fall.


when I look at you, I hear lovely music. can it be my heart that sings? when I look at you, I look at an angel. tell me where'd you park your wings?


Otis Redding – Wonderful World - Remastered Mono Album Version


säger bara det. fyfan vad slut jag är idag! har haft illustrator från 9-16 och jag tog en kvarts lunch typ. det är ju inte riktigt klokt! men nu är jag iallafall klar. blev så himla less i slutet så jag la ner. nåväl, nu har vi precis käkat köttbullar,potatis,gräddsås & lingonsylt. så jävla gott! tur att jag har en duktig karl som är bra på mat. jag kan ju inte ens steka fiskpinnarna rätt. gjorde ett tappert försök igår, men sen fick rickard ta över. haha! nästan så att man skäms en smula. but hey! man kan ju inte vara bra på allting. och nu kan man nästan säga att min helg börjar! hade sån tur i oturen att jag jobbade in min verkstad i måndags, så jag slipper den på fredag. hihihi. så jävla skönt att det finns inte. nä nu jävlar ska jag ta mig en dusch och sen bege mig iväg en sväng. pöss

yey





hej. idag var jag tydligen ledig från skolan! så jävla skönt. så då passade jag på att gå och fota lite. är ju så fint väder. drygt bara att batteriet dog efter ganska kort tid, men nu är batteriet på laddning iaf. drar ut om ett par timmar igen. hihi.

söndag

har vart en väldigt mysig dag idag. vaknade, kollade bug's life,  mös & drack saft. sen tog vi bilen och åkte och handlade. köpte en massa godsaker, bland annat två prinsesstårtbitar som vi ska unna oss senare med en köpp köffe till. MUMS. nu har jag städat lite också. behövdes kan man säga, men nu har jag lagt ner. är tamme fan helt slut!

fredagsmys

japp, då var det helg då! idag har jag gått i skolan & fan, idag var ingen bra dag för att hyvla. så jag sket ire och drog och käka en förjävla sen lunch med pappa. tog först en pekingsoppa & sen en tresmårätter på det. avslutade med friterad banan och glass & kaffe. HUR gott som helst. mums. sen drog jag och R till valbo och strosade runt lite. snart blir det dock blodigt allvar så det blir till att ladda upp med lite öl.

one day to go



nej nu börjar jag sakna min andra hälft apmkt. gah! det verkar iallafall gå bra för honom var han nu än är i vårt avlånga land.hihi. men imorgon kommer han hem iallafall. så det ska bli hur mysigt och skönt som helst. äntligen!

ikväll ska jag ta mig ett bad och sen kolla en film. sen ladda inför morgondagen. jag var visst inte ledig som jag hade trott. fuck! men har bara en 2 timmars 13-15 så det lär man väl klara av kan man tycka.

hihi


when i look at you


You appear just like a dream to me
Just like a kaleidoscope colors that cover me
All I need every breath that I breathe
Don't you know you're beautiful




idag


LÄTT BÄSTA dagen på länge idag! hade apkul i skolan nämligen. har hållt på i ps och det gick hur bra som helst. blev rätt nöjd också tillochmed. hihi. satt även kvar i skolan ett par, tre timmar efter jag var klar med uppgiften! det har ju inte hänt sådär skitofta under mina skolår om man säger så. efter skolan gick jag hem & vilade lite. sen lagade jag och rickard mat. tror dock att någon gullig person råkade krydda lite extra med kryddan. men det blev gott iallafall! hihi. idag har jag en väldigt positiv dag känner jag. mysigt. igår var jag med nathalie. vi shippshoppade litegrann. jag köpte en morgonrock,kofta, ögonskuggor,rouge & ett läppglans. gah. måste sluta!

nu sitter jag och umgås med min gulliga farmor, ska snart unna mig en liten glass också. mums! sen blir det hem och kolla film & mysa resten av kvällen. gr8! puss!

hehe

nu är jag mörbultad. har nämligen börjat med en ny träningsteknik, vilken tänker jag dock inte avslöja. yet.
kan bara säga att det är painful as hell, men hey, börjar inte magrutorna REDAN komma tillbaka? eller...
hehehe. nu är klockan snart 11, och det börjar närma sig lunchtime. borde slänga iväg en signal till farsgubben. jag saknar min pappa. + att jag är hungrig, så då blir det ju två flugor i en smäll. SMART!!

mums.

kort dag idag. hade teckning 9-12, var faktiskt riktigt roligt, ser fram emot de resterande lektionerna. efter skolan blev det lunch med mamma på stan & sen biblioteket en sväng. nåväl, idag blir det lugnt för min del, tänkte rita lite senare. nu kollar jag på den ofrivillige golfaren, stig-helmer är ju så gullig. haha! och imorgon är jag faktiskt ledig! undra vad man ska hitta på dårå, funderar på att gå till skolan iallafall. yey! pöss

är så glad att du är min. ingen är gladare än jag. hihi

men tack.

