hihi


Hej. Idag har jag gått en sväng på stan med Christoffer. Men sen fick jag ont i ryggen och i magen och då ville jag bara hem. Väl hemma kollade vi på en film. Sen blev det en promenad och sedan tog jag några vuxenpoäng. Lagade lövbiff & potatisklyftor. Javisstja, jag har även målat som en idiot idag.


Jag är väldigt nervös inför morgondagen. Eller, ganska. Sjukhus är ju inte det trevligaste direkt. Måste tänka att det bara är somna-vakna-ont. Ska väl gå an. Nåväl, nu ska jag mysa litegrann. Och proppa i mig så mycket jag hinner innan kl 12. PUSS

TONIGHT:

Blir det spackla väggar och till det ha världens bästa musik på. Sen ska jag dansa omkring hejvilt i lägenheten. Slå på en film och kanske knäppa en bira. Jag köpte en tröja igår. ( den gröna på bilden i förra inlägget) . trivs nå fruktansvärt. Jag tror att färger har olika påverkan på oss. Och grönt gör mig glad. Kan förklara min deppighet det senaste året, då jag i mitt förra sovrum,i min förra lägenhet hade det grönt. Jag ska fixa grönt hos mig så snart jag gjort mammas sovrum. 'TAGGAD' . 


PUSS

 





GLAD



HEJHEJHEJ. idag vaknade jag. käkade frulle. VARM OBOY is the shit. Jag har en huggtand. Det är dock inget jag har kommit på nu på senare tid. kul. Nu sitter jag och väntar på farmors GODASTE kött. kött fifan.  sen ska jag hem och måla. måla om i mammas sovrum. försöker få henne att förstå att man måste vara noga med att göra ren väggen först. ( vi webcamade ) då pekade hon finger! liksom (!?) ganska roligt.  en shake-it-dans fick jag också bevittna. kanske är det JUST därför jag är så himla glad idag. Nej, jag vet inte. Kan ju vara att jag hängde med Burkis igår. HIHI PUSS

paj

idag åt jag paj. och nu ska jag gå och ta ett bad. skönt. sen äta mat och kolla film. känns inte som att det är helg! har även shoppat lite. går ju inte att hålla fingrarna i styr. eyeliner, långärmad tröja & en rougeborste fick det bli.
( efter skolan hängde jag med pappa, sen käkade vi god mat på kajkanten. trevligt. snart åker han till aten, så jag hoppas att det inte brinner där då.. )

-nu börjar jag bli nervös.

.

vet inte vad jag ska ta mig till. låt mig klara det här.

COMPUTER:

Nu sitter jag i datasalen. Har suttit här hela dagen . Vi har bara dataämnen idag. Ganska skönt egentligen. hihi.
Imorgon ska jag vara med nat. Vet inte vad vi hittar på. Något lär det ju bli iaf. Kanske en paj. HIHI.

Hampus har svininfluensa-fobi. Han har med sig sån där sprit som man gör ren händerna med. Jag tror han är hypokondriker av något slag.

PLUS ATT HON SKA FLYTTA JÄTTENÄRA MIG SNART! <3

DREAMS

Oh ,Thunder only happens when it's raining
Players only love you when they're playing
They say women they will come and they will go
When the rain washes you clean you'll know
You'll know

18:23

Despair-anxiety. nya tag. glad musik. MIKA. ska snart ta mig an en rit-uppgift. efter jag sett bones och städat. sen kanske.  höst. get back there .  vissa får ju gå på bio. andra får köra snylt-varianten. förbannade snyltare.  BIG GIRL, YOU ARE BEAUTIFUL.  jag börjar bli smygfet. det är en hemsk upptäckt. men det går ju inte att äta som man ska. och träna blir pisstråkigt efter ett tag. vad ska man ta sig till?  ska ta mig fan köpa en säck och hänga den i taket.

Jag hade fläta idag. sådär som alla har. fast utbakad. det var praktiskt. inge hår i ögonen. jag vill måla om mina väggar. kanske är det dom som gör mig fly-förbannad i tid och otid. de har en negativ påverkan. beige. vilken jävla skitfärg egentligen. en sån där varken-eller / jag skiter i vilket -färg. blandning mellan oskyldighetens färg och bajs. - jag vill ha som jag hade i mitt förra rum. grönt vs vitt . det var JAG.  vet fan inte vem jag är nu.

