fu-kin freezin.


måste-inhandla-fårtofflor-(!?) this just aint workin.


tisday, yay!

haha! fan vad ironiskt. kom en timme för tidigt till skolan idag, första dagen och allt! men tur var väl det, att jag inte var en timme sen? hemska tanke. haha! idag hade vi genomgång av alla maskiner. var väldigt utdraget, men nu känns det iallafall som att man har lite mer koll. skönt att sluta tidigt.

igår så var jag och handlade typ hela dagen & sen så blev det plaza ett tag. nu börjar det bli kyligt om kvällarna mån tro. efter det så drog vi hem till morgan & milla och käkade kinamat och kollade på film! måndagsmys fo sho. blev även bjuden på chokladpudding, något som jag aldrig i hela mitt liv ätit förr. haha!

sen blev det hem och sova. äntligen! man var ju verkligen HUR trött som helst. hihi. skönt var det alltid! & snart är det lunchdags för min del. har inte fått i mig mer än ett glas juice idag, känns inte helt okej faktiskt. så det blir en lunch med farsan på obestämd plats inom kort. ska köpa nya snickarbrallor också! ska bli så fint! tjingiling!


migdig

tristess

ikväll ska jag kolla på film & ta ett varmt bad. mår inte så bra, så det blir bara ta det lugnt idag. får se om jag orkar ta tag i någon matlagning överhuvudtaget, känner mig inte sugen på att äta för fem öre.


fuck.

n0llan

igår började allvaret. klassen känns verkligen skitbra, liksom allt annat. har jag hittat rätt tro? ja, jag tror det. igår var det mest aktiviteter. det vill säga, kirra kårkort och diverse andra kort. sen blev det dricka lite öl och umgås. springa raksträcka - snurra tio varv runt en ölburk - försöka springa rakt tillbaka. hihi, kul som attan!

nåväl. nu måste jag fixa mig! för det blir lunch med pappa snart. tjingeling!

-

efter att ha kollat på gladiators & därmed bölat lite i min ensamhet så börjar jag bli jävligt hungrig. undrar vad man ska hitta på. vänta tills det förmodligen blir tacos senare på eftermiddagen, eller göra något eget? fan, jag är ju så jävla lat. skäms tammefan. har iallafall uträttat en bra grej idag. var till banken och löste in min check. sista dagen idag! haha, det var ju väldigt oväntat. höll på regna bort när jag gick dit, så på tillbakavägen inhandlade jag ett paraply. kändes liksom som rätt i tiden nu.

börjar även bli lite nervös inför morgondagen. jag som trodde att jag absolut inte skulle bli det. men det kommer bli skitbra, det känner jag på mig. äntligen tillbaka till vardagen, woho.



grå

hur kan det inte vara ETT ENDA bra program på morgonen? det är ju nästintill obegripbart. nyhetsmorgon, tvshop & fan & hans moster. blir så himla less! kallt är det också. ligger här i soffan med täcke och kollar ut genom fönstret. vattendropparna hänger med nöd och näppe kvar på det kalla balkonräcket som på sina ställen förlorat färgen. det här är min sista dag innan allvaret börjar.

ikväll blir det iallafall handla & filmmys. blir perfa det.

autumn


inom kort nalkas hösten. min favoritårstid. då blir det mycket mys, med filmer & böcker. åh gud vad jag ska läsa. har ju en drös hemma nu, efter Chesil Beach så tänkte jag börja läsa lite Poe. har dock redan börjat läsa lite ur den också, man kan ju liksom inte hålla sig. ska ta tag i true blood säsong 3 på riktigt snart också. mohahaha

Oh, I buried you today.

kunde ha varit i en lite mer sansad stämning just nu. jag förstår verkligen inte hur vissa människor tänker. det gör mig så jävla förbannad att vissa ska vara så äckligt oärliga och låga som människor. det värsta är att den här personen, ja för det är bara en person. inte verkar få in hur fan denne beter sig. har gett dig otaliga chanser nu, men gång på gång visar du vilken falsk människa du är. det gör mig faktiskt inte ont att säga upp vänskapen med dig. för det har du så fint ordnat själv. visst, jag är arg. men bara på mig själv att jag ens försökt hitta en gnutta jävla ärlighet i dig. antar att alla förtjänar en chans. eller två. eller tre chanser, som jag gav dig. kan inte komma ihåg hur många gånger du svikit mig. och dina jävla " oops " kommer bara att förstöra för dig själv sen. & ja, du vet vem du är.

