hihi


mysmisse & jag :)

tat

tjena, nu har jag kommit på vad jag ska ha för tatuering. efter mycket om och men, så äntligen! nu blir det till att samla ihop slantarna och sen boka tid ;) PUSS.

gah

helt sjukt trött just nu, vettefasiken vad det kan vara som spökar. kanske någon slags sjukdom? förmodligen inte.
kom hem för ett tag sedan, och sitter nu och chillar i soffan och lyssnar på p3. ska snart ta ett bad, känner att det skulle behövas nu. imorgon är det bild hela förmiddagen, och efter det engelska.  JOBBIGT! ( man blir lat av att ha ett lazy schema)

getaway car

idag blir det sova i tid trots att jag inte börjar förrän klockan 13 imorgon.
ciao :)

ey


tja, kom precis hem från en värdelös skoldag! känns fantastiskt. den där håltimmen på mitten gör mig riktigt förbannad, men ska inte klaga antar jag . återstår att se vad det blir idag, anna kanske. :) PUSS

woho

igår skulle det blivit bärs och fotboll hos emil, men det blev bärs och bärs. en mycket fin blandning tycker jag.  vid midnatt kom vi på den briljanta idén att vi skulle dra till hangloose. woho! hade väldigt roligt hela kvällen iaf :) WOHO

jay

sitter med min söta farmor nu och käkat daimstrut och kollar jay leno. jag ljög där, jag har redan ätit upp min. men först så var jag bara tvungen att spilla lite på min vita tröja. det är ju så det ska gå till. snart blir det till att sova, och jag grämer mig ( heter det så? ) inför måndag. då ska jag gå till skolsyster ( om jag kommer ihåg ) och tala ut om mitt hjärta. för att jag har fysiskt ont . jag vet precis hur det kommer gå till. skolsyster kommer skicka mig till hälsocentralen, som skickar mig vidare till sjukhuset. där blir det undersökningar med mycket dötid emellan.  been there done that.  man kan inte vara nog försiktig, sjukhusen är inget att lita på i dessa dager.det är läskigt :(

puss?


HUH?
detta blev ett resultat pga av en alltför lång väntan.   har precis kört och sen tjatat åt mig rit-stuff av far. inte billigt direkt.  så nu blir det till att rita utav bara fan. har ett antal idéer som jag tänkte förverkliga. år se om det blir fest idag, är ganska trött och sliten ( har ju sånt fruktansvärt schema ) annars blir det väl ta en bärs med mor och carina som kommer på besök.kan ju bli nice det med.  puz!

innehåll.


the rythm

kom precis hem ifrån stan, efter att först ha vart på företagsekonomin och sedan käkat på nian med anna. när vi satt där och hade som trevligast så kommer en smygfet snubbe, (en ganska risig sådan) med en katt i famnen. nästan hela restaurangområdet stannade upp. den här otroligt äckliga snubben travar vidare mot systemet. ( det fattade man ju ) väl vid ingången släpper han ner kissen på backen. denne är otroligt rädd, och vill hursomhelst inte följa med sin husse. husse fortsätter ändå att styra sin kosa in mot hyllorna. katten i sin tur dras i kopplet på det som tur är mycket hala golvet. efter en stund kommer han ut igen, ( anna och jag har somturär hunnit käka upp vid denna tidpunkt) katten sitter fortfarande på golvet och åker, bokstavligt talat.  när snubben passerat oss med ett par meter så böjar han sig ner för att ta upp kissen. snubben hade väldigt stora och långt-ned-sittande-mjukisar. ni kan gissa vad som hände sedan? det var seriöst den äckligaste,hårigaste och framförallt det mesta jag någonsin sett av ett asscrack offentligt.
fruktansvärd upplevelse.

tycker förövrigt väldigt synd om katten. vem vet vad dens husse gör mot den? :( snyft.

HAT

varför jag är så jävla less? svaret är enkelt.  - gud hatar mig.




aloha

Right now I'm sitting, dreaming and listening to some good damn Coldplay. meanwhile I'm having a really nice debate with albert. Well, debate was the wrong word. Cause I'm a big "no-no" to all his stupid ideas. it's actually quite fun, but still it's a really awkward way of showing love.Cause I know you love me bobo. Even when you say that I'm not worth your splitties. :)

Right now I'm really longing for Rhodos ( for some stupid reason ), and summer as well. Feels good to know that it's barely two months left. And spring is on it's way. Time will go fast.

Tomorrow I will, as I said, hang out with my friend nathalie. Hope she will join me downtown, cause I need to buy a new sketchpad and some new pencils if i can find some. I've even got some new ideas for a new illustration. Will be awesome.



Ciao!