Gotta do's; skaffa bättre matvanor, bättre träningsvanor, våga mer, inte hålla käft om något är fel, gå varenda jävla dag i skolan (så långt jag orkar). förutom måndag då. då blir det käka piller-somna-vakna-ha smärta-hoppa på pinnar.
börja jobba så jag kan flytta från den här galenskapen. ( jag får ha hur mycket jävla kläder som helst på mitt golv. jag får göra precis som jag vill. på mitt rum. det är min ensak. tjat och när folk talar om hur jag ska göra är det värsta som finns.


19:54

RÖV.


Nu ska jag samla mig en smula. Skogstokig är ordet. Arg. Missförstådd. Less. Så himla härligt. Nu halvsitter jag här i min nybäddade säng. Själv. Ännu bättre. Tur att det är 2½ men på tv åtminstone. Varför kan det bara inte knacka på någon snubbe på dörren och ge en sisådär en kvarts miljon så man blev ekonomiskt oberoende så man kunde sticka härifrån.Nä. Vet inte vad jag säger . Behöver böcker. Eller lite garn. Som man kan sjunka in i. Lite arbete skulle inte skada. Jag behöver ett arbete. Får se hur det blir med det nu eftersom att jag ska skära & såga i fotjäveln också. EVERYTHING IS JUST GREAT.  Får gotta mig i att det KUNDE vart värre. För det vet jag att det kunde. 

Idag är det tisdag. Imorgon onsdag. Realistiskt. Då har jag GKO, vilket står för geografisk kommunikation, och MUM, vilket står för multimedia. Verkar bli en hel dator-dag. Eller vad vet jag. Inget .

Lär ju bli en del jäger det här året iaf. Det kan man ju gotta sig i. Plus att snygg-anna fyller här i helgen. Kan ju bli fint.




.

Jaha, då kom huvudvärken smygandes. Då sitter det fint med en pizza. Vilket jag ska äta snart. Sen blir det mys och lite film.  Nu sitter jag och tittar på Bones.

Gah, hungrar ihjäl mig snart. Städat har jag inte heller gjort. Nej, nu ska jag fixa mig och sen ut & käka.  puss.


:(

När jag kom hem från skolan idag så fann jag min katt Lisa. UTE på balkongen. På fönsterräcket. Hon hade sutttit där i en timme hade jag räknat ut. MINST. Allt tack vare min nogranna broder. Blir så himla förbannad. Stackars Lisa. Nu ligger hon och sover i fåtöljen. Och jag håller på hungrar ihjäl. Har ätit en liten pajbit på hela dagen. Inte särskilt nyttigt. Jag som skulle bli nyttig. Går väl sådär . Kanske skulle ta sig ett bad också. För att lugna ned sig en smula. Till råga på allt hade Joel även ramlat ned från en byggställning nyss. Kunde slutat riktigt illa.



LACK

idag blev det stan en sväng efter skolan. Blev en fika och lite handla med Christoffer. Köpte ett läppstift, ett puder & örhängen.Gud vad kul för han att följa med på sånt.hihi  Får se vad som ska ske nu, borde röja lite på rummet faktiskt. Ser katastrofalt ut. Inte packat upp väskan än ens! Nu sitter jag och målar naglarna. Eller.. Blev precis klar.


bah.

Jaha. Då var man hemma igen då. Efter en lång bilfärd. Det gick bra, och det var mycket att titta på längs vägen. Träd,kor,träd,kor,träd & får. Väl hemma färgade jag håret, fyllde i operationspapper, duschade & drack oboy. Det blir nog påfyllning av det snart skulle jag tro.

Imorgon vankas det skola, och det känns så jävla skönt. Bra schema har vi fått också. Tidig fredag. Inte helt fel. Alls. Nej nu ska jag gå. Tjing!


