woho

life is goooooood. idag hade vi presentation av våra CADuppgifter. gick faktiskt bra! hihi. lunch gick vi å köpta på sibylla - flottigt, i know. men vadå. en funbox kan man ju unna sig. imorgon är jag egentligen ledig, men ska ändå till skolan och börja med min hemtenta. ska se till att bli klar med den också, så man blir ledig i helgen. hihi

idag fyller min älskling år, så mor & mikael kommer förbi på en fika. resten av folket kommer på söndag, mys kommer det bli mån tro. näpp, nu ska jag och min 22-åring gå och handla lite på stan! pöss

söndag.



Nu sitter jag i skolan och leker lite. Behöver inte ens vara här egentligen, men kunde  liksom inte låta bli att skapa lite art nu när jag äntligen har tid. hihi! har ju en massa ramar hemma som är helt tomma. så de ska fyllas!  får se hur länge jag blir här, tiden går ju så jävla fort när man är helt inne i saker å ting. sen blir det kolla en film & bara mysa!

livet är helt underbart. har haft en underbar helg med vin,anna,biljard och bara en massa kärlek. det är såhär det ska vara.


helg


känns underbart med helg nu. har inget tungt som hänger över mig. ikväll blir det mys,mat & vin hos min fina anna. kommer bli hur trevligt som helst! är lite tråkigt att man inte hinner med mer sådant. men nuså! äntligen.
idag har jag bara tagit det lugnt, käkat lunch med pappa har jag också hunnit med. och skrivit lite kalligrafi, fick ju kalligrafipennor av svärmor i present. det är faktiskt riktigt roligt!


torsdag


idag har det vart en fin dag. fick sova ut också. på förmiddagen hade jag samtal med min lärare annika ang. mitt arbete i Grafisk form. det gick faktiskt riktigt bra! woho.sen så blev det lunch med mamma på IKEA. inte helt fel det heller. hihi. nu väntar jag bara på att min käresta ska komma hem, och sen blir det en löptur innan vi ska till johnny o. emma och käka för att emma fyller år! trevligt ska det bli! puss

VÅR!


det ploppar visst opp lite vårtecken här och var här i Gefle nuförtiden. det gillar vi! och ute har det ju vart riktigt varmt de senaste dagarna. woho säger jag! finns inget bättre än när asfalten kommer fram på våren. och när dofterna börjar komma tillbaka. vintern är ju helt doftlös! så dessa fina gula blommor hittade jag på vägen till tvättstugan, de förra jag hittade förra veckan var det någon som plockade rätt fort. dumma människor! låt dem få sitta där i jorden och se fina ut.

idag har jag tagit det lugnt, vart en sväng till hälsocentralen och sen köpt allergitabletter. gah! kul att de säger åt en att köpa allergipills när man inte ens är allergisk. dagens samhälle. nåväl, sen blev det middag på wayne's för att sen dra ut och löpa. vilket visade sig vara en dum idé senare.

fair enough. nu ska jag titta lite tv & dricka saft! är så jävla törstiggggg. puss!

-


The rain has stopped,
And daylight delays.
The night is calm;
And anticipates its rays.

As morning breaks through,
Like a deer thru the hedge;
She is already found
At a rose petal's edge.

Such a simple life,
Portrayed in such hurry.
Though its all in a day's work;
There is no time for her to worry.

Gathering nectar for food,
Her song she plays loud.
Though merely a result of her flight,
Her song she plays proud!

So the next time you see her,
Don't say a single word.
For you will have just missed
The song of the Humming Bird.




mitt fina ♥

gah


gah. vart vaken sen halv 7 typ. klarvaken. mår sådär! igår hade jag presentation av min grafiska profil. tyckte det gick bra! om inte annat så känns det så jävla fint att ha det överstökat. det är verkligen sjukt mycket nu. eller ja, hela tiden?  herregud. även fast det här året har gått otroligt fort hittills iaf, så är man ju under konstant press. typ. så. det där lite på en om man säger så.

