tisdag

idag har jag vart med min fina nathalie. vi stekte, gick på stan, käkade glass, och promenerade. väldigt mysigt. hihi. hoppas på många trevligheter i sommar också.

imorgon åker jag till pappa för att köra lite CAD. tror det ska gå väldigt bra faktiskt. hihi. hoppas att jag hinner låååångt. aja. från det ena till det andra - känns helt sjukt att jag snart gått ett helt år på högskolan. fan vad tiden går fort! det känns bra att jag gör något vettigt av mitt liv. tid är pengar, och ju snabbare jag kommer in i arbetslivet - med något jag verkligen älskar att göra - desto bättre är det. känner att jag är på god väg. är stolt över mig själv att jag fortsatte plugga direkt efter gymnasiet, även fast jag var skoltrött så in i helvete. har iofs aldrig riktigt funnits någon annan plan i mitt huvud. jag vill tjäna bra. vill göra något annorlunda. göra det JAG vill. hoppas på att jag en dag kommer att få göra det.

fan. jag har sån himla tur egentligen. bor i ett land där man får studera - gratis. jag kan göra allt jag vill egentligen. det finns inte något som hindrar mig egentligen. alltså, tänk om man hade blivit född i ett land där man inte fick göra ett skit. jobba natt och dag för en skitpeng liksom. nä, har man fått dom här förutsättningarna så är man nästan skyldig att göra det bästa utav dem. typ. jaa, sen så har jag ju världens finaste pojk också. som jag förövrigt ska gå och sova med nu. mums.

godnatt.






måndag.

idag har jag hållt på med min produkt i CAD. det gick fan bra! har strukturerat upp allting, och det tog inte alls så lång tid som jag först trott. har ju inte hållt på i det programmet på ett par månader nu. men det gick smärtfritt! så det var ju skönt som fan. nu återstår bara renderingen - vilket är det roligaste! WOHO

känns som att jag har skitbra koll på mitt arbete nu. ska försöka hinna bli klar så snart som möjligt så jag hinner plugga lite matte inför den slutliga tentan. sen är det fanimej lov! WOHO.


helgen

min helg har vart makalös. är så himla glad att berit, min gamla högstadielärare - gav mig chansen att ställa ut mina verk i hennes ateljé. HUR schysst är inte det? har träffat många trevliga människor och haft bra samtal. har även sålt en del också! så jäkla coolt när random människor kommer fram och säger att de verkligen gillar det jag gör, och att de är villiga att betala för mina grejor - att de ser fram emot att få se mer av mig. att de kommer tillbaka i sommar.

jag är nu nyckelbärare till ateljén, och det känns helt jäkla underbart. nu blir det till att skaffa ett bättre stafli, det jag har är så jäkla dåligt. nåväl!

nu ska jag ta och mysa lite resten av min lediga tid. för imorgon blir det hårdkörning i skolan. gahhh

So happy I could die.


åh, blev precis klar med den sista målningen. känns faktiskt riktigt bra nu! har lyssnat på gaga's nya typ hela dagen idag också. så jävla bra. älskar hennes texter! och hennes "tal". som hon höll på hennes konsert, som jag o. gylli såg på tv för ett tag sedan. hon är helt enkelt grym. man blir faktiskt inspirerad av henne - inte minst i mitt målande. det blir kraftfulla målningar när man lyssnar på hennes musik.

ska lyssa henne hela vägen till utställningen imorgon också.
tur att man har världens gylligaste pojk som skjutsar en till utställningen också! tidigt som fan. lilla gybben, vad hade jag gjort utan dig? hihi. nu ska vi sova. gönatt!

tralala.

möh. nu är det mycket. slutspurt i skolan och utställning i helgen. rooligt as hell med utställning, men ack så jobbigt i skolan. ska bli så jävla skönt med ledighet sen. tror ja dööör

till skogs



Idag har jag och mor tagit en sväng i skogen. Jag hade eget arbete idag, så passade på att åka ut hit en sväng. Helt underbart att gå i skogen, gah. ibland vill jag bara bo i en stuga med en ko ståendes på tomten. haha! nästan iallfall. snart blir man bjuden på lite mat också, och sen kommer älskling och hämtar mig. för vi ska nämligen på bio ikväll! det blir pirates. kommer bli awesome!

måndag

hej!

idag hade jag tenta i designmetodik. hade verkligen inte pluggat ett skit på det eftersom att vi har matteprov imorgon. det gäller att prioritera. hehe. tror dock att det gick rätt bra ändå! + att det är intressant att se hur mycket man kan utan att plugga innan. efter skolan drog jag hem en sväng, sen kom mamma förbi och då passade jag på att följa med henne hem. det är så himla mysigt här! fågelkvitter och skog. jag vill också bo i skogen. snyft! är allt lite avis. jag är ingen stadsmänniska när det kommer till kritan.