ÅRE

Hej! Jag sitter just nu i soffan med Christoffer och kollar friidrott. Anette läser tv-tidningen. Pistvakt ikväll också. Idag har vi gått i skogen och plockat blåbär. När vi gått en stund och var på tillbakavägen så kommer vi till något träskliknande. Vilken otur att Christoffer hade låga skor istället för gummistövlar. Anette, som den stålkvinnan hon är ställer självklart upp för sin son. Christoffer hoppar då upp på hennes rygg. Detta ser ut att gå ganska bra till en början. Men sedan händer det något. Anette faller, och Christoffer nästan flyger iväg mot mig. Blev en ganska rolig incident må jag säga. Igår höll hon även på att drutta i vattnet när vi paddlade kanot. Å som vi skrattade!

Nej nu ska jag bege mig. Tjingeling

rain again

Det ploppar så mysigt där utanför. Regnet slår konstant mot rutan och här bredvid mig ligger toffe och sover. Allt är så lugnt och mysigt, och imorgon åker vi troligen till åre. Hoppas på ett finare väder där uppe. Fast egentligen, det spelar ingen roll!

känns bra att jag snart får min lilla lön också. den ska spenderas med mycket stor försiktighet och eftertänksamhet,  fast det blir nog svårt, så som det kliar i i mina fingrar. Nu börjar jag bli sugen på hembakt & kaffe-lukt. Inte för att jag är något speciellt förtjust i kaffe, men aromen gör mig lugn. tänker tillbaka till barnsben när man hade främmande. Då var det alltid kaffe och vuxnas skratt som härjade. Det får man lov att sakna.


rain rain rain



Inatt blev det sova i Bönan. For ut dit sent som fan igår kväll. Genom världens oväder körde jag! Spöregn från början till slut. Är det hösten som spökar? När jag började rota i min garderob där ( som förövrigt nästan BARA är full med skrot ) så fann jag min älskade elmo tisha. Den som jag letat efter! Så nu känner jag mig hel igen. Sedan tog vi bussen in till stan. Gud så o-van man har blivit med buss. spyfärdig. /e.

joey.



tillägnar ett inlägg till min bror. nyss låg han och gjorde situps på mattan. och nu har han blandat pulver-drink till han och mamma. " den här var ju riktigt god" utbrister mamma med ett leende på läpparna. förstår inte hur hon kan tycka om sådana där skumma saker.  nåväl. klockan 21.35 är det final med Bolt har jag precis blivit uppdaterad om. Albert kallade mig dum för att jag inte hade koll på det.  ( jag såg faktiskt semin. ) fast jag var tydligen dum endå.

YES!

Snart snart snart kommer min boll hem. hihi. Sen åker vi till åre nästa vecka, och sen är det dags för skola. Det ser jag fram emot. Sen fyller Anna år, då hoppas jag att det blir en riktig jävla krogrunda. Det var ju ett tag sen om man säger så. Hihi. Allt kommer bli så kul. Sista året . Looking forward. Har några filmer på lager som jag måste ta mig igenom också. Nu ligger lisa och snarkar på min mage. Ganska trött katt . Alldeles nyss dreglade hon på mig också, men det hör ju till vanligheterna. Hon är lite udda.

Nej nu ska jag måla naglarna och fixa lite tills ikväll. PUSS


gah.








crossword

saknar min boll som är i sthlm och cyklar nu. usch . nu sitter jag här med min huvudvärk. passar ju fint nu när det snart är skola, om man skulle bli sjuk menar jag. åh. kom hem. POOP.

pleasure.

Det första jag ska göra imorgon är helt klart att slänga sig i badet. Sedan ringa ett samtal. Sen räknar jag med att min dag är så gott som gjord. Paj var det länge sedan man käkade också. Minst en vecka. Fast jag borde ju egentligen sluta med sånt. Åtminstone godis. It's a shame. Ska börja käka fruktsallad. Det är ju minst lika gott också. Så blir man varken illamående eller får ångest efter. = MYCKET BRA.

