30/6


gud vad jag har stekt idag. nu är jag liksom jämröd över hela kroppen. igår var det bara ryggen som hade tagit stryk. haha! så har jag tagit årets första dopp idag också, eller ja. det blev mer än bara ett dopp. badade som en tok, blev liksom som en liten unge. skrattade så höll på få en kallsup. härligt!

sen ikväll har jag och R vart och sett på hangover 2. den var askul, och ganska sjuk. nu ska vi käka lite nudlar och sen bara sova. imorgon vet jag inte vad det blir, kanske drar till laxön en svängom, det ska ju inte bli så bra väder? nåväl! ha en fin kväll. pyss

WOHO


Idag ringde telefonen. Det var ett nummer jag inte kände igen. Turligt nog så svarade jag. Det var en tjej från Stockholm som hade varit och kollat på mina tavlor och illustrationer på Laxön. Hon var intresserad, och skulle komma och besöka mig igen om ett tag. Så himla roligt! måste bara få tummen ur röven och fixa visitkorten nu. Det här håller ju inte! har även lite andra planer på G som jag ska ta itu med. Kuligt!

Imorgon är det tvättstuga för min del, och sen blir det träffa mina fina klassisar på Berggrenska. Blir väl nån öl & eventuellt en bit mat. Kommer bli asfint! Har inte träffat dem riktigt på typ 3 veckor nu, så det ska bli kul. Annars är man ju van att träffas varje dag liksom.

Nu ska jag kolla på tv och fixa lite här hemma. Pöss



bunnie


nu har vi en springande/hoppande kanin här i lägenheten. han börjar bli kaxig nu. hoppar upp och ned från soffan, springer ett varv på golvet, sen full rulle upp i soffan igen. haha! alldeles nyss la han sig och vilade lite på kuddarna. tok! jaja. det vankas iaf flytt (formodligen) om 2 månader. lägenheten skulle få en totalrust, så det skulle ta lite tid. men den som väntar på något gott? spännande ska det bli iaf.

nu blir det lite tv. och sen sova. hoppas på bra väder imorgon - då blir det steka lite. så himla skönt! pöss :)


saknar dig älskade kissekatt.


fisk


bild: fisk med måsskit.

igår kände jag mig febrig hela dagen, och på kvällen blev det värre. inte olidligt, men det kändes. i morse när jag vaknade var iallafall febern borta, tror jag. och kvar fanns bara huvudvärk och en matt känsla i hela resterande kropp. jag som hade tänkt springa idag, men nu känner jag att benen inte pallar. är så förbannat klen! blir tokig. måste-äta-mer. nåväl! igår var jag och fiskade, drog bara opp småmört och en miniabborre dock. inte mycket att hurra för, haha! men kul var det iallafall. idag ska jag på kusinbarns kalas. tror de fyller 4 år nu. fan vad tiden går fort! känns som igår de låg å krälade på rygg - extra minismå eftersom att de är tvillingar. världens sötaste ungar, det är vad de är. så mamma och jag ska köpa present, och sen fara dit. kult!

sen till det mindre roliga - boka tvättstuga. fan vad jag inte orkar. nu fick jag helt plötsligt ont i benen också.. hehe!! kanske lär vänta lite med att boka. vila upp mig en smula.. gah! nä. jag vet inte.


midsommar








KÄRLEK


underbara du.är du verkligen sann?


22/6


blev inte mycket till sovmorgon idag inte. de har börjat kapa grenar på de stora träden som växer utanför fönstret. finns typ inget drygare ljud. men det är lugnt, hade endå sovit waay to much. igår var det askul! först var jag med min nathalie - vi fikade och gick på stan. väldigt mysigt! och snart drar hon på peace också. utan lilla mig. haha! hoppas hon får kult :) sen lirade jag minigolf med brorsan, amanda å R. gissa vem som vann? haha! seriöst första gången jag vinner i minigolf. och man har ju spelat några gånger om man säger så. sen ville bror & R åka och skejta lite. så jag och amanda satt och käkade godis på sidan. fint väder var det också!

nu är jag hos min farmor - ska väl gå och hjälpa henna med lite handla såhär inför midsommar. pöss

müs






Här ute i bushen kan man då alltid räkna med fint väder! tog mig en fin sen frulle bestående av grekisk yoghurt+nötter+honung här på den nybyggda altanen. och det var riktigt fint! kunde inte låta bli att ta lite fina blomsterbilder heller, mamma har ju planterat blommor överallt här.