ooh baby I love your way.





idag blev det en fin frulle & sen plaza en sväng. haha! och nu är det dags för en sen lünch. mums! är så lyxigt att just idag så slipper jag hjälpa till också. hihi, lite bortskämd är man alltid. spaghetti & köttfärssås! ska bli så himla gott. iofs så mästrade jag i köket igår. gjorde en thailändsk kyckling med grön curry & cocosmjölk bland annat. blev skitgott faktiskt. & till maten nu så blir det till att kolla Wall-e. åh, var så länge sedan jag såg den nu. den var ju så gullig den filmen. nåväl. nu ska jag försöka låta bli godispåsen här & kolla på min pojk som står och skriker "neeeej" när han hör att det ska bli darin på radion. HAHA sweet.

ciao.


äntligen fredag!


idag har jag vart duktig. uppe i tid och sen var det dags för lite kvinnogöra. nämligen tvätta! men nu är det gjort, så nu sitter jag och tittar på masterchef australia. försöker komma på lite idéer på matfronten, har haft torka hur länge som helst typ. så senare idag blir det till att åka och handla. då ska det minsann bli massa godsaker också, det är ju fredag  trots allt. hihi

så var det påtal om en kräftskiva ute i bönan också, men avstår nog från den.

ieh


mums.


wordless.


R♥


+



like a silent wind in the early spring


-

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag

recovery



somnade väl runt 5 imorse. blev lite öl & lite captain morgan igår. var faktiskt riktigt roligt. haha! herregud. börjar få panik eftersom att imorgon är det dags igen! fybubblan. den här helgen gick äckligt fort. sen blir det iallafall lite ledighet igen, hihi.

nu sitter jag och kollar lite tv och chillar med lisa the cat konstant skrikandes i bakgrunden. gah, håller på hungrar ihjäl mig också. har bara käkat en toast på Wayne's idag. blir väl laga till något fint lite senare. har dock inga bra idéer på goda maträtter. är liksom helt tomt i huvudet på mig. blä.

nåväl. puss

saturday

gah. tröttis .  har inte gjort något speciellt ens. igår var det rätt chill. käkade på Oleary's och sen blev det bio. såg karate kid! så jävla söt unge. där har will lyckats bra måste jag säga. haha! mysig (barn)film. hehehehehee. sen blev det några öl. rätt lugnt endå måste jag säga. och nu är det lördag: idag har vi chillat och vart lite på stan. gud vad jag måste sluta handla saker. det här håller inte. shame on me.

nah

something that i can't put my finger on.

I LOVE THE WAY YOU LIE.

& jag vill klippa mah. tror jag åtminstone. typiskt mig att komma på

när håret äntligen växt ut. ska jag våga? :o

 

 

 


in the middle


ja det tar sig sa mordbrännarn. nu har jag iallafall tagit mig igenom 3/5 av den första arbetsveckan. känns ju gr8. ser fram emot helgen nå ohyggligt iallafall. det är en sak som är säker. idag blir det förmodligen IKEA en sväng. tänkte kolla på ett sängbord & lite annat tjaffs. var iofs där igår också, men endå. DET ÄR KUL!!! sådetså.


monday's a bitch.








Fyfarao vad fort min ledighet har gått. Idag började helvetet igen, kändes... SÅDÄR. But a man's gotta do what a man's gotta do. I suppose. Känns iallafall åt helvete just nu, och jag tror inte att några ord i hela världen kan få mig att ändra åsikt i denna stund. Tror bara att det behövs någon dag till för att komma in i skiten, blev alltför stor kontrast jämtemot ligga och sova länge och chilla hela dagarna. En sak är iallafall säker - vädret sög idag, och för min egen skull hoppas jag att det kommer vara skit i 2 veckor framåt. Helgerna får vara fina dock. HEHEHEHE.

nä nu ska jag till bönan och käka, aldrig fel att slippa laga mat. püss.

RSS 2.0