äntligen helg. tackar fa'an för det! å som vi har längtat. nu sitter jag hemma på söder & chillar lite. trots att skolan är slut för den här veckan så sitter jag och klurar på en uppgift vi fått. borde egentligen gå och sätta mig vid ljusbordet men jag har liksom ingen ork. gah! har ingen brilijant idé ännu heller. så var det med det.

imorgon bär det av till stockholm. ska bli så jävla roligt, hoppas på finväder & mycket skratt. lär nog inte bli så himla svårt. hihi. pöss-

fuck

nu börjar minsann en förkylning vara påväg. är snorig och nyser & börjar känna lite halsont. fatta man ju! fast ska inte klaga, det här är småpotatis jämfört med hur det kan bli. HEHE. har vart på stan nyss och handlat lite grejjor. blir nog shoppa fo real när det blir sthlm i helgen! gr8


nanana.

tisdag: yep, gick hem och gjorde lunch idag, hann inte göra någon matlåda igår för det blev så sent efter vi vart på restaurangen. det var jättegott, hihi. nu blev det korv med bröd dock, pallade inte göra något mer avancerat. men det var ju fint det med, var länge sen om man säger så!

efter skolan ska jag hänga med nathalie. mys! får se om vi drar en fika eller vad vi gör. mohaha, sen blir det åka och handla och sen mysa. pyss

tralalalala.

den här dagen har gått hur jävla fort som helst.  började i verkstaden & sen var det PS4 som gällde. riktigt kul faktiskt! so far so good. tog en snabbis på stan nyss också, köpte en ny foundation. flytande den här gången, då mina ID tar så himla lång tid att få bra. gah! nåväl, nu kommer det garanterat gå fortare på mornarna.

nu sitter jag och kollar lite tv samtidigt som jag käkar lite choklad och dricker vatten. lite dumt eftersom att vi snart ska iväg och käka på restaurang. det är fint att göra sådana typiska helg-grejor i veckorna också. hihi

få se bara så att karln kommer hem någon gång från plaza. jag börjar ju bli hungrig!!!! puss.


mysi.


söndagkväll:
snart jävlar blir det kvällsfika. en mycket underskattad grej skulle jag vilja påstå. man känner "füfan för måndag" och man blir lite smått nere. sen kommer man på att man kan göra i ordning kvällsfika, och allt känns då genast mycket bättre. att det blir kaffe & typ världens godaste muffins som man skall trycka i sig känns ju heller inte helt fel. yey!







müs

sov som en stock inatt. har drömt HUR mycket som helst också. så känner mig inte sådär jätteutvilad direkt. haha! blev iaf väckt vid halv 12 tiden av att telefonen ringde. det var farsan som ville luncha. gr8 tajming om man säger så. var en höjdarlunch hursomhelst, och sen drog vi till industriprofil och kirrade snickarbrallor och en hood till mig. tony som jobbar där är då en klippa! hehe. känns asbra!

ikväll blir det bönan, mys & grill. kanske kolla lite fotboll på tv också. eller så drar man igång en bra film. it's gonna be an awesome weekend. fo sho!

helgis.

idag var det roligt i skolis. hihi, blev indelade i grupper och fick i uppdrag att bygga en båt. vår båt hette Speedo, och gjorde allt förutom att leva upp till namnet. men tvåa kom vi iallafall, till slut, efter att 2 av de andra båtarna fastnat på diverse platser i gavleån. SCORE!

nu blir det mys & ben&jerrys snart. gr8 torsdag med andra ord. och imorgon är jag ledig! långhelg fo sho. YEEY

12:48

fan vad jag vill ha fredag nu. blir galen! är nämligen ledig då.  men imorgon så blir det inte kul. gah! det blir nämligen skola från 9-21. jag vet inte riktigt vad jag har att säga om det. kan ju bli... ehm, kul? inte.

ikväll hoppas jag på en film & mys. lär springa på stan en sväng också eftersom att jag inte hunnit handla skrivhäften och grejjer än. well done liksom. nä nu ska jag chilla lite. tjingeling.

RSS 2.0