här om dagen köpte jag nya converse också - känns så bra! mina förra är inte i så bra skick, så kände att det var dags med ett par nya och fräscha nu. kanske borde bättra på brännan lite också, ligger ganska mycket i lä om man jämför med mor min. nä, nu blir det pizzamys med folket! tjingeling.

ye.

snart är det midsommar. hoppas på bra väder. just nu ser det inte så ljust ut, men man får helt enkelt hålla tummarna. för 2 år sedan stod jag med dunjackan på, det vill jag helst inte vara med om igen.

nu ska jag fixa lite här. & sen blir jag hämtade av bror å amanda för vi ska till mammis å mysa. pöss

ganska chill



idag har jag vart på kalas. båda mina 'små'kusiner fyllde år, så det blev mat & tårta och ett jävla massa liv. wilma hade två små vänner hemma, och alla tre var som helt galna i min bror. skrek, jublade, jagade,klättrade på,nöp,hoppade på,sprang efter. ganska roligt att se på måste jag säga! har inget minne av att jag var sådär energisk när jag var liten. men det visar väl sig, det sägs ju att man får de barn man förtjänar. haha!

nu på kvällen har joel och amanda hängt här, även rickards föräldrar kom och hälsade på. av dem fick vi en fin liten present! världens gulligaste blom-diskborste - åre choklad ( love it ) - och paulines müsli ( kicki har då koll! hon gav oss en juice av samma märke förr, vilken jag älskade! jag tror hon försöker få oss att bli lite nyttigare, och det kommer vi nog bli - inom en snar framtid. kanske. lite?) . nu har de åkt, och jag å rilly tänkte börja lira lite guitar hero. let's do some serious playin! hahaha! geeky, men kult.


bunnie häromdagen. han blev som tokig i godispåsen. han fick såklart bara lukta, men han blev allt en liten duracellkanin då. hihi

hihi

kom precis hem från fina laxön. jag blev helt inne i mitt målande, men for hem ganska tidigt iallafall. har inte käkat något än, så är helt slut! tur att det förmodligen blir käka ute idag, är så jävla drygt att laga mat. snart kikar pappa förbi, han vill kolla på bunnie. och imorgon vet jag inte vad som sker. hoppas på något mysigt!

GRAPHIC DESIGN


just nu sitter jag i skolan och lyssnar Ane Brun samtidigt som jag håller på att kirra ett visitkort. är typ färdig nu, så det känns fint. tyckte det blev cleant och "jag". det rosa tog jag med eftersom att den färgen finns i de flesta av mina tavlor. känner att man börjar bli lite yrkesskadad när man t.o.m skriver här varför jag gjort som jag gjort. men så är det med design och grafisk formgivning. det är lite annat med konst, då kan man göra som man vill, och inte ha någon riktig förklaring. DÅ kan man säga " jag gjorde det för att det blev snyggt ", men ska man ta fram något grafiskt eller designa fram något får man aldrigaldrignevahevah använda det som ett argument. då är det kundens behov man skall arbeta efter, och absolut inte sina egen smak. visst, det går ej att undgå att man har en viss stil - men som sagt - kunden ska bli nöjd, inte designern.

men nu gällde det som sagt mitt egna visitkort, och då är det ju jag som är kunden. hihi! känner mig lite kreativ idag, även fast jag haft en ganska dryg dag. ( skulle åka och måla, och glömde färgen hemma) då blev jag jävligt less. nåväl. nu ska jag lalla runt lite. tjingeling

tisdag


I helgen är det Fallens Dag på Laxön. Vilken betyder - mycket folk. Måste fixa duk & köpa färg nu i veckan för att komma igång igen. Ska bli himla roligt. Idag har jag bokat tvättid & diskat. Inte sådär skitkul, men det känns ju bra efteråt. På bilden är våran söta Bunnie. Så himla go är han, gillar att sitta på ens axel å mysa.