känns ju iallafall galet skönt ang. vädret. alltså - fan vad glad man blir. snart ska jag ta mig en liten frulle. jag måste äta bättre. det här funkar liksom inte. shame on me. ätaätaäta. bli piggare. jag är fanimej typ jämt trött. äter så jag klarar mig typ- inge mer. ingen energi för fem öre. det här måste tas tag i.
kanske skulle man fixa nå vitamin-aktigt. sånt blev jag itvingad som barn - smakade ju skit. nåväl. nu ska jag fortsätta kolla vakna med the voice.

gah

jävla skola. tur att jag har emilia här, och en cola. gotta get through with thissss. är så SJUKT mycket att göra.
så. ciao


fan.vad.jag.är.glad.att.jag.har.världens.vackraste.snällaste.gulligaste.underbaraste.pojk.

tisdag


helgen var väldigt trevlig! inte minst min födelsedag. det var verkligen smockat med folk här hemma, ett under att vi fick sittplatser till alla, nåväl - nästan alla! och nu börjar det tydligen blomstra ute också! dessa hittade jag under buskarna på gården. gud vad glad jag blev när jag såg dem! nu känner man att det är påväg alltså. woho! inte fel. idag har jag vart klarvaken sen kvart i 7. borde ta mig en liten frulle nu känner jag, och sen ska jag nog sätta igång med kollaget till CADen. det här året är snart slut! satt och kollade igenom schemat, och fan vad det inte är långt kvar nu! helt galet. nåväl.

tårta!

hej.

nu ska jag gå och handla tårtingredienser! woho. ska nämligen baka tårta imorgon. och en cheesecake. ( som är helt sjukt god btw ) jag fyller ju 20. så det kommer hit folk! så ja. roligt att för första  gången baka tårtan själv! hehe. tur att man har en snel farmor också som alltid ställer upp. lär ju bjuda på mer än en tårta liksom. hihi

igår var det church street med älskling mamma & micke. var riktigt gott! kul att träffa på julia o. louise också, som numera jobbar där! eller har gjort i några år vad jag kan förstå. sjukt vad åren går fort! alldeles nyss gick vi i fyran och hade egna bänkar med lock.

näpp! nu lär jag lägga på ett kol. här blir inga barn gjorda! ciao.

drömma

igår blev det brainstorming o. skissning för min del. helt sjukt vad man bara fastnar i det - och idéerna bara strömmar ut. det är då det är som bäst. kunde knappt somna igår för att jag inte kunde stänga av hjärnan. fick springa upp ett par gånger för att skriva upp och rita upp det jag kommit på. men tillslut somnade jag iallafall.

jag kommer inte ihåg vad jag drömde inatt. annars brukar jag oftast göra det. kommer bara ihåg att jag vaknade upp mitt i natten och hade känslan av att jag bara hade legat där hela natten - klarvaken. sen somnade jag väl på en hundradels sekund igen. hehe! sjukt vad man kan få för sig! och i drömläget är man helt säker på att allt som sker är fullkommerligt rimligt. människor man känner ser ut som någon helt annan, men ändå - nä det där är han/hon. det är rimligt. sjukt är också när man drömmer om personer man verkligen aldrig har sett förr. vart kommer de ifrån? har jag sett dem, men inte uppfattat dem tidigare under dagen? eller kommer hjärnan bara på en person helt själv? det verkar ju helt galet.

ibland vaknar jag ur en dröm - men somnar sen efter nån minut, och samma dröm fortsätter. jag tror att 9/10 av mina drömmar innehåller någon form av vatten också. oftast hav. med bryggor/båtar. mörka hav. jag simmar i ett kolsvart hav, under vattnet. ( ibland kommer jag på att det bara är en dröm, så då behöver jag inte hålla andan - jag kan helt enkelt andas under vattnet.) ofta får jag även deja vú i mina drömmar också. " det här har jag drömt förut" eller " här har jag vart förr ". ibland kan jag hitta det jag söker i drömmen, för att jag tydligen har varit där förr. så känns det iallafall i drömmen - men när jag vaknar så vet jag att det där har jag aldrig någonsin drömt om förut. varför blir det så? min hjärna lurar mig.