.L



gief




imorgon ska jag vara med nathaliepullan, vi ska ha mys då.

moulin

Ain't got much to say right now. Everything is just all wrong, but I guess that I have to get along. It never get's the way you want it to be anyways. It's not like in those romantic movies.  Why not just let them burn in hell? :)

Jag klarade iallafall matte C . Det är ju en bra grej, för jag trodde verkligen inte att jag skulle klara av det. tack gud. Du gjorde EN grej för mig. dumma farbror. :(



varför kan du inte bara komma å hämta mig. så man slipper den här jävla-värdelösa-skit-barbariska-värdelösa-onödiga-förbannade-dyngan?

winnerbäck

När varje dag känns likadan
och när det skymmer över stan
och när du drömmer, kom ihåg mig då.

det var det .

And I'm so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing
You were still here
Said I'm so sick of love songs
So sad and slow
So why can't I turn off the radio?

Gotta fix that calendar I have
That's marked april 15th
Because since there's no more you
There's no more anniversary
I'm so fed up with my thoughts of you
And your memories
And now every song reminds me
Of what used to be .

art


gräva upp

klockan närmar sig 4 och här sitter jag med ångest. ikväll är det dags igen, och jag hoppas det blir roligare än igår.
gårdagen började här hemma hos mig med nathalie som sällskap.sedan letade vi oss vidare till wille för att sedan ta en smockfull buss till valbo. någon efterfest var jag inte i tillstånd till. men nu blir det till att ta nya tag!



friday

nu har vi digitalt skapande, och snart blir det hem och byta om. sedan är det saftkalas en sväng för att sedan dra hem och förkröka med snyggingar.  blir nice!   ses där!


why not now?




GE MIG SOMMAR .

How You Dug Your Own Grave - Elin Rut Sigvardsson

Detta uppesittande har inte satt sina spår ännu. Åtminstone inga dåliga. Nu sitter jag här igen, men jag är iallafall lite duktig och studerar som en duktig flicka. Har ju FEK prov imorgon. Ett G ska vi väl klara av?

Imorgon är det fredag och fredag betyder numera fest. Svar på tal till den person som slängde in en "rolig" kommentar i något av föregående inlägg så är svaret: Ja, jag söp bort min telefon.


cobrastyle

det som inte skulle hända skedde endå, jag som skulle studera idag! får ta igen det imorgon på lektionen. busigt!
jag har gått och blivit riktigt dum på sistone. så, från och med nu. inga dumheter från min sida.

tänkkte gå till affären och införskaffa mig lite glass. det kan ju vara en bra grej!


puss!

gold lion

and so it will be IT.


idag började jag fruktansvärt tidigt!  8:50 är inget för mig. men hade bild i 3 timmar så det var väl rätt chill iallafall.
nu ska jag börja med att komma på en multificklampa. har en idé faktiskt.
sedan hade jag engelska och fick tillbaka proven. gick awesome!

nu sitter jag här. försöker finna ro i kroppen, men den finns ingenstans. har ju FEK prov på fredag, och jag är så förbannat dum så jag har inte ens tagit reda på vad vi har på.  blä död åt tengil! winkonto kan också dö.

idag tog jag ett bloss av ren frustration. detta var dagens synd.

electric feel


Idag kändes det verkligen som att våren är på väg. solen skiner och gatorna är påväg att bli torra. me like! att man numera börjar klockan 13.00 på tisdagar gör inte saken en gnutta sämre.

Dagens enda lektion var projekt, och idag började vi med ett nytt sådant.
tillsammans med it ska vi skapa ett dataspel. verkar vara hur roligt som helst, och att man har fått topp-lärare som söker roliga ting på youtube och sedan asgarvar åt det gör heller inte saken sämre!  så jävla bra.

Snart ska jag köra lite bil och kanske rätta till mitt mobil-kind-of-issue. det återstår att se.

puss!

the ancient the management



lets keep it a secret



ladykiller



idag var det skola med digitalt skapande och sedan idrott.  körde vollyboll. var HUR länge som helst man hade en riktig idrottslektion känns det som. har ju vart lov,studiedagar osv. efter skolan drog jag hem, slängde i mig lite daim-glass och tog en dusch. fantastisk måndag måste jag säga. så förutom att jag pluggat teori och lyssnat musik har jag inte gjort något mer idag. angående imorgon är jag osäker. min vän anna och jag tror nämligen att vi har studiedag, för att vi skrev upp det i våra almanackor för väldigt länge sedan. men nu står det på hemsidan att det var studiedag den 14e, vilket var i lördags. så funderar på att stanna hemma pga deras dumhet.

har förövrigt bara projekt imorgon, så man kanske skulle ta sig i kragen och orka endå.  fniss
i helgen blir det en troligen en dubbel. en fredag,lördag så att säga.
kommer bli finfint, mattias och jag sitter redan och taggar med en gemensam spotify-list.