( bild som jag tog i boulognern förra veckan. mysi )

i helgen har jag hunnit med att måla lite, var även förbi Berit på laxön igår! fan vad fint hon hade i sin ateljé. vilken lyx att ens ha en ateljé. hon är så gullig som låter mig vara där när jag vill, och när jag känner för det. gulliga bästa Berit. tänk att det gått 4 år sedan jag sa hejdå till Stigslund och henne. hon var förövrigt min matte/fysik/kemi/biologi-lärare. ja, och utställningen är ju om ett par veckor, så jag hoppas att jag hinner måla lite till innan dess, men det tror jag nog. det här kommer att bli så himla roligt.

längtar tills man får lite ledighet. behöver det så jäkla bad nuuu.

OMG


alltså OMG! fick nyss ett mail från min bästa lärare Berit som jag hade på högstadiet, om jag ville ställa ut mina tavlor med henne på Laxö Art Expo i hennes atelje! FYFAN VAD BRA! gud. alltså? ÅH. I can't speek right now. eller ja, write. alltså. gud vad kul. nu jävlar blir det till att måla och rita dag som natt i 2 veckor fram tills dess.

anyways. den här bilden tog jag i boulognern häromdagarna när jag och rilly var där och traskade. fick nå otroligt många fina bilder. faktiskt. ja. och idag hade jag mellanhandsredovisning. det gick riktigt bra - och den här helgen kommer att bli a pain in the ass. för att på måndag har jag tenta, och på tisdag har jag matteprov. phöck, men det ska fan gå bra. imorgon blir det myslunch med gullemiliau och sen plugg med henne å klassisar. efter det bär det av till engeltofta för att min lillebror och hans flicka ska på bal. fancy!

nä. nu måste jag gå och lugna ner mig!!!!!!!! peace

-

idag har jag målat. det blev bra. eller ja, halva tavlan är jag nöjd med. ska fixa till den någon dag när jag får tid. det tar en himla tid, men det är oerhört roligt också! den jag målade på idag är den största hittills jag målat på. det blir liksom en helt annan grej när måtten blir större. det är ganska intressant hur olika resultaten blir då jag målar jämfört med ritar. det blir verkligen mer "kraft" i målningarna. älskar när det är mycket färg! världen behöver mer färg och mindre stress.

nä nu ska jag gå till sängs och mysa lite. imorgon blir det projektarbete hela dagen! ciao

onsdag


snart är det ett år sedan vi firade midsommar! och snart är det dags igen. längtar så sjukt! det är ju så himla mysigt! känns bättre när man har något sådant att se fram emot såhär i slutet av studierna, när det är väldigt mycket. har en hel del på gång i skolan, och ibland vill man bara gå och gömma sig. men man kämpar på, och faktiskt så har min tid på högskolan gått väldigt bra! mycket bättre än jag först trott. så det känns skönt!

ikväll blir det förmodligen lite bio. om vi orkar dvs! och käka hemmagjorda köttbullar och snabbmakaroner, det är ju så jäkla gott! hihi. pöss

måndag

Idag besökte vi min gamla skola - och fifan vad man har blivit bortskämd med arbetso nu på högskolan! efter 2 minuter i mitt gamla klassrum nu på polhem så fick jag huvudvärk. det var helt galet! förstår inte hur man har kunnat befinna sig i det rummet mer än 5 min. herregud

nu har jag  kommit hem - till tystnaden. ikväll blir det nog enn mysig hemmakväll med film & god mat.

graow



Igår for jag och min fina älskling till Bönan en sväng. Käkade lite mat och kollade kase. Mysigt var det iaf! Sen for vi och handlade och köpte godsaker. det blev alltså en lugn sista april. väldigt skönt faktiskt! hihi. bara ligga och mysa och se på tv.

Idag har jag också tagit det lugnt. tror ev. att jag ska måla lite senare. känner att jag behöver uttrycka mig en smula. det kan bli riktigt bra. ta en kopp kaffe & lyssna på musik medans. sånt som man behöver lite mer av med andra ord.

RSS 2.0