-

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again.


w8in

halv midnatt snart. imorgon vet jag inte vad det blir. vill att något spännande ska ske. dock är det ju en sån himla tur att man bor i Gävle! för att nu är det ju den där himlans båt-vatten-sak-festivalen. gah. får hoppas att det blir en trevlig tillställning. men föör mycket förhoppningar ska man ju inte ha. det ska man aldrig ha! sen har jag bestämt mig för att gå ut i skogen för att plocka bär. det kan ju vara lite sådär lagomt mysigt. bara sitta där, minnas. när man var liten. jag var faktiskt snabbast av alla ungar på dagis att plocka bär. ja, man var ju rapp i fingrarna redan på den tiden. HA. nej men det var mysigt. var även förbi min "dagiskock" pia idag. bönade och bad om att få receptet på broccolisoppan vi fick. hennes mat  var det bästa som fanns. fast det visste man ju inte då. man käkade tillochmed ärtsoppa för glatta livet! det var tider det. gulliga pia. jag ska bli bättre på att hälsa på. det ska jag. jag minns när man fick en "lördagsgodispåse" där när man skulle sova över. när man satt där i soffan med nattlinne med barbie på och slickade i sig hockeypulver. allt var så lätt och roligt. man vet aldrig hur bra man har det. kanske har jag det bra nu också? fast inte förstår det förrän jag blir en medelålders bitter kvinna. nej hopp. nu ska jag hoppa i säng, saknar dock mitt barbie-nattlinne en aning. puss.

GLAD

WOW! Idag har jag hängt lite med pappa. Har även hunnit läsa ut en bok och börjat på en annan. En 700-sidors. Feels good. Snart börjar skolan, och GUD vad jag längtar. Faktiskt. Vanor. Komma upp i tid. Inte sova bort livet. Måsten. Läxor. Jag ser fram emot läxor. Det låter hemskt. Men sant. Jag ska spåna i vad jag vill göra efter gymnasiet. Har många idéer. Allt kommer att bli SÅ bra. I Höst blir det operera fot och börja på hemlig sport. Ska bli kul att komma i form. Och bli pigg. Har även en annan hemlis på G. Ibland måste man smyga med vissa saker. Kul och lärorikt ska det åtminstone bli. Igår bakade Christoffer chokladbollar, och jag försökte sno dem. Jag lyckades sno EN. Men han var dock en mycket listig en. Gömde tallriken på olika ställen så jag inte hittade den. Sen i morse fick man frullen serverad också. Väldigt gulligt. Hihi. Pratade precis med Anette också! Så det blir Åre inom kort. Ska bli väldigt skönt, och ska försöka lösa resa osv. Äntligen.

puss.

"chokladballs"

Efter maten så tog Christoffer och jag fram penna och papper och slog oss ned för att rita lite. Hann dock inte rita så länge förrän Christoffer skulle göra chokladbollar. "chokladbollar" . Så nu står han i köket och rullar. Jag och Lisa ligger i sängen och myser. Nåväl. nu lär jag gå och titta till honom.

puss





Idag sov jag LÄNGE i min sköna stora säng. Sedan blev det att gå till farmor å käka & även en sväng på stan. Nu är jag helt slut. Huvudvärk har jag också dragit på mig. Tror jag ska börja dricka lite vatten. Förstår inte att jag orkar springa omkring utan att dricka. Dricker väldigt dåligt. Och det är ju särskilt viktigt nu i det här vädret. Jag menar, det är ju kvavt. Ikväll blir det kolla film. Sen kommer nog jag slockna.   pus.ss.s.

Öregrund








Igår var jag och C nere i Öregrund hela dagen. Kollade på Roslagsloppet. Far min och Mikael vann sin klass. Inte dåligt! Där gick vi och strosade och käkade glass och pizza. Bara njöt av det fina vädret. Såg en söt golden hundvalp också. Vill ha! Hihi. På kvällen åkte vi till brämmen och badade. Finemang! Idag blev det bara åka ut till Bönan en sväng. Legat i båten på Limön hela dagen. Så nu är man lite röd på näsan.

autumn

Nej nu vill jag ha höst. Är less på den här "sommaren". Skola vill jag också tillbaka till nu. Fast jag vet hur det är. När man väl är där så vet man att det återstår lång, lång tid tills man kan bada och sola igen. Får hoppas på en utlandssemester isåfall. Idag ska jag och C baka blåbärsmuffins. Gott! Fast först ska jag nog ta en sväng hem till farmor. Hon är ute i Bönan nu men skulle slå en pling när hon var påväg in. I helgen blir det troligtvis Öregrund för att se när far går i mål. Roslagsloppet är ju nu på lördag. Nej, nu ska jag läsa en bok. TJING!

MYS






 

doh

sova-som-en-stock-vakna-duscha-vila-frukost-puss-stan-lunch-gå-hemma-vänta.

fisk

furuvik

Idag har jag vart på furuvik av alla ställen. hedersgäst. kan ju inte vara fel? gick omkring och kollade på alla djur och käkade glass och sockervadd. precis som när man var liten! dock så skulle jag aldrig åkt sjörövarskeppet. FYFAN vad nära det var att jag höll på spy. kände redan när karusellen startade hur det bara knöt sig i magen. pappa kände likadant. som tur var hann vi åka några innan, bland annat radiobilarna, kaffekopparna och spöktåget. haha! men trevligt var det väl. nu kom jag hem för en stund sedan, sitter och lyssnar lite neil och gosar med lisa. illamåendet har dock inte gått över. nåväl. nu sitter jag och väntar på christoffer. han borde komma om en stund.  finally.



puss.

din jävel

du som visslar KONSTANT här i närheten. ska man behöva skriva in en tistel i tidningen kanske? det skulle man nästan kunna kosta på sig. idag for jag till bönan. fort som fan, och ännu snabbare hem. när jag var där hann jag smaka på ett äckigt nypon-te. som smakade vatten. fick dock något godare efter. nå cream-caramel eller något sådant. nåväl. väl hemma duschade jag fort. eftersom att jag skulle till valbo med vavve. där inledde vi med att införskaffa farmor ett par kosslurar. jo, jag tyckte hon behövde ett par. hon förtjänar faktiskt det bästa. jag fick även sånna där muddimuffar till mina, eftersom dem hade gått sönder. sedan köpte farmor ett par träskor. eller, nästintill. söta var dom iaf. men ännu sötare på. Ungefär i rondellen kom farmor på att " jävlar, nu blev jag hungrig." jag, i min tur som bara druckit lite nypon-te höll med. det blev toast med skinka och ost på waynes. till det en freeesch apelsinjuice. farmor instisterade dock med vatten. - som vanligt. efter det blev det dags. - för den fruktade jävla byx-prövningen. TYP det värsta som finns. att man ska behöva knyta av och på, riva på och av sig plagg och skor. hela tiden. till förbannelse. man blir ju förfan helt lökig. nåväl. den här gången var lyckan på min sida. fann 2 par jeans. inte helt fel. köpte även min efterlängtade sjal. BRALLERNA OCH TOASTEN OCH MUFFSEN stod dock min bästa farmor för. hon är helt enkelt bäst. faktiskt. vet inte vad jag skulle ta mig till utan henne. vill bara att hon ska sluta röka. det är ju inte bra för henne. varför kan hon inte inse? att man köpt X antal sluta-röka-böcker till henne hjälper inte heller. senast jag såg dem låg de och dammade på hennes alltför överbelamrade bokhylla. efter mitt sjal-köp var dock farmor så leds på att handla så hon höll på kräkas. ja så brukar hon uttrycka sig. då förstår jag att hon menar allvar. så vi for hem. löste lite korsord. ringde in på det förbannade jävla sommarkrysset SEX gånger. men icke. inte ens en snäll farmor som min kan få vinna. jag tycker hon är värd det. och lite till. efter 4e försöket svor hon. " blablabla, din förbannade gubbjävel" . jag gillar när hon svär. hihi.  jag ska bli precis som vavve när jag blir stor. PRECIS så. fast utan cigaretterna. sådetså.

dah.

Var ut till valbo idag och lämnade in min telefon. Såklart tog killen innan mig i kön sista "lånetelefonen". GREAT .  Efter det for vi till Tennstopet och käkade hamburgare. Tog dock inte lång tid innan jag fick abstinens och gick hem till farmor. Turligt nog så var Jakob hemma och slängde fram 3 telefoner. Äntligen hade jag lite tur, då en telefon var olåst. Wii! Sedan gick jag hem igen, glad. Lagade lite pannkakor, gick och hämtade kläder som mamma beställt, handlade lite och sen for jag till Bönan. Men inte länge. Blev bara mat och sen hem. Här någon dag ska jag ner på stan och handla lite kläder. Byxor och grejjor. Jag ser fram emot hösten. Det är sån himla myskänsla över det. GIEF. puss.

kömkömkömkömkömkömkökm

RSS 2.0