-veckans minus blir helt klart FEK-prov på fredag, men det fixar vi!

djeah dude



idag har jag liksom igår vart på silversmide med cajsa .  blev riktigt snyggta grejor faktiskt.
sedan blev det åka till bönan för att käka och chilla. förutom det har jag även övningskört :) börjar ju bli dags nu.

gah

jag är väldigt phoneless just nu. bara för att det var nån fattig idiot som snodde min. det är moget!

om 8 minuter blir jag 18.

WOHOOOOO

YEAH DUDE!

NU är provveckan avklarad! så jävla skönt. just nu är det äppeljuice och mösik som gäller. känns nice!
blir nog lite fixa idag, eftersom att imorgon smäller det!

WOHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shit man det är klart det är nice


Lorentz & M. Sakarias
baby! är en låt som jag lirat konstant i ett par dagar nu. får mig att tänka på i sommar. vill ha so bad!  imorgon har jag fysikprov, och idag har jag pluggat ända sedan jag vaknade. känner mig dock inte så mycket mer smart! har tillochmed blivit tvungen att kalla in lillebror till undsättning. så han är påväg hit nu.

snart är skiten över iaf .  PUSS!

pie

" jag hade köpt en åt dig om du inte var så jävla dum i huvet " .  

kom hem för ett tag sedan efter en fika på stan med albert.  det var såklart han och ingen annan som fick för sig att slänga ur sig en sådan kommentar. det var väldigt roligt iallafall.

trouble seems to follow you

with only one shitty thing left.

sitter just nu och lyssnar young folks och längtar till sommaren. har sett att det är fler än jag som har sug efter dessa tider.
blir till att glida igenom den här provveckan bara, sen är det klart!

+ att jag blir 18 på fredag. vad sägs om det? jag ser så jävla mycket fram emot tårtan. det har vart alltför länge nu!
börjar tröttna på mina satans hallonpajer på trötta george. det ska bli ändring


matematik

klockan är nu 20.54 och jag börjar med mitt mattestuderande. det är i sinom tid må jag säga! dock så lyckas man alltid plugga på fel saker när det gäller matte, om man ens kommer ihåg eller begriper vad det är man läser.

idag hade jag engelska speaking. det gick väl bra antar jag.
nu blir det musika och plugga vidare. och försöka hålla mig ifrån pennorna!

gah

jag är ganska dålig på att plugga har jag kommit underfund med. att komma underfund med saker överhuvudtaget har inte heller vart något jag vart bra på den senaste tiden. på onsdag klockan 16 ( tror jag? ) ska jag dock infatta mig utanför gävle bibliotek. sedan att det fanns ett antal kriterier jag skulle uppfylla talar vi om en annan gång.

im havin doubts as well.

frdy


hellu,  sitter just nu fånge i bönan. går en buss om 10 minuter men känner mig inte mentalt laddad. det krävs ju en del energi för att gå genom en svart jävla skog med monster och demoner. blir så jävla less på en viss person här ute. så fort man kommer hit vill man bara härifrån. fjäskande idiotjävel.

ooh

nu är biljetterna fixade! känns nice. :)

FUNKYTOWN


KLAD


plugga teori. inte kul. men jag är glad endå. puss.

finally


( MOGEN BILD VA? )
dagen började med matematik, våran absolut sista mattelektion NÅGONSIN! ( åtminstone på polhem )
eller blir det så om vi klarar provet. men det ska jag verkligen se till att göra. detta ska få ett slut!
efter det hade vi engelska och lunch. det var fisk. hör och häpna, det var gott! " om du inte provar currysåsen har du gått miste om något" . jag hade inte gått miste om något.sist men inte minst var det ergonomi och projektredovisning. så det blev ca 8 redovisningar på rad! ganska jobbigt, men nödvändigt dock. borde sätta igång med mitt ergonomiarbete som jag inte gjort klart än. puh! idag ska jag vara med nathalie, vi ska kirra tickets tror jag. får se vad det blir mer.  hon är så mysig! det bästa med den här provveckan är att HUR många ämnen som helst försvinner. kommer få det så jävla slappt efteråt. blir så glad! fysik och matte försvinner, även ergonomin. sen säkert något mer som jag inte har koll på. väldigt nice!

puss!

båt

idag efter fysiken for jag anna adam oscar och robert till stockholm för att spana in båtar. det var inga dåliga direkt.
men först var det donken, och bruden i kassan kunde inte vart mindre munter på mig. fick vänta HUR länge som helst, + att hon tog för mycket betalt. ( tror jag ) . dock så fick jag en tröstburgare. men den gav jag bort.
en mcflurry burgare och juice är enough! robert fick dock sin burgare innan mig! fast jag beställde före. dumma brud!

musiken var fin också!