& nu ringde hun och berättade att vi troligtvis skulle få den nya lägenheten! åh! gud vad underbart. de skulle rusta den ända tills vi fick flytta in, låter som att vi kommer att få en helfräsch lägenhet nu! FAN VAD GLAD JAG BLIR! så är den större också, och har öppen spis OCH en kakelugn och 2 toaletter. fan vilken höjdarlägenhet!

frukost


idag unnade jag mig frukost. HEHE. eller ja, jag hade helt enkelt tid! och gott var det också. det är lingongrova+gräddfil+räkor+gräslök. tipset fick jag från frukostera.blogg.se, en väldigt bra blogg tycker jag som har kass fantasi när det kommer till frulle. finns det inget gott, så äter jag helt enkelt inte. men nu skall det tydligen bli ändring på det. hihi. idag har jag städat också, har hunnit med en hel del eftersom att jag vaknade så tidigt. börjar man bli gammal tro? förr i tiden kunde jag sova till 3 på eftermiddagen, men nu är det slut på det har jag märkt. haha!


helg

hej!

har haft en grym helg på spa med hun & hela hans jobb. har fått massage, badat bubbelpool, käkat trerätters, druckit vin,öl,champagne och haft det himla kul! så idag är jag trött som en jag vet inte vad! har blivit bjuden på grillat ute hos mamma också, så det var ju tur!

håller på planera inför en till liten familjemedlem nu också. åh, det ska bli så mysigt! v

finally some peace of mind.


Hej, idag hade jag min slutpresentation i design och produktutveckling. Fan vad nervöst det var, men det gick bra iallafall! kändes hur jävla skönt som helst när det var över. sen skulle jag bara lämna in allt material som jag jobbat med, och sen hade jag helt plötsligt sommarlov. har nog fortfarande inte förstått det, det kommer nog ta ett par dagar. jag har också hunnit med att hjälpa farmor med nytt sängköp och soffköp. fan vad fint hon kommer att få det! min gulliga lilla farmor. världens bästa farmor är hon. ska hjälpa henne med inflytt och rust, så hon kommer att trivas riktigt ordentligt. sen så ska jag och hun ev. flytta också! underbart. väntar bara på ett litet telefonsamtal. sen så. vi håller tummarna!

imorgon tar min gulliga lillebror studenten också. så då blir det en massa firande! lilla jowie, att du blivit så stor? snyft. hahahaha! nåväl. och i helgen ska jag och hun ta det riktigt lugnt - vi ska nämligen på spa. ska bli så jävla fint! woho. känns verkligen som något man behöver just nu! hihi, nä nu ska jag väl vara lite social här! ciao.

bunnies





nä. det går inte att plugga nå mer nu tror jag. istället sitter jag och letar inspiration till mina kommande tavlor. alltid lika roligt! hihi. har extremt många bra idéer. kan inte heller låta bli att kolla på thedailybunny.org's söta bilder. fan, i want a bunny. de är ju så jäkla underbara! kommer ihåg en kanin jag hade som hela tiden skulle pussas, och en annan envisades med att alltid ligga på rygg i mitt knä. himla mysigt faktiskt, men ska försöka hålla mig. hihi

klassfest

hej på er!


(på bilden: adde i bakgrunden, hampus,sara,amanda & anna)

igår hade vi reunion med min förra klass! det var himla trevligt & roligt att se alla igen. förstår inte att tiden går så fort. snart har vi väl 10års reunion, å sitter där med 5-6 ungar var och vi bor alla i husvagn. HEHE. nä,inte riktigt. det ska bli skitkul att se vart alla kommer att befinna sig om några år.

idag blir det bara plugga för mig. jävligt trögt, då jag känner mig en smula bakis. men det var det ju värt!

i've got an angel in my window.


jag ligger i sovrummet och har fönstret öppet. fan vilket drama det är utanför. ska en kvinna i min ålder inte få nå lugn och ro? det har vart en fin dag. fint väder och god mat. hamburgare x2. och det var gott. först var det på max, fast då var jag inte så himla sugen. åt knappt upp burgaren i mitt minimål, och bean stod nästan orörd. nä, jag var helt enkelt inte så hungrig då. nåväl, vi har vart på clas ohlson idag också. jag fick en korg med mig hem, i stål. asfin tycker jag, tur att jag har en sån snäll pojk som gav mig den. nu sitter han där ute i soffan och knaprar chips. själv mår jag illa så in i helvete. någon utanför röker. jag tror jag kräks. det är ju så äckligt! smakar skit i munnen och man får svarta lungor. vad ska det vara bra för? fattig blir man också. och tandlossning kommer man få. ibland är man dum mot sin kropp. sin oskyldiga kropp. sin enda kropp man någonsin kommer att få. näe - sånt där är nonsens. men hey, folk får ju såklart göra vadfan de vill med sig själva. inget att göra åt. men tycka kan man ju alltid göra.

