ouh.



bättre sent än aldrig. pallar inte att slänga opp några fler pic's då det alla ser typ likadana ut. gah. men ja. igår var det mys, blev bjuden på finmiddag till frulle & sen så blev det en hel del glass här och där. plaza en sväng - sen Bönan på en köpp me köffe. inte fel. sen förbi farmor en sväng och käka lite. inga konstigheter. på kvällen så blev det småstadsliv och popcorn/mentos. hihi. men nu ska jag ut och steka på balkongen dudes. man lär ju kirra brännan i tid! tjingeling.

tralala



Slagit mig ned i soffan hemma i Bönan efter att ha gått på stan med Carina & Cajsa. Blev mat också. Inte alls fel om du frågar mig.

När kvällen var ung igår kände jag mig helt åt helvete otagg på fest, men allt ordnade upp sig efter några öl. Jag och Affe tog oss till stigslund och där var det party ON. Anna och jag kände oss manade att bada i poolen, och efter ett par lånade kallingar å Hampes sida så plankade vi poolen. Hade inte en tanke att jag hade smink och grejor i fejjan, men what the heck. det gick endå. Sen for vi in till stan och där blev det Goya för hela slanten. Där såg man förmodligen ut som ett helvete, men det sket man väl i - För jag träffade Nath och Jessica och många andra roliga individer. Hihi.

Nu ropas det att det är fika. Lär väl gå ner och vara lite social med folket. Ciao

fredag.

went up way too early today. kom till skolan en timme för tidigt ungefär. men what the heck, fick det sista gjort. som vanligt var det äckelmat i skolan, fisk. det är dock långt ifrån det värsta man petat i sig där, men hey! varför klaga. behöver aldrig käka skiten mer nu. hihi. idag blir det först plaza med gull & co. sen blir det klassfest med bastu och bad på stigslunds höjder. måste - fixa - alkohol - måste - tagga . WOHO.

gårdagen var btw gr8. mys & sen lagade vi mat. sen blev det glass & mer mys på det.  nu ska jag klä på mig och sen fixa lite. har nämligen tagit mig ett lååångt bad nyss. inte fel. ciao.


26th



NEVER SAY NEVER


25th


uppe med tuppen idag. kändes dock segt bara för att göra en redovisning, men sånt är livet. har seminarium om 3 timmar också, ska bli så jävla skönt att få det ur vägen. sen är det slut. ska lämna tillbaka min hög med böcker också. den ena mer försenad än den andra. bus. efter seminariet som jag beräknar ska ta ca en timme så blir det ner på stan och lukta parfymer. ny tid - ny parfym. sen blir det mys med R. får se vad vi skall hitta på, blir väl nå bus skulle jag kunna tänka mig.

nu blir det efter 10. fan vad gay.

19:07




When the waves are flooding the shore and I
Can't find my way home anymore
That's when I, I, I look at you

You appear just like a dream to me

HIHI





kul man kan ha då. hih. nu ska jag till bästa. hejdå :)

sunday

det måste ha blivit något fel. på senare tid har jag börjat vakna väldigt tidigt, och istället för att försöka somna om så har jag gått upp. det är något fuffens i görningen. eller? kanske att det är åldern, men vad vet jag? gammal och vis är man ju inte än på långa vägar.  idag har jag bestämt mig för att börja läsa en bok. har en driva som ligger och väntar. och vädret tillåter ju inte mycket annat idag, så så får det bli. sen ikväll blir det ju mys iallafall, can't w8.

shülülülüä







FIFAN vad fort den här veckan har gått. och nästa vecka så är den allra sista provveckan slut. någonsin! känns ju inte helt fel måste jag medge. hihi. idag får det bli lugnt med tacos & godis för att ladda inför imorgon. för då jävlar blir det öl. sen ska jag se till att sova tills sent på söndagen för då blir det mys. mysmysmys. can't wait. hihi

gah, nu börjar saker och ting ordna upp sig, och livet är typ.. bäst? tror inte att jag någonsin har mått bättre. det känns verkligen som att det är NU livet börjar. nununununu.

19th


Something tells me I'm into something good.




idag är jag trött-så det blir plugg & mys. hihi.

 

 

 


16th


hej jag är gladast. hihi


AND HERE WE ARE IN HEAVEN



Dagens höjdpunkt var väl blåbärsmuffinsen på Wayne's. Nåväl, delad första plats med TVD&R.  Hihi. Trots mitt fikande så har jag endå hunnit med en del plugg också. Känns gr8 när man kan stryka en grej på gottadolistan. Fair enough. Inte fel med kortvecka heller, då blir det mys och öl. Och lite annat också. Hihi, träffa homies man inte sett på länge också om man har tur.


The skies above are blue
My heart was wrapped up in clover
The night I looked at you


IT'S FRIDAY BITCHES



ey düdes. idag blev det testa balklänning (med skor till den här gången ).( woho) sitter som en jävla smäck gör den också. blir nog bra efter några öl ska vi allt se. hihi . efter testing-testing så blev det stan & fika med alfred och hampus. letade slipsar gjorde vi också, och testade hattar. jag ska köpa mig en hatt. hade allt en svart en gång i tiden, men det tycks ha försvunnit. himla synd.

idag är det ju fredag. och fredag brukar innebära öl. men vi får se hur det ter sig. är ganska trött i huvet av någon anledning. jaja. enough.


Feels like home


ritade inför en uppgift i skolan. hihi
Something in your eyes makes me wanna lose myself
makes me wanna lose myself in your arms

there's something in your voice, makes my heart beat fast
hope this feeling lasts rest of my life


etc.


DON'T THINK JUST DO

nostalgi








kom precis hem från sküül. hade bara en lektion så nu är man ledig för resten av dagen. känns ju inte helt fel, slängde mig precis ner i soffan och satte igång lite ledin. nu känner man att sommaren är påväg, och det känns så jävla bra. hängde med julia igår och diskuterade lite. i sommar ska det bli båt och stek och grill. just like the old days. gud vad man saknar hur det var förr, den tiden när man hade två farsor och 3 syskon. haha, så jävla bra. ligga i båten och lyssna ledin och bryan adams. ta sig en jävel. köra lite vattenskidor. woho!

snart är det sommar gött fölk! 

RSS 2.0