mittbena

idag sov jag över
nu har jag projekt
jag har lyckats bidra med att skriva " chillrum" på våran affisch
jag lyssnar loop
vill ha helg.  och möjligen en macka och en nyponsoppa från draken. dock fick jag en kniv i hjärtat igår, priset på mackorna är numera 15 kronor. förklara?

rubriken är riktiad till hampus, som just idag har livat upp stämningen.
att han ser glad och  tacksam ut är bara ett plus. häromveckan gjorde han ett riktigt försök att få mig att konvertera till mittbene-folket. dock så behövs det lite till för att jag ska gå såpass långt. " men det är ju fashion och sexigt" kontrar hampus. en mittbena är inget man strävar efter. det må hända att det blir en utav ren olyckshändelse. men det märker man ganska snart då folk gillar att fnissa och peka på ens frisyr.
jag tänker fortsätta vara o-fashionabel.


plaskigt värre

som sagt var det simning på fjärran som gällde idag. OCKSÅ en helt dålig grej. väl där inser jag att jag bara har två moment kvar att klara. dessa tog ca 10 minuter att göra. helt onödigt, så efter ha livräddat linnéa och gjort ett fjös-dyk från ettan var jag klar. jag blev förbannad!

sedan fick jag minsann traska hem med iskallt och klorfullt hår. ( såklart hade jag glömt schampoo och sådant )
tog 3 röda sen var det is. inte nog med det så upptäcker jag till min stora förvåning att min mössa vikit sig så den numera liknade något robin hood skulle klä sig i.  nåväl tänkte jag. ( denna upptäckt gjordes då jag kommit hem )

scenario:
väl innanför dörren störtar även min bror in. " skynda in i duschen" var min enda tanke, då han också haft idrott sista timmen.
efter stängt dörren efter mig hör jag " AJ AJ " . detta oväsen är fört av min bror och ingen annan.   jag skriker " joel!? "
inget svar. jag upprepade. inget svar. "nehe" tänkte jag.  sen hoppade jag in i duschen.

20 minuter senare öppnar jag dörren och ser bror ligga på golvet med något blodliknande i hela ansiktet.
men så jävla lurad blev jag inte. hela hallen stinkte ketchup.
efter mindre en en sekund flyger han upp och ser väldigt nöjd och glad ut.

vilken sjuk jävel.

hihihi


gneeeeeeeg.   anna lämnade mig nu

un

jag befinner mig just nu är i en datasal. vad jag gör är helt onödigt och man kan fundera varför den här kursen ens finns. anna och jag sitter och letar tåg-biljetter till peace istället för att vara duktiga och engagera oss i arbetet.
grejen är den, att det spelar ingen roll om vi agerar arbetsmyra eller inte.

måndagar är om intet aldrig speciellt roliga anyways,  en föga utdragen dag.
efter den här lektionen ska jag iväg och bevisa mina simkunskaper. anna ska dock inte,
vet inte vad hon tror, är hon för bra för att visa sig naken och osäker som oss andra?
vad döljer hon egentligen?

salta kattens tablettask är en väldigt bra grej i sådana här tider. att äta dessa är ungefär lika viktigt som att lära sig vad den här lektionen handlar om. jag vet inte vad den handlar om.

ja jävlar.

har en sån jävla bra idé nu alltså!  har börjat inse att det är såhär in på småtimmarna hjärnan min är som mest kreativ.
att sova tidigt är inget för mig. det får bli mer utav den här varan från och med nu.

har en sån jäkla skum känsla i mig - att jag har provvecka om några dagar är inget som får mig att må dåligt - jag är så jävla taggad på allt - till och med skolan!  det känns inte fy och skam längre!

WOHOOOOOOOOOOO!

näktergal



natten, (eller ska jag säga morgonen?) till idag sov jag hos farmor. det har blivit två sådana övernattningar på sistone, det är faktiskt riktigt trevligt. sena frukostar är inget jag ogillar, särskilt inte de mornar man får sig ett gott skratt också.
på tvn var det sveriges värsta bilförare, hur kan man inte skratta?

efter sen-frullen hos farmor så blev det stan en snabbis, på stan träffade jag på cristin och henke. mycket trevligt då det var ett tag jag såg dem. efter det åkte jag och öz till valbo. jag köpte en efterlängtad stefan sundström skiva!
och hell no, det är INTE samma sak att tanka ner som att ha the real thing. åtminstone inte enligt mig.
sedan efter mycket om och men tog vi oss friheten att åka till max. det var gott!
fast vi funderade mycket innan om det verkligen skulle bli av. tyvärr kom vi inte på något vettigare.

sedan blev det bönan med beck, te och kubb.
kanske borde man slänga sig i sängen nu.  jag börjar ju klockan 08.30, och som gräddet på moset lär jag även inta simmar-suit imorgon. något som inte är speciellt uppskattat. hela proceduren är alltför mödosam för min smak.

nåväl.   puss!


RSS 2.0