jag tycker det är roligt när man är medveten om att man drömmer i drömmen. men det blir väldigt svårt att inte öppna ögonen då. koncentration. ibland kan jag i vaket tillstånd ligga och tänka på en dröm. för att sedan hoppa över till en annan, och sen till en annan igen. HUR länge som helst. jag kommer ihåg drömmar jag hade när jag var liten. it just keeps goin. förstår inte riktigt hur det går till.

jag och farmor drömmer båda mycket. vi brukar diskutera det. jag tycker det är roligt att lyssna på, för de brukar alltid vara helt störda drömmar. nåväl. nu ska jag gå och äta lite frulle. sen blir det nog lunch med pappa. puss.


omnomnom

ja. jag känner hur mitt hjärta dunkar i bröstet. känns en smula obehagligt. fryser som en tok också, och händerna gör nästan ont för att de är så kalla. skakis är jag också. klen. hoppas att jag inte blir sjuk. men det vore ju faktiskt en sensation om jag så blev! min kropp måste ha nå hypermotstånd mot att bli sjuk. minns för 3-4 år sedan när jag fick världens jävla halsfluss med skyhög feber, uppsvullen hals, yrsel och SJUKT ont i kroppen. detta varade en natt för min del, utan medicin- normalt är man inte av med det förrän om en vecka. det är nästan omöjligt att ens få ett uns litet feber för min del. ibland vill man bara bli liiite sjuk och tycka synd om sig själv. :^)

nu ska jag dra igång en liten film här. och hämta lite choklad - det kan man ju unna sig iaf. HIHI

+o(

igår var det bröllop. väldigt trevligt! med champagne, snittar, förrätt, å dittan å dattan. blev nog några flaskor/glas för mycket. det känner jag idag! menmen, det kan det ju vara värt! var sjukt längesedan jag drack något överhuvud taget. usch! om jag inte mådde så jävla pissigt skulle jag dra ut och löpa. fan!

och nu sitter jag här. och kollar på nå kasst fatcamp på tv. gah, det är ju aldrig något vettigt på tv. failure


thank god it's friday

idag gjorde jag klart det sista i CAD innan jag gick hem. så jävla skönt att ha det överstökat! woho. så ikväll blir det pizzamys & chill framför tvn. så jävla efterlängtat! den här veckan har verkligen FLUGIT förbi. men så blir det jämt när man har mycket att göra. men NU- inga måsten den här helgen! förutom att hinna på stan en sväng innan bröllopet som äger rum imorgon. för idag tänker jag då inte gå en meter mer än jag måste. hihi!

ciao

.




Hjärtan som slår 
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog


vår

kom hem från skolan för en stund sedan. fan vad galen jag blir på den där jävla CADen. jag VILL inte. får ångest tammefan. men det är bara onödigt. jag vet ju att vi kommer att ha det lååångt framöver. bara att bita i det sura äpplet. har kommet en bit påväg åtmnstone. det fick duga för ikväll.

idag har jag lunchat med pappa, och besökt IP. beställde nya träningskläder. woho! kändes awesome. blir så himla sugen på att springa ute när det är sånt här fint vårväder. mums. pappa är så snäll han, ibland skäms jag en smula. fick ny färg av honom idag också. och även canvas. inte billigt. snela pappa. ibland blir jag ledsen att vi inte umgås så mycket längre. eller ibland - ofta ska jag väl säga. nåväl


alien

oops. it's been a while now. hihi. varit lite upptagen. i helgen var jag och min andra halva i sthlm och mös, helt wonderful. verkligen behövligt! hihi. idag slutade jag tidigt - så himla skönt! så då passade jag på att måla. jag tror jag är klar faktiskt. måste gå och betrakta tavlan med jämna mellanrum ett tag för att kunna bestämma mig. tror jag ska lägga dit en liten detalj iaf. hihi

nu sitter jag och lyssnar lite september och chillar. snart ska jag börja med maten lite smått, har ju lovat karln min att maten skall stå på bordet när han kommer hem. mohaha!

Alien, jammin on futural beach.

RSS 2.0