med markers. så jävla kul. har jobbat med dom pennorna förr, men inte gällande skissteknik. mina förväntningar på kursen var väldigt låga, men det var verkligen tvärtom! aldrig fel att bli motbevisad dvs. ikväll blir det nog lugnt för min del. kanske går till vavve en sväng och snackar lite skit. hihi, sen imorgon har vi eget arbete, så då kanske man kan unna sig en LITEN sovmorgon iaf. life is good med andra ord.

+ att det är snö & ljust ute nu, fan vad glad man blir!

nana


gah, igår var man i skolan 1.5 timme innan start! men emilia den lilla räven sov över. haha! tur att jag skulle ta mig till skolan på egen hand! sen hade vi design & produktuveckling hela dagen. sen kom jag äntligen hem. hem till min lilla mysis. sen satt jag & ritade litegrann medans rickard lagade mat. mums.

idag är jag ledig ( WOHO ) så tänkte städa lite & ha lite tända-ljus-mys & mysmusik för mig själv. hihihi

fredagkväll

har haft lite folk här på kvällskvisten, de har druckit öl & lyssnat musik. innan var jag på Oleary's med klassen och drack öl & käkade. mumma! sen blev jag så sjukt trött, så har gått omkring som en zombie här hemma.  så nu sitter jag här, all alone. ganska skönt på ett sätt. men endå inte!

imorgon blir det fixa,städa & dona. tror jag aldrig sett fram emot en lördag så mycket som nu. tentan kändes helt okej också! hehe, återstår att se hur det gick senare. blev klar så jävla fort, men sen så börjar man ju fundera.

har redan borstat tänderna och är redo för sängen, går nog och lägger mig inom kort. pöss

nu jävlar.

laddar just nu upp inför tentan med madonna. det här kommer fan att gå bra känns det som. hihi. håller tummarna! ikväll efter tentan blir det ev. dricka några glas vin. ska bli så jävla skönt när det äntligen är över! tentan alltså. sen ska jag hem och städa, har nämligen inte haft tid på hela veckan pga av allt plugg. haha! så det ska faktiskt också bli kul. eller ja, kul och kul. haha! nä nu ska jag läsa lite till och dricka juice. sen ska jag bege mig till skül :)

puh

andas. phuck vilken dag! den har dock vart mer rolig än stressig. drog till emilia och pluggade. genidrag! till lunch tog vi en max & sen blev det kaffemys och mer plugg. sjukt hur snyggt hon har hemma! kul att gå och kolla på alla special-design-prylar. fnizz.

nu har jag satt mig ner i soffan. andas lite. ser på tv. tänkte snart göra iordning lite mumsiga mackor och ta ett glas apelsindjuize. gahh, can't wait.

plügg för hela slanten

hej, idag har jag slipat som fan. skulle nästan kunna påstå att jag är klar med allt i verkstaden nu. ska bara finputsa lite på fredagmorgon. så imorgon blir det tentaplugg för hela slanten. ser nästan fram emot det, för idag släppte det litegrann. idag ska jag tvätta,plugga & laga mat. eller ja, rickard får nog stå för maten. ( för tredje dagen irad, eller är det ännu mer tro?! hahahaa.) så gulligt gjort att låta mig plugga. som i måndags när jag kom hem ( kom dock hem klockan 7, senast någonsin ) då hade han tänt upp ljus i hela lägenheten & lagat mat. så jävla typiskt att jag skulle jobba över då eftersom att han skulle överraska mig. snyft. så ljusen höll typ på brinna ner när jag klev innanför dörren. kände mig så jävla dum då, men hur skulle jag kunna veta? åh.


du är verkligen underbar.


äntligen hemma


fan vad nöjd jag är just nu. var på plats i verkstaden klockan 7 i morse emilia & jag. och fan vad vi slet! blir likadant imorgon. tur att emilia är så gullig och hämtar upp mig i en varm och mysig bil eftersom att det är så jävla rått ute atm. hihi. nyss for min älskling till falun. jag måste vara hemma & plugga, gah! kommer kännas så jävla skönt på lördag när tenta & inlämningen är klar. så ikväll blir det alltså hemmamys/plugg med lisa.



RSS 2.0