imorgon är det klassfest. det ska bli kul! har inte träffat folk på fan ett år snart. sen vi skildes åt där i regnet på lastbilen. hesa, fulla och odrägliga. det var fint då, man var så vilsen - visste liksom inte vart man skulle ta vägen, vilken väg man skulle gå. men det går ganska fort för en att komma på en stig igen, och sedan veta hur livet kommer att se ut de närmaste 3 åren åtminstone. varför är det så egentligen? att man vill veta vad som sker längre fram? varför vill man ha saker inplanerade? när man börjar närma sig en tid då man inte har en jävla aning om vad som ska ske mår man både bra och dåligt. bra, för att man inte har några måsten. dåligt för att man inte har några. det där är också nonsens. det är nonsens när dåliga saker händer också, som när ens vän mår dåligt, och man inte vet vad man ska göra. när man inte kan göra något som riktigt hjälper. det är hemskt att vara hjälplös. tror det är den värsta känslan man kan ha. det tycker iallafall jag. men man kan ju åtminstone göra sitt bästa. visa att man finns där liksom. livet har då sina konstiga svängar. och man måste snabbt kunna ställa om sig. jag tror inte att man någonsin kommer att bli bra på livet. som man är bra på tillexempel att hoppa hopprep. man lär sig nog aldrig. och om det är till någon tröst så går det nog inte att lära sig. inget liv är det andra likt, även fast många liv ibland vill ha det som andra liv lever. då borde man ta tummen ur röven, sluta klaga och göra något åt saken. fast det är inte så lätt alla gånger. saker kommer ikring, saker änder, saker glöms bort. det är inte ofta det blir som man planerat. hm.

nä. vad vet jag. en oerfaren 20åring. jag har då ingen aning om livet. förutom att det är till för att levas. gud vad jag spårade nu. men ja. så fick det bli. hihi .


torsdag

okej, det är alltså juni nu? hänger inte med så bra. hihi! skönt, nu är det 8 dagar tills skolan är slut för min del. mums! idag är jag ju egentligen ledig. men duktig som man är sitter man här i skolan och kämpar iallafall! Det går sakta men säkert framåt. sitter och renderar just nu, med det menas att man lägger till material o. ljussättning på 3D ritningen som man har gjort. det tar sjukt med tid, man vill ju att det ska bli så bra som möjligt liksom. sen spar man bilderna man är nöjd med. i jpeg. så kan man använda dem i presentation och portfolio sen. bilderna blir såklart i massa olika vinklar och olika zoom. allt för att man vill visa hur ens produkt ser ut. även i sin rätta miljö. gah! det här kommer ta tiiiiid.

igår var vi iaf hos min gulliga mor o. micke. där käkade vi rabarber/jordgubbspaj + glass + grädde. det gäller ju att slå på stort! haha. sen fick vi käka lasagne också. och sen räkmackor med en jättegod röra. nu blev jag nästan lite hungrig, känns inte så lockande med att ha en billys-pizza liggandes uppe och vänta på mig.

.

hej på er.

idag försökte jag gå upp i tid, men det blev allt ett par snooz iallafall. har fått så jävla svårt att kliva upp på morgonen . hur är det nu med självdiciplinen egentligen? tydligen inte sådär skitbra. haha! får skylla på att jag arbetar som mest aktivt på kvällen. igår satt jag och illustrerade igen, fan vad det bara flöt på! det bara ploppade upp nya roliga idéer hela tiden, ibland känns det som att det sitter någon liten gübbe i mitt huvud och vräker ur sig ting som får folk att dra på mungiporna.

jaja. helt galet att det är helg nu igen! tiden går så fort så man blir rädd. snart sitter man väl där på hemmet. skämt åsido. men endå. vet att vi har klassfest i helgen - med min gamla klass på design. åh! vill så gärna hinna med, känner sig ju så jävla tråkig när man då och då blir tvungen att tacka nej eftersom att man ALLTID har något man måste göra. man blir lite livlös när man pluggar på högskolan.


